2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Aynen canım biz 1 ayı geçtik o yüzden dedi benim de anladığım kadarıyla

İnşallah canım benimki de aynı pembe değil esmer değil sarı

o zaman kısa hedefimiz 4 ay hadi bakalım hamilelikten beri gün hafta ay sayıyoruz

Bu arada kizlar, tane kimyon rezene cayi içiyorum bu çaya melisa da koyabilir miyim?

Evet, ben de aynı şekilde o istedikçe, 2-3 saatte bir, bazen 4 saat sonrası emzirip ardından mama takviyesi veriyordum. Bazen 60 bazen 90 istiyor. Şimdi bu aralığı 5 saate bir çıkarıp, sedece o zamanlarda mama, geri kalan zamanlarda meme veriyorum.

Kızlar ben kızımda süt alerjisinden şüpheleniyorum. 1 haftadır gürültülü kaka, bitmeyen gece burun tıkanıklığı ve hırıltılı nefes alma, son1 haftadır her beslenme sonrası kusma ama aşırı kusuyo günde belki 7-8 kez üst değiştriiyorum (haftasonu adeta balgamlı kusuyodu balgama yordum son 2 gündür her yeme sonrası çıkartıyo nerdeyse yarısını) Yüzünde kırmızı sivilceler var vücutta yok doktor yenidoğan ısılığı dedi ama geçmedi bazı günler artarken bazı günler azalıyo sanki.Bunu da süt ürünlerini abarttığım gün arttığına yordum. Kakada mukus ve kan hiç olmadı sarı ve pütürlü anca ishal gibi yapıyo sanki. Günde 3-4 kakalı bezi var. Bi de bitmeyen bi gaz sancımız var kaka yapcağı zaman adeta çıldırıyo ancak kaka yapınca ya da gaz çıkartınca o çıldıran çocukla alakası kalmıyo. Aylık kontrolü cmt günü o güne kadar süt ve süt ürünleri yemicem bakalım bi değişim olcak mı

Aman şimdiden tuvaleti düşünmeyin allahsen olur herşey gibi oda
Ek gıda kakalarından korkuyorum

Ya bazen okurken diyorum ki ay ben bunu hamgi ara yazmışım. Resmen benim çocuğumu anlatıyosun aşırı benziyo bizimkiler. Bembeyaz kızım kıpkırmızı kesilip mosmor oluyo ama ağzı memeye ya da biberona değsin tık susuyo eskiye dönüyo. İlkbaşlarda aklımı alıyodu şimdi artık herkes alıştı bu numaraya

Hahaha vallahi numaracilar güzel tabir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…