Ya emme işi de yorucu yani bu yerden sonra yorulup bırakmıyor mu çenesi yorulurKuzum hic bos birakmiyor ki . Biraksam sbahtan aksama kadar memede
Hımmm evet ekstra yağ alıyor bebişBen öyle tahmin ediyorum canım bizde her gün zeytinyağı içsek kalori sonuçta yağ yapmaz mı o mantıkla düşünüyorum
Kız benim memeler hep yumuşak ama çocuğa yetmiyor
Sen bu işi biliyorsun canım. Ben de avm de gördüm koca koca bebekleri emziriyorlar yumuşacık kadınların memeleri hele bir tanesinin mutfaktaki sarı bez gibiydiE ben dedim süt birikme biriktirme diye bişey yok hep her zaman üretilir hatta uc saatt ekilmeyen göğüste süt üretimi olmaz bebek kaç dk emiyor da emzık verdin mesela 10 dk emdikten sonra yaptıysan bu işi yapma ama yarım saat gectı dıyelım yorulduysan da verDevakus
Yoooook bitti o işler. Sütle alakalı hiç bir şey yemiyorum canım. Paketli gıda da etiket okuyarak alacağım hala daha yemedim paketli bişey.Paketli gıda yiyormusun hiç , yemeklere tereyağ margarın gırıyormu mısal
Ayyy kıyamam canım geçmiş olsun yaaÇok teşekkür ederim canlarım. Zor oldu öncesinde de yattım enfeksiyon dan derken kızım da oğlumda etkilendik çok sızlanma da istemiyorum Allah başka dert vermesin inşallah geçti gitsin diyorum. Aybars gazlı baya bu sürecin zor yani da mamaya düştük baya uyku arası emerse emiyor yoksa ağlıyor mama diye işte bunlarla geçiyor günler. 8 gün oldu 2 gün sonra dikişler alınacak 1 ayda yine beslenmeme dikkat etmem lazım öyle geçiyor günler annemler gidemedi bunlar üstünde gelince nasip olursa haftaya sünnet olacağız bakalım
Çok geçmiş olsun kuzum zor bir süreç olmuş sizin için bir de sünneti aradan çıkaralım demişsinizGeçen Salı safra kesesi ameliyati oldum kızlar pek giremedim. Dün de yağlı yemisim sanırım yine rahatsızlandı midem şükür iyiyim bugün pek bakamıyorum ama sizi özledim bebekler nasil siz nasılsınız
Kuzum maşallah aslında bu ara öyle güzel emiyor ki bildiğin o doğru emzirmede gösterilen bebeler gibi areolayı da tam alıyor kavrıyor belki geçen haftadan beri biraz toplandığı içindirHımmm evet ekstra yağ alıyor bebişsenin sütün vardır da bebiş çok minik çekemiyorlar olabilir. Ben senin yerinde olsam makine ile sağım yapardım her emme sonrası.
Ay ne güzel maşallahKuzum maşallah aslında bu ara öyle güzel emiyor ki bildiğin o doğru emzirmede gösterilen bebeler gibi areolayı da tam alıyor kavrıyor belki geçen haftadan beri biraz toplandığı içindir
Canım pipisini ucu kapalı dedi doktor bizim de aklımızda vardı zaten dönme hareketlenme başlamadan yapalım diyoruz Rabbım nasip ederseAyyy kıyamam canım geçmiş olsun yaaAllah şifa versin bir an önce sağlığına kavuş. Sünneti de sağlıksal bir durum mu var yoksa siz mi istediniz canım.
İnşallah canım resminize bayıldım maşallah yaÇok geçmiş olsun kuzum zor bir süreç olmuş sizin için bir de sünneti aradan çıkaralım demişsiniz
İnşallah bundan sonrası güzel geçer kuzum
Çok şükür kuzum sen iyi olda kalanı hallolurÇok teşekkür ederim canlarım. Zor oldu öncesinde de yattım enfeksiyon dan derken kızım da oğlumda etkilendik çok sızlanma da istemiyorum Allah başka dert vermesin inşallah geçti gitsin diyorum. Aybars gazlı baya bu sürecin zor yani da mamaya düştük baya uyku arası emerse emiyor yoksa ağlıyor mama diye işte bunlarla geçiyor günler. 8 gün oldu 2 gün sonra dikişler alınacak 1 ayda yine beslenmeme dikkat etmem lazım öyle geçiyor günler annemler gidemedi bunlar üstünde gelince nasip olursa haftaya sünnet olacağız bakalım
Çok farketmıyor oynamıyor balım valla tartı usulüŞimdi uyandı tam 2 saat oldu
Zaten mamayı doktora sormadan kesmek istemiyorum yine vereceğim biraz toplansın çenesi güçlensin güzel emsin
Ama çok mutlu oldum valla sütüm yetsin çocuğuma beslesin
Bugün de senin usul tartıldık 3200 gr olmuş eğer doğruysa, cuma günü 3000 grdı1.ayımızda belki 3500 gr olur oğluş
Tamam kuzuyum bravo sana o zaman dışardan restoranlardan da herhangı bır yemek yeme döner mesela süt ve yoğurtsa marıne ediyolar mesela gibiYa emme işi de yorucu yani bu yerden sonra yorulup bırakmıyor mu çenesi yoruluray bu senenin bebeklerini ben anlamadım valla
Hımmm evet ekstra yağ alıyor bebişsenin sütün vardır da bebiş çok minik çekemiyorlar olabilir. Ben senin yerinde olsam makine ile sağım yapardım her emme sonrası.
Sen bu işi biliyorsun canım. Ben de avm de gördüm koca koca bebekleri emziriyorlar yumuşacık kadınların memeleri hele bir tanesinin mutfaktaki sarı bez gibiydio an aydınlandım. Koca bebek kimbilir kaç cc sütü nerden alıyor. Meme boş gibi. Ama o iş öyle değilmiş işte. Sonra ablamlarla konuştum onlarda teyit ettiler. Bizim şu an alışma süreci diye şişme sertleşme oluyor. Memeler terbiye olacak bebeğe göre uyum sağlayacak. Devakus
Yoooook bitti o işler. Sütle alakalı hiç bir şey yemiyorum canım. Paketli gıda da etiket okuyarak alacağım hala daha yemedim paketli bişey.
Hayatım Brezilya fönğyle geçti benimde çok ihtiyacım var ama ona çok var tamamen kimyasal işlem çünkü üBen boyatmistim dogumdan once. Brezilya fonuistiyorun ama onu yapmayalim dedi kuaforrum cok islem var diye
Gerçekten öyle ya her halleri çok güzel sinirlenince bile tatlı oluyorlarAy ne güzel maşallahtabi büyüdükçe güçleniyor benim kızım ağzını çok küçük açıyor tam tutamıyor bir de süt hızlı geliyor kaçırıyor memeyi. Sonra sinirleniyor kafasını gömüyor memeye ay çok tatlı oluyorlar ya sinirlenince
Doğurmadan bi gün önce sombre yaptırdım
Yazın kesmiştim ben kuzum ama çok kıvırcık Brezilya fönü çok özledim ama o imkansız sadece acayip beyazım olsada kuaförüm beyazlarını rahat bırak paket atalım dedi bakalım zaten süt yok emmek yok kafam atıyor aradaİşlem yaptırmak bir kenara dursun. Ben gidip kulak altına kadar kestirdim yeter uğraşamıyorum diye
Kuzum artık daha uzun uyuyolar anason etkisini bilmem de. Bizimki bi gece 6 saat uyudu ben kalkıp niye uyanmıyo bu çocuk diye dertlendimuyanmadı da
Aylık kontrolde doktora sordum normal mi diye. Doktor da çocuğun uykuya da ihtiyacı var ne kadar güzel doyarsa o kadar güzel uyur bırak uyusun dedi. Dedim iyiymiş
O çok kimyasal kuzum emmeyi bırakana kadar zorİnşallah mamayı minimuma indirebiliriz
Yani illaki iniş çıkış olur bebek çocuk büyütüyoruz anneyiz artık ama kendimize de biraz zaman ayırabilelim be papatyam
Ben ışıltı ve düz keratin yaptırmak istiyorum keratin iyi olur şekillendirmek zor oluyor çünkü
Kuzum biogaia zaten probiyotik değil mi? Doktorum bize probiyotik nbl Drop verdi ben zeytinyağı da veriyorum tabi hangisi iyi geliyor bilemem ama biz mama da aldığımız halde çok şükür fazla gaz ve kabızlık sorunu yaşamıyoruz
Bi dene istersen doktoruna sorup
Sorma ya gözler fıldır fıldır kaldıramıyorum emzik alıyor diye sevinirken şimdi sürekli atıyor mesela kanmıyor artık
Benim memintolarda öyle ya geceleri bazen uzun uyumalar olunca sertlik oluyor yoksa, yımışak yımışakTamam kuzuyum bravo sana o zaman dışardan restoranlardan da herhangı bır yemek yeme döner mesela süt ve yoğurtsa marıne ediyolar mesela gibi
Bende sertleşmesini bekledim asmdekı ebemde dedi sen daha önce bu süreçten geçtin süt kanalların daha önce açıldı o yüzden şişmiyor sertleşmiyor yani senin tabirinle zaten terbiye olmuş bikerebenımkıde buruş buruş olmasada yumus yumus
bende düşündüm sombre bugün baktım renklere nasıl diye
Ya o direk komple açma vs işlemleri var ben dipten olmayan işlem yaptırdım saçın ucundakı işlemin ne zararı olur kı ızın veren doktorlarda o sekılde ızın verıyor genelde zaten ama bakır olmak da zor bıde bakım isterPapatyamaviss ya bende eski bakır saçlarımı özledim ama çok zararlı emmeyi bırakması ya da 6 aylık olması gerekiyormuş hele dr. Osman gönülal kesinlikle yapılmaması gerektiğini söylüyor
Evet ya açma işlemleri var maalesefYa o direk komple açma vs işlemleri var ben dipten olmayan işlem yaptırdım saçın ucundakı işlemin ne zararı olur kı ızın veren doktorlarda o sekılde ızın verıyor genelde zaten ama bakır olmak da zor bıde bakım ister
Evet cok guzelmısEvet ya açma işlemleri var maalesefsene olacak nerdeyse boyamayı bırakalı ama çok güzel beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?