2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimki de gürültülü kaka yapıyor. İshal gibi bazen daha kıvamlı, hardal sarısı renkte içinde minik pütürler olabiliyor ama genelde akışkan. Normal değil mi? bir ara hafif yeşillenir gibi oldu ben de bir düşündüm alerji mi acaba diye ama şimdi bu fikirden vazgeçtim. Kusma, kırmızı benek yok.
Burun tıkanıklığı bizde de oluyor bazen hırıltı duyuyorum burnunu çekiyoruz bir şey yok. Mamadan sonra genzinden gelen bir hırıltı oluyor sanırım balgamı var ya da genzine mi kaçırıyor acaba?

Balgamlı kustu 2-3 gün hala daha balgamı var bi tam temizleyemedik. Bilmiyorum düşünmekten belirti aramaktan mafoldum 1 gün hiç kaka yapmadı sonraki gün çok yaptı onu bile dert edindim analık kahırlık

Balgamlı kustu 2-3 gün hala daha balgamı var bi tam temizleyemedik. Bilmiyorum düşünmekten belirti aramaktan mafoldum 1 gün hiç kaka yapmadı sonraki gün çok yaptı onu bile dert edindim analık kahırlık
O normal canım (hatta sadece anne sütünde bir haftaya kadar yapmayabilirmiş) benimkinin normali neredeyse bu 1 gün yapmazsa ertesi gün ya 2 kakalı bez alıyorum ya da tek seferde ne varsa boşaltıyor ve biz banyoluk oluyoruz

Aynen canım biz 1 ayı geçtik o yüzden dedi benim de anladığım kadarıyla

İnşallah canım benimki de aynı pembe değil esmer değil sarı
Ya aslında bir zararı da yok ama sinir bozucu
İnşallah çok sürmez renklerinin düzelmesi kuzum.
Doğduğunda süt gibi beyazdı yavrum bi daha hiç öyle görmedik

Kaç günlüksünüz acaba? Ben de meme mama olayını bir düzene oturtmaya çalışıyorum da

Neyseki kaldi 3 ay biz 9 ay beklemisiz koyar mi bize hey gidi hey
Bundan sonra dert tasa düşünce düzensizlik çaresizlik yer yer zaman zaman hiç eksik olmayacak çünkü anayız artık rahatlık kovalamayın elbet rahat olduğumuz dönemlerde olacak ama inişli çıkışlı bunlar hep 1HANIM

Ay benım probiyotik bıtmıs nurse şurup bıtmıs , evde ertusun metsil damlası vardı dr a sordum kullan dedı ona gectık tadını sevmedı püskürtüyor resmen
Bize biogaia başlattı Dr ve yine rahatsız ediyor sanki yaaa. nurseyi denemek istiyorum aslında.
Çingene oldu benımki iyicene
Kız linoooşşşş üzme anneni Ya benim ki 40 çıktı bambaşka bir bebek oldu sanki
Eyvallah eski hayatımızı istemiyoruz da biraz da kafamız rahatken bişeyler yapsak. Ay bi de beni şu an süt diyeti de zorluyor çikolata falan istemiyorum

Pozitif olmamiz lazim baska caremiz yok. benim bebeyi dun gece zar zor uyandirdim anason bu kdd cabuk etki etmis olabilir mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…