Oh çok şükür geriden geliyorum baya daha iyisiniz inşAllahKizlar biz iylestik. Ultrasonumuzda temiz. Sadece dozun tamamlanmasi icin 2 gun daha buradayiz
Evet emiyor bundan bende şüphelendim bazen boğuluyor gibi oluyor ilk emerken ama ben memeyi kısa süreli değiştirmiyorum ki aslındaSizi emiyor mu bebiş emiyorsa önsütü çok alıyor da olabilir yani benimde başıma geldi doktor kısa süreli meme değiştirme önsütten olabilir dedi gerçekten de düzeldi
Ya Allah 2 çocuklu annelere daha fazla sabır versin dün misafir vardı gerçekten çok zor oluyorBizimki de acılı seviyor ya bastıra bastıra öpüyor ellerini tutup kaldırmaya çalışıyorbugün hafif ateşi çıktı uzak durması için elimden geleni yaptım sadece 2 dk lavaboya girdim çıktım baktım çocuğu öpüyor Allah tan ateşi çabuk düştü yoksa yanmıştım
Bu olayı bende sevmiyorum hemen mama verelim doymadı diyorlar mama yiyince uyuyunca bak doydu diyorlar diyorum tokluk hissi yaratıyor falan ama yok dinlemiyorlar neyseki çok vermiyorumBizimki doğduğundan beri katıla katıla agliyor arkadaşlar ya. Azıcık aç kalsın mama biraz geciksin yada canı öyle istesin hep kıpkırmızı olarak ağlıyor. Ses mes kalmıyor çocukta.. kolik mi bu acaba? Bu mu kolik?
Katılıp ağlıyor dayanamıyorum, ev halkı ile de kavga ediyorum sürekli mama ver meme ver.. bebe 1 saat emdi bi çay içeyim dedim yıktı ortalığı.. katıla katıla ağlıyor gezdirmek ise yaramıyor kucakta durmuyor.. annem hemen mama ver çocuğa dedi.. ya vericem mama da meme de onun zaten ama 5 dk önce 1 saat emdi bu çocuk, fazla geliyor kusuyor diyorum yok... büyük kavga ettim.. eşim gelsin 40 cikar çıkmaz gidelim evimize..
Strese sokuyorlar adamı resmen delirtiyorlar, yazık bebenin yanında ağladım bide bağırdım dünya kadar .
Bariz kıskanıyorlar halbuki emzirip yatırıyorum kızımla ilgilenmeye çalışıyorum o halde ama onu emziriyorsun diye savaş çıkardı evin içindeBızımkıde oyle sevıyor aynı
Mantıda cok katkım olamadı Linoşum durmadığı için tabi ama sohbet muhabbet bana işteMantı yapmak, günlere gitmek falan nedir yaaMaşallah sana
Ay ne güzel ya çok keyifli oluyor sohbetler
Aman boş ver yaEdiyorlar çok şükür ben kendim mahçup oluyorum sadece
Kız mantıyı açan başka kesen başka ben katlamaya yardım edecektim sadece iki üç bezede anca yardım ettım benimki durmadı çünküBen banyo zor yapıyorum, sen mantı nasıl yapıyorsun?
Eşim nerde kuzum kendini iyi hissediyorsan kırkını beklemene gerek yokBizimki doğduğundan beri katıla katıla agliyor arkadaşlar ya. Azıcık aç kalsın mama biraz geciksin yada canı öyle istesin hep kıpkırmızı olarak ağlıyor. Ses mes kalmıyor çocukta.. kolik mi bu acaba? Bu mu kolik?
Katılıp ağlıyor dayanamıyorum, ev halkı ile de kavga ediyorum sürekli mama ver meme ver.. bebe 1 saat emdi bi çay içeyim dedim yıktı ortalığı.. katıla katıla ağlıyor gezdirmek ise yaramıyor kucakta durmuyor.. annem hemen mama ver çocuğa dedi.. ya vericem mama da meme de onun zaten ama 5 dk önce 1 saat emdi bu çocuk, fazla geliyor kusuyor diyorum yok... büyük kavga ettim.. eşim gelsin 40 cikar çıkmaz gidelim evimize..
Strese sokuyorlar adamı resmen delirtiyorlar, yazık bebenin yanında ağladım bide bağırdım dünya kadar .
Evet hatırladımHatırlarmısın tam 40 günlükken bende aynı seyı soylemıstımmillet 40 ı cıkınca duzelır der benımkı bozuldu dıye Geçmiş olsun bacım 5. Hafta da oluyor bıtmıs olması lazım
Annem kırkı çıktığında geldıler mevlute ya bana dıyorkı ben senın yerınde olsam yınede gece yatmadan verırım mamaBu olayı bende sevmiyorum hemen mama verelim doymadı diyorlar mama yiyince uyuyunca bak doydu diyorlar diyorum tokluk hissi yaratıyor falan ama yok dinlemiyorlar neyseki çok vermiyorum
Seninki küçük benim ki küçük ama bi büyük kafasında var daha çok anlıyor ve daha bilinçli bir yıldırıyoruzBariz kıskanıyorlar halbuki emzirip yatırıyorum kızımla ilgilenmeye çalışıyorum o halde ama onu emziriyorsun diye savaş çıkardı evin içinde
Canım oluyor öyle arada hepimiz bi annelerle çekiştik nerdeyse. Sıkma canını. Lohusasın sen anlayış göstersinler.Bizimki doğduğundan beri katıla katıla agliyor arkadaşlar ya. Azıcık aç kalsın mama biraz geciksin yada canı öyle istesin hep kıpkırmızı olarak ağlıyor. Ses mes kalmıyor çocukta.. kolik mi bu acaba? Bu mu kolik?
Pp koyduğumdan beri uğraşıyorum gece uykusuna geçemedik henüz uyudu uyandı uyudu uyandı şimdi tine emziriyorum ve yatırıcam bende diyorum inşallah uyur , oğlumun yanından kalktım dizlerim boşaldı vücudum error verıyor artıkEvet hatırladımEn son arabayla gezdik. Arabada uyudu eve çıkardık 5 dk sonra yine uyandı şimdi zar zor bir daha daldı umarım uyanmaz artık sırtım omuzlarım kollarım ay her yerim yaaaa
Of canım benim yaPp koyduğumdan beri uğraşıyorum gece uykusuna geçemedik henüz uyudu uyandı uyudu uyandı şimdi tine emziriyorum ve yatırıcam bende diyorum inşallah uyur , oğlumun yanından kalktım dizlerim boşaldı vücudum error verıyor artıksırtım çürümüş gibi çünkü sızım sızım sızlıyor ben gülüyorum artık çünkü ağladıkçada buseferde gozlerım ağrıyor batıyor uykusuzluktan
40 ından sonra hayat daha bi kolay demişlerdi değil miymişOf canım benim yaağlamaya mecalin yok
zavallı ben 40 ına çok umut bağlamıştım oysa ki
Ağlama hackimi gerçekten hakettiği yerlerde kullanıyorumOf canım benim yaağlamaya mecalin yok
zavallı ben 40 ına çok umut bağlamıştım oysa ki
Bende anlamıyorum iyi birşey zannediyor bu büyükler hayır karşı olduğumdan değil tamamen alışsın istemiyorum hala enjektörle veriyorum mamayıAnnem kırkı çıktığında geldıler mevlute ya bana dıyorkı ben senın yerınde olsam yınede gece yatmadan verırım mamabak cocuk bır aylık olmus kontrole gıtmıs yeterli kilo almış güzel devam demişler ama anacığım dıyorkı olsun sen ver uzun uyur hayır gerek olsa nıye vermeyim zaten
Şu zamanları bir atlatsak hayırlısıylaSeninki küçük benim ki küçük ama bi büyük kafasında var daha çok anlıyor ve daha bilinçli bir yıldırıyoruz
Bizimki de emiyor arkasına mama veriyorum bak bu çocuk aç ondan durmuyor mama ile nasıl sustu diyip duruyor bugün yine kızdım sürekli demorolize ediyorsun sütün artacağı varsa da senin sözlerin yüzünden artmıyor diyeAnnem kırkı çıktığında geldıler mevlute ya bana dıyorkı ben senın yerınde olsam yınede gece yatmadan verırım mamabak cocuk bır aylık olmus kontrole gıtmıs yeterli kilo almış güzel devam demişler ama anacığım dıyorkı olsun sen ver uzun uyur hayır gerek olsa nıye vermeyim zaten
Bana da hep 40ından sonra düzelir diyorlar ama hiç düzeleceği yok demek ki 40ı geçince 2 ay 3.ay atakları aşı zamanlar hep böyle geçecek heralde kabullendim şimdidenAğlama hackimi gerçekten hakettiği yerlerde kullanıyorumboşa ağlama lüksüm yok oğluma hamıleyken biri gelip bu hallerimden bahsetseler bitarafımla gülerdim ne kadarda değişmişim gerçekten ya şuan onu farkettım bende büyümüşüm oğluşla
Aşkım ben sana dedim çok bel bağlama ama yinede sen ille de bağlıcam dedinne yapak sakal mı bırakalım sözümüz dinlensin diye
Bizim 49. Günümüz bugün.Biz 33 günlük olduk hala var canım kırkı çıkana kadar sürüyormuş bazılarında bizde öyleyiz sanırım. 3 gün sonra aylık kontrolün var sanırsam doktorundan bilgi al tekrar en doğru bilgiyi doktorun verecektir.
Sizde eşin ile rh uyuşmazlığı var mı eğer varsa bebekte sarılık uzayabiliyor değeri çok yüksek olmadıktan sonra doktorlar bunu normal kabul ediyorBizim 49. Günümüz bugün.
19 kasımda ikinci ay kontrolü var o zamanı beklemeden yarın bi götürücem tekrar ölçsünler sarılık değerini
İyice sapsarı oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?