2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sabah mesela ,5-8 arasi memedeydi. Bu kadar emip ac olamaz heralde belli bir sure sonra sutte gelmyor ki

Kızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde
Canım emzirme arası gazını al devam et ne kadar süre emiyor 10 dk.ose 5 dak gaz alma molası ver. Hepsini kusmaz benve ama kilo alımında belli olur

İndireyim hemen uygulamayı canım doktora söyledim mamayı yeni bıraktı sadece anne sütüne döndü bir iki gün takip edelim ona göre kaka tahlili isteyebiliriz dedi

Geçmiş olsun canım nasıl oldun toparlanabildin mi?
Çok şükür genel olarak iyiyiz gaz sancısı pütürlü kaka yeşilimsi kaka uyudu uyumadı olayları dönüyor bizlerdede

Sabah mesela ,5-8 arasi memedeydi. Bu kadar emip ac olamaz heralde belli bir sure sonra sutte gelmyor ki
Canım uyuyor mu memede? Benimki de öyle sanki doyduğunu bilmiyor, emdi mesela koydum bi kaşık falan süt çıkardı yine emmek istedi dedim gel sen bırakana kadar emziricem Biraz daha emdi bu arada laktasyon polikliniğine gittim artık bu çocuk doymuyo tutamıyor mu memeyi diye sjdj dudak tiryakisi seninki diyor... Sürekli çenesini okşa uyumasın dediler o şekilde 3ten beri meme de uyutmadım. Şimdi uyudu böyle sündürdü sündürdü memeyi bıraktı sonunda koydu kafayı yattı. Kğme beslenme desem hep böyle. Sıkıyorum hala memede süt de var anlamıyorum. Emzik de almıyor bir umut bibs de aldım onu biraz daha uzun tuttu ama yine bıraktı. Israrlarım devam ediyor.
Canım birkaç gündür aklımdasın yazmadım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim, inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey

Ayni benim coxugu tarif etmissin hakkaten oyle. Memede uyuyor.cenesini oksasamda kalkmiyor kii

Ayni benim coxugu tarif etmissin hakkaten oyle. Memede uyuyor.cenesini oksasamda kalkmiyor kii
Aktif emmesi çok az ya mesela sol kolda yatarken sağ elle memeyi dört parmak altta baş parmak üstte tutup işaret parmakla çenesini dürtüyoruz baş parmakla da burnunu açıyoruz ama hemşire baya sert dürttü bir de baya yakın tutturdular çocuğun suratı memeye gömülüyor. Sürekli doğru emme teknikleri falan izliyorum Ne zormuş emzirmek ya

Bende oyle yapayim artik mahfoldum xcunku

Geçmiş olsun canım benim iyiyiz bebislerle uğraşmaca sen nasılsın oğluş nasıl ?

Nasıl atlattınız süreci kuzum bebişler etkilendi mi daha iyimisin

Kuzum bende bugün kendimi deneyeyim bakalım süt nasıl yetecek mi diye çocuğa en son saat 14 gibi emzirdikten sonra 45 ml kadar mama verdim.Uyudu dışarı çıktık geldik 17 gibi sadece emzirdim tekrar uyuttum mıkır mıkır fazla rahat derin uyumadı ama 1.5 saattir uyuyor.
Sence emince de tokluk olup uyku süresi iyi değil mi?

Kızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde
Bende de var normal mi değil mi anlayamdım sonra emmek isteyince de aç kalıyo kusunca diye düşünüp vicdan azabı çekiyorum

1.5 saat bana göre gayet iyi anne sütü için kuzum , bence senın sütun zaten yetıyordur ama mınık güçsüz bıde beslenme sorunu sutun kalıtesını etkılıyor derken sen kontrollü bı sekılde bır ayı tamamla hem sut toparlanır hem emmesi daha güçlenir

Geçmiş olsun canım nasıl oldun toparlanabildin mi?
Çok şükür genel olarak iyiyiz gaz sancısı pütürlü kaka yeşilimsi kaka uyudu uyumadı olayları dönüyor bizlerdede

Geçmiş olsun canım benim iyiyiz bebislerle uğraşmaca sen nasılsın oğluş nasıl ?

Nasıl atlattınız süreci kuzum bebişler etkilendi mi daha iyimisin
Çok teşekkür ederim canlarım. Zor oldu öncesinde de yattım enfeksiyon dan derken kızım da oğlumda etkilendik çok sızlanma da istemiyorum Allah başka dert vermesin inşallah geçti gitsin diyorum. Aybars gazlı baya bu sürecin zor yani da mamaya düştük baya uyku arası emerse emiyor yoksa ağlıyor mama diye işte bunlarla geçiyor günler. 8 gün oldu 2 gün sonra dikişler alınacak 1 ayda yine beslenmeme dikkat etmem lazım öyle geçiyor günler annemler gidemedi bunlar üstünde gelince nasip olursa haftaya sünnet olacağız bakalım

Şimdi uyandı tam 2 saat oldu
Zaten mamayı doktora sormadan kesmek istemiyorum yine vereceğim biraz toplansın çenesi güçlensin güzel emsin
Ama çok mutlu oldum valla sütüm yetsin çocuğuma beslesin
Bugün de senin usul tartıldık 3200 gr olmuş eğer doğruysa, cuma günü 3000 grdı1.ayımızda belki 3500 gr olur oğluş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…