- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Nurse deniceksen damlasını al bu saatten sonraBize biogaia başlattı Dr ve yine rahatsız ediyor sanki yaaa.nurseyi denemek istiyorum aslında.
Kız linoooşşşş üzme anneniYa benim ki 40 çıktı bambaşka bir bebek oldu sanki
Eyvallah eski hayatımızı istemiyoruz da biraz da kafamız rahatken bişeyler yapsak. Ay bi de beni şu an süt diyeti de zorluyor çikolata falan istemiyorum
Ben boyatmistim dogumdan once. Brezilya fonuistiyorun ama onu yapmayalim dedi kuaforrum cok islem var diyeKızlar saçınıza işlem yaptırmayı düşünüyor musunuz sizce doğru mu
Sen mi içtin verdin miPozitif olmamiz lazim baska caremiz yok.benim bebeyi dun gece zar zor uyandirdim anason bu kdd cabuk etki etmis olabilir mi ya
Bir Ayşenur atasözü derki ne kadar çok emerse o kadar süt artarKizlar sut arttirimi icin incir uyutmasi yapan var mi ?
Ben ictimSen mi içtin verdin mi
Emiyor ama sut gelmeyince kavga basliyorBir Ayşenur atasözü derki ne kadar çok emerse o kadar süt artardiğer unsurlar yüzde 10 etkılı bence su yüzde 40 emzirmek 50
Oy maşallah ne güzel kendini kurtarmış yavrumBizim ki sabaha kadar pirt pirt gitti bu gece
Tane kimyon tane rezene ve anason 3 u aynı anda demleniyir değil mi?Uyku sakinlestiriyor diye biliyorum canim dene istersen uyumuyorsam eskiden annem bana direkt cayini verirmis bebekken
Aynen canimTane kimyon tane rezene ve anason 3 u aynı anda demleniyir değil mi?
Yaaa çiçeğim çok güzel
Amin balımYaaa çiçeğim çok güzelallahım sağlıkla büyüsün inşallah
İşlem yaptırmak bir kenara dursun. Ben gidip kulak altına kadar kestirdim yeter uğraşamıyorum diyeKızlar saçınıza işlem yaptırmayı düşünüyor musunuz sizce doğru mu
Kuzum artık daha uzun uyuyolar anason etkisini bilmem de. Bizimki bi gece 6 saat uyudu ben kalkıp niye uyanmıyo bu çocuk diye dertlendimPozitif olmamiz lazim baska caremiz yok.benim bebeyi dun gece zar zor uyandirdim anason bu kdd cabuk etki etmis olabilir mi ya
İnşallah mamayı minimuma indirebilirizEvet, ben de aynı şekilde o istedikçe, 2-3 saatte bir, bazen 4 saat sonrası emzirip ardından mama takviyesi veriyordum. Bazen 60 bazen 90 istiyor. Şimdi bu aralığı 5 saate bir çıkarıp, sedece o zamanlarda mama, geri kalan zamanlarda meme veriyorum.
Yani illaki iniş çıkış olur bebek çocuk büyütüyoruz anneyiz artık ama kendimize de biraz zaman ayırabilelim be papatyamBundan sonra dert tasa düşünce düzensizlik çaresizlik yer yer zaman zaman hiç eksik olmayacak çünkü anayız artık rahatlık kovalamayın elbet rahat olduğumuz dönemlerde olacak ama inişli çıkışlı bunlar hep1HANIM
Ben ışıltı ve düz keratin yaptırmak istiyorum keratin iyi olur şekillendirmek zor oluyor çünküKızlar saçınıza işlem yaptırmayı düşünüyor musunuz sizce doğru mu
Kuzum biogaia zaten probiyotik değil mi? Doktorum bize probiyotik nbl Drop verdi ben zeytinyağı da veriyorum tabi hangisi iyi geliyor bilemem ama biz mama da aldığımız halde çok şükür fazla gaz ve kabızlık sorunu yaşamıyoruzBize biogaia başlattı Dr ve yine rahatsız ediyor sanki yaaa.nurseyi denemek istiyorum aslında.
Kız linoooşşşş üzme anneniYa benim ki 40 çıktı bambaşka bir bebek oldu sanki
Eyvallah eski hayatımızı istemiyoruz da biraz da kafamız rahatken bişeyler yapsak. Ay bi de beni şu an süt diyeti de zorluyor çikolata falan istemiyorum
Sorma ya gözler fıldır fıldır kaldıramıyorum emzik alıyor diye sevinirken şimdi sürekli atıyor mesela kanmıyor artıkYa bunlar canavar canavar valla kandirmak bile mumkun degil
Bizimkide 10 gibi uyudu 3 te ben uyandirdim emzireyim diyeİşlem yaptırmak bir kenara dursun. Ben gidip kulak altına kadar kestirdim yeter uğraşamıyorum diye
Kuzum artık daha uzun uyuyolar anason etkisini bilmem de. Bizimki bi gece 6 saat uyudu ben kalkıp niye uyanmıyo bu çocuk diye dertlendimuyanmadı da
Aylık kontrolde doktora sordum normal mi diye. Doktor da çocuğun uykuya da ihtiyacı var ne kadar güzel doyarsa o kadar güzel uyur bırak uyusun dedi. Dedim iyiymiş
Bana hemsire emzik kullanma meme reddi olur dedi cok sik vermiyorum artikİnşallah mamayı minimuma indirebiliriz
Yani illaki iniş çıkış olur bebek çocuk büyütüyoruz anneyiz artık ama kendimize de biraz zaman ayırabilelim be papatyam
Ben ışıltı ve düz keratin yaptırmak istiyorum keratin iyi olur şekillendirmek zor oluyor çünkü
Kuzum biogaia zaten probiyotik değil mi? Doktorum bize probiyotik nbl Drop verdi ben zeytinyağı da veriyorum tabi hangisi iyi geliyor bilemem ama biz mama da aldığımız halde çok şükür fazla gaz ve kabızlık sorunu yaşamıyoruz
Bi dene istersen doktoruna sorup
Sorma ya gözler fıldır fıldır kaldıramıyorum emzik alıyor diye sevinirken şimdi sürekli atıyor mesela kanmıyor artık
Kontrolde Dr a soracağım nurseyi ona göre damla şurup artık neyse bakalım. E süt ve süt ürünleri ile yapılan hiçbir şey yemiyorum şu an daha katısı mı var bunun kız?Nurse deniceksen damlasını al bu saatten sonra
Benımkıde oyle oldu gun be gun katıyor kendıne
Süt diyeti çok zor bırde katı yapmıyorsun o daha zor
Evet probiyotik ama bizim süt alerjisi kaynaklı bağırsaklarda bi sorun var.?bu da iyice çalıştırıyor sanki bi şeyler oluyor ama ne olduğunu anlayamadım.zeytinyağı sorcam Dr a nbl de iyi marka onu da sorayımKuzum biogaia zaten probiyotik değil mi? Doktorum bize probiyotik nbl Drop verdi ben zeytinyağı da veriyorum tabi hangisi iyi geliyor bilemem ama biz mama da aldığımız halde çok şükür fazla gaz ve kabızlık sorunu yaşamıyoruz
Bi dene istersen doktoruna sorup
Bende hiç vermiyorum nerdeyse uykuya dalarken bile almıyor zaten sıpaBana hemsire emzik kullanma meme reddi olur dedi cok sik vermiyorum artik
Sor bakalım kuzum zeytinyağı çok faydalı zaten bir de bebelere ekstra kalori dobiş olsun biraz diye uğraşıyorumKontrolde Dr a soracağım nurseyi ona göre damla şurup artık neyse bakalım. E süt ve süt ürünleri ile yapılan hiçbir şey yemiyorum şu an daha katısı mı var bunun kız?
Evet probiyotik ama bizim süt alerjisi kaynaklı bağırsaklarda bi sorun var.?bu da iyice çalıştırıyor sanki bi şeyler oluyor ama ne olduğunu anlayamadım.zeytinyağı sorcam Dr a nbl de iyi marka onu da sorayım
Aha benim oğlum buBizimkinin gaz cikarma olayı ile zaten uykusu kaçıyor.. gaz çıkarmasak mir mir ağlıyor kivraniyor.. geçecek hemsirem gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?