2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O zaman doktora sor istiyorsan gliserin kansuk diye bi fitil var onu yapabilirsin. Gliserin bu eriyor hiç zararı yok dedi bize dr. Biz kaç kere kullanıldık durdukça popo ağzındaki sertleşiyor yapamıyorlar.
Bir kere kullandım geçen hafta ona da alıştırmak istemiyorum. Zaten kusma enfeksiyon vardı ama nasıl olduysa enfeksiyon 9 dan 3.8 e düştü kanındaki enfeksiyon. Emmedi emmek istemedi normalde mama vermiyordum ama dün vermek zorunda kaldım memeyi istemiyor şu an ama mamaya da ölüp bayılmıhor az önce 10 dk emdi inş yavrum eski haline döner her gün düzenli yapardı. Bu 2. Ay aşılarından sonra kızıma bir şeyler oldu. Kusması arttı haldizliği 3 gün oldu geçmedi keşke yaptırmasaydım

Geçer kuzum aşıdan olmayabilir de sürekli değişiyorlar. Vücutları birşeylere alışmaya çalışıyor. Alışkanlık yapmazmış fitil bende o yüzden vermek istemedim pek doktora sordum yapmaz dedi. Onlar bizden kuvvetli çok hızlı iyileşiyorlar düşmüştür Kuzey'in yeni doğduğunda da kanındaki çok çabuk düşmüştü. Fitil dışında zeytinyağı ile karnına masaj yapıyorum. Poposuna kulak pamuğu ile zeytinyağı sürüyorum. Mamasına katıyorum. Çocuğum yağlı güreşlere katılacak gibi oluyor Ama faydası oldu. Bunları yap sonra koy bebek arabasına kaldırımda yürüyün biraz titresin vücudu. Akşama yapar diye düşünüyorum ☺

Serum fizyolojik ile burun temizleme yi anlatır mısınız? Doktor 2 3 damla sık sonra aspire et dedi. Yatar pozisyonda mi dik mi damlaticam? Bi 30 sn bekleyip çekiyorum... ama açılmadı hala..
Bu flakonlar gün içinde kullanılır mi yoksa çöp mu hemen? Yarısı duruyor

Bana doktor baya 2,5 ml 2,5 ml iki buruna da dedi. Hatta ben gösterir misiniz bana dedim . Yan yatırıp yaptı sonra kaldırıp sırtına vurdu. Sola yatırıp sağ burun deliğine ,sağa yatırıp sol burun deliğine yaptı. 5 ml olanlardansa eczane bana 24 saat içinde kullan açtığını dedi. Ben kalırsa pamuğa döküp gözlerimi siliyorum ☺

Bize doktor daha ufak o kadar tazyikli sıkmayı evde yapmayın 2 3 damla yeter yumuşatmak için demişti... iki tane flakonu çöpe attım 24 saat ise süper çok tıkalı olduğunda akşam da kullanirim.. göz kapağını mi siliyorsun canim

Kızlar biz zatürre şüphesiyle hastanede yatıyoruz alıntılara bakamadım çok nasıl oldu bilmşyoeum kan değerleri falan normal akciğer filminde raslantısal öğrendik 2 gün ağlamaktan kendimi yedim bitirdim kendimi suçladım dün uyku hali ve emmeme yüzünden yatış yapıldı antibiyotik alıyor uyku hali daha iyi ama hiç emmiyor kızlar beslenmeyi reddediyor sıvıyla besleniyor ömrümden ömür gitti 2 gündür akciğerdeki o tutulum gerilemeye başladı.
1HANIM bu arada diyet için aklıma geldim bizim mukusumuz çok arttı kaka tamamen mukustu ama kan yoktu dün ben tekrar diyete döndüm

Benim saginca geciyor ama sonra yine sizlamaya basliyor hemen

Lina yatağıma bıtısık anne yanımda hep gündüzde oyle bırakıyorum yatağıma bırakıp yanına yattığımda oluyor Amne benmkı ayaklarda uyuyor yatırınca kalkıyor
Benimki su sira cok huysuz herseye miymiylaniyod. Cok yoruldum. Esim desen evde yok. Dun aksam artik ona biraktim biraz ama gece tabi beni mahfetti uyumadi simdi kalktik tabi ben kalktik minik sipa uyuyor

Kuzum bizde antibiyotik kullandik korkma insallah hemen iylesir minnos. Suan en guvenli yerdesiniz

Çok geçmiş olsun canım, hızlıca toparlanacak eminim ki kuzucuk. Zatürre nasıl olmuş olabilir ki.. cok üzüldüm Rabbim bütün yavruları esirgesin korusun sağlık versin içinde bizim bebeğimiz ile inşallah

6 günlüktu biz iki gün hastane hastane gezdik ufacık bedeninden kaç tüp kan aldılar o da yok çıkmıyor kan.. zorla akita akita aldilar, ağla ağla gebermistim.. İnşallah hemen iyileşecek üzülme sakın..

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım antibiyotik tamamlaninca çıkarsınız

Ay inşallah canım

Ayyyy canım inanmıyorum ya çok geçmiş olsun doktorlar malesef bu konularda emmese de olur 1 gün filan diye bakıyorlar bende ameliyat öncesi sonrası çok yaşadım. İlaçlı tomografi çekindim biri emzir dedi kendi tanıdım arkadaşıma yazdım sakin 24 saat bekle dedi düşün

Evet evet öyle yazıyordu üstünde göz de temizlenir diye. Gözlerimi kapatıp siliyorum göz kapaklarımı ☺

O zaman doktora sor istiyorsan gliserin kansuk diye bi fitil var onu yapabilirsin. Gliserin bu eriyor hiç zararı yok dedi bize dr. Biz kaç kere kullanıldık durdukça popo ağzındaki sertleşiyor yapamıyorlar.
Evet evet yapamadıkça tıkaç olur tıkaç olmadan müdahale edilip yapması daha iyi

Çok geçmiş olsun kuzum nerden almış olabilir peki?
İnşallah çabucak toplayacak merak etme

Son düzenleme:
Sen ne yaptın canım geceniz nasıl geçti?Pera nasıl emmeden durabildi mi?

Kuzum bizde antibiyotik kullandik korkma insallah hemen iylesir minnos. Suan en guvenli yerdesiniz

Kızlar çok teşekkür ederim inşAllah hemen iyileşir her gün kan alıyorlar içim gidiyor Allah bütün çocukları korusun
Çok geçmiş olsun canım antibiyotik tamamlaninca çıkarsınız
Beslenme reddi yaşıyoruz ya çok zor bişey baş edemiyoruz bununla
Evet evet yapamadıkça tıkaç olur tıkaç olmadan müdahale edilip yapması daha iyi

Çok geçmiş olsun kuzum nerden almış olabilir peki?
İnşallah çabucak toplayacak merak etme
Bilmiyoruz ki aspire şüphesi denildi çok suçladım o yüzden kendimi amin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…