2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla bu tip erkeklerin sebebi de anneler bence. El bebek gül bebek hizmet ederek yetiştiriyorlar. Eline bir tabak verip masaya koydurtmuyorlar. Sonra herşeyi kadınlardan bekleyen erkekler çıkıyor ortaya. Allah izin verirse oğluma herşeyi öğreteceğim. Çok şükür eşim de hep destektir bana onu da görecektir ki o da çok önemli örnek alacak

Hıcbısey olmaz balım ama biliyorsun damlalar duzenlı kullanılmalı
Çocuğun nefeslerini saydım resmen.. Allaha şükür bişey olmadı. Direkt ağzına damlatıyordum. Bundan sonra çay kaşığı ile veririm artık. Sıkıntı olmayınca vermiyordum düzenli hale getirelim maden teşekkür ederim

Bende aynısını demir ilacında yaşadım panik yaptım artık kaşıkla veriyorum

Kuzum sıkıntı varken vermenin bı faydası yok yanı elbet vardır ama gaz ilaçları öyle gazı olunca verelim gibi değilde düzenli kullanım ile etkisini gösteren bişey

Baştan beri böyle bencil bir insan mıydı yoksa sonradan mı böyle davranmaya başladı? Sonradan böyle olduysa ya hayatında biri vardır. Ya da ev işleri dışında bir sıkıntısı vardır.erkekler bebek olsa da ilgi alaka bekleyebiliyor.asıl derdinin ne olduğunu öğrenmeye çalışın ya d arkadaşların dediği gibi çift terapisi iyi gelebilir.

Kızlar keçi sütü maması kullanan var mı günde bir kez 40-50 cc mama veriyoruz. Burada Kanada menşei bir mama kullanıyorduk hastahanede de o verildi ve içeriği güzel ancak benim araştırmalarım anne sütüne en yakın mama keçi sütü vs diyeydi ondan aldık hep 1 kez 50cc verdik çocuk öyle bir kabız oldu öyle bir kabız oldu ki anlatamam ağlamalar kızarmalar uykusuzluk emzire emzire evin içinde gezdire gezdire 1 kerecik kaka yaptırabildim inanılmaz rahatladı ama farkındayım tam yapamadı. Başına gelen var mı ya?

Canım burda konuşulmuştu anne sütüne en yakın evet keçi sütü mama imiş içeriği temizmiş ama çok kabızlık yapıyor diye kimse cesaret edip alamadı sanırım.Ki bende almadım çünkü çocuğun huzursuz olması daha zor oluyor normal mama kullanıyoruz biz

atatalya canım ne yaptın mama işini hala aptamil devam mı?
Bizim hipp mama bitsin diye hipp veriyordum o bitti doktorun verdiği aptamil pdf mamayı kullanıyoruz 4 gündür Sarper Deniz inanılmaz huzursuz oldu gaz ve kabızlıktan hatta gece boyu uyumadı desem yeri dalıyor gazı atmak için ıkınıyor yine uyanıyor felan Hippten çok memnunduk zeytinyağı ve probiyotik ile de çok rahat çıkarıyordu oğluşum ama aptamil tüm sistemini bozdu
Doktoruna yazdım tekrar hippe dönelim diye tamam madem dedi aylık kontrolde kilo alımına göre konuşuruz dedi.
Yeniden hippe döndük

Tek tek alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın sağolun desteginiz için.esim böyle bı insan değildi annesi de öyle el bebek gül bebek buyutmemis ilk evlendigimizde cam silmeme bile yardım ederdi.elinden her is gelir bırakıp bir ay gitsem döndüğümde ev pırıl pırıl olur yemek yapmayı sever güzelde yapar ama sanırım canı isteyince olacak biraz sorumluluk ona kalmaya başlayınca fazla geldi sanırım... Ama asla beklemedigim bı tepkiydi ..oğlum zor büyüyen bı çocuk oldu.kolik gaz sancıları süt alerjisi asiri memeye düşkün 5 dakika uyku bilmeyen bı bebekti 2bucuk yaşına kadar uyku yüzü görmedim çok yoruldum çok ağır bir depresyon geçirdim o surecte bazı şeyler aksadı tabi...tam kendimi yeniden buldum ise geri döndüm toparliyiruz derken 3 buuck yaşında diyabet tanısı aldık çok zordu kabullenmek bilmediğin şeyleri öğrenmeye çalışmak oğlum zaten yemek seçen bir cocuktu birde diyet listesi tutusturulunca elimize her beslemede oglum ağladı ben ağladım...yemek işi ona göre olmaya başladı yağını eksik koy ölç bic tart derken yalan yok yemekten mutfaktan tiksndm bı ara ama bırakma lüksüm yok benim çocuğum saatli beslenen bı çocuk yemek saatlerinde yemeği hep hazır nasıl beni burdan vurur anlamadım.. problemlerimiz o zamandan başladı ben yorulup destek istedikçe o bende yoruluyorum moduna girdi sürekli keyfine yaptığı şeyler sorumluluk olarak üstüne kalınca bana sinirlenmeye başladı..annesi bile şaşkın benim oğlum böyle sinirlı tepkili değildi ne oldu buna diyor sürekli bilemedim çözebilir miyiz çünkü asla kendini kusurlu hatalı görmüyor

Kuzum tek gogus yapacaksan digerini sag azalma olmasin

Ozaman bu yazışmaları kaçırmış biri olarak kullandım bide kocaman bir kutu aldık bir sürü para verdik. Hiç kabızlık sorunu olmayan çocuğu tek biberonla kabız ettik Almayın aldırmayın kızlar bebelere yazık

Canım emzirme arası gazını al devam et ne kadar süre emiyor 10 dk.ose 5 dak gaz alma molası ver. Hepsini kusmaz benve ama kilo alımında belli olur
Gazını almayı deniyorum ama bazen çıkarmıyor ki ağlıyor omzumda
Çok geçmiş olsun canım
Bende de var normal mi değil mi anlayamdım sonra emmek isteyince de aç kalıyo kusunca diye düşünüp vicdan azabı çekiyorum
Bende aynısını düşünüp üzülüyorum
Bende 40 ından sonra ombre düşünüyordum ya
Benim oğlumda böyle bazen memede yaşamak istiyor
İyi çok şükür dün baya kustuk çünkü
Erik dalı ile ayakta oynarsak susuyor da gecenin bi yarısı erik dalı oynamak da olmuyor
Bizimkide türküyle susuyor bugün sevda bağcan sivasın yollarına eşliğinde uyuduk
Kendimi senin yerine koydum ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok üzücü
Kizlar bende bir emzirme danismanindan destek alacagim bugun emzirmeden sonra iki gogsumu sagdim 40-50 cc arasi cikti. Mamayi birakmak istiyoruz umarim faydasi olur.
Bence zaten iyi değil mi?

Kizlar bende bir emzirme danismanindan destek alacagim bugun emzirmeden sonra iki gogsumu sagdim 40-50 cc arasi cikti. Mamayi birakmak istiyoruz umarim faydasi olur.
Emzirdikten sonra 40 cc gayet iyi gibi kuzum ama tabi ki ihtiyaç hissediyorsan eğitim al en azından göğüslerin yara olmaz doğru tutuş vs öğretiyorlar sanırım. Bende şuan imkan olsa almak isterim ama burada vaktim yok çocuk uyur uyumaz çamaşır yemek vs uğraşıyoruz malum

Ben kullanıyorum, Golden Goat veriyorum yeni geçtim 3 4 gün oldu. Sütüm az dolayısıyla takviye niteliğinden çok ana beslenmesi formül süt oluyor.
Dediğin gibi anne sütüne en yakın süt keçi sütü. Normalde SMA Optipro kullanıyordum ama anne sütünü az aldığı için denemek istedik. Bu arada kabızlık ve gaz problemi devam ederse ve artarsa optiproyu öneririm. Kabızlık yaşamıyoruz gaz da her zamanki gibi arttırmadı, içiyor tat farkını anlamadı sanırım, kusma da yaşamadık sadece çok beslenirse biraz çıkarıyor ama öyle fışkırırcasına değil. Biz biogaia ve sab simplex damla kullanıyoruz her gün bu sebeple de kabızlık yaşamamış olabililiriz. Ama kaka kıvamını bir tık arttırdığını söyleyebilirim.

Kuzum doymuyor ki

Cocu uyuduktan sonra uyumaya calis. Bir muddet sonra sende gucsuz duseceksin canim dinlen sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…