Hahaha ay evet onu da söyledibanada ananem cocuk canlanana haraket edene kadar mıden bulanır sabret dıyorbu olay muhım demekkım D:
Ben ilk haftalarda kanda pozitifi gördüğüm halde tuvalete koşuyordum Ağrı yüzünden aha şimdi kesin adet oldum diyeAynen bende de aynı durum var tanimlayamadigim bir ağrı batma dolgunluk hissi tuhaf
Yaaa çok güzelÖyle oluyor canım bir kere alıştın mı tamam artık hep büyümeyen bebeğin oluyor bu canlar
Benimde bir british kedim vardı ölünce psikolojim bozuldu resmen yeni kedi alalım dedi eşim kedi istemiyorum artık diyince köpüş sahiplendik bizde
İyiki ailemize katılmış ama sevincim üzüntüm hep onunla o kadar saf ve masum ki sevgileri kin nefret hiç biri yok
Benim de kedi tüyüne alerjim vardı ama sevince çekiyordum onuçok şükür köpek tüyüne yok
Bir de bu alıp bakma konusu bir heves olmamalı o canlar alınıp sonra sokaklara atılıyor hepsinin vebaline giriyor insanlar yazık günah
O yüzden sahiplenmek isteyen insan iyi düşünmeli kendi istese sorumluluk alsa bile diğer aile bireyleri ile aynı düşüncede olmalı yoksa o canların sonu sokak ya da barınak oluyor
Bak benim kızım da bu minik üzümümün ablası
kesınlıkle bende oyle dusunuyorum , esım sevıyor ama emın degıl bende sonunun sokak asla , yada barınak , yada baska aıleye vermek bıle uzucu gelıyor oyuzden bırazda. İlk hamıle oldugumu öğrendıgım zaman apartmanda eve bi kedi girdi on dk dolandı fln evde sonra sakınledı sevdım ettım cıkardım sonra oğlum korktu cok tıslayınca , sonr apartmanda sabaha kadar mıyavladı hep okdar kotu oldum kı , yanı sahıplenırsem bırakmak asla ıstememÖyle oluyor canım bir kere alıştın mı tamam artık hep büyümeyen bebeğin oluyor bu canlar
Benimde bir british kedim vardı ölünce psikolojim bozuldu resmen yeni kedi alalım dedi eşim kedi istemiyorum artık diyince köpüş sahiplendik bizde
İyiki ailemize katılmış ama sevincim üzüntüm hep onunla o kadar saf ve masum ki sevgileri kin nefret hiç biri yok
Benim de kedi tüyüne alerjim vardı ama sevince çekiyordum onuçok şükür köpek tüyüne yok
Bir de bu alıp bakma konusu bir heves olmamalı o canlar alınıp sonra sokaklara atılıyor hepsinin vebaline giriyor insanlar yazık günah
O yüzden sahiplenmek isteyen insan iyi düşünmeli kendi istese sorumluluk alsa bile diğer aile bireyleri ile aynı düşüncede olmalı yoksa o canların sonu sokak ya da barınak oluyor
Bak benim kızım da bu minik üzümümün ablası
aslında bakıldıgında 8.haftada zaten canlanıyo canı donme zıplama tekmeleyıp alt ust gıtme haraketlerıne basladı bebıs bakıldığında sadece bız hıssetmıyoruz ultrasonda net gozukuyor buHahaha ay evet onu da söyledi
Ne zaman midem bulanıyor desem çocuk canlanana kadar olur geçer diyor. Ne desem çocuk bir canlansın dur bakalım diyor.
Şu an çocuğun canlanmasına kilitlendik maaile
İlk tekmeyi en masum olanınız atsın haydi bakalım şeklinde bekliyorum bir an önce canlanması lazım
Ben ilk haftalarda kanda pozitifi gördüğüm halde tuvalete koşuyordum Ağrı yüzünden aha şimdi kesin adet oldum diye
Hatta ilk testi yaptığımda ve çift çizgi gördüğümde de şok olmuştum çünkü bildiğin adet ağrım vardı ve her an gelmesini bekliyordum.
Şu bebeler bir canlansa da görsek geçiyor mu ağırlar bulantılarbaskı yapıcam dışarıdan artık her gün haydi canlan çocuğum sen yaparsın kimin çocuğusun sen heyt bee diye
Bugün bizde 8+3 olduk 9+3 de de kontrol var hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canımSelam canım biz bugün 8+3 olduk9+2de dr kontrolüm var inşallah sağlıkla büyümüştür minik üzümüm
Hisleri çok kuvvetli kedilerin acaba size bir şey için küstü mü ya da senin hormonlarını da hissetmiş olabilir
Aşkım bi kaç gündür bende de var o bende endişelendim. Hatta bebek sanırım sağda ama bende o acı batma şeysi soldaydı. Bgn kontrolümüz vardır bebişimi aç bırakmış olmam dışında her şey yolunda şükür. Endişe etme sendeSelam kızlar iyi geceler
Bende kasık ve alt karında bir kaç saattir tanımlayamadığım bir şey var ağrı değil tam batma gibi ama hafif de ağrı var gibi sizde de oluyor mu bu bende ilk defa oldu da ?
Kız dıyorumSelam ablalar, teyzeler
Biz kontrolden geldik azıcık aç kalmış bebişim pek hareketli değildi ama el kol oynattı selam verdi bize bi herşey yolunda çok şükür
Hadi bana da yeniden tahmin yapın. Bu kez dikkat ettim dr muayene ederken karından ve sağ tarafımdan baktı. Yani sağda sanırım görüntümüzde böyle hadi bakalım
Ağzın bal yesin diyorum bendeKız dıyorum
Selam ablalar, teyzeler
Biz kontrolden geldik azıcık aç kalmış bebişim pek hareketli değildi ama el kol oynattı selam verdi bize bi herşey yolunda çok şükür
Hadi bana da yeniden tahmin yapın. Bu kez dikkat ettim dr muayene ederken karından ve sağ tarafımdan baktı. Yani sağda sanırım görüntümüzde böyle hadi bakalım
Öncelikle Allah bağışlasın canım kız gibi sankiSelam ablalar, teyzeler
Teşekkür ederim canım sağol. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.Canım maşallah kac haftalık ac kaldığını nasıl tahmin etti. Hareket kaçıncı hafta da ediyor merak ettim sağlıkla gelsin
Sağol canım Allah razı olsun. Hepimizinkini bağışlasın inşallah.Öncelikle Allah bağışlasın canım kız gibi sanki
Teşekkür ederim canım sağol. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.
10+0 ama 10+2 çıktı canım.
Hareket ediyor şuan ama biz hissedemiyoruz tabi ama az da olsa gördük çok şükür. Şuan açsın dedi dr evet dedim niye dedi kızdı. bak kalbi atmasa bebeğin yaşadığı belli değil hiç hareket yok dedi ordan anladı sanırım. Tam o sıra bir hareket etti annesine meraklanma der gibi
Aminn teyzesi daha dikkat edicem. Herkes etsin şimdiden çok etkileniyorlar demek. Her sabah 8de muhakkak bişeyler yiyorsun diye tembihledi dr. Zeka ve diğer bi cok şey için çok önemliymiş. A birde herkese bilgi olsun ramanazan da aç kalmaktan bebek kayıpları cok olur oruç yok dedi bilginiz olsun dikkat edelim güzel arkadaşlarımOy kuzum maşallah yerim onu ben Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin annesi sende aç durma ye yemeğini
Papatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?