2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bak miniciğim daha gözükmüyoruz bile ama dualarınız bekliyorum
Gözün aydın canım şimdi sıra bende cuma günü kalp atışına gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Sen duyunca nasıl tepki verdin gün olarak aynıyız. Bugün halsizlik tavandi bende mide bulantısında başladı. Zor çalıştım valla. Doktor ne dedi sana bu gibi durumlar için

Kızlar karın ağrısı normal di mi baya karnim ağrıyor afedersin circirda olmuşum. Bir de mide bulantısı değil ama böyle asitli gibi midem çok fena normalse sorun yok hepsini cekeriz

Kızlar karın ağrısı normal di mi baya karnim ağrıyor afedersin circirda olmuşum. Bir de mide bulantısı değil ama böyle asitli gibi midem çok fena normalse sorun yok hepsini cekeriz
Bugün benim de kasıklarım ve belim ağrıyor. Biraz çıktım yürüdüm acaba ondan olabilir mi ? Vücudumuzdaki tüm belirtiler maşallah üst üste geliyor

Benzer tarihlerde gitmişiz inş güzel haberler alalım her bebek farklı oluyor ya tabi ama kullanıp almak mantıklı geliyor bana şimdi kızlar da fikir alıyor ondan yazdım
Oyle tabıkı kuzum zaten bır ve ıkı no alırım ıkıser paket en fazla oda ılk zaman ıcın normal

Çok normal insan kocasından bile tiksinir dedi mutfağa giremiyorum yemek yapmak bir yere dursun yşyemiyorum dedim ilaç yazdı ağlıyorsun içinde minicik bir kalp düşün duymak için nefesimi tuttum duyalım diye herseyi biranda yaşıyorsun rabbimin en güzel hediyesi lütfu bu inşallah sağlıkla devam eder sende duyarsın kuzum

Icınde kalmasın kımse olmazsa ıkınız yapın

Bugün benim de kasıklarım ve belim ağrıyor. Biraz çıktım yürüdüm acaba ondan olabilir mi ? Vücudumuzdaki tüm belirtiler maşallah üst üste geliyor

Bilmiyorum ki kuzum ben iş yerinde çok hareketliydim bugün bir de kayinvalidelere gittik şimdi geldik eve her gün vardı ağrım ama bir anda daha da arttı. Sağlıklı olsun da çekeriz

Senden sonra da sıra bende o zaman
Haftaya çarşamba da ben gidiyorum kalp atışı için umarım duyarız

Bende soyleyeyim kurtarıcı olur bu ilaç. Yaa ne güzel bende hep o anı düşünüyorum hersey duracak o an kalbe odaklanicam. Dün gece rüyamda bile doktora gitmişim ama muayene olamadım. Randevum cuma günü ama mahsustan ağrım var diyip eşime doktora gidip o kalp atisini duyayim dedim sonra eşimi uzmeyeyim dedim biraz daha hatta 2 gün daha sabır diye beklim dedim 1 gün kaldı. Cuma günü inşallah duyacagiz

Senden sonra da sıra bende o zaman
Haftaya çarşamba da ben gidiyorum kalp atışı için umarım duyarız
Yaa ne güzel sırayla güzel haberleri vereceğiz. Çok heyecanlıyım 2 gün önce hatta acilemi gitsem dedim sonra sakin ol esimide üzmeyelim dedim. Tüp bebek birde 4 transferdi ilk defa kese gördük bu aşamaya geldik. Allah isteyen her kadına nasip etsin

Yaa maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Tüp bebek yapanlar gözümde ayrı bir yerde gerçekten arkadaşımdan biliyorum ne kadar zor bir süreç olduğunu, evlat sahibi olabilmek için tüm o zorlukları göze alan herkese Allahım yardımcı olsun hepsinin yüzünü güldürsün tüm bebek isteyenlerle beraber inşallah

İnşallah canım bencede büyüdükçe daha rahat duyulur benim 6+3 çıktı ultrasonda minnacık daha kurban olduğum Rabbim kalbini koyuvermiş içine şükürler olsun duyduk herkes duysun harika bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…