- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kopkoyu olmasa da koyu 300 lerden sonra cıkıyor , ama boyle kopkoyu dıger cozgıden bıle koyu adet gununden 8-10 gun sonra cıkıyoPapatyamaviss kuzum Günaydın seni çok bilgili gördüm sürekli soruyorum ilk gebeligim beta kaç olunca kopkoyu çıkar test
Yerım ya ne kadar tatlıYapmak istediğim basit bir şey aslında ama kalabalıkla güzelbenim bir golden kızım var düğünümde felan hiç anı fotoğrafımız olmadı o da ailemizin bir üyesi diye onunla bir şey yapmak istiyorum
İnstagramda hep görüyorum herkes toplanıyor cinsiyeti bilen kişi köpeğin tasmasına renkli balon takıyor herkes beklerken bir anda köpek koşarak geliyor felan çok hoşuma gidiyor bu sahne ama bunu yapmam için de kalabalık olmak lazım en azında 4-5 kişi olsa güzel olur gibi o yüzden nasip inşallah olur kuzum
Ama memlekete gidemezsek eğer bulunduğumuz ilde bir şeyler yapmaya çalışacağım artıkYani öyle büyük organizasyonlarda gözüm yok küçük samimi anı kalacak bir şey olsun yeter
Bir örnek bıraktım
Kopkoyu olmasa da koyu 300 lerden sonra cıkıyor , ama boyle kopkoyu dıger cozgıden bıle koyu adet gununden 8-10 gun sonra cıkıyoaz cok bıldıgımızı paylaşıyoruz estagfurullah
Teslerımı attım sana , 1 2 yazan bay gectıkten 1 gun sonra 1 gun sonra/ sağdakı 11. Gun bat 3 gıbı bak en alttakı bat gunu testBenim yine silik çıktı üzülmüştüm bende tamam canım çok teşekkür ederim haftaya o zaman
Teslerımı attım sana , 1 2 yazan bay gectıkten 1 gun sonra 1 gun sonra/ sağdakı 11. Gun bat 3 gıbı bak en alttakı bat gunu test
Canım gebeliğimi öyle anladım 1 haftadır var regl olacakmisim gibi di mi senin de oyle
Yerım ya ne kadar tatlı
Rahim büyüdüğü için oluyormuş canım bende de oldu öyle uzanınca geçtiSelam kızlar iyi geceler
Bende kasık ve alt karında bir kaç saattir tanımlayamadığım bir şey var ağrı değil tam batma gibi ama hafif de ağrı var gibi sizde de oluyor mu bu bende ilk defa oldu da ?
Ay ilk haftalarda bende öyleydim sıçrıyordum allahım korkudan kalbi duymamıştım inşallah diyordum ama kabuslardan sonra yine kalp atışı duydum sorun yoktu sende de yoktur merak etmeHErkese günaydın dün gece rüyamda kabus gördüm karabasan gibi bir şeydi ve çok korktum bebeğe bir şey olmamıştır değil mi
Ya böyle kalbim çıkacak gibi uyandım daha doğrusu bağırmak istedim ama sesim çıkmadı sonra bağırdım çok korktum meleğim benledir değil miAy ilk haftalarda bende öyleydim sıçrıyordum allahım korkudan kalbi duymamıştım inşallah diyordum ama kabuslardan sonra yine kalp atışı duydum sorun yoktu sende de yoktur merak etme
Bende öyle okuyorum hep ama insan tedirgin oluyor bir de 24 saat nöbetli çalışıyorum dün gece nöbetteyiz olunca korktum çok şükür kanama felan olmadı amaRahim büyüdüğü için oluyormuş canım bende de oldu öyle uzanınca geçti
Aynısını yaşıyorum bazen genele tüm alt bölgeye yayılıyor bazen de ve çoğunlukla da sol tarafta oluyor. İlk başlarda regl öncesi ağrısı gibi hafif hafifti şimdiki daha farklı aynı senin tarif ettiğin gibi batma ve dolgunluk şeklinde.Günaydın yok canım bu öyle değil yani hiç böyle regl sandım olmadı batar gibi sıkıştırıyor hareket ederken felan batma daha çok oluyor
amın kuzum golden en sevdıgım kopek turlerınden bırı bırde huskyler , hayvan bakanlar saygım sonsuz gercekten ben cok ısterdım ama guvenım yok kendıme gelınımızın ıkı kedısı var brıtısh yenı bebıslerı oldu 5 tane , guvenemedım almadım cok sevıyorum halbukı bıde tuy alerjı yapıyor bende burnum kasınıyor cok bogazım doluyor bılemedım ama cok severım boyle hırpalayarak severım kedıler cok musade etmıyorda kopuslerın hosuna gıdıyorDeğil mi yerim ben onları bebeğimin köpeğimle büyüyeceğini hayalini kuruyorum heprabbim hayırlısı ile yaşamayı da nasip eder inşallah
banada ananem cocuk canlanana haraket edene kadar mıden bulanır sabret dıyorAynısını yaşıyorum bazen genele tüm alt bölgeye yayılıyor bazen de ve çoğunlukla da sol tarafta oluyor. İlk başlarda regl öncesi ağrısı gibi hafif hafifti şimdiki daha farklı aynı senin tarif ettiğin gibi batma ve dolgunluk şeklinde.
çok ayakta kalırsam daha çok hissediyorum
Doktora sormuştum çok normal bebek uzunca bir süre yerini sağlamlaştıracak rahim büyüyor demişti
Prof dr ordinaryus annem de çocuk canlanana kadar o ağrılar oluyor her şeyi kafana takma dedi
Değil mi yerim ben onları bebeğimin köpeğimle büyüyeceğini hayalini kuruyorum heprabbim hayırlısı ile yaşamayı da nasip eder inşallah
Aynısını yaşıyorum bazen genele tüm alt bölgeye yayılıyor bazen de ve çoğunlukla da sol tarafta oluyor. İlk başlarda regl öncesi ağrısı gibi hafif hafifti şimdiki daha farklı aynı senin tarif ettiğin gibi batma ve dolgunluk şeklinde.
Doktora sormuştum çok normal bebek uzunca bir süre yerini sağlamlaştıracak rahim büyüyor demişti
Prof dr ordinaryus annem de çocuk canlanana kadar o ağrılar oluyor her şeyi kafana takma dedi
Minişler büyüdükçe anneleri şimdiden zorlamaya başladılar vallaAynısını yaşıyorum bazen genele tüm alt bölgeye yayılıyor bazen de ve çoğunlukla da sol tarafta oluyor. İlk başlarda regl öncesi ağrısı gibi hafif hafifti şimdiki daha farklı aynı senin tarif ettiğin gibi batma ve dolgunluk şeklinde.
amın kuzum golden en sevdıgım kopek turlerınden bırı bırde huskyler , hayvan bakanlar saygım sonsuz gercekten ben cok ısterdım ama guvenım yok kendıme gelınımızın ıkı kedısı var brıtısh yenı bebıslerı oldu 5 tane , guvenemedım almadım cok sevıyorum halbukı bıde tuy alerjı yapıyor bende burnum kasınıyor cok bogazım doluyor bılemedım ama cok severım boyle hırpalayarak severım kedıler cok musade etmıyorda kopuslerın hosuna gıdıyor
Benimde kedim var çok tripli suan bir tuhaf huzursuz eşimle anlam veremiyoruz halbuki seviyoruz ilgileniyoruz ama çok tedirgin davranıyor anlayamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?