2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde oyle ya memeden sut.gelmeyince kavgaya basliyo

Kızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde

Ya aslında bir zararı da yok ama sinir bozucu
İnşallah çok sürmez renklerinin düzelmesi kuzum.
Doğduğunda süt gibi beyazdı yavrum bi daha hiç öyle görmedik
İnşallah canım bir an önce toparlar kuzucuklar
Ya bu arada biz mamayı bıraktık sadece meme ile devam ediyoruz kaç gündür ishal gibi çocuğum her bezde kaka var az az ama eskisi gibi pütürlü veya sarı değil yeşile dönük.

Kizlar bebisleri uyuturken kundak yapiyo musunuz ?
Ben yapamıyorum elleri durmuyor ağlıyor bazen Yediğin birşeyden mi acaba ben marul yiyince yeşile dönük oluyor

Mamadan dolayi puturlu olabilir canim
Anne sutu daha cok verirsem benimde puturlu olmuyor sivi oluyor cok yesile donukse ama usutmustur

Anne sutu daha cok verirsem benimde puturlu olmuyor sivi oluyor cok yesile donukse ama usutmustur
Ay yeşil olması on süt son süt dengesizliginden dolayı değil mi bizim ki yeşil oluyor yaaa ateş falan yok usuttugunu nerden anlicam

Papatyamaviss kuzum benim bebis habire emmek istiyor sut birikmiyor dolayisiyla. Ben bugun memeden yavasca cekip emzik verip uyuttum. Ac olsa uyumazdi heralde degkl mi. Surekli emmek istemesi acligindan mi anlamadim

Yediğin birşeyden mi acaba ben marul yiyince yeşile dönük oluyor
Akşamları yemeğin yanında salata falan yiyorum canım olabilir mi ki
Çok yeşil yeşil değilde sarıdan yeşile dönük gibi ama her bez kakalı az az bazen bir ses geliyor foşur foşur diye bezi bırak zıbın falan kalmadı banyoluk oldu diyorum açıyorum az bişey anlayamadım

Bizimkide 10 gibi uyudu 3 te ben uyandirdim emzireyim diye
Oh maşallah
Kızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde
Bazen bizde de oluyor canım normal. Sütün hepsi gitmiyor merak etme fazlasını atıyor.
Sadece meme ile beslenince hep ishal gibi oluyor kuzum. İlk adımlar uygulaması var oraya kakalı bezin fotoğrafını yükleyip normal mi değil mi öğrenebilirsin.
Bariz yeşil değilse sorun yok diye biliyorum ama sen gene de doktoruna falan sor istersen kuzum doğru bilmiyosam
Gece uykularında yapıyorum ben kuzum kendini uyandırmıyor iyi oluyor. Sadece gazı olduğunda veya acıkınca uyanıyor. Hoş uyanana kadar o kollar bir şekilde çıkıyor ama olsun

Aaaa bilmiyordum kiloda etkili olduğunu hadi bakalım Sarper bey görelim göbüşlü hallerini
Senin mukuslu kaka devam ediyor mu? Duru da hep kusuyordu o da süt alerjisi belirtileri arasında sayılabilir
No. Yaptırmıyor ki sıpam
Papatyamaviss kuzum benim bebis habire emmek istiyor sut birikmiyor dolayisiyla. Ben bugun memeden yavasca cekip emzik verip uyuttum. Ac olsa uyumazdi heralde degkl mi. Surekli emmek istemesi acligindan mi anlamadim
Bence yanlış yapmışsın arkadaşım emdiği kadar emsin emdikçe meme uyarılıyor ve süt üretimin artıyor. Süt birikme falan onlarda boşmuş. Yumuşak meme daha çok süt üretirmiş. Biz sanıyoruz ki dolu dolu taş gibi göğüs çok süt. Öyle değilmiş. Süt birikme olayı yok yani.bebek çektikçe geliyor.

Kuzum hic bos birakmiyor ki . Biraksam sbahtan aksama kadar memede

Ben öyle tahmin ediyorum canım bizde her gün zeytinyağı içsek kalori sonuçta yağ yapmaz mı o mantıkla düşünüyorum
Kız benim memeler hep yumuşak ama çocuğa yetmiyor

Ayıralım tabi kuzum o işi zaten imkan buldukça yapısın zorlayın nasıl ıyı gelır

E ben dedim süt birikme biriktirme diye bişey yok hep her zaman üretilir hatta uc saatt ekilmeyen göğüste süt üretimi olmaz bebek kaç dk emiyor da emzık verdin mesela 10 dk emdikten sonra yaptıysan bu işi yapma ama yarım saat gectı dıyelım yorulduysan da ver Devakus

Paketli gıda yiyormusun hiç , yemeklere tereyağ margarın gırıyormu mısal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…