- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Küçük parmağını ağzının kenarından sok ileri ıttır baya oylee ac agzını sonra cek tık dıye vakum bozulur zaten , sonra elinle memeyi press yap yanı kahverengı kısmından sıkıştır büzüştür orayı oyle ver benımkıde bazen hala ucundan alıyor yanıyor göğüs uclarımSilikonla başlamıştım kuzum emzirmeye ucum pek yok diye. Zaten uç emmeye otada alıştı bence.. gümüş kapak ben de kullandım başta ama işe yaramadı bebem sağolsun..
Sürüyorum canım. Sürüp kurusun diye açık bekletiyorum. Sarı kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli, kremler neler deniyorum neler. İşe yarıyolar aslında ama bizimki baştan yara yapıyor kısır döngü.
Emme refleksini benm başlatmama gerek kalmıyor kucağıma aldığım gibi kendi başlatıyor. Burnuna falan değdirip ağzını açmasını sağlamaya çalışıyorum o yukar ağzını getirip ucundan yakalıyo. Damağı acayip güçlü ağzına aldı mı geri çekmek mümkün değil.
Haklısın gerekirse ağlatıp vermek lazım..
Ah kuzum seni en iyi ben anlarıminşallah hemen geçer. Sıpaların bize ettiklerine bak hele ya
Ay inşaallah.. Uyumadı bi türlü neye huysuzlandığı da belli değil. Eşim nurse harvey damla ver bari dedi. Sabah 10, akşam 10 verdim. 4.kullanışım oldu bu. Ama şimdi uyku sersemi kaç damla oldu sayamadım.. Şuan oturup ağlamak istiyorum. Ya çok damladıysa ya zararı olursa. Of çok doldumBizi bırakma destek oluyoruz bak burda birbirimize gececek hele bi iyileş daha rahat ilgilenirsin
Bir süre tek göğüste ilerlesen diğeri iyileşse olmaz mı acabaSürüyorum canım. Sürüp kurusun diye açık bekletiyorum. Sarı kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli, kremler neler deniyorum neler. İşe yarıyolar aslında ama bizimki baştan yara yapıyor kısır döngü.
Emme refleksini benm başlatmama gerek kalmıyor kucağıma aldığım gibi kendi başlatıyor. Burnuna falan değdirip ağzını açmasını sağlamaya çalışıyorum o yukar ağzını getirip ucundan yakalıyo. Damağı acayip güçlü ağzına aldı mı geri çekmek mümkün değil.
Haklısın gerekirse ağlatıp vermek lazım..
Bir dahakine böyle deneyeyim kuzum çok sağol.Küçük parmağını ağzının kenarından sok ileri ıttır baya oylee ac agzını sonra cek tık dıye vakum bozulur zaten , sonra elinle memeyi press yap yanı kahverengı kısmından sıkıştır büzüştür orayı oyle ver benımkıde bazen hala ucundan alıyor yanıyor göğüs uclarım
Öyle yapacsğım biraz iyileşene kadar. Sağ memeyi sağıp veririm o ara iyileşir belki. Bi ara yapmaya çalıştım sık emdiği için zor geldi ama bu sefer yapmam lazım dayanamıyorum çünküBir süre tek göğüste ilerlesen diğeri iyileşse olmaz mı acaba
Allah acil şifalar versin canım hemen iyileşir böylece, bi de kavramaya alışsın inşaallah sorun yaşamazsınız artıkÖyle yapacsğım biraz iyileşene kadar. Sağ memeyi sağıp veririm o ara iyileşir belki. Bi ara yapmaya çalıştım sık emdiği için zor geldi ama bu sefer yapmam lazım dayanamıyorum çünkü
Bizim de Muratgilin damından atlama seansımız oluyor her geceErik dalı ile ayakta oynarsak susuyor da gecenin bi yarısı erik dalı oynamak da olmuyor
Ah ahhh çok acıyor vallahi. Zeytinyap sürdüm şimdi azcık.Ah kuzum seni en iyi ben anlarıminşallah hemen geçer. Sıpaların bize ettiklerine bak hele ya
Bende tek meme emziriyorum geceden beri ama artık sıra geldi onaÖyle yapacsğım biraz iyileşene kadar. Sağ memeyi sağıp veririm o ara iyileşir belki. Bi ara yapmaya çalıştım sık emdiği için zor geldi ama bu sefer yapmam lazım dayanamıyorum çünkü
Dışardan konuşmak belki kolay bize ama bu tip erkeklerin asla değiştiğini ve düzeldiğini görmedik. Merkeze kendini almış yemek temizlik bekliyor, senin ne yaşadığın umrunda değil. Çocuğu olmuş bir adamı mutlu görmüyorsun daha ne olsun. Bu adamdan seni mutlu etmesini beklememelisin. Bence bu tip insanları ya kabul edip beklentiye girmeden yola devam diyeceksin. Ya da kabul edemiyorum zoruma gidiyor diyorsan bırakacaksın. Gerisi seni yıpratır olan çocuklara olur. Üzgünüm biraz sert konuşmuş olabilirimBütün gece ağladım..şuan da kalbim sıkışıyor ruhum daralıyor gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..buraya yazdığım için kusura bakmayın ama birilerine anlatmazsam catlycam sanki... eşimle 10 yıllık evliyiz hiçbir zaman büyük tartışmamız kavgamız olmadı ama hep kuslukler kırgınlıklar sonra bişey yokmuş gibi devam ettik halinin altına supuruldu hep kırgınlıklar ama son 3 senedir herşey iyice raydan çıktı eşim soğuk davranmaya mesafe koymaya başladı alındım uzak durdum olmadı gittim yanına niye uzak duruyorsun sarılalım ihtiyacım var dedim öylesine sarılıp hep bı bahane buldu uzaklaştı... doğumdan sonra benimde duygusallığımla dün en son dedim ne derdin varsa çözelim ben yoruldum kendi kendime alınıp gucenmekten zannettim ki ben yorulduğumu ona ihtiyacım olduğunu kırıldığımi soyluycem o da anlayacak bu soğukluk bitecek... ama açtı ağzını yumdu gözünü parmağını mobilyalara sürüp toza bak demeler eve gelince yemek hazır onu beklemiyormuslar... Benim hiçbir düzenim yokmuş tembelmisim o da bunları içine atmışmis duzelecekmisim bu iş böyle olmaz mış şok oldum...9 ay kusmali hamileliğim oldu kan değerim 7 yerdeydi damar yoluyla doğum üzeri zor topladık...1 senedir ben iptalim bunu düşünmüyor toz gosteriyor bana..hamileliğim sürpriz oldu zaten istemedi şaşırdı.ilk kontrolde kese düzensiz di kanamam vardi doktor dusuk olabilir dedi iyi iyi deyip sevindi.her kontrolüme tek başıma gittim birkere kontrol sonrası sormadi doktor ne dedi diye...neyini sorucam sorun olsa söylersin zaten diyor...doğum yaptım hala dikiş sıkıntısı cekiyorm bı kere bile gelip gözümün icine bakıp nasılsın demedi..Allah aşkına ben mi çok alinganim bana mı saçma geliyor paspal düzensiz bı insan değilim ama öyle olsam bile bunlar bu kadar mesafeye soğukluğa sebep mi gercekten...dün sabaha kadar ciddi ciddi boşanmayı düşündüm... 1 aylık olmamış yavruma yazık. ise geri dönemem onu kimselere bırakıp. oğlum diyabetli şeker dengesini sadece ben ve babası ayarlayabiliyoruz kendi de yonetemiyor henüz... Alıp çocuğumu gidebilmek için tayin donemini beklemem lazım okulda yanında olabilmek için benim onunla aynı okulda ise başlamam lazım ki ancak seneye olur bunlar...herşeyden ötesi kendime çok kızıyorum ben eşimi çok sverek evlendim ve halen seviyorumboşanmaya korkuyorum onsuz nasıl yaparım diye ama içimde öyle büyük bir kırgınlık hayal kırıklığı var ki ne yapacağımı şaşırdım
Hıcbısey olmaz balım ama biliyorsun damlalar duzenlı kullanılmalıAy inşaallah.. Uyumadı bi türlü neye huysuzlandığı da belli değil. Eşim nurse harvey damla ver bari dedi. Sabah 10, akşam 10 verdim. 4.kullanışım oldu bu. Ama şimdi uyku sersemi kaç damla oldu sayamadım.. Şuan oturup ağlamak istiyorum. Ya çok damladıysa ya zararı olursa. Of çok doldum
Kuzum çok zor biliyorum ama cozulebılcek seyler bir çift terapısıne gitmenizi öneririm çocuklarınız içinBütün gece ağladım..şuan da kalbim sıkışıyor ruhum daralıyor gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..buraya yazdığım için kusura bakmayın ama birilerine anlatmazsam catlycam sanki... eşimle 10 yıllık evliyiz hiçbir zaman büyük tartışmamız kavgamız olmadı ama hep kuslukler kırgınlıklar sonra bişey yokmuş gibi devam ettik halinin altına supuruldu hep kırgınlıklar ama son 3 senedir herşey iyice raydan çıktı eşim soğuk davranmaya mesafe koymaya başladı alındım uzak durdum olmadı gittim yanına niye uzak duruyorsun sarılalım ihtiyacım var dedim öylesine sarılıp hep bı bahane buldu uzaklaştı... doğumdan sonra benimde duygusallığımla dün en son dedim ne derdin varsa çözelim ben yoruldum kendi kendime alınıp gucenmekten zannettim ki ben yorulduğumu ona ihtiyacım olduğunu kırıldığımi soyluycem o da anlayacak bu soğukluk bitecek... ama açtı ağzını yumdu gözünü parmağını mobilyalara sürüp toza bak demeler eve gelince yemek hazır onu beklemiyormuslar... Benim hiçbir düzenim yokmuş tembelmisim o da bunları içine atmışmis duzelecekmisim bu iş böyle olmaz mış şok oldum...9 ay kusmali hamileliğim oldu kan değerim 7 yerdeydi damar yoluyla doğum üzeri zor topladık...1 senedir ben iptalim bunu düşünmüyor toz gosteriyor bana..hamileliğim sürpriz oldu zaten istemedi şaşırdı.ilk kontrolde kese düzensiz di kanamam vardi doktor dusuk olabilir dedi iyi iyi deyip sevindi.her kontrolüme tek başıma gittim birkere kontrol sonrası sormadi doktor ne dedi diye...neyini sorucam sorun olsa söylersin zaten diyor...doğum yaptım hala dikiş sıkıntısı cekiyorm bı kere bile gelip gözümün icine bakıp nasılsın demedi..Allah aşkına ben mi çok alinganim bana mı saçma geliyor paspal düzensiz bı insan değilim ama öyle olsam bile bunlar bu kadar mesafeye soğukluğa sebep mi gercekten...dün sabaha kadar ciddi ciddi boşanmayı düşündüm... 1 aylık olmamış yavruma yazık. ise geri dönemem onu kimselere bırakıp. oğlum diyabetli şeker dengesini sadece ben ve babası ayarlayabiliyoruz kendi de yonetemiyor henüz... Alıp çocuğumu gidebilmek için tayin donemini beklemem lazım okulda yanında olabilmek için benim onunla aynı okulda ise başlamam lazım ki ancak seneye olur bunlar...herşeyden ötesi kendime çok kızıyorum ben eşimi çok sverek evlendim ve halen seviyorumboşanmaya korkuyorum onsuz nasıl yaparım diye ama içimde öyle büyük bir kırgınlık hayal kırıklığı var ki ne yapacağımı şaşırdım
O olur sanırım bazılarına göre saçta canlı mış kuaförüm eşi doğumdan önce röfle yaptırmışTeşekkür ederiz canım
Olsun o fikir akşamımı güzelleştirmeye yetti valla
Uçlara ışıltı olmaz mı acaba? En iyisi kontrolde doktora sorayım
Kuzum diplere girmeden Uçları ışıltı ya da ombre sombre olabilir mi acaba?Bu arada bakır yakışmışbayılırım bakıra hiç cesaret edip kendime denemedim açık kumralım bakır sanki bembeyaz tene daha çok yakışıyor
Senin dediğin gibiyse ben dip boyamıyorum zaten ombre yaptırırım ama onu da bu bakımsız zamanlarda sürekli fön maşa nasıl yapcam kız
Keratin yaptırırım diyordum o da olmuyormuş sanırım
Evet kuzum mamaya hiç koymadım bazen mamanın hepsini yemiyor çünkü.Canım ben zeytinyağı koymaya başladım da mama da bu yağ üste çıkıyor dibine kadar emmezse gitmiyor kiSen kaşıkla mı veriyorsun
Vitaminleri bende kaşıkla veriyorum da yağı mamaya koydum doğal olarak üste çıkıyor dibini yalamazsa hepsi gitmiyorEvet kuzum mamaya hiç koymadım bazen mamanın hepsini yemiyor çünkü.
D vitamini,probiyotik, çinko,zeytinyağı hepsini çay kaşığı ile veriyorum
İnşallah kuzum çok teşekkür ederimAllah acil şifalar versin canım hemen iyileşir böylece, bi de kavramaya alışsın inşaallah sorun yaşamazsınız artık
Ayy birebir aynı durum az önce sağmaya fırsat vermedi sağ memeyi verdim ama nasıl verdim gel bana sorBizim de Muratgilin damından atlama seansımız oluyor her gece
Ah ahhh çok acıyor vallahi. Zeytinyap sürdüm şimdi azcık.
Bende tek meme emziriyorum geceden beri ama artık sıra geldi onabir de canım bebek emdikçe iyileşir derler ya. Çok emzirme dinlendir ama ara ara da emzir
ben de öyleyim kalkanı da taktım. Lansinoh krem zeytinyağ dönüşümlü gidiyorum iyileşmeye başladıİnşallah kuzum çok teşekkür ederim
Ayy birebir aynı durum az önce sağmaya fırsat vermedi sağ memeyi verdim ama nasıl verdim gel bana sorbebek emdikçe iyileşir olayına inanmıyorum ben.. yani aslında doğrudur da önce doğru emzirebilmem lazım.
Umarım seninki de çok acımaz kuzum
Ben bi zeytinyağı denemedim bir dahakine de onu süreyim. Tüm tuşlara basıyorum resmen
Bunu kaşıkla ver canım hem yuttuğunu görüyorsunVitaminleri bende kaşıkla veriyorum da yağı mamaya koydum doğal olarak üste çıkıyor dibini yalamazsa hepsi gitmiyor
Kuzum ne denebilir bilmiyorum eşinin bencilliği ortada ama al karşına düzgünce konuş çocuklarımız için evliliğimizi düzeltmemiz lazım bir çift terapistine gidelim böyle ikimizde yıpranıyoruz çocuklarımıza zarar veriyoruz de.Bütün gece ağladım..şuan da kalbim sıkışıyor ruhum daralıyor gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..buraya yazdığım için kusura bakmayın ama birilerine anlatmazsam catlycam sanki... eşimle 10 yıllık evliyiz hiçbir zaman büyük tartışmamız kavgamız olmadı ama hep kuslukler kırgınlıklar sonra bişey yokmuş gibi devam ettik halinin altına supuruldu hep kırgınlıklar ama son 3 senedir herşey iyice raydan çıktı eşim soğuk davranmaya mesafe koymaya başladı alındım uzak durdum olmadı gittim yanına niye uzak duruyorsun sarılalım ihtiyacım var dedim öylesine sarılıp hep bı bahane buldu uzaklaştı... doğumdan sonra benimde duygusallığımla dün en son dedim ne derdin varsa çözelim ben yoruldum kendi kendime alınıp gucenmekten zannettim ki ben yorulduğumu ona ihtiyacım olduğunu kırıldığımi soyluycem o da anlayacak bu soğukluk bitecek... ama açtı ağzını yumdu gözünü parmağını mobilyalara sürüp toza bak demeler eve gelince yemek hazır onu beklemiyormuslar... Benim hiçbir düzenim yokmuş tembelmisim o da bunları içine atmışmis duzelecekmisim bu iş böyle olmaz mış şok oldum...9 ay kusmali hamileliğim oldu kan değerim 7 yerdeydi damar yoluyla doğum üzeri zor topladık...1 senedir ben iptalim bunu düşünmüyor toz gosteriyor bana..hamileliğim sürpriz oldu zaten istemedi şaşırdı.ilk kontrolde kese düzensiz di kanamam vardi doktor dusuk olabilir dedi iyi iyi deyip sevindi.her kontrolüme tek başıma gittim birkere kontrol sonrası sormadi doktor ne dedi diye...neyini sorucam sorun olsa söylersin zaten diyor...doğum yaptım hala dikiş sıkıntısı cekiyorm bı kere bile gelip gözümün icine bakıp nasılsın demedi..Allah aşkına ben mi çok alinganim bana mı saçma geliyor paspal düzensiz bı insan değilim ama öyle olsam bile bunlar bu kadar mesafeye soğukluğa sebep mi gercekten...dün sabaha kadar ciddi ciddi boşanmayı düşündüm... 1 aylık olmamış yavruma yazık. ise geri dönemem onu kimselere bırakıp. oğlum diyabetli şeker dengesini sadece ben ve babası ayarlayabiliyoruz kendi de yonetemiyor henüz... Alıp çocuğumu gidebilmek için tayin donemini beklemem lazım okulda yanında olabilmek için benim onunla aynı okulda ise başlamam lazım ki ancak seneye olur bunlar...herşeyden ötesi kendime çok kızıyorum ben eşimi çok sverek evlendim ve halen seviyorumboşanmaya korkuyorum onsuz nasıl yaparım diye ama içimde öyle büyük bir kırgınlık hayal kırıklığı var ki ne yapacağımı şaşırdım
Allah allah burda sürekli doktorlar yarım kumdan denen bacakların hafif geniş bırakıldığı kundak varta onu yapıp yatırdılar ilk gün hatta kaput bez denir bizde beyaz kalın çok yumuşak olmayan bir dokusu var o tarz bezlerle sürekli sardılar bizimkide hiç ses çıkarmadı evde de 2-3 gün kundak yaptık oradan öğrendiğimiz gibi sonra yapmadıkHareket etmesi dokunması hissetmesi hepsi gelişim için önemliymiş.Erken doğum diye mi dedi bilmiyorum ama eşim çok istiyordu sordu doktor olmaz hareket etmesi lazım dedi
Çok üzüldüm canım ya şuan ikiniz içinde yeni bir deneyim farklı bir sorululuk kendinizi doğru ifade edemeyip daha büyük kırgınlıklara neden olmayın bir iki gün bekle tekrar konuş sakince bence eşinde anlayacaktır seni anlamazsada bunda üzülecek birler yok sen çok hasta olsan bu adam ne dicek sana bilemedim inşallah o mantıkla söylememiştir gerginlik ve sinirle söylemiştirBütün gece ağladım..şuan da kalbim sıkışıyor ruhum daralıyor gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..buraya yazdığım için kusura bakmayın ama birilerine anlatmazsam catlycam sanki... eşimle 10 yıllık evliyiz hiçbir zaman büyük tartışmamız kavgamız olmadı ama hep kuslukler kırgınlıklar sonra bişey yokmuş gibi devam ettik halinin altına supuruldu hep kırgınlıklar ama son 3 senedir herşey iyice raydan çıktı eşim soğuk davranmaya mesafe koymaya başladı alındım uzak durdum olmadı gittim yanına niye uzak duruyorsun sarılalım ihtiyacım var dedim öylesine sarılıp hep bı bahane buldu uzaklaştı... doğumdan sonra benimde duygusallığımla dün en son dedim ne derdin varsa çözelim ben yoruldum kendi kendime alınıp gucenmekten zannettim ki ben yorulduğumu ona ihtiyacım olduğunu kırıldığımi soyluycem o da anlayacak bu soğukluk bitecek... ama açtı ağzını yumdu gözünü parmağını mobilyalara sürüp toza bak demeler eve gelince yemek hazır onu beklemiyormuslar... Benim hiçbir düzenim yokmuş tembelmisim o da bunları içine atmışmis duzelecekmisim bu iş böyle olmaz mış şok oldum...9 ay kusmali hamileliğim oldu kan değerim 7 yerdeydi damar yoluyla doğum üzeri zor topladık...1 senedir ben iptalim bunu düşünmüyor toz gosteriyor bana..hamileliğim sürpriz oldu zaten istemedi şaşırdı.ilk kontrolde kese düzensiz di kanamam vardi doktor dusuk olabilir dedi iyi iyi deyip sevindi.her kontrolüme tek başıma gittim birkere kontrol sonrası sormadi doktor ne dedi diye...neyini sorucam sorun olsa söylersin zaten diyor...doğum yaptım hala dikiş sıkıntısı cekiyorm bı kere bile gelip gözümün icine bakıp nasılsın demedi..Allah aşkına ben mi çok alinganim bana mı saçma geliyor paspal düzensiz bı insan değilim ama öyle olsam bile bunlar bu kadar mesafeye soğukluğa sebep mi gercekten...dün sabaha kadar ciddi ciddi boşanmayı düşündüm... 1 aylık olmamış yavruma yazık. ise geri dönemem onu kimselere bırakıp. oğlum diyabetli şeker dengesini sadece ben ve babası ayarlayabiliyoruz kendi de yonetemiyor henüz... Alıp çocuğumu gidebilmek için tayin donemini beklemem lazım okulda yanında olabilmek için benim onunla aynı okulda ise başlamam lazım ki ancak seneye olur bunlar...herşeyden ötesi kendime çok kızıyorum ben eşimi çok sverek evlendim ve halen seviyorumboşanmaya korkuyorum onsuz nasıl yaparım diye ama içimde öyle büyük bir kırgınlık hayal kırıklığı var ki ne yapacağımı şaşırdım
Belki geniş olunca hareket ediyor ya öyle kabul ediliyordur ya da işte prematüre diye istemedi bilemedimAllah allah burda sürekli doktorlar yarım kumdan denen bacakların hafif geniş bırakıldığı kundak varta onu yapıp yatırdılar ilk gün hatta kaput bez denir bizde beyaz kalın çok yumuşak olmayan bir dokusu var o tarz bezlerle sürekli sardılar bizimkide hiç ses çıkarmadı evde de 2-3 gün kundak yaptık oradan öğrendiğimiz gibi sonra yapmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?