Benimde oyle ya memeden sut.gelmeyince kavgaya basliyoBende hiç vermiyorum nerdeyse uykuya dalarken bile almıyor zaten sıpaBenimki acıkınca gözü bir şey görmüyor sanmıyorum memeyi de reddetsin
Sor bakalım kuzum zeytinyağı çok faydalı zaten bir de bebelere ekstra kalori dobiş olsun biraz diye uğraşıyorum
Bende vermemeye çalışıyorum bundurumdan dolayıBana hemsire emzik kullanma meme reddi olur dedi cok sik vermiyorum artik
İnşallah canım bir an önce toparlar kuzucuklarYa aslında bir zararı da yok ama sinir bozucu
İnşallah çok sürmez renklerinin düzelmesi kuzum.
Doğduğunda süt gibi beyazdı yavrum bi daha hiç öyle görmedik
Ben yapamıyorum elleri durmuyor ağlıyor bazenKizlar bebisleri uyuturken kundak yapiyo musunuz ?
Yediğin birşeyden mi acaba ben marul yiyince yeşile dönük oluyorİnşallah canım bir an önce toparlar kuzucuklar
Ya bu arada biz mamayı bıraktık sadece meme ile devam ediyoruz kaç gündür ishal gibi çocuğum her bezde kaka var az az ama eskisi gibi pütürlü veya sarı değil yeşile dönük.
Mamadan dolayi puturlu olabilir canimİnşallah canım bir an önce toparlar kuzucuklar
Ya bu arada biz mamayı bıraktık sadece meme ile devam ediyoruz kaç gündür ishal gibi çocuğum her bezde kaka var az az ama eskisi gibi pütürlü veya sarı değil yeşile dönük.
Ben bugun denedim karsi koymadiBen yapamıyorum elleri durmuyor ağlıyor bazen
Yediğin birşeyden mi acaba ben marul yiyince yeşile dönük oluyor
Ay yeşil olması on süt son süt dengesizliginden dolayı değil mi bizim ki yeşil oluyor yaaa ateş falan yok usuttugunu nerden anlicamMamadan dolayi puturlu olabilir canim
Anne sutu daha cok verirsem benimde puturlu olmuyor sivi oluyor cok yesile donukse ama usutmustur
Bana yesilse usutmustur dediler ama belki ben yanlis biliyorumdurAy yeşil olması on süt son süt dengesizliginden dolayı değil mi bizim ki yeşil oluyor yaaa ateş falan yok usuttugunu nerden anlicam
Akşamları yemeğin yanında salata falan yiyorum canım olabilir mi kiYediğin birşeyden mi acaba ben marul yiyince yeşile dönük oluyor
Çok yeşil yeşil değilde sarıdan yeşile dönük gibi ama her bez kakalı az az bazen bir ses geliyor foşur foşur diye bezi bırak zıbın falan kalmadı banyoluk oldu diyorum açıyorum az bişey anlayamadımMamadan dolayi puturlu olabilir canim
Anne sutu daha cok verirsem benimde puturlu olmuyor sivi oluyor cok yesile donukse ama usutmustur
Ben yapmıyorum yapınca kollarını çıkarmak için kıvranıyor sonra uyanıyorKizlar bebisleri uyuturken kundak yapiyo musunuz ?
Oh maşallahBizimkide 10 gibi uyudu 3 te ben uyandirdim emzireyim diye
Bazen bizde de oluyor canım normal. Sütün hepsi gitmiyor merak etme fazlasını atıyor.Kızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde
Sadece meme ile beslenince hep ishal gibi oluyor kuzum. İlk adımlar uygulaması var oraya kakalı bezin fotoğrafını yükleyip normal mi değil mi öğrenebilirsin.İnşallah canım bir an önce toparlar kuzucuklar
Gece uykularında yapıyorum ben kuzum kendini uyandırmıyor iyi oluyor. Sadece gazı olduğunda veya acıkınca uyanıyor. Hoş uyanana kadar o kollar bir şekilde çıkıyor ama olsunKizlar bebisleri uyuturken kundak yapiyo musunuz ?
Aaaa bilmiyordum kiloda etkili olduğunuBende hiç vermiyorum nerdeyse uykuya dalarken bile almıyor zaten sıpaBenimki acıkınca gözü bir şey görmüyor sanmıyorum memeyi de reddetsin
Sor bakalım kuzum zeytinyağı çok faydalı zaten bir de bebelere ekstra kalori dobiş olsun biraz diye uğraşıyorum
Senin mukuslu kaka devam ediyor mu? Duru da hep kusuyordu o da süt alerjisi belirtileri arasında sayılabilirKızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde
No. Yaptırmıyor ki sıpamKizlar bebisleri uyuturken kundak yapiyo musunuz ?
Bence yanlış yapmışsın arkadaşım emdiği kadar emsin emdikçe meme uyarılıyor ve süt üretimin artıyor. Süt birikme falan onlarda boşmuş. Yumuşak meme daha çok süt üretirmiş. Biz sanıyoruz ki dolu dolu taş gibi göğüs çok süt. Öyle değilmiş. Süt birikme olayı yok yani.bebek çektikçe geliyor.Papatyamaviss kuzum benim bebis habire emmek istiyor sut birikmiyor dolayisiyla. Ben bugun memeden yavasca cekip emzik verip uyuttum. Ac olsa uyumazdi heralde degkl mi. Surekli emmek istemesi acligindan mi anlamadim
Kuzum hic bos birakmiyor ki . Biraksam sbahtan aksama kadar memedeAaaa bilmiyordum kiloda etkili olduğunuhadi bakalım Sarper bey görelim göbüşlü hallerini
Senin mukuslu kaka devam ediyor mu? Duru da hep kusuyordu o da süt alerjisi belirtileri arasında sayılabilir
No. Yaptırmıyor ki sıpam
Bence yanlış yapmışsın arkadaşım emdiği kadar emsin emdikçe meme uyarılıyor ve süt üretimin artıyor. Süt birikme falan onlarda boşmuş. Yumuşak meme daha çok süt üretirmiş. Biz sanıyoruz ki dolu dolu taş gibi göğüs çok süt. Öyle değilmiş. Süt birikme olayı yok yani.bebek çektikçe geliyor.
Ben öyle tahmin ediyorum canım bizde her gün zeytinyağı içsek kalori sonuçta yağ yapmaz mı o mantıkla düşünüyorumAaaa bilmiyordum kiloda etkili olduğunuhadi bakalım Sarper bey görelim göbüşlü hallerini
Bence yanlış yapmışsın arkadaşım emdiği kadar emsin emdikçe meme uyarılıyor ve süt üretimin artıyor. Süt birikme falan onlarda boşmuş. Yumuşak meme daha çok süt üretirmiş. Biz sanıyoruz ki dolu dolu taş gibi göğüs çok süt. Öyle değilmiş. Süt birikme olayı yok yani.bebek çektikçe geliyor.
Ayıralım tabi kuzum o işi zaten imkan buldukça yapısın zorlayın nasıl ıyı gelırİnşallah mamayı minimuma indirebiliriz
Yani illaki iniş çıkış olur bebek çocuk büyütüyoruz anneyiz artık ama kendimize de biraz zaman ayırabilelim be papatyam
Ben ışıltı ve düz keratin yaptırmak istiyorum keratin iyi olur şekillendirmek zor oluyor çünkü
Kuzum biogaia zaten probiyotik değil mi? Doktorum bize probiyotik nbl Drop verdi ben zeytinyağı da veriyorum tabi hangisi iyi geliyor bilemem ama biz mama da aldığımız halde çok şükür fazla gaz ve kabızlık sorunu yaşamıyoruz
Bi dene istersen doktoruna sorup
Sorma ya gözler fıldır fıldır kaldıramıyorum emzik alıyor diye sevinirken şimdi sürekli atıyor mesela kanmıyor artık
E ben dedim süt birikme biriktirme diye bişey yok hep her zaman üretilir hatta uc saatt ekilmeyen göğüste süt üretimi olmaz bebek kaç dk emiyor da emzık verdin mesela 10 dk emdikten sonra yaptıysan bu işi yapma ama yarım saat gectı dıyelım yorulduysan da verAaaa bilmiyordum kiloda etkili olduğunuhadi bakalım Sarper bey görelim göbüşlü hallerini
Senin mukuslu kaka devam ediyor mu? Duru da hep kusuyordu o da süt alerjisi belirtileri arasında sayılabilir
No. Yaptırmıyor ki sıpam
Paketli gıda yiyormusun hiç , yemeklere tereyağ margarın gırıyormu mısalKontrolde Dr a soracağım nurseyi ona göre damla şurup artık neyse bakalım. E süt ve süt ürünleri ile yapılan hiçbir şey yemiyorum şu an daha katısı mı var bunun kız?
Evet probiyotik ama bizim süt alerjisi kaynaklı bağırsaklarda bi sorun var.?bu da iyice çalıştırıyor sanki bi şeyler oluyor ama ne olduğunu anlayamadım.zeytinyağı sorcam Dr a nbl de iyi marka onu da sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?