- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Kızıl beni aşşşırı yaşlı gösteriyor kızEvet cok guzelmısbende kızıl cok sevıyorum
Kızıl daha bi kart gösterme durumu var ama haklısınKızıl beni aşşşırı yaşlı gösteriyor kızhele bir de zayıf hallerimi koysam dobik olmadan önceki hallerim nerdeleeeer çok özledim
Eski resimlere baktım, daldım bir cigara yaktım, resmine bir mermi çaktım...Kızıl daha bi kart gösterme durumu var ama haklısınbakır daha yumuşak
Sabah mesela ,5-8 arasi memedeydi. Bu kadar emip ac olamaz heralde belli bir sure sonra sutte gelmyor ki
Valla ona bende yakarımEski resimlere baktım, daldım bir cigara yaktım, resmine bir mermi çaktım...
Oyun hamuru gibiyim resmenValla ona bende yakarım
Heee çok iyi düşünmüşsünüz canım aradan çıkar hem de mis gibi.Canım pipisini ucu kapalı dedi doktor bizim de aklımızda vardı zaten dönme hareketlenme başlamadan yapalım diyoruz Rabbım nasip ederse
Dışardan yeme içme olayı bitti ya. Bi Dr diyo ki tereyağ kesilen bıçakla salatalık kesilse sen yesen yine bebeğine dokunabilir. Ha belki bu duru için fazla uç bi örnek ama ben yine de riske atamam diyerekteeeeeen yarı Vegan devam edeceğim inşallah.Tamam kuzuyum bravo sana o zaman dışardan restoranlardan da herhangı bır yemek yeme döner mesela süt ve yoğurtsa marıne ediyolar mesela gibi
Bende sertleşmesini bekledim asmdekı ebemde dedi sen daha önce bu süreçten geçtin süt kanalların daha önce açıldı o yüzden şişmiyor sertleşmiyor yani senin tabirinle zaten terbiye olmuş bikerebenımkıde buruş buruş olmasada yumus yumus
Ay değil mi kafa sallanıyor canlarım ya çok tatlılarGerçekten öyle ya her halleri çok güzel sinirlenince bile tatlı oluyorlarbizimki de kafayı sallayarak göğsü bulmaya çalışıyor
Evde vardı 30 ml verdim yine susmadı 9 da hastane için dışarı çıktık o zaman uyudu. Doktor da gazdan olabilir dedi ama gazını da çıkarıyor sorun bu.Kuzum bez devamlı degısıyorum dıyorsun e bu cocuk beslenmese devamlı bez degısmezsın huyu bu kabullen cok ıstıyorsan da dene ver mama bak bakalım ne kadar kalkacak uyuyacak, elinde yoksa koca kutu almak ıstemıyorsan hazır sıvı mamalar var al dene
Mama takviyesi veriyorum gundd 3 kereTüm yorumlarını okuyamadım ama sen mama takviyesi veriyor musun ?
Emzik niyetine de emiyor olabilir devamında.
Hey bız o derecede dıyet yapıyorduk maalesef sen o kadarını dusunme sımdılık sonuclar gelene kadar takıl bakalım ne olacakHeee çok iyi düşünmüşsünüz canım aradan çıkar hem de mis gibi.
Dışardan yeme içme olayı bitti ya. Bi Dr diyo ki tereyağ kesilen bıçakla salatalık kesilse sen yesen yine bebeğine dokunabilir. Ha belki bu duru için fazla uç bi örnek ama ben yine de riske atamam diyerekteeeeeen yarı Vegan devam edeceğim inşallah.
senin tam kıvamındadır şu an memintoda süt de. Darısı bize inşallahbenim en az karnım kadar göğüslerimde yırtıldı çünkü neden yırtılmasın
Ay değil mi kafa sallanıyor canlarım ya çok tatlılar
Senin yazdıklarını bizde yaşıyoruz ama biz öpüyoruz ondan sanırımBalgamlı kustu 2-3 gün hala daha balgamı var bi tam temizleyemedik. Bilmiyorum düşünmekten belirti aramaktan mafoldum1 gün hiç kaka yapmadı sonraki gün çok yaptı onu bile dert edindim analık kahırlık
Yemeklerine kimyon at biraz yapmaz bence. Ben kuru fasulye bile yiyorumKızlar ne yemek yiyorsunuz evde yapacak yemek bulamıyorum gaz yapar diye
Geçmiş olsun canım. Ağlayarak emzirmeye devam işte. Saatlerce uyumayan çocuk doğurmuşumGeçen Salı safra kesesi ameliyati oldum kızlar pek giremedim. Dün de yağlı yemisim sanırım yine rahatsızlandı midem şükür iyiyim bugün pek bakamıyorum ama sizi özledim bebekler nasil siz nasılsınız
Teşekkür ederiz canımİnşallah canım resminize bayıldım maşallah ya
Olsun o fikir akşamımı güzelleştirmeye yetti vallaÇok farketmıyor oynamıyor balım valla tartı usulüfikir verıyor yani Hadi bakalım çok şükür kuzum
Uçlara ışıltı olmaz mı acaba? En iyisi kontrolde doktora sorayımO çok kimyasal kuzum emmeyi bırakana kadar zor
Kuzum diplere girmeden Uçları ışıltı ya da ombre sombre olabilir mi acaba?Bu arada bakır yakışmışPapatyamaviss ya bende eski bakır saçlarımı özledim ama çok zararlı emmeyi bırakması ya da 6 aylık olması gerekiyormuş hele dr. Osman gönülal kesinlikle yapılmaması gerektiğini söylüyor
Senin dediğin gibiyse ben dip boyamıyorum zaten ombre yaptırırım ama onu da bu bakımsız zamanlarda sürekli fön maşa nasıl yapcam kızYa o direk komple açma vs işlemleri var ben dipten olmayan işlem yaptırdım saçın ucundakı işlemin ne zararı olur kı ızın veren doktorlarda o sekılde ızın verıyor genelde zaten ama bakır olmak da zor bıde bakım ister
Her yemeğe mi atıyorsun ve ne kadar atıyorsun acaba artık eski günlerime dönmek istiyorum yemek konusunda.Yemeklerine kimyon at biraz yapmaz bence. Ben kuru fasulye bile yiyorum
Gaz çıkarıyor ama tamamen olmayabılır belkıEvde vardı 30 ml verdim yine susmadı 9 da hastane için dışarı çıktık o zaman uyudu. Doktor da gazdan olabilir dedi ama gazını da çıkarıyor sorun bu.
O zaman çok gazlı bir bebek bu.Gaz çıkarıyor ama tamamen olmayabılır belkı
Bence de bembeyaz tene çok yakışıyor ama ben uslanmaz bir deliyim bakırdan vazgeçemiyorumTeşekkür ederiz canım
Olsun o fikir akşamımı güzelleştirmeye yetti valla
Uçlara ışıltı olmaz mı acaba? En iyisi kontrolde doktora sorayım
Kuzum diplere girmeden Uçları ışıltı ya da ombre sombre olabilir mi acaba?Bu arada bakır yakışmışbayılırım bakıra hiç cesaret edip kendime denemedim açık kumralım bakır sanki bembeyaz tene daha çok yakışıyor
Senin dediğin gibiyse ben dip boyamıyorum zaten ombre yaptırırım ama onu da bu bakımsız zamanlarda sürekli fön maşa nasıl yapcam kız
Keratin yaptırırım diyordum o da olmuyormuş sanırım
Ahahajajw o zaman devamkeBence de bembeyaz tene çok yakışıyor ama ben uslanmaz bir deliyim bakırdan vazgeçemiyorumbiri bana b.k gibi olmuş dese bile bakır rengi b.k ilginç devam derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?