Sabah mesela ,5-8 arasi memedeydi. Bu kadar emip ac olamaz heralde belli bir sure sonra sutte gelmyor kiE ben dedim süt birikme biriktirme diye bişey yok hep her zaman üretilir hatta uc saatt ekilmeyen göğüste süt üretimi olmaz bebek kaç dk emiyor da emzık verdin mesela 10 dk emdikten sonra yaptıysan bu işi yapma ama yarım saat gectı dıyelım yorulduysan da verDevakus
Canım emzirme arası gazını al devam et ne kadar süre emiyor 10 dk.ose 5 dak gaz alma molası ver. Hepsini kusmaz benve ama kilo alımında belli olurKızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde
İndireyim hemen uygulamayı canımOh maşallah
Bazen bizde de oluyor canım normal. Sütün hepsi gitmiyor merak etme fazlasını atıyor.
Sadece meme ile beslenince hep ishal gibi oluyor kuzum. İlk adımlar uygulaması var oraya kakalı bezin fotoğrafını yükleyip normal mi değil mi öğrenebilirsin.
Bariz yeşil değilse sorun yok diye biliyorum ama sen gene de doktoruna falan sor istersen kuzum doğru bilmiyosam
Gece uykularında yapıyorum ben kuzum kendini uyandırmıyor iyi oluyor. Sadece gazı olduğunda veya acıkınca uyanıyor. Hoş uyanana kadar o kollar bir şekilde çıkıyor ama olsun
Geçmiş olsun canım nasıl oldun toparlanabildin mi?Geçen Salı safra kesesi ameliyati oldum kızlar pek giremedim. Dün de yağlı yemisim sanırım yine rahatsızlandı midem şükür iyiyim bugün pek bakamıyorum ama sizi özledim bebekler nasil siz nasılsınız
Canım uyuyor mu memede? Benimki de öyle sanki doyduğunu bilmiyor, emdi mesela koydum bi kaşık falan süt çıkardı yine emmek istedi dedim gel sen bırakana kadar emziricemSabah mesela ,5-8 arasi memedeydi. Bu kadar emip ac olamaz heralde belli bir sure sonra sutte gelmyor ki
Canım birkaç gündür aklımdasın yazmadım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim, inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şeyGeçen Salı safra kesesi ameliyati oldum kızlar pek giremedim. Dün de yağlı yemisim sanırım yine rahatsızlandı midem şükür iyiyim bugün pek bakamıyorum ama sizi özledim bebekler nasil siz nasılsınız
Ayni benim coxugu tarif etmissin hakkaten oyle. Memede uyuyor.cenesini oksasamda kalkmiyor kiiCanım uyuyor mu memede? Benimki de öyle sanki doyduğunu bilmiyor, emdi mesela koydum bi kaşık falan süt çıkardı yine emmek istedi dedim gel sen bırakana kadar emziricemBiraz daha emdi bu arada laktasyon polikliniğine gittim artık bu çocuk doymuyo tutamıyor mu memeyi diye sjdj dudak tiryakisi seninki diyor... Sürekli çenesini okşa uyumasın dediler o şekilde 3ten beri meme de uyutmadım. Şimdi uyudu böyle sündürdü sündürdü memeyi bıraktı sonunda koydu kafayı yattı. Kğme beslenme desem hep böyle. Sıkıyorum hala memede süt de var anlamıyorum. Emzik de almıyor bir umut bibs de aldım onu biraz daha uzun tuttu ama yine bıraktı. Israrlarım devam ediyor.
Canım birkaç gündür aklımdasın yazmadım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim, inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey
Aktif emmesi çok az ya mesela sol kolda yatarken sağ elle memeyi dört parmak altta baş parmak üstte tutup işaret parmakla çenesini dürtüyoruz baş parmakla da burnunu açıyoruz ama hemşire baya sert dürttüAyni benim coxugu tarif etmissin hakkaten oyle. Memede uyuyor.cenesini oksasamda kalkmiyor kii
Bende oyle yapayim artik mahfoldum xcunkuAktif emmesi çok az ya mesela sol kolda yatarken sağ elle memeyi dört parmak altta baş parmak üstte tutup işaret parmakla çenesini dürtüyoruz baş parmakla da burnunu açıyoruz ama hemşire baya sert dürttübir de baya yakın tutturdular çocuğun suratı memeye gömülüyor. Sürekli doğru emme teknikleri falan izliyorum Ne zormuş emzirmek ya
Geçmiş olsun canım benimGeçen Salı safra kesesi ameliyati oldum kızlar pek giremedim. Dün de yağlı yemisim sanırım yine rahatsızlandı midem şükür iyiyim bugün pek bakamıyorum ama sizi özledim bebekler nasil siz nasılsınız
Ara ara mı full mu memedeydi benımkı bu gece bır bı bucuk saate kadar hep kalktı mesela sabaha kadar memeSabah mesela ,5-8 arasi memedeydi. Bu kadar emip ac olamaz heralde belli bir sure sonra sutte gelmyor ki
Nasıl atlattınız süreci kuzum bebişler etkilendi mi daha iyimisinGeçen Salı safra kesesi ameliyati oldum kızlar pek giremedim. Dün de yağlı yemisim sanırım yine rahatsızlandı midem şükür iyiyim bugün pek bakamıyorum ama sizi özledim bebekler nasil siz nasılsınız
Ara ara mı full mu memedeydi benımkı bu gece bır bı bucuk saate kadar hep kalktı mesela sabaha kadar meme
Kuzum bende bugün kendimi deneyeyim bakalım süt nasıl yetecek mi diye çocuğa en son saat 14 gibi emzirdikten sonra 45 ml kadar mama verdim.Uyudu dışarı çıktık geldik 17 gibi sadece emzirdim tekrar uyuttum mıkır mıkır fazla rahat derin uyumadı ama 1.5 saattir uyuyor.E ben dedim süt birikme biriktirme diye bişey yok hep her zaman üretilir hatta uc saatt ekilmeyen göğüste süt üretimi olmaz bebek kaç dk emiyor da emzık verdin mesela 10 dk emdikten sonra yaptıysan bu işi yapma ama yarım saat gectı dıyelım yorulduysan da verDevakus
Bende de var normal mi değil mi anlayamdım sonra emmek isteyince de aç kalıyo kusunca diye düşünüp vicdan azabı çekiyorumKızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde
1.5 saat bana göre gayet iyi anne sütü için kuzum , bence senın sütun zaten yetıyordur ama mınık güçsüz bıde beslenme sorunu sutun kalıtesını etkılıyor derken sen kontrollü bı sekılde bır ayı tamamla hem sut toparlanır hem emmesi daha güçlenirKuzum bende bugün kendimi deneyeyim bakalım süt nasıl yetecek mi diye çocuğa en son saat 14 gibi emzirdikten sonra 45 ml kadar mama verdim.Uyudu dışarı çıktık geldik 17 gibi sadece emzirdim tekrar uyuttum mıkır mıkır fazla rahat derin uyumadı ama 1.5 saattir uyuyor.
Sence emince de tokluk olup uyku süresi iyi değil mi?
Çok geçmiş olsun canım, neredesin diye merak ediyordumGeçen Salı safra kesesi ameliyati oldum kızlar pek giremedim. Dün de yağlı yemisim sanırım yine rahatsızlandı midem şükür iyiyim bugün pek bakamıyorum ama sizi özledim bebekler nasil siz nasılsınız
Geçmiş olsun canım nasıl oldun toparlanabildin mi?
Çok şükür genel olarak iyiyizgaz sancısı pütürlü kaka yeşilimsi kaka uyudu uyumadı olayları dönüyor bizlerdede
Canım uyuyor mu memede? Benimki de öyle sanki doyduğunu bilmiyor, emdi mesela koydum bi kaşık falan süt çıkardı yine emmek istedi dedim gel sen bırakana kadar emziricemBiraz daha emdi bu arada laktasyon polikliniğine gittim artık bu çocuk doymuyo tutamıyor mu memeyi diye sjdj dudak tiryakisi seninki diyor... Sürekli çenesini okşa uyumasın dediler o şekilde 3ten beri meme de uyutmadım. Şimdi uyudu böyle sündürdü sündürdü memeyi bıraktı sonunda koydu kafayı yattı. Kğme beslenme desem hep böyle. Sıkıyorum hala memede süt de var anlamıyorum. Emzik de almıyor bir umut bibs de aldım onu biraz daha uzun tuttu ama yine bıraktı. Israrlarım devam ediyor.
Canım birkaç gündür aklımdasın yazmadım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim, inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey
Geçmiş olsun canım benimiyiyiz bebislerle uğraşmaca sen nasılsın oğluş nasıl ?
Çok teşekkür ederim canlarım. Zor oldu öncesinde de yattım enfeksiyon dan derken kızım da oğlumda etkilendik çok sızlanma da istemiyorum Allah başka dert vermesin inşallah geçti gitsin diyorum. Aybars gazlı baya bu sürecin zor yani da mamaya düştük baya uyku arası emerse emiyor yoksa ağlıyor mama diye işte bunlarla geçiyor günler. 8 gün oldu 2 gün sonra dikişler alınacak 1 ayda yine beslenmeme dikkat etmem lazım öyle geçiyor günler annemler gidemedi bunlar üstünde gelince nasip olursa haftaya sünnet olacağız bakalımNasıl atlattınız süreci kuzum bebişler etkilendi mi daha iyimisin
Yazamadım moralim de baya bozuktu açıkçası stresten bir hal oldum ama toparladım iyiyim aklınıza gelirsem dua edin banaÇok geçmiş olsun canım, neredesin diye merak ediyordum
Şimdi uyandı tam 2 saat oldu1.5 saat bana göre gayet iyi anne sütü için kuzum , bence senın sütun zaten yetıyordur ama mınık güçsüz bıde beslenme sorunu sutun kalıtesını etkılıyor derken sen kontrollü bı sekılde bır ayı tamamla hem sut toparlanır hem emmesi daha güçlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?