- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Yaaa bu çok güzel Bi güncelleme desene Ertuş ve Açelya kardeşlerine mıkır mıkır konuşup güldüklerini izleyeceklerBi güncellemede benden gelsin Linoş artık bilinçli olarak laf dinleyip gülüyor
Kalpli tulum hediye gelir kesin diye almamıştım ama gelmediYa dimi ama evetkalplı tulumlardan da varmı
Kız bizim bebeler tam tersi bende gece uykusunda kundak yapmıyorum eller kollar serbest oluyorKundak gece uykusunda yapıyorum butun gücüyle uyku arasında bıle kollarını çıkarmak için debeleniyorasla sevmiyor ben yapsamda kundak yaptığım ıcın uyanıyor bazen resmen huysuz Virjin
Derin uykuya geçtikten sonra acıyorum benKız bizim bebeler tam tersi bende gece uykusunda kundak yapmıyorum eller kollar serbest oluyorkundak yapınca çıkartıyor, çıkartamazsa da ben çıkarana kadar bağırıyor
Ah bu akşam kalbim uctu elim ayağım boşaldı salıncağı bi anda bir salladı cocuk ters bi şekilde kafa dikleme olacak sekılde uctu resmen kapının gırısınden bı koşusum var ucunda yakaladım cocuguYaaa bu çok güzel Bi güncelleme desene Ertuş ve Açelya kardeşlerine mıkır mıkır konuşup güldüklerini izleyeceklerbenim kız şimdiden çen altına kaka mı yaptın, çen acıktın mı demeye başladı alıştık baya
İnşallah canım 1 kutu hipp bitirdik doktorun verdiği aptamil yarım oldu baya yiyoruz yani İnşallah yarıyordurOlur olur mama farkettirecektir kesin
Kuzey bizi tüm güncellemelerden haberdar ediyorKuzey gündüz hiç uyumuyor artıkGece gündüz ayırıyor galiba bi süredir geceleri uyuyor. 2 gündür de gündüz toplasan 1 saat uyuyor parça parça. Sonra akşam 6-7 gibi uyuyor sabah 7 ye kadar birtek mamaya uyanıyor mamadan sonra uyuyor. Yalnız gündüz sürekli ilgi istiyor hiçbir şey yapamıyorum sürekli ilgilenmek zorundayım
En sevdiğim eskiden annemler öyle yapardıTopluca birimize yapıyoruz kuzum bana sıra gelmedi dahaben Linanın ağlamasından az faydam oldu ama neyse
Olur olur onu da hallederizAceleye mahal yok aceleyetoparlansın da yavaş toparlansa da kabulüm
+1 bizde öyleyiz kundak yapınca zorla çıkarmak için kendini uyandırıyorKundak gece uykusunda yapıyorum butun gücüyle uyku arasında bıle kollarını çıkarmak için debeleniyorasla sevmiyor ben yapsamda kundak yaptığım ıcın uyanıyor bazen resmen huysuz Virjin
Bizim de sağ gözümüz öyleydi. Dr damla verdi, 5 gün kullanın dedi. Çaylı pamukla temizledik çapak olunca da. Bence damladan daha çok işe yaradı cayBuarada kızlar bebeğinin gözü çapak olan var mı bizim bir gözümüz doğumun 2.-3. Gününden beri çapak yapıyor hafif kızarıp şişiyor. Kaynamış soğumuş suyla siliyordum geçmedi bir damla aldık o damlayla silmek geçiriyor ama zararı var mı yok mu bilmiyorum. Silmezsemde göz kapakları kirpikleri birbirine yapışıyor o gözü Kapalı kalıyor
Ediyorlar çok şükür ben kendim mahçup oluyorum sadeceİnşallah canım 1 kutu hipp bitirdik doktorun verdiği aptamil yarım oldu baya yiyoruz yani İnşallah yarıyordurAptamili yarın eczaneden sipariş vereceğiz özel mama olduğu için sipariş üzerine geliyormuş ne olur ne olmaz kalsın bulamayız dedik
Kuzey bizi tüm güncellemelerden haberdar ediyorİlk doğumu müjdeledi şimdi atakları gelişmeleri söylüyor
En sevdiğim eskiden annemler öyle yapardıMis gibi oluyor öyle hazır yemek gibi bir de Sen bebeli kadınsın olur o kadar seni idare etsinler
Olur olur onu da hallederiz
+1 bizde öyleyiz kundak yapınca zorla çıkarmak için kendini uyandırıyorBende yapmıyorum artık
Hatırlarmısın tam 40 günlükken bende aynı seyı soylemıstımPapatyamaviss duru şu an atak haftasında mı yoksa bozuldu mu bu çocuk 5ten beri uyanık ağlıyor durmuyor göğüslerimde hal kalmadı
Bizimki de acılı seviyor ya bastıra bastıra öpüyor ellerini tutup kaldırmaya çalışıyorAh bu akşam kalbim uctu elim ayağım boşaldı salıncağı bi anda bir salladı cocuk ters bi şekilde kafa dikleme olacak sekılde uctu resmen kapının gırısınden bı koşusum var ucunda yakaladım cocugu
Severken cok guzel sevıyor ama aklım çıktı
Bızımkıde oyle sevıyor aynıBizimki de acılı seviyor ya bastıra bastıra öpüyor ellerini tutup kaldırmaya çalışıyorbugün hafif ateşi çıktı uzak durması için elimden geleni yaptım sadece 2 dk lavaboya girdim çıktım baktım çocuğu öpüyor Allah tan ateşi çabuk düştü yoksa yanmıştım
Gece için çok güzel de ben gündüz meme mama kucak yatağında salla anakucağında salla sohbet et döngüsünden çıkamıyorumUyku saatı cok guzel aslında ama gunduz okdr uyanık kalmasıda normal degıl ama napcan işte
Başımza gelecek olan güncellemelerden haberdar olduğumuz kaliteli bir bilgi paylaşımı dahateşekürler atatalya
Öyle haberci Kuzeyİnşallah canım 1 kutu hipp bitirdik doktorun verdiği aptamil yarım oldu baya yiyoruz yani İnşallah yarıyordurAptamili yarın eczaneden sipariş vereceğiz özel mama olduğu için sipariş üzerine geliyormuş ne olur ne olmaz kalsın bulamayız dedik
Kuzey bizi tüm güncellemelerden haberdar ediyorİlk doğumu müjdeledi şimdi atakları gelişmeleri söylüyor
Kesinlikle öyleYa kıyamam sevmiyorlar çişli kakalı kalmayı
Ay bizde böyle oluyoruz bazenBiz şuan tam olarak Pp deki gibiyizyerınde uyumuyor kalkıyor ama uykusu var ağlıyor , uyudu suan böyle napıcam
Ya kuzum biz de çok laf dinliyoruz. Arada ben durup onun cevap vermesine zaman tanıyorum sesler çıkarıyor arada gülüyor. Artık bunlar bilinçli mi o zamanBi güncellemede benden gelsin Linoş artık bilinçli olarak laf dinleyip gülüyor
Kız bende yarım yamalak uykular kucağımda memede salla az uyusun kalksın alt al emzır gaz al oyala bıdaha derken gunduz ne uyuyor ne uyumuyor bende şaştım bugun dışarda bile uyumadıGece için çok güzel de ben gündüz meme mama kucak yatağında salla anakucağında salla sohbet et döngüsünden çıkamıyorum
Öyle haberci Kuzey
Evet bu atakla birlikte zaten auu uuğğ gibi sesler cevaplar gelmeye başlar bu seslerin de bilincini kazanmış olurAy bizde böyle oluyoruz bazen
Ya kuzum biz de çok laf dinliyoruz. Arada ben durup onun cevap vermesine zaman tanıyorum sesler çıkarıyor arada gülüyor. Artık bunlar bilinçli mi o zaman
Mantı yapmak, günlere gitmek falan nedir yaaKız bende yarım yamalak uykular kucağımda memede salla az uyusun kalksın alt al emzır gaz al oyala bıdaha derken gunduz ne uyuyor ne uyumuyor bende şaştım bugun dışarda bile uyumadıBu hafta zaten çok yoğun bıde Lina dinlendirmiyor haşat bi şekilde sakaryaya anneme gidicem belliki bugun kızlarla mantı yaptık, yarın kaynanamda günümüz var mini gün , cuma arkadasım 40 uçurmaya çağırdı persembe de anca camasır katlarım herhalde zıra 4 makıne çamaşırım var sırayla yıkanıp kuruyan
Ay ne güzel ya çok keyifli oluyor sohbetlerEvet bu atakla birlikte zaten auu uuğğ gibi sesler cevaplar gelmeye başlar bu seslerin de bilincini kazanmış olur
Kız bende yarım yamalak uykular kucağımda memede salla az uyusun kalksın alt al emzır gaz al oyala bıdaha derken gunduz ne uyuyor ne uyumuyor bende şaştım bugun dışarda bile uyumadıBu hafta zaten çok yoğun bıde Lina dinlendirmiyor haşat bi şekilde sakaryaya anneme gidicem belliki bugun kızlarla mantı yaptık, yarın kaynanamda günümüz var mini gün , cuma arkadasım 40 uçurmaya çağırdı persembe de anca camasır katlarım herhalde zıra 4 makıne çamaşırım var sırayla yıkanıp kuruyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?