2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Papatyamaviss kuzum Günaydın seni çok bilgili gördüm sürekli soruyorum ilk gebeligim beta kaç olunca kopkoyu çıkar test
Kopkoyu olmasa da koyu 300 lerden sonra cıkıyor , ama boyle kopkoyu dıger cozgıden bıle koyu adet gununden 8-10 gun sonra cıkıyo az cok bıldıgımızı paylaşıyoruz estagfurullah

Yerım ya ne kadar tatlı

Kopkoyu olmasa da koyu 300 lerden sonra cıkıyor , ama boyle kopkoyu dıger cozgıden bıle koyu adet gununden 8-10 gun sonra cıkıyo az cok bıldıgımızı paylaşıyoruz estagfurullah

Benim yine silik çıktı üzülmüştüm bende tamam canım çok teşekkür ederim haftaya o zaman

Benim yine silik çıktı üzülmüştüm bende tamam canım çok teşekkür ederim haftaya o zaman
Teslerımı attım sana , 1 2 yazan bay gectıkten 1 gun sonra 1 gun sonra/ sağdakı 11. Gun bat 3 gıbı bak en alttakı bat gunu test

Eklentiler

• 81D55215-C3F0-44E2-AAA0-97BAC2B7EC79.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 563798AE-7654-429D-B9FF-A20C0DC5B019.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 67
HErkese günaydın dün gece rüyamda kabus gördüm karabasan gibi bir şeydi ve çok korktum bebeğe bir şey olmamıştır değil mi

Canım gebeliğimi öyle anladım 1 haftadır var regl olacakmisim gibi di mi senin de oyle

Günaydın yok canım bu öyle değil yani hiç böyle regl sandım olmadı batar gibi sıkıştırıyor hareket ederken felan batma daha çok oluyor

Selam kızlar iyi geceler
Bende kasık ve alt karında bir kaç saattir tanımlayamadığım bir şey var ağrı değil tam batma gibi ama hafif de ağrı var gibi sizde de oluyor mu bu bende ilk defa oldu da ?
Rahim büyüdüğü için oluyormuş canım bende de oldu öyle uzanınca geçti

HErkese günaydın dün gece rüyamda kabus gördüm karabasan gibi bir şeydi ve çok korktum bebeğe bir şey olmamıştır değil mi
Ay ilk haftalarda bende öyleydim sıçrıyordum allahım korkudan kalbi duymamıştım inşallah diyordum ama kabuslardan sonra yine kalp atışı duydum sorun yoktu sende de yoktur merak etme

Ay ilk haftalarda bende öyleydim sıçrıyordum allahım korkudan kalbi duymamıştım inşallah diyordum ama kabuslardan sonra yine kalp atışı duydum sorun yoktu sende de yoktur merak etme
Ya böyle kalbim çıkacak gibi uyandım daha doğrusu bağırmak istedim ama sesim çıkmadı sonra bağırdım çok korktum meleğim benledir değil mi (

Günaydın yok canım bu öyle değil yani hiç böyle regl sandım olmadı batar gibi sıkıştırıyor hareket ederken felan batma daha çok oluyor
Aynısını yaşıyorum bazen genele tüm alt bölgeye yayılıyor bazen de ve çoğunlukla da sol tarafta oluyor. İlk başlarda regl öncesi ağrısı gibi hafif hafifti şimdiki daha farklı aynı senin tarif ettiğin gibi batma ve dolgunluk şeklinde.
çok ayakta kalırsam daha çok hissediyorum
Doktora sormuştum çok normal bebek uzunca bir süre yerini sağlamlaştıracak rahim büyüyor demişti
Prof dr ordinaryus annem de çocuk canlanana kadar o ağrılar oluyor her şeyi kafana takma dedi

Değil mi yerim ben onları bebeğimin köpeğimle büyüyeceğini hayalini kuruyorum hep rabbim hayırlısı ile yaşamayı da nasip eder inşallah
amın kuzum golden en sevdıgım kopek turlerınden bırı bırde huskyler , hayvan bakanlar saygım sonsuz gercekten ben cok ısterdım ama guvenım yok kendıme gelınımızın ıkı kedısı var brıtısh yenı bebıslerı oldu 5 tane , guvenemedım almadım cok sevıyorum halbukı bıde tuy alerjı yapıyor bende burnum kasınıyor cok bogazım doluyor bılemedım ama cok severım boyle hırpalayarak severım kedıler cok musade etmıyorda kopuslerın hosuna gıdıyor

banada ananem cocuk canlanana haraket edene kadar mıden bulanır sabret dıyor bu olay muhım demekkım D:

Değil mi yerim ben onları bebeğimin köpeğimle büyüyeceğini hayalini kuruyorum hep rabbim hayırlısı ile yaşamayı da nasip eder inşallah

Benimde kedim var çok tripli suan bir tuhaf huzursuz eşimle anlam veremiyoruz halbuki seviyoruz ilgileniyoruz ama çok tedirgin davranıyor anlayamadik

Aynen bende de aynı durum var tanimlayamadigim bir ağrı batma dolgunluk hissi tuhaf

Minişler büyüdükçe anneleri şimdiden zorlamaya başladılar valla
Valla sağlıklı olsun da hepsini yaşayacağız demek ki

Öyle oluyor canım bir kere alıştın mı tamam artık hep büyümeyen bebeğin oluyor bu canlar
Benimde bir british kedim vardı ölünce psikolojim bozuldu resmen yeni kedi alalım dedi eşim kedi istemiyorum artık diyince köpüş sahiplendik bizde
İyiki ailemize katılmış ama sevincim üzüntüm hep onunla o kadar saf ve masum ki sevgileri kin nefret hiç biri yok
Benim de kedi tüyüne alerjim vardı ama sevince çekiyordum onu çok şükür köpek tüyüne yok
Bir de bu alıp bakma konusu bir heves olmamalı o canlar alınıp sonra sokaklara atılıyor hepsinin vebaline giriyor insanlar yazık günah
O yüzden sahiplenmek isteyen insan iyi düşünmeli kendi istese sorumluluk alsa bile diğer aile bireyleri ile aynı düşüncede olmalı yoksa o canların sonu sokak ya da barınak oluyor
Bak benim kızım da bu minik üzümümün ablası

Eklentiler

• 20221228_133912.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 55
Benimde kedim var çok tripli suan bir tuhaf huzursuz eşimle anlam veremiyoruz halbuki seviyoruz ilgileniyoruz ama çok tedirgin davranıyor anlayamadik

Hisleri çok kuvvetli kedilerin acaba size bir şey için küstü mü ya da senin hormonlarını da hissetmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…