2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kolaylikla kucağımıza alalım. Çok yorucu bir süreç gerçekten hepimizin yardımcısı olsun rabbim

İnşallah canım bencede büyüdükçe daha rahat duyulur benim 6+3 çıktı ultrasonda minnacık daha kurban olduğum Rabbim kalbini koyuvermiş içine şükürler olsun duyduk herkes duysun harika bir his
O fark sonraki haftalarda kapaniyormus. Muhteşem birsey kalbinin oluşması gerçekten bir mucize yaratıyor rabbim. Amin isteyen tüm anne adaylarının başına olsun

Icınde kalmasın kımse olmazsa ıkınız yapın
Yapmak istediğim basit bir şey aslında ama kalabalıkla güzel benim bir golden kızım var düğünümde felan hiç anı fotoğrafımız olmadı o da ailemizin bir üyesi diye onunla bir şey yapmak istiyorum
İnstagramda hep görüyorum herkes toplanıyor cinsiyeti bilen kişi köpeğin tasmasına renkli balon takıyor herkes beklerken bir anda köpek koşarak geliyor felan çok hoşuma gidiyor bu sahne ama bunu yapmam için de kalabalık olmak lazım en azında 4-5 kişi olsa güzel olur gibi o yüzden nasip inşallah olur kuzum
Ama memlekete gidemezsek eğer bulunduğumuz ilde bir şeyler yapmaya çalışacağım artık Yani öyle büyük organizasyonlarda gözüm yok küçük samimi anı kalacak bir şey olsun yeter
Bir örnek bıraktım

Son düzenleme:
Ayy ayy bende geldim isim şeysine
Benimle eşimin isimlerimizin ilk iki harfleri buse oluyor bu sebeple cok koymak istiyorduk birde Güneş ismini çok seviyoruz Buse Güneş inş kız olursa erkek olursa da Ömer Alp düşünüyoruz sağlıkla gelsinler inşallahh

Çok güzel canım bizim baş harflerimiz uyumlu olsaydı bende isterdim çünkü sizden bir parça sizden bir şey ile isim buluyor çok anlamlı

Ay ne tatlı ya bayılıyorum şunlara bide haber verişi

Bizimki berra oluyor ama hiç düşünmedim sağlıklı olsunda erkek ismi zor sanki onuda düşüncesiz artık hayırlısı Allah tan
Bak o da çok güzelmiş bizim anlamlı sadece su oluyor onuda tek isim istiyorum sadece su koymak istemem

Ben kısa olsun diye nerdeyse su koycam demiştim o derece sade olsun istiyorum sizin su nasıl oluyor ilk harfler mi
Evet ilk harfler su oluyor su da tek olunca çok yalın geldi hayalimiz defne idi inşallah koymak nasip olur

Çok güzel canım bizim baş harflerimiz uyumlu olsaydı bende isterdim çünkü sizden bir parça sizden bir şey ile isim buluyor çok anlamlı
Biz de ikimizden bi parça gibi düşünerek karar vermiştik. Hem naif isim gibi severim Buse ismini de.
Ay cok heycanlı yaaa yarın kontrol günüm.
Dualarınıza talibim canım arkadaşlar

Biz de ikimizden bi parça gibi düşünerek karar vermiştik. Hem naif isim gibi severim Buse ismini de.
Ay cok heycanlı yaaa yarın kontrol günüm.
Dualarınıza talibim canım arkadaşlar
Dualarımız seninle canım git sağlıkla gör gel bebişini

Selam kızlar iyi geceler
Bende kasık ve alt karında bir kaç saattir tanımlayamadığım bir şey var ağrı değil tam batma gibi ama hafif de ağrı var gibi sizde de oluyor mu bu bende ilk defa oldu da ?

Selam kızlar iyi geceler
Bende kasık ve alt karında bir kaç saattir tanımlayamadığım bir şey var ağrı değil tam batma gibi ama hafif de ağrı var gibi sizde de oluyor mu bu bende ilk defa oldu da ?
Canım gebeliğimi öyle anladım 1 haftadır var regl olacakmisim gibi di mi senin de oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…