2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım pipisini ucu kapalı dedi doktor bizim de aklımızda vardı zaten dönme hareketlenme başlamadan yapalım diyoruz Rabbım nasip ederse
Heee çok iyi düşünmüşsünüz canım aradan çıkar hem de mis gibi.
Dışardan yeme içme olayı bitti ya. Bi Dr diyo ki tereyağ kesilen bıçakla salatalık kesilse sen yesen yine bebeğine dokunabilir. Ha belki bu duru için fazla uç bi örnek ama ben yine de riske atamam diyerekteeeeeen yarı Vegan devam edeceğim inşallah.

senin tam kıvamındadır şu an memintoda süt de. Darısı bize inşallah benim en az karnım kadar göğüslerimde yırtıldı çünkü neden yırtılmasın
Gerçekten öyle ya her halleri çok güzel sinirlenince bile tatlı oluyorlar bizimki de kafayı sallayarak göğsü bulmaya çalışıyor
Ay değil mi kafa sallanıyor canlarım ya çok tatlılar

Evde vardı 30 ml verdim yine susmadı 9 da hastane için dışarı çıktık o zaman uyudu. Doktor da gazdan olabilir dedi ama gazını da çıkarıyor sorun bu.

Hey bız o derecede dıyet yapıyorduk maalesef sen o kadarını dusunme sımdılık sonuclar gelene kadar takıl bakalım ne olacak
Benım bacaklarım yırtıldı bolcaaaaa

Balgamlı kustu 2-3 gün hala daha balgamı var bi tam temizleyemedik. Bilmiyorum düşünmekten belirti aramaktan mafoldum 1 gün hiç kaka yapmadı sonraki gün çok yaptı onu bile dert edindim analık kahırlık
Senin yazdıklarını bizde yaşıyoruz ama biz öpüyoruz ondan sanırım

Geçmiş olsun canım. Ağlayarak emzirmeye devam işte. Saatlerce uyumayan çocuk doğurmuşum

İnşallah canım resminize bayıldım maşallah ya
Teşekkür ederiz canım
Çok farketmıyor oynamıyor balım valla tartı usulü fikir verıyor yani Hadi bakalım çok şükür kuzum
Olsun o fikir akşamımı güzelleştirmeye yetti valla

O çok kimyasal kuzum emmeyi bırakana kadar zor
Uçlara ışıltı olmaz mı acaba? En iyisi kontrolde doktora sorayım

Kuzum diplere girmeden Uçları ışıltı ya da ombre sombre olabilir mi acaba?Bu arada bakır yakışmış bayılırım bakıra hiç cesaret edip kendime denemedim açık kumralım bakır sanki bembeyaz tene daha çok yakışıyor

Senin dediğin gibiyse ben dip boyamıyorum zaten ombre yaptırırım ama onu da bu bakımsız zamanlarda sürekli fön maşa nasıl yapcam kız
Keratin yaptırırım diyordum o da olmuyormuş sanırım

Bence de bembeyaz tene çok yakışıyor ama ben uslanmaz bir deliyim bakırdan vazgeçemiyorum biri bana b.k gibi olmuş dese bile bakır rengi b.k ilginç devam derim

Bence de bembeyaz tene çok yakışıyor ama ben uslanmaz bir deliyim bakırdan vazgeçemiyorum biri bana b.k gibi olmuş dese bile bakır rengi b.k ilginç devam derim
Ahahajajw o zaman devamkeAma bana gitmez mesela benim rengim gerçekten sarı sanki başka renk yakışmaz gibi ama dibim hep kendi rengim olduğundan hiç boyamadım şu anda kendi rengim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…