Valla bu tip erkeklerin sebebi de anneler bence. El bebek gül bebek hizmet ederek yetiştiriyorlar. Eline bir tabak verip masaya koydurtmuyorlar. Sonra herşeyi kadınlardan bekleyen erkekler çıkıyor ortaya. Allah izin verirse oğluma herşeyi öğreteceğim. Çok şükür eşim de hep destektir bana onu da görecektir ki o da çok önemli örnek alacakDışardan konuşmak belki kolay bize ama bu tip erkeklerin asla değiştiğini ve düzeldiğini görmedik. Merkeze kendini almış yemek temizlik bekliyor, senin ne yaşadığın umrunda değil. Çocuğu olmuş bir adamı mutlu görmüyorsun daha ne olsun. Bu adamdan seni mutlu etmesini beklememelisin. Bence bu tip insanları ya kabul edip beklentiye girmeden yola devam diyeceksin. Ya da kabul edemiyorum zoruma gidiyor diyorsan bırakacaksın. Gerisi seni yıpratır olan çocuklara olur. Üzgünüm biraz sert konuşmuş olabilirim
Çocuğun nefeslerini saydım resmen.. Allaha şükür bişey olmadı. Direkt ağzına damlatıyordum. Bundan sonra çay kaşığı ile veririm artık. Sıkıntı olmayınca vermiyordum düzenli hale getirelim maden teşekkür ederimHıcbısey olmaz balım ama biliyorsun damlalar duzenlı kullanılmalı
Bende aynısını demir ilacında yaşadım panik yaptım artık kaşıkla veriyorumÇocuğun nefeslerini saydım resmen.. Allaha şükür bişey olmadı. Direkt ağzına damlatıyordum. Bundan sonra çay kaşığı ile veririm artık. Sıkıntı olmayınca vermiyordum düzenli hale getirelim maden teşekkür ederim
İnşallah tamamen biter tez zamandaben de öyleyim kalkanı da taktım. Lansinoh krem zeytinyağ dönüşümlü gidiyorum iyileşmeye başladı
Kuzum sıkıntı varken vermenin bı faydası yok yanı elbet vardır ama gaz ilaçları öyle gazı olunca verelim gibi değilde düzenli kullanım ile etkisini gösteren bişeyÇocuğun nefeslerini saydım resmen.. Allaha şükür bişey olmadı. Direkt ağzına damlatıyordum. Bundan sonra çay kaşığı ile veririm artık. Sıkıntı olmayınca vermiyordum düzenli hale getirelim maden teşekkür ederim
Demir ilacı kaç aylıkken? Biz sadece d vitamini veriyoruz tek fis olarakBende aynısını demir ilacında yaşadım panik yaptım artık kaşıkla veriyorum
Baştan beri böyle bencil bir insan mıydı yoksa sonradan mı böyle davranmaya başladı? Sonradan böyle olduysa ya hayatında biri vardır. Ya da ev işleri dışında bir sıkıntısı vardır.erkekler bebek olsa da ilgi alaka bekleyebiliyor.asıl derdinin ne olduğunu öğrenmeye çalışın ya d arkadaşların dediği gibi çift terapisi iyi gelebilir.Bütün gece ağladım..şuan da kalbim sıkışıyor ruhum daralıyor gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..buraya yazdığım için kusura bakmayın ama birilerine anlatmazsam catlycam sanki... eşimle 10 yıllık evliyiz hiçbir zaman büyük tartışmamız kavgamız olmadı ama hep kuslukler kırgınlıklar sonra bişey yokmuş gibi devam ettik halinin altına supuruldu hep kırgınlıklar ama son 3 senedir herşey iyice raydan çıktı eşim soğuk davranmaya mesafe koymaya başladı alındım uzak durdum olmadı gittim yanına niye uzak duruyorsun sarılalım ihtiyacım var dedim öylesine sarılıp hep bı bahane buldu uzaklaştı... doğumdan sonra benimde duygusallığımla dün en son dedim ne derdin varsa çözelim ben yoruldum kendi kendime alınıp gucenmekten zannettim ki ben yorulduğumu ona ihtiyacım olduğunu kırıldığımi soyluycem o da anlayacak bu soğukluk bitecek... ama açtı ağzını yumdu gözünü parmağını mobilyalara sürüp toza bak demeler eve gelince yemek hazır onu beklemiyormuslar... Benim hiçbir düzenim yokmuş tembelmisim o da bunları içine atmışmis duzelecekmisim bu iş böyle olmaz mış şok oldum...9 ay kusmali hamileliğim oldu kan değerim 7 yerdeydi damar yoluyla doğum üzeri zor topladık...1 senedir ben iptalim bunu düşünmüyor toz gosteriyor bana..hamileliğim sürpriz oldu zaten istemedi şaşırdı.ilk kontrolde kese düzensiz di kanamam vardi doktor dusuk olabilir dedi iyi iyi deyip sevindi.her kontrolüme tek başıma gittim birkere kontrol sonrası sormadi doktor ne dedi diye...neyini sorucam sorun olsa söylersin zaten diyor...doğum yaptım hala dikiş sıkıntısı cekiyorm bı kere bile gelip gözümün icine bakıp nasılsın demedi..Allah aşkına ben mi çok alinganim bana mı saçma geliyor paspal düzensiz bı insan değilim ama öyle olsam bile bunlar bu kadar mesafeye soğukluğa sebep mi gercekten...dün sabaha kadar ciddi ciddi boşanmayı düşündüm... 1 aylık olmamış yavruma yazık. ise geri dönemem onu kimselere bırakıp. oğlum diyabetli şeker dengesini sadece ben ve babası ayarlayabiliyoruz kendi de yonetemiyor henüz... Alıp çocuğumu gidebilmek için tayin donemini beklemem lazım okulda yanında olabilmek için benim onunla aynı okulda ise başlamam lazım ki ancak seneye olur bunlar...herşeyden ötesi kendime çok kızıyorum ben eşimi çok sverek evlendim ve halen seviyorumboşanmaya korkuyorum onsuz nasıl yaparım diye ama içimde öyle büyük bir kırgınlık hayal kırıklığı var ki ne yapacağımı şaşırdım
Canım burda konuşulmuştu anne sütüne en yakın evet keçi sütü mama imiş içeriği temizmiş ama çok kabızlık yapıyor diye kimse cesaret edip alamadı sanırım.Ki bende almadım çünkü çocuğun huzursuz olması daha zor oluyor normal mama kullanıyoruz bizKızlar keçi sütü maması kullanan var mı günde bir kez 40-50 cc mama veriyoruz. Burada Kanada menşei bir mama kullanıyorduk hastahanede de o verildi ve içeriği güzel ancak benim araştırmalarım anne sütüne en yakın mama keçi sütü vs diyeydi ondan aldık hep 1 kez 50cc verdik çocuk öyle bir kabız oldu öyle bir kabız oldu ki anlatamam ağlamalar kızarmalar uykusuzluk emzire emzire evin içinde gezdire gezdire 1 kerecik kaka yaptırabildim inanılmaz rahatladı ama farkındayım tam yapamadı. Başına gelen var mı ya?
Kuzum tek gogus yapacaksan digerini sag azalma olmasinBir dahakine böyle deneyeyim kuzum çok sağol.
Öyle yapacsğım biraz iyileşene kadar. Sağ memeyi sağıp veririm o ara iyileşir belki. Bi ara yapmaya çalıştım sık emdiği için zor geldi ama bu sefer yapmam lazım dayanamıyorum çünkü
Ozaman bu yazışmaları kaçırmış biri olarak kullandım bide kocaman bir kutu aldık bir sürü para verdik. Hiç kabızlık sorunu olmayan çocuğu tek biberonla kabız ettikCanım burda konuşulmuştu anne sütüne en yakın evet keçi sütü mama imiş içeriği temizmiş ama çok kabızlık yapıyor diye kimse cesaret edip alamadı sanırım.Ki bende almadım çünkü çocuğun huzursuz olması daha zor oluyor normal mama kullanıyoruz biz
Gazını almayı deniyorum ama bazen çıkarmıyor ki ağlıyor omzumdaCanım emzirme arası gazını al devam et ne kadar süre emiyor 10 dk.ose 5 dak gaz alma molası ver. Hepsini kusmaz benve ama kilo alımında belli olur
Çok geçmiş olsun canımGeçen Salı safra kesesi ameliyati oldum kızlar pek giremedim. Dün de yağlı yemisim sanırım yine rahatsızlandı midem şükür iyiyim bugün pek bakamıyorum ama sizi özledim bebekler nasil siz nasılsınız
Bende aynısını düşünüp üzülüyorumBende de var normal mi değil mi anlayamdım sonra emmek isteyince de aç kalıyo kusunca diye düşünüp vicdan azabı çekiyorum
Bende 40 ından sonra ombre düşünüyordum yaPapatyamaviss ya bende eski bakır saçlarımı özledim ama çok zararlı emmeyi bırakması ya da 6 aylık olması gerekiyormuş hele dr. Osman gönülal kesinlikle yapılmaması gerektiğini söylüyor
Benim oğlumda böyle bazen memede yaşamak istiyorBen emzırmeyı bıraktırana kadar aynı duzende cektım malesef, 20 aylıktı tamamen bıttı 2 ay önceden de azaltmaya başlamıştım. 18 ay diyebiliriz hergece 10 kez kalkardı üstümde meme açık falan uyurdum artık sırf bu yüzden de ıkı yaşı beklemedim çok yıpranmıştım artık
İyi çok şükür dün baya kustuk çünküYoğun bakımda beslenme sonrası kusmasına denk gelmiştim Kuzey'in hemşire bi öğütülme sonrası kusma alacağını aldı demişti. Onlar nerden anlıyor bilmiyorum ama hemen kusunca yediği gitti demek değilmiş yani
Bizimkide türküyle susuyorErik dalı ile ayakta oynarsak susuyor da gecenin bi yarısı erik dalı oynamak da olmuyor
Kendimi senin yerine koydum ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok üzücüBütün gece ağladım..şuan da kalbim sıkışıyor ruhum daralıyor gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..buraya yazdığım için kusura bakmayın ama birilerine anlatmazsam catlycam sanki... eşimle 10 yıllık evliyiz hiçbir zaman büyük tartışmamız kavgamız olmadı ama hep kuslukler kırgınlıklar sonra bişey yokmuş gibi devam ettik halinin altına supuruldu hep kırgınlıklar ama son 3 senedir herşey iyice raydan çıktı eşim soğuk davranmaya mesafe koymaya başladı alındım uzak durdum olmadı gittim yanına niye uzak duruyorsun sarılalım ihtiyacım var dedim öylesine sarılıp hep bı bahane buldu uzaklaştı... doğumdan sonra benimde duygusallığımla dün en son dedim ne derdin varsa çözelim ben yoruldum kendi kendime alınıp gucenmekten zannettim ki ben yorulduğumu ona ihtiyacım olduğunu kırıldığımi soyluycem o da anlayacak bu soğukluk bitecek... ama açtı ağzını yumdu gözünü parmağını mobilyalara sürüp toza bak demeler eve gelince yemek hazır onu beklemiyormuslar... Benim hiçbir düzenim yokmuş tembelmisim o da bunları içine atmışmis duzelecekmisim bu iş böyle olmaz mış şok oldum...9 ay kusmali hamileliğim oldu kan değerim 7 yerdeydi damar yoluyla doğum üzeri zor topladık...1 senedir ben iptalim bunu düşünmüyor toz gosteriyor bana..hamileliğim sürpriz oldu zaten istemedi şaşırdı.ilk kontrolde kese düzensiz di kanamam vardi doktor dusuk olabilir dedi iyi iyi deyip sevindi.her kontrolüme tek başıma gittim birkere kontrol sonrası sormadi doktor ne dedi diye...neyini sorucam sorun olsa söylersin zaten diyor...doğum yaptım hala dikiş sıkıntısı cekiyorm bı kere bile gelip gözümün icine bakıp nasılsın demedi..Allah aşkına ben mi çok alinganim bana mı saçma geliyor paspal düzensiz bı insan değilim ama öyle olsam bile bunlar bu kadar mesafeye soğukluğa sebep mi gercekten...dün sabaha kadar ciddi ciddi boşanmayı düşündüm... 1 aylık olmamış yavruma yazık. ise geri dönemem onu kimselere bırakıp. oğlum diyabetli şeker dengesini sadece ben ve babası ayarlayabiliyoruz kendi de yonetemiyor henüz... Alıp çocuğumu gidebilmek için tayin donemini beklemem lazım okulda yanında olabilmek için benim onunla aynı okulda ise başlamam lazım ki ancak seneye olur bunlar...herşeyden ötesi kendime çok kızıyorum ben eşimi çok sverek evlendim ve halen seviyorumboşanmaya korkuyorum onsuz nasıl yaparım diye ama içimde öyle büyük bir kırgınlık hayal kırıklığı var ki ne yapacağımı şaşırdım
Bence zaten iyi değil mi?Kizlar bende bir emzirme danismanindan destek alacagim bugun emzirmeden sonra iki gogsumu sagdim 40-50 cc arasi cikti. Mamayi birakmak istiyoruz umarim faydasi olur.
Emzirdikten sonra 40 cc gayet iyi gibi kuzum ama tabi ki ihtiyaç hissediyorsan eğitim al en azından göğüslerin yara olmaz doğru tutuş vs öğretiyorlar sanırım. Bende şuan imkan olsa almak isterim ama burada vaktim yok çocuk uyur uyumaz çamaşır yemek vs uğraşıyoruz malumKizlar bende bir emzirme danismanindan destek alacagim bugun emzirmeden sonra iki gogsumu sagdim 40-50 cc arasi cikti. Mamayi birakmak istiyoruz umarim faydasi olur.
Ben kullanıyorum, Golden Goat veriyorumKızlar keçi sütü maması kullanan var mı günde bir kez 40-50 cc mama veriyoruz. Burada Kanada menşei bir mama kullanıyorduk hastahanede de o verildi ve içeriği güzel ancak benim araştırmalarım anne sütüne en yakın mama keçi sütü vs diyeydi ondan aldık hep 1 kez 50cc verdik çocuk öyle bir kabız oldu öyle bir kabız oldu ki anlatamam ağlamalar kızarmalar uykusuzluk emzire emzire evin içinde gezdire gezdire 1 kerecik kaka yaptırabildim inanılmaz rahatladı ama farkındayım tam yapamadı. Başına gelen var mı ya?
Kuzum doymuyor kiGazını almayı deniyorum ama bazen çıkarmıyor ki ağlıyor omzumda
Çok geçmiş olsun canım
Bende aynısını düşünüp üzülüyorum
Bende 40 ından sonra ombre düşünüyordum ya
Benim oğlumda böyle bazen memede yaşamak istiyor
İyi çok şükür dün baya kustuk çünkü
Bizimkide türküyle susuyorbugün sevda bağcan sivasın yollarına eşliğinde uyuduk
Kendimi senin yerine koydum ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok üzücü
Bence zaten iyi değil mi?
Cocu uyuduktan sonra uyumaya calis. Bir muddet sonra sende gucsuz duseceksin canim dinlen sendeEmzirdikten sonra 40 cc gayet iyi gibi kuzum ama tabi ki ihtiyaç hissediyorsan eğitim al en azından göğüslerin yara olmaz doğru tutuş vs öğretiyorlar sanırım. Bende şuan imkan olsa almak isterim ama burada vaktim yok çocuk uyur uyumaz çamaşır yemek vs uğraşıyoruz malum
Sağol canım işte biraz süt sağıyorum gece 8-10 arası eşim onu ve bir adet 50cc mamayı veriyor 3-4 saat öyle uyuyorumCocu uyuduktan sonra uyumaya calis. Bir muddet sonra sende gucsuz duseceksin canim dinlen sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?