2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Nurse deniceksen damlasını al bu saatten sonra
Benımkıde oyle oldu gun be gun katıyor kendıne
Süt diyeti çok zor bırde katı yapmıyorsun o daha zor

Kızlar saçınıza işlem yaptırmayı düşünüyor musunuz sizce doğru mu
İşlem yaptırmak bir kenara dursun. Ben gidip kulak altına kadar kestirdim yeter uğraşamıyorum diye
Pozitif olmamiz lazim baska caremiz yok. benim bebeyi dun gece zar zor uyandirdim anason bu kdd cabuk etki etmis olabilir mi ya
Kuzum artık daha uzun uyuyolar anason etkisini bilmem de. Bizimki bi gece 6 saat uyudu ben kalkıp niye uyanmıyo bu çocuk diye dertlendim uyanmadı da
Aylık kontrolde doktora sordum normal mi diye. Doktor da çocuğun uykuya da ihtiyacı var ne kadar güzel doyarsa o kadar güzel uyur bırak uyusun dedi. Dedim iyiymiş

İnşallah mamayı minimuma indirebiliriz

Yani illaki iniş çıkış olur bebek çocuk büyütüyoruz anneyiz artık ama kendimize de biraz zaman ayırabilelim be papatyam

Kızlar saçınıza işlem yaptırmayı düşünüyor musunuz sizce doğru mu
Ben ışıltı ve düz keratin yaptırmak istiyorum keratin iyi olur şekillendirmek zor oluyor çünkü

Kuzum biogaia zaten probiyotik değil mi? Doktorum bize probiyotik nbl Drop verdi ben zeytinyağı da veriyorum tabi hangisi iyi geliyor bilemem ama biz mama da aldığımız halde çok şükür fazla gaz ve kabızlık sorunu yaşamıyoruz
Bi dene istersen doktoruna sorup

Ya bunlar canavar canavar valla kandirmak bile mumkun degil
Sorma ya gözler fıldır fıldır kaldıramıyorum emzik alıyor diye sevinirken şimdi sürekli atıyor mesela kanmıyor artık

Bizimkide 10 gibi uyudu 3 te ben uyandirdim emzireyim diye

Bana hemsire emzik kullanma meme reddi olur dedi cok sik vermiyorum artik

Nurse deniceksen damlasını al bu saatten sonra
Benımkıde oyle oldu gun be gun katıyor kendıne
Süt diyeti çok zor bırde katı yapmıyorsun o daha zor
Kontrolde Dr a soracağım nurseyi ona göre damla şurup artık neyse bakalım. E süt ve süt ürünleri ile yapılan hiçbir şey yemiyorum şu an daha katısı mı var bunun kız?
Evet probiyotik ama bizim süt alerjisi kaynaklı bağırsaklarda bi sorun var.?bu da iyice çalıştırıyor sanki bi şeyler oluyor ama ne olduğunu anlayamadım.zeytinyağı sorcam Dr a nbl de iyi marka onu da sorayım

Bana hemsire emzik kullanma meme reddi olur dedi cok sik vermiyorum artik
Bende hiç vermiyorum nerdeyse uykuya dalarken bile almıyor zaten sıpa Benimki acıkınca gözü bir şey görmüyor sanmıyorum memeyi de reddetsin
Sor bakalım kuzum zeytinyağı çok faydalı zaten bir de bebelere ekstra kalori dobiş olsun biraz diye uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…