2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün bişeyler atıştırdım aniden bir uyku geldi öyle şaşırtıcı ki dizime bile bakmadım gözümü yeni açtım saat 1:30 olmuş böyle aniden uyku basıyor mu sizi de
Aynı durumdayım, akşam yemeğinden sonra pert her akşam böyle başından beri. 12 de uyandım gece, şimdi de uykudan eser yok

Günaydın kızlar, dün söylemişdim hafif kanama mı lekelenme mi ayırt edemiyorum oldu. Bu günde hafif kahvemsi oldu birtanede kücük parca geldi bu neden sizce yaşayanınız varmı

Günaydın kızlar, dün söylemişdim hafif kanama mı lekelenme mi ayırt edemiyorum oldu. Bu günde hafif kahvemsi oldu birtanede kücük parca geldi bu neden sizce yaşayanınız varmı
Günaydın, doktorunuza gidin bence. Bende de çok az oldu sordum hemen gel bakalım dedi baktı sorun yok progestan verdi yine de. Az çok farketmiyor doktor görmek istiyor genelde.

Bugün bişeyler atıştırdım aniden bir uyku geldi öyle şaşırtıcı ki dizime bile bakmadım gözümü yeni açtım saat 1:30 olmuş böyle aniden uyku basıyor mu sizi de
Ben de öyleyim normal otururken birden uyku bastırıyo sonra gözümü bi açıyorum sabah olmuş eşim yatağa götürmüş haberim yok ev kedisi gibi 14 saat uyuyorum

Aynen canım kilo bile aldım yani hissediyorum.. ama bulanmasi daha kötü
evet şişkinlik var zaten ilaçlardan flan 1 kilo aldıgımıda hissediyorum şimdiden böyle..
Napıyım acıkınca midem bulanıyor mide bulantısı daha iğrenç oyüzden şimdilik yapcak bir şey yok canım inşallah geçer zamanla

evet elim kolum kalkmıyor bazen ne yemek yapabiliyorum nede yarının ütüsünü Çalışıyorum aksam geldiğimde dahada bi yorulmuş oluyorum

Aynı durumdayız.
Hamile kalmadan önce bu bünye gece dörde kadar uyumaz iş yapar film izlerdi sabah da erkenden dipçik gibi kalkardı hey yavrum hey
Eşim şikayet ederdi uykuya beraber gidemiyoruz hep ben senden önce gidiyorum yatağa diye
Şimdi akşam yemeğinden sonra pert eşim beni koltuktan toplayıp yatağa getiriyor bir bakıyorum sabah olmuş sonra
Yetti mi yetmedi bu kadar uykuya bir de gündüzleri de aniden nineler gibi koltukta uyuyakalıyorum
Bir uyanıyorum saat geçmiş susuzluktan ölmüşüm

Hayat döngüm uykudan ibaret. Ne iş yapıyorsunuz diyenlere uyku tulumuyum diye cevap verebilirim artık
Ben de öyleyim normal otururken birden uyku bastırıyo sonra gözümü bi açıyorum sabah olmuş eşim yatağa götürmüş haberim yok ev kedisi gibi 14 saat uyuyorum
Konudan bağımsız ama profil foton çok hoşuma gidiyor ne zaman görsem gülüyorum

İnşallah canım

Aynen hatta uykum geldi dedim elim aaa hayret halbuki hiç gelmez diye dalga geçti onun odadan çıktığını bile hatırlamıyorum uyudum

Aynen hatta uykum geldi dedim elim aaa hayret halbuki hiç gelmez diye dalga geçti onun odadan çıktığını bile hatırlamıyorum uyudum
Dün akşam 18.30 dan sabah 06.30 kadar uyudum hem gebe olmak hem çalışmak hemde grip olmanın sonucu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…