2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dışarı çıkınca uyuyor ya ben onu deneyecem uyumazsa sende dene istersen
Dışarda uyuyor gündüz öyleydi. Ama eve gelince uyanıyor ne yapicam bilmiyorum bu gece sinirlerim aşırı bozuldu bağıra bağıra aglicam tam uyutuyorum altına yapıyor temizleyeyim pişmesinn diyorum kıyamıyorum uyanıyor emziriyorum memeyi bırakıyor uyuyor yatağına koyunca bağırıyor yan yatarak emziriyorum sarılıyorum beraber uyuyorz on beş dk sonra yine uyanıyor cinnet geçiricem

Dün gece bende senin gibiydim eşim bile oyalayamadı gece 2 den sabah 9 a kadar mahvoldum hastaneye gitmek için evden çıkarken bile ağlıyordu açtır belki diye mama bile verdim ama ac değildi çünkü saat başı bez değiştirdim doktor gazdandir dedi gaz için bir şey yazdı da almadım ama alacağım çok gazi var ya saatlerdir bende unutmayı deniyorum uyumuyor.

Bu arada dışarı çıkınca bezi çok kirlendigi halde eve gelince değiştirmedik uyanmasin diye eve gelince yarim saat öyle uyudum da dinlendim

Emiyor ama sut gelmeyince kavga basliyor
Aynen Kuzey de öyle işte. Gelmiyor gelmedikçe sinirleniyor çırpınmaya başlıyor. Göğsümü sıkıyorum süt gelsin emmeye devam etsin diye bu sefer yalamaya başlıyor uyanık hazırcı Mamayı almadan kesinlikle sakinleşmiyor bi de çatlak mesela 90 ml ile tam doyacak iken 80 içti diyelim yarım saat sonra coşuyor o farkı da içecek tam doymadan susmuyor.

Canım ben zeytinyağı koymaya başladım da mama da bu yağ üste çıkıyor dibine kadar emmezse gitmiyor ki Sen kaşıkla mı veriyorsun

Kızlar bizde kusma huyu başladı emzirmeden sonra ağız dolusu kusuyoruz sütümün hepsi gidiyormu korkuyorum oğlum yine memeye gelmek istiyor birde
Yoğun bakımda beslenme sonrası kusmasına denk gelmiştim Kuzey'in hemşire bi öğütülme sonrası kusma alacağını aldı demişti. Onlar nerden anlıyor bilmiyorum ama hemen kusunca yediği gitti demek değilmiş yani

Annemde bana öyle yapacaksın it ensesinden diyor Biz çok narin davranıyoruz sanırım

Bizimkide oyle yikiyor ortaligi bisye kanmiyoda

Bizimki de ağzını küçük açıyor genelde. Büyük açınca da anlık açıyor, yakaladın yakaladın, yoksa ikinci defa büyük açması zorlaşıyor çünkü sabırsızlanıyor.
Aynen bizimki. 5 ml'lik boşluk kalsa bile onu içmeden rahatlamıyor

Bizi bırakma destek oluyoruz bak burda birbirimize gececek hele bi iyileş daha rahat ilgilenirsin

Silikon göğüs ucu denedin mi hiç canım belki iyi gelir ben hep gümüş kapak kullandım şimdiye dek yara olmadı ama iki gün önce sıtma tuttu göğsüm dolmuş titreye titreye bir hal oldum
Silikonla başlamıştım kuzum emzirmeye ucum pek yok diye. Zaten uç emmeye otada alıştı bence.. gümüş kapak ben de kullandım başta ama işe yaramadı bebem sağolsun..
Sürüyorum canım. Sürüp kurusun diye açık bekletiyorum. Sarı kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli, kremler neler deniyorum neler. İşe yarıyolar aslında ama bizimki baştan yara yapıyor kısır döngü.
Emme refleksini benm başlatmama gerek kalmıyor kucağıma aldığım gibi kendi başlatıyor. Burnuna falan değdirip ağzını açmasını sağlamaya çalışıyorum o yukar ağzını getirip ucundan yakalıyo. Damağı acayip güçlü ağzına aldı mı geri çekmek mümkün değil.
Haklısın gerekirse ağlatıp vermek lazım..
Ah kuzum seni en iyi ben anlarım inşallah hemen geçer. Sıpaların bize ettiklerine bak hele ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…