2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum hic bos birakmiyor ki . Biraksam sbahtan aksama kadar memede
Ya emme işi de yorucu yani bu yerden sonra yorulup bırakmıyor mu çenesi yorulur ay bu senenin bebeklerini ben anlamadım valla
Ben öyle tahmin ediyorum canım bizde her gün zeytinyağı içsek kalori sonuçta yağ yapmaz mı o mantıkla düşünüyorum
Kız benim memeler hep yumuşak ama çocuğa yetmiyor
Hımmm evet ekstra yağ alıyor bebiş senin sütün vardır da bebiş çok minik çekemiyorlar olabilir. Ben senin yerinde olsam makine ile sağım yapardım her emme sonrası.
Sen bu işi biliyorsun canım. Ben de avm de gördüm koca koca bebekleri emziriyorlar yumuşacık kadınların memeleri hele bir tanesinin mutfaktaki sarı bez gibiydi o an aydınlandım. Koca bebek kimbilir kaç cc sütü nerden alıyor. Meme boş gibi. Ama o iş öyle değilmiş işte. Sonra ablamlarla konuştum onlarda teyit ettiler. Bizim şu an alışma süreci diye şişme sertleşme oluyor. Memeler terbiye olacak bebeğe göre uyum sağlayacak. Devakus
Paketli gıda yiyormusun hiç , yemeklere tereyağ margarın gırıyormu mısal
Yoooook bitti o işler. Sütle alakalı hiç bir şey yemiyorum canım. Paketli gıda da etiket okuyarak alacağım hala daha yemedim paketli bişey.

Ayyy kıyamam canım geçmiş olsun yaa Allah şifa versin bir an önce sağlığına kavuş. Sünneti de sağlıksal bir durum mu var yoksa siz mi istediniz canım.

Çok geçmiş olsun kuzum zor bir süreç olmuş sizin için bir de sünneti aradan çıkaralım demişsiniz
İnşallah bundan sonrası güzel geçer kuzum

Hımmm evet ekstra yağ alıyor bebiş senin sütün vardır da bebiş çok minik çekemiyorlar olabilir. Ben senin yerinde olsam makine ile sağım yapardım her emme sonrası.
Kuzum maşallah aslında bu ara öyle güzel emiyor ki bildiğin o doğru emzirmede gösterilen bebeler gibi areolayı da tam alıyor kavrıyor belki geçen haftadan beri biraz toplandığı içindir

Kuzum maşallah aslında bu ara öyle güzel emiyor ki bildiğin o doğru emzirmede gösterilen bebeler gibi areolayı da tam alıyor kavrıyor belki geçen haftadan beri biraz toplandığı içindir
Ay ne güzel maşallah tabi büyüdükçe güçleniyor benim kızım ağzını çok küçük açıyor tam tutamıyor bir de süt hızlı geliyor kaçırıyor memeyi. Sonra sinirleniyor kafasını gömüyor memeye ay çok tatlı oluyorlar ya sinirlenince

Ayyy kıyamam canım geçmiş olsun yaa Allah şifa versin bir an önce sağlığına kavuş. Sünneti de sağlıksal bir durum mu var yoksa siz mi istediniz canım.
Canım pipisini ucu kapalı dedi doktor bizim de aklımızda vardı zaten dönme hareketlenme başlamadan yapalım diyoruz Rabbım nasip ederse

Çok şükür kuzum sen iyi olda kalanı hallolur Oo grubumuzun ilk sünneti hayırlı olsun

Çok farketmıyor oynamıyor balım valla tartı usulü fikir verıyor yani Hadi bakalım çok şükür kuzum

Tamam kuzuyum bravo sana o zaman dışardan restoranlardan da herhangı bır yemek yeme döner mesela süt ve yoğurtsa marıne ediyolar mesela gibi

Bende sertleşmesini bekledim asmdekı ebemde dedi sen daha önce bu süreçten geçtin süt kanalların daha önce açıldı o yüzden şişmiyor sertleşmiyor yani senin tabirinle zaten terbiye olmuş bikere benımkıde buruş buruş olmasada yumus yumus

Gerçekten öyle ya her halleri çok güzel sinirlenince bile tatlı oluyorlar bizimki de kafayı sallayarak göğsü bulmaya çalışıyor

Yazın kesmiştim ben kuzum ama çok kıvırcık Brezilya fönü çok özledim ama o imkansız sadece acayip beyazım olsada kuaförüm beyazlarını rahat bırak paket atalım dedi bakalım zaten süt yok emmek yok kafam atıyor arada

O çok kimyasal kuzum emmeyi bırakana kadar zor

Benim memintolarda öyle ya geceleri bazen uzun uyumalar olunca sertlik oluyor yoksa, yımışak yımışak

bende düşündüm sombre bugün baktım renklere nasıl diye
Papatyamaviss ya bende eski bakır saçlarımı özledim ama çok zararlı emmeyi bırakması ya da 6 aylık olması gerekiyormuş hele dr. Osman gönülal kesinlikle yapılmaması gerektiğini söylüyor

Ya o direk komple açma vs işlemleri var ben dipten olmayan işlem yaptırdım saçın ucundakı işlemin ne zararı olur kı ızın veren doktorlarda o sekılde ızın verıyor genelde zaten ama bakır olmak da zor bıde bakım ister

Evet ya açma işlemleri var maalesef sene olacak nerdeyse boyamayı bırakalı ama çok güzel beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…