ahahah saka gıbıAynı durumdayız.
Hamile kalmadan önce bu bünye gece dörde kadar uyumaz iş yapar film izlerdi sabah da erkenden dipçik gibi kalkardı hey yavrum hey
Eşim şikayet ederdi uykuya beraber gidemiyoruz hep ben senden önce gidiyorum yatağa diye
Şimdi akşam yemeğinden sonra pert eşim beni koltuktan toplayıp yatağa getiriyor bir bakıyorum sabah olmuş sonra
Yetti mi yetmedi bu kadar uykuya bir de gündüzleri de aniden nineler gibi koltukta uyuyakalıyorum
Bir uyanıyorum saat geçmiş susuzluktan ölmüşüm
Hayat döngüm uykudan ibaret. Ne iş yapıyorsunuz diyenlere uyku tulumuyum diye cevap verebilirim artık
Konudan bağımsız ama profil foton çok hoşuma gidiyor ne zaman görsem gülüyorum
SELAM CANIM 7 HAFATLIKTI 6 HAFTALIK ÇIKTI. OLUŞUM BAŞLAMIŞ DEDİ BEBEĞİ GÖREMEDİK AMA NORMAL DEDİ BU HAFTALARDA. 20 MARTTA TEKRAR GİDİCEM KONTROLE. KALP ATIŞINI DUYAMADIK TABİBugün bişeyler atıştırdım aniden bir uyku geldi öyle şaşırtıcı ki dizime bile bakmadım gözümü yeni açtım saat 1:30 olmuş böyle aniden uyku basıyor mu sizi de
Olsun kuzum en azından normal demiş bak bu takvimler tutmuyor bizde 1 hafta ön takvim mesela sağlıklı olsunlardaSELAM CANIM 7 HAFATLIKTI 6 HAFTALIK ÇIKTI. OLUŞUM BAŞLAMIŞ DEDİ BEBEĞİ GÖREMEDİK AMA NORMAL DEDİ BU HAFTALARDA. 20 MARTTA TEKRAR GİDİCEM KONTROLE. KALP ATIŞINI DUYAMADIK TABİ
Amin canım amin hepimizin sonuçları güzel olur inşallah.Ben şu toxo denilen testin başka bir çeşidini verdim 1 hafta sonra Çıkar denildi onu göstercem Allahım izin verirse onun dışında 12 haftaykrn çağırdı bizi kurban olduğum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin şu cuma hürmetine
Evet valla sağlıklı olsunlarda evet ilerde geride buradada okuyorum. biraz daha sabır o zaman 10 güne duyarım bebişimin. Tansiyon düşüklüğü oluyor bugünlerde bende işteyken zorluyor valla. Sen nasılsın canımOlsun kuzum en azından normal demiş bak bu takvimler tutmuyor bizde 1 hafta ön takvim mesela sağlıklı olsunlarda
Kıyma kokusundan bende tiksindim yaahahah saka gıbıben yemek yıyememeye basladım.Dün kocam için zar zor yemek yaptım ama ıcım cok kotu oldu o soğanı kavurmak kıymayı kavurmak benı cok kotu yapıyor kıyma yemek ıstemıyorum yada kıymalı bırsey yenı geldı tavuktan mıdem bulandı , yemek ıstemıyorum o yemeklerın pıserkenkı kokusunu istemıyorum.Akşamları bol lımonlu bır salata yesem kafı gıbı resmen dun aksam da yumurta kırdım yedım. Tatlı canım ıstemıyor esım aburcubur tatlı bıseyler getırıyor bırtane yersem yıyorum bırakıyorum sıcak cıkolata almıs severım dıye bı yudum ıctım sadece , cıps yedım tuzlu pattesslı anca o gelıyor mıdeme suan resmen susam benı mahfedıyor sımıt pogaca falan alır yerdım o da yalan oldu esım dıyorkı Allah yuzune baktı kılon fazla dıye esek hala ısı gucu benle dalga gecmekte velhasıl kelam durumlar krıtık bulantı bıleklıgı aldım delı gıbı ıkı kolumda onla gezıyorum kangren edecek kadar sıkıyolar cok uyku sorunum var ama uyuyamıyorum yanı vaktım olmuyor mecbur ıs guc eve gel yemek derken saat 9 oluyor bnımkını uyuymtaya gıdınce genelde benle onla uyuykalıyorum .Gece herkes bıyerlerde uyuyor.Gece 1 e kadar oglanın yanında o ara es koltukta ben yataga gecıyorum uc gıbı bakıyorum oğlan benım yanımda kocaya onun yatagında kım nereyı bos bulursa yatıp uyuyoruz anlıcagın degısık ısler bugun cuma enerjığim mutluyum tatıl yarın devamlı uyucam dıye kahvaltıdan sonra bı bakıyorsun ben yıne gıtmısım haftasonu anca uyku bende devreye giriyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin evlat sahibi olmayı bekleyen tüm anne adaylarına tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin bizlerinde içlerine ferahlık versin. Herşeyin Allahtan geldiğini kabul ediyoruz ve hayırlısını istiyoruz.Bugün cuma birbirimize dualar edelim canlarim
ahahah saka gıbıben yemek yıyememeye basladım.Dün kocam için zar zor yemek yaptım ama ıcım cok kotu oldu o soğanı kavurmak kıymayı kavurmak benı cok kotu yapıyor kıyma yemek ıstemıyorum yada kıymalı bırsey yenı geldı tavuktan mıdem bulandı , yemek ıstemıyorum o yemeklerın pıserkenkı kokusunu istemıyorum.Akşamları bol lımonlu bır salata yesem kafı gıbı resmen dun aksam da yumurta kırdım yedım. Tatlı canım ıstemıyor esım aburcubur tatlı bıseyler getırıyor bırtane yersem yıyorum bırakıyorum sıcak cıkolata almıs severım dıye bı yudum ıctım sadece , cıps yedım tuzlu pattesslı anca o gelıyor mıdeme suan resmen susam benı mahfedıyor sımıt pogaca falan alır yerdım o da yalan oldu esım dıyorkı Allah yuzune baktı kılon fazla dıye esek hala ısı gucu benle dalga gecmekte velhasıl kelam durumlar krıtık bulantı bıleklıgı aldım delı gıbı ıkı kolumda onla gezıyorum kangren edecek kadar sıkıyolar cok uyku sorunum var ama uyuyamıyorum yanı vaktım olmuyor mecbur ıs guc eve gel yemek derken saat 9 oluyor bnımkını uyuymtaya gıdınce genelde benle onla uyuykalıyorum .Gece herkes bıyerlerde uyuyor.Gece 1 e kadar oglanın yanında o ara es koltukta ben yataga gecıyorum uc gıbı bakıyorum oğlan benım yanımda kocaya onun yatagında kım nereyı bos bulursa yatıp uyuyoruz anlıcagın degısık ısler bugun cuma enerjığim mutluyum tatıl yarın devamlı uyucam dıye kahvaltıdan sonra bı bakıyorsun ben yıne gıtmısım haftasonu anca uyku bende devreye giriyor
Evet valla sağlıklı olsunlarda evet ilerde geride buradada okuyorum. biraz daha sabır o zaman 10 güne duyarım bebişimin. Tansiyon düşüklüğü oluyor bugünlerde bende işteyken zorluyor valla. Sen nasılsın canım
Çok şükür kuzum midem karışık biraz arada karın ağrım oluyor ama hamdolsunBugün cuma birbirimize dualar edelim canlarim
ŞÜKÜRLER OLSUN OLSUN CANIM BUGUNÜMÜZE ZORLAMIŞYORSA SIKINTI YOK. AMAN VALLA HEPİMİZE KOLAYLIKLAR ŞANS BEREKET SAĞLIK İHSAN ETSİN İNŞALLAH RABBİM.Çok şükür kuzum midem karışık biraz arada karın ağrım oluyor ama hamdolsun
Evet bugün cuma ramazan arefesi birbirimize dualarımız geçer hanımlar inşallah
Ben doktorun korkuttugu kadar bır sıkıntılık durum oldugunu dusunmuyorum sahsen , saatlerce ac kalmıyoruz netıcesınde ben bazen oglene kadar yemıyorum bısey olabılıyor az az sık sık mıdeye bısıler gırdıgı surece sorun olmaz sende zaten ıkı ana aralarda da atıştırıyorum demıssın bence normalBulantı çok zor canım Allah kolaylık versin en kısa zamanda geçer umarım beslenme önemli hemen geçsinçok şükür bende bulantı oluyor ama koku hassasiyeti de hiç olmadı inşallah olmaz bende nöbetli çalıştığım için işe gitmediğim günler günde iki öğün yiyorum kahvaltı ve akşam yemeği iki de ara öğün gibi onda da sağlıklı yemeye çalışıyorum hastanede zaten ipin ucu kaçıyor kilo felan almadım bu 1 ayda ama burda kisacabkk demişti kontrolde dr yemek ye aç bırakma diye 2 öğün az gelir mi acaba?
Ben haftada bı ıkı kez yarım bardak ıcıyorum bısey olmaz yıaa az oncede bı yarım ıctım kolaKızlar dayanamadım bir bardak fanta içtim bir kereden birşey olmaz değil miilk defa içiyorum çok canım istedi
Ben de nadiren içiyorum kola,fanta. Doktoruma sordum ben şunu yeme içme dediğiniz bir şey var mı diye adam hiç bi kısıtlama koymadı hemen birşey yediniz diye bebeğe birşey olmaz dedi, her soruma o kadar rahat cevaplar veriyor ki ben mi abartıyorum diyorum bazenKızlar dayanamadım bir bardak fanta içtim bir kereden birşey olmaz değil miilk defa içiyorum çok canım istedi
Valla dayanamadım burger cekınce canım o yanında verilenlerden bir kutu içtim dayanamadımBen haftada bı ıkı kez yarım bardak ıcıyorum bısey olmaz yıaa az oncede bı yarım ıctım kolabızde eve alınmaz kola da ısyerınde gelıyor canım isteyince içiyorum valla
Bende ilk kez içtim ama burgerle bir o kutu kolalardan yanında verilen menüdekilerden vicdan azabı çekiyorum şimdideBen de nadiren içiyorum kola,fanta. Doktoruma sordum ben şunu yeme içme dediğiniz bir şey var mı diye adam hiç bi kısıtlama koymadı hemen birşey yediniz diye bebeğe birşey olmaz dedi, her soruma o kadar rahat cevaplar veriyor ki ben mi abartıyorum diyorum bazenBir de profesör ve çevremde hep kendisi için iyi yorumlar aldığım için güven veriyor.
Rahat ol bebişin canı istemiş demek ki , anne olarak isteklerini yerine getirmemiz lazımValla dayanamadım burger cekınce canım o yanında verilenlerden bir kutu içtim dayanamadımama vicdan azabı çekiyorum şuan
Bende ilk kez içtim ama burgerle bir o kutu kolalardan yanında verilen menüdekilerden vicdan azabı çekiyorum şimdide
Bu kadın beni de çok güldürüyor ya o troll sırıtması var yaiçimde tam olarak çaktırmasam da iş ortamında falan bazı durumlarda sürekli troll elizabeth gibi gülüyorum aslında
ahahah saka gıbıben yemek yıyememeye basladım.Dün kocam için zar zor yemek yaptım ama ıcım cok kotu oldu o soğanı kavurmak kıymayı kavurmak benı cok kotu yapıyor kıyma yemek ıstemıyorum yada kıymalı bırsey yenı geldı tavuktan mıdem bulandı , yemek ıstemıyorum o yemeklerın pıserkenkı kokusunu istemıyorum.Akşamları bol lımonlu bır salata yesem kafı gıbı resmen dun aksam da yumurta kırdım yedım. Tatlı canım ıstemıyor esım aburcubur tatlı bıseyler getırıyor bırtane yersem yıyorum bırakıyorum sıcak cıkolata almıs severım dıye bı yudum ıctım sadece , cıps yedım tuzlu pattesslı anca o gelıyor mıdeme suan resmen susam benı mahfedıyor sımıt pogaca falan alır yerdım o da yalan oldu esım dıyorkı Allah yuzune baktı kılon fazla dıye esek hala ısı gucu benle dalga gecmekte velhasıl kelam durumlar krıtık bulantı bıleklıgı aldım delı gıbı ıkı kolumda onla gezıyorum kangren edecek kadar sıkıyolar cok uyku sorunum var ama uyuyamıyorum yanı vaktım olmuyor mecbur ıs guc eve gel yemek derken saat 9 oluyor bnımkını uyuymtaya gıdınce genelde benle onla uyuykalıyorum .Gece herkes bıyerlerde uyuyor.Gece 1 e kadar oglanın yanında o ara es koltukta ben yataga gecıyorum uc gıbı bakıyorum oğlan benım yanımda kocaya onun yatagında kım nereyı bos bulursa yatıp uyuyoruz anlıcagın degısık ısler bugun cuma enerjığim mutluyum tatıl yarın devamlı uyucam dıye kahvaltıdan sonra bı bakıyorsun ben yıne gıtmısım haftasonu anca uyku bende devreye giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?