2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok şükür günde 2 ye kadar düşürdük mamayi kilo alımında sorun yok, ama işte azıcık aglamasin hemen kriz çıkıyor evde..
Onu da çözersiniz inşallah
En güzelini yapıyosun canım kafanın rahat olması süt üretimi için çok önemli. Kendini iyi hissediyosundur böyle miss
Asm deki doktor emerek atar sarılığı mama sarılıkta işe yaramaz gibi bişey dedi sık sık emzir kaka yoluyla atacak dedi
Sebebine de bağlı olarak ilk 10 gün içinde olan sarılıkta işe yarıyor galiba yoksa çocuk doktoru neden önersin. Ama uzamış sarılık için dediği doğru mama hiçbir işe yaramıyor
İnşallah 3 ayı bulmadan açılır çocuğumun rengi

Oyy Allah korumuş canım

En azından uykusu azcık düzene gireydi 40tan sonra
Kuzey uzun süredir geceleri uyuyor bi dönem 3-5 arası uyumuyordu şimdi o da düzeldi. Ama bugün biraz mamayı geciktirdim uyandı kendine geldi o yüzden azcık uyanık kaldı .
Bu ara gündüz hiç uyumuyor

Kuzey de her altını açmada işiyor sağolsun Dün idrarı sarı ve kokulu diye idrar tahlili verdik. Bi poşet var delikli yapıştırıp bezi kapıyormuşsun yapınca götürüyorsun. Hemşire gösterdi ilk sefer olduğundan kapatın bezi dedi gerek yok derken çişini yaptı ,hemşire aa yaptı diyor 2 seferdir de kakasını avcuma yapmasından kıl payı kurtarıyorum hemen bezi ittiriyorum. İnşallah tuvalet eğitimimiz de kolay olur

O poşeti kullanmak kız bebeklerde çok zor kardeşimden biliyorum altına örtü serip üzerine battaniye örtüp beklemislerdi yine de içine birikmemis

Aman şimdiden tuvaleti düşünmeyin allahsen olur herşey gibi oda

Minik yanaklar yaaa benımkıde bı bucuk saatte bı kalkıyo bu gece formunda ıkınıp gaz çıkarma merasımı var devamlı
Bende bittim bu gece 2saatlik emzirme seansları arkasından gaz çıkar alt değiş ve tekrar meme istiyor 45 dk-1 saat daha emzir derken bütün gece böyle geçti

Bende bittim bu gece 2saatlik emzirme seansları arkasından gaz çıkar alt değiş ve tekrar meme istiyor 45 dk-1 saat daha emzir derken bütün gece böyle geçti
Ben 2 den beri hala uyutamadim yoruldum yeminle mama verme diyorlar ama artık bu gidişle mamaya başlayacağım. Bez değiştirme ve emzirmeyle geçti gece.

40 ından sonra hayat daha bi kolay demişlerdi değil miymiş
Değilmiş çünkü neden kolay olsun ki çileyi çekin diyorlar
Pöfffff öffff . Tamam söyle hadi ne zaman düzelicez
Anlayış var var olmasına da azıcık ağlayınca çocuk hemen birsey.. yok mama ver doymadı meme ver seni istiyor.. ağlaması normal dedi doktor da sorduk 3 kere daha ne yapayum
azcık daha sabır canım.

Kuzey uzun süredir geceleri uyuyor bi dönem 3-5 arası uyumuyordu şimdi o da düzeldi. Ama bugün biraz mamayı geciktirdim uyandı kendine geldi o yüzden azcık uyanık kaldı .
Bu ara gündüz hiç uyumuyor
Ay gece uykusu için darısı başımıza vallahi gündüz hiç uyumaması da sıkıntı ama yaa. Belki bir dönemden geçiyodur o da düzelir
Az önce işte yattığı yerde ıkınıyordu gazı çıkmadı ondan diye aldım ppdeki gibi yatınca sustu ☺
Ya yerim yeriim
İdil’in de en sevdiği uyku pozisyonu bu. Emziriyorum gazını çıkarmak için kaldırıyorum o omzuma böyle yatıp uyuyo
O poşeti kullanmak kız bebeklerde çok zor kardeşimden biliyorum altına örtü serip üzerine battaniye örtüp beklemislerdi yine de içine birikmemis
1. ay kontrolünde doktor bir sürü test istedi buna idrar da dahil. İdrar örneği alamayız diye kayıt bile açmadılar. Hemşire o torbayı yerleştirdi 3-5 de yedek koydu. Emzirin belki yapar dedi ama herkes umutsuz biz evde yaparsa 40 dkya yetişir mi falan diye kara kara düşünüyoruz. Emzirdim bir baktım ki bol bol yapmış hiç taşmamış bile.
Dedim helal olsun sana kızım böyle bizi zorlamadan devam

Ben 2 den beri hala uyutamadim yoruldum yeminle mama verme diyorlar ama artık bu gidişle mamaya başlayacağım. Bez değiştirme ve emzirmeyle geçti gece.
Kuzum bez devamlı degısıyorum dıyorsun e bu cocuk beslenmese devamlı bez degısmezsın huyu bu kabullen cok ıstıyorsan da dene ver mama bak bakalım ne kadar kalkacak uyuyacak, elinde yoksa koca kutu almak ıstemıyorsan hazır sıvı mamalar var al dene

Değilmiş çünkü neden kolay olsun ki çileyi çekin diyorlar

Pöfffff öffff . Tamam söyle hadi ne zaman düzelicez

azcık daha sabır canım.
O şimdiden belli olmaz yanı bebeklerin karakterinin tam bellı olup uyku düzen oluşturma zamanlarında ne tepki vereceklerine bağlı 4 aya kadar boylelı dıyelım sonra saat aralıkları uyku rutınlerı bı dıkkat ederız bakalım bebekler ne kadar uyum sağlayacak sonrası Allah Kerim , ama genel olarak bı bebeğin zorlayıcı hali 2 yaş civarı geçiyor ha bu baska zorlayıcı unsurlar cıkmıyor demek degıl ama daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…