2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bi güncellemede benden gelsin Linoş artık bilinçli olarak laf dinleyip gülüyor
Yaaa bu çok güzel Bi güncelleme desene Ertuş ve Açelya kardeşlerine mıkır mıkır konuşup güldüklerini izleyecekler benim kız şimdiden çen altına kaka mı yaptın, çen acıktın mı demeye başladı alıştık baya

Kundak gece uykusunda yapıyorum butun gücüyle uyku arasında bıle kollarını çıkarmak için debeleniyor asla sevmiyor ben yapsamda kundak yaptığım ıcın uyanıyor bazen resmen huysuz Virjin
Kız bizim bebeler tam tersi bende gece uykusunda kundak yapmıyorum eller kollar serbest oluyor kundak yapınca çıkartıyor, çıkartamazsa da ben çıkarana kadar bağırıyor

Ah bu akşam kalbim uctu elim ayağım boşaldı salıncağı bi anda bir salladı cocuk ters bi şekilde kafa dikleme olacak sekılde uctu resmen kapının gırısınden bı koşusum var ucunda yakaladım cocugu
Severken cok guzel sevıyor ama aklım çıktı

Olur olur mama farkettirecektir kesin
İnşallah canım 1 kutu hipp bitirdik doktorun verdiği aptamil yarım oldu baya yiyoruz yani İnşallah yarıyordurAptamili yarın eczaneden sipariş vereceğiz özel mama olduğu için sipariş üzerine geliyormuş ne olur ne olmaz kalsın bulamayız dedik

Kuzey bizi tüm güncellemelerden haberdar ediyor İlk doğumu müjdeledi şimdi atakları gelişmeleri söylüyor

Topluca birimize yapıyoruz kuzum bana sıra gelmedi daha ben Linanın ağlamasından az faydam oldu ama neyse
En sevdiğim eskiden annemler öyle yapardıMis gibi oluyor öyle hazır yemek gibi bir de Sen bebeli kadınsın olur o kadar seni idare etsinler

Aceleye mahal yok aceleye toparlansın da yavaş toparlansa da kabulüm
Olur olur onu da hallederiz

Kundak gece uykusunda yapıyorum butun gücüyle uyku arasında bıle kollarını çıkarmak için debeleniyor asla sevmiyor ben yapsamda kundak yaptığım ıcın uyanıyor bazen resmen huysuz Virjin
+1 bizde öyleyiz kundak yapınca zorla çıkarmak için kendini uyandırıyor Bende yapmıyorum artık

Bizim de sağ gözümüz öyleydi. Dr damla verdi, 5 gün kullanın dedi. Çaylı pamukla temizledik çapak olunca da. Bence damladan daha çok işe yaradı cay

Ediyorlar çok şükür ben kendim mahçup oluyorum sadece

Papatyamaviss duru şu an atak haftasında mı yoksa bozuldu mu bu çocuk 5ten beri uyanık ağlıyor durmuyor göğüslerimde hal kalmadı
Hatırlarmısın tam 40 günlükken bende aynı seyı soylemıstım millet 40 ı cıkınca duzelır der benımkı bozuldu dıye Geçmiş olsun bacım 5. Hafta da oluyor bıtmıs olması lazım

Bizimki de acılı seviyor ya bastıra bastıra öpüyor ellerini tutup kaldırmaya çalışıyor bugün hafif ateşi çıktı uzak durması için elimden geleni yaptım sadece 2 dk lavaboya girdim çıktım baktım çocuğu öpüyor Allah tan ateşi çabuk düştü yoksa yanmıştım

Bızımkıde oyle sevıyor aynı

Uyku saatı cok guzel aslında ama gunduz okdr uyanık kalmasıda normal degıl ama napcan işte
Gece için çok güzel de ben gündüz meme mama kucak yatağında salla anakucağında salla sohbet et döngüsünden çıkamıyorum
Başımza gelecek olan güncellemelerden haberdar olduğumuz kaliteli bir bilgi paylaşımı daha teşekürler atatalya

Öyle haberci Kuzey

Biz şuan tam olarak Pp deki gibiyiz yerınde uyumuyor kalkıyor ama uykusu var ağlıyor , uyudu suan böyle napıcam
Ay bizde böyle oluyoruz bazen
Bi güncellemede benden gelsin Linoş artık bilinçli olarak laf dinleyip gülüyor
Ya kuzum biz de çok laf dinliyoruz. Arada ben durup onun cevap vermesine zaman tanıyorum sesler çıkarıyor arada gülüyor. Artık bunlar bilinçli mi o zaman

Gece için çok güzel de ben gündüz meme mama kucak yatağında salla anakucağında salla sohbet et döngüsünden çıkamıyorum

Öyle haberci Kuzey
Kız bende yarım yamalak uykular kucağımda memede salla az uyusun kalksın alt al emzır gaz al oyala bıdaha derken gunduz ne uyuyor ne uyumuyor bende şaştım bugun dışarda bile uyumadı Bu hafta zaten çok yoğun bıde Lina dinlendirmiyor haşat bi şekilde sakaryaya anneme gidicem belliki bugun kızlarla mantı yaptık, yarın kaynanamda günümüz var mini gün , cuma arkadasım 40 uçurmaya çağırdı persembe de anca camasır katlarım herhalde zıra 4 makıne çamaşırım var sırayla yıkanıp kuruyan

Ay bizde böyle oluyoruz bazen

Ya kuzum biz de çok laf dinliyoruz. Arada ben durup onun cevap vermesine zaman tanıyorum sesler çıkarıyor arada gülüyor. Artık bunlar bilinçli mi o zaman
Evet bu atakla birlikte zaten auu uuğğ gibi sesler cevaplar gelmeye başlar bu seslerin de bilincini kazanmış olur

Mantı yapmak, günlere gitmek falan nedir yaa Maşallah sana
Evet bu atakla birlikte zaten auu uuğğ gibi sesler cevaplar gelmeye başlar bu seslerin de bilincini kazanmış olur
Ay ne güzel ya çok keyifli oluyor sohbetler

Ben banyo zor yapıyorum, sen mantı nasıl yapıyorsun?

Bizimki doğduğundan beri katıla katıla agliyor arkadaşlar ya. Azıcık aç kalsın mama biraz geciksin yada canı öyle istesin hep kıpkırmızı olarak ağlıyor. Ses mes kalmıyor çocukta.. kolik mi bu acaba? Bu mu kolik?

Katılıp ağlıyor dayanamıyorum, ev halkı ile de kavga ediyorum sürekli mama ver meme ver.. bebe 1 saat emdi bi çay içeyim dedim yıktı ortalığı.. katıla katıla ağlıyor gezdirmek ise yaramıyor kucakta durmuyor.. annem hemen mama ver çocuğa dedi.. ya vericem mama da meme de onun zaten ama 5 dk önce 1 saat emdi bu çocuk, fazla geliyor kusuyor diyorum yok... büyük kavga ettim.. eşim gelsin 40 cikar çıkmaz gidelim evimize..

Strese sokuyorlar adamı resmen delirtiyorlar, yazık bebenin yanında ağladım bide bağırdım dünya kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…