- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Gerçekten büyük sürpriz olduHoşgeldin anneliğe sürprizÇok şükür halimize
Bu gece bize de ondan olduHepinizin profil resimleri harika Maşaallah Barekallah
Ben pek giremiyorum maalesef lohusa depresyonuna da süper bir giriş yaptım. Bir kaç sefer BDVye yazdım stres atma niyetine o kadar
Kızcağzımla alışma sürecindeyiz. Tüm gece uyanık memeye yapışık yaşıyor, gündüzde çok kısa uyuyor. Göz altlarım çöktü yaşlandım resmen.
Dayan telvecim geçecek bu günlerBu gece bize de ondan oldu
Gerçekten bak saatlerce emdi emzik verdim sürekli ağlayarak uyanıyor gazını çıkardım altını temizledim karnı tok katiyen uyumuyor bu çocuğa noldu ya ateşi yok. Bugün hastahaneye gittik benim için acaba çok mu uyarana maruz kaldı böyle yapıyor anlamadım. Halbuki orda uyudu evde uyumuyorDayan telvecim geçecek bu günlerŞuan hala memede yavrum şunun nefes alışını sevsinler gece saatler ilerledikçe bi bezginlik geliyor ama Allah sevimli yaratmış yüzüne bakınca unutuyorum uykuyu Yoksa insan her gece her gece dayanamaz uykusuzluğa
Ah emzik falan almıyor bu zorlayınca da direkt kusuyor.Gerçekten bak saatlerce emdi emzik verdim sürekli ağlayarak uyanıyor gazını çıkardım altını temizledim karnı tok katiyen uyumuyor bu çocuğa noldu ya ateşi yok. Bugün hastahaneye gittik benim için acaba çok mu uyarana maruz kaldı böyle yapıyor anlamadım. Halbuki orda uyudu evde uyumuyor
Cümlemizden canımAllah senden razı olsun canım ya
Hay Allah.. bana gönder ben yükleyeyim istersenİndirdim ama kahrolası uygulama üye olmama izin vermiyor sürekli başa sarıyor yapamadım yani
Amin canım Allah kolaylık versin hepimize. Bir şekilde gerde kalacak bu günler de sabırGerçekten büyük sürpriz olduben hep emzirip sırtını biraz okşayıp gazını çıkarırım, yatağına koyarım orada uyur falan diye şeyapmıştım aslında O kadar yatak aldık süsledik oda yaptık.. Eve dekor yapmışız..
Kolik minnoş bir bebeğim, 14 gündür hala iyileşmeyen dikişlerim ve tuvalete törenle çıkışım var. Bende bütün organ ve sistemler bozuldu imdat diyorumHepinize de bu zorlu süreçte başarılar diliyorum
Yan yattım emziriyorum bir saat geçti hala uyanıkAh emzik falan almıyor bu zorlayınca da direkt kusuyor.Atak dönemleri oluyormuş ya belki ondandır. Pediatri dersi çalışıcam artık çocuğa ne oluyor neyi neden yapıyor anlamak için. Yoksa içim acıyor ağlayıp huzursuzlandıkça..
Uyarandan çok etkileniyorlar gerçekten. Karnımın üzerine yüz üstü yatırıp biraz da öyle emzirince baya sakinleşiyor kızım, bi dene istersen anne karnınındaymış gibi hissedip güven gelir belki.
Silikon göğüs ucu denedin mi hiç canım belki iyi gelir ben hep gümüş kapak kullandım şimdiye dek yara olmadı ama iki gün önce sıtma tuttu göğsüm dolmuş titreye titreye bir hal oldumBen de meme ucu yaralarından çok yoruldum artık. Bütün emzirme boyunca ağladım az önce. Foşur foşur yanıyor artık. Düzelmiyor bi türlü çünkü çocuğum doğru almıyor ağzına. Ucunu emmeyi seviyor ne yapsam memeyi tam ağzına sokamıyorum. Ağzına değdiği gibi kapıyor sıkıştırıyor asla ne ileri ne geri hareket ettiremiyorum. Gönül rahatlığıyla emzirmek istiyorum ben de artık napıcam şaştım kaldım
Gülüm dün 3 saat boyunca emdi hemde gözünü kırpmadan, ben napayım. Galiba bugün de öyle olacakYan yattım emziriyorum bir saat geçti hala uyanık
On birden beri emzir gaz çıkar çıkmazındayim İnşallah ilk ve sondur ve hemşiremGülüm dün 3 saat boyunca emdi hemde gözünü kırpmadan, ben napayım. Galiba bugün de öyle olacak
Kendi sütünden sür yaralara, bi de çocuk ağzını tam açınca yerleştir göğsünü ağzına, onun almasına izin verme. Önce yanaklarına dokunup emme refleksini başlat sonra ağzını iyice açtığı bi ara güzelce yakalat memeyi. Bende uğraştım biraz ama oldu şükür. En kötü ağlarken ağzı iyice açılınca ver, ben öyle alıştırdım sayılırBen de meme ucu yaralarından çok yoruldum artık. Bütün emzirme boyunca ağladım az önce. Foşur foşur yanıyor artık. Düzelmiyor bi türlü çünkü çocuğum doğru almıyor ağzına. Ucunu emmeyi seviyor ne yapsam memeyi tam ağzına sokamıyorum. Ağzına değdiği gibi kapıyor sıkıştırıyor asla ne ileri ne geri hareket ettiremiyorum. Gönül rahatlığıyla emzirmek istiyorum ben de artık napıcam şaştım kaldım
Ay kıyamamOn birden beri emzir gaz çıkar çıkmazındayim İnşallah ilk ve sondur ve hemşirem
Şu ilk 15 gün diyet dedi ya Dr bakalım sonrasını bende bilmiyorumHey bız o derecede dıyet yapıyorduk maalesef sen o kadarını dusunme sımdılık sonuclar gelene kadar takıl bakalım ne olacak
Benım bacaklarım yırtıldı bolcaaaaa
Ah ahBen de meme ucu yaralarından çok yoruldum artık. Bütün emzirme boyunca ağladım az önce. Foşur foşur yanıyor artık. Düzelmiyor bi türlü çünkü çocuğum doğru almıyor ağzına. Ucunu emmeyi seviyor ne yapsam memeyi tam ağzına sokamıyorum. Ağzına değdiği gibi kapıyor sıkıştırıyor asla ne ileri ne geri hareket ettiremiyorum. Gönül rahatlığıyla emzirmek istiyorum ben de artık napıcam şaştım kaldım
Doğru.Ay kıyamamçocuğum uslu, güzel uyuyor vs deme sakın kimseye valla nazar değiyor.
Birine gündüz de gece de eziyet etmiyor dedim çocuğumun ayarları bozuldu ondan sonra. Nazara çok inanıyorum ben. Bundan sonra kim sorsa hiç durmuyor diyorum zaten yalan da değil artık gece hayatı yaşıyoruz
Ah herkes aynı durumda gerçektenDayan telvecim geçecek bu günlerŞuan hala memede yavrum şunun nefes alışını sevsinler gece saatler ilerledikçe bi bezginlik geliyor ama Allah sevimli yaratmış yüzüne bakınca unutuyorum uykuyu Yoksa insan her gece her gece dayanamaz uykusuzluğa
Valla bende zor dayanıyorum göğüslerim acıyor yanıyor o ağrı dert uykusuzluk ağrı dert henüz kanamam bitmedi hala devam ediyor o ekstra halsiz düşürdü sanırım o ayrı dert yorucu bir 10 gün geçirdik gerçekten. En kötüsüde lohusalıktan sanırım çok keyifsiz isteksiz bitkin hissediyorum günün çoğu zamanındaOn birden beri emzir gaz çıkar çıkmazındayim İnşallah ilk ve sondur ve hemşirem
Aynen insan görmek istemiyorum annem gitti gideli kahvaltı bile yapamıyorum kayınvalidem ile aynı binadayiz o yemek hazırlıyor bugün saat 15 te yemek yedim hem kahvaltı hem akşam yemeğim oldu uykusuzluktan sinir krizi geçirmek üzereyim. Bu çocuk neden uyumuyorcok sinirim bozuldu uyudu diye seviniyorum yine aynısı. Çok kötüyümAh herkes aynı durumda gerçekten
Valla bende zor dayanıyorum göğüslerim acıyor yanıyor o ağrı dert uykusuzluk ağrı dert henüz kanamam bitmedi hala devam ediyor o ekstra halsiz düşürdü sanırım o ayrı dert yorucu bir 10 gün geçirdik gerçekten. En kötüsüde lohusalıktan sanırım çok keyifsiz isteksiz bitkin hissediyorum günün çoğu zamanında
Dışarı çıkınca uyuyor ya ben onu deneyecem uyumazsa sende dene istersenAynen insan görmek istemiyorum annem gitti gideli kahvaltı bile yapamıyorum kayınvalidem ile aynı binadayiz o yemek hazırlıyor bugün saat 15 te yemek yedim hem kahvaltı hem akşam yemeğim oldu uykusuzluktan sinir krizi geçirmek üzereyim. Bu çocuk neden uyumuyorcok sinirim bozuldu uyudu diye seviniyorum yine aynısı. Çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?