2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar, 40 i da doktor randevum var sezeryan olmuştum.. doktor sadece dikise mi bakıyor yoksa vajinal muayene de var mı?

İşin kötüsü emzirebilirsin problem olmaz dedi doktor. İnan anlamak çok zor. Ben nasıl riske atıp emzireyim bebeğimi. Prospektüsünde bile 48 saat emzirmeyin yazarken.
Sen ne yaptın canım geceniz nasıl geçti?Pera nasıl emmeden durabildi mi?
Gece uykusuna çok zor daldı. Emzik verdim artık. İçli içli ağladı bebeğim. Gece yine rahat uyudu ama sabahtan beri ağlıyor yine meme diye. Karnı tok aslında ama işte. Meme istiyor yavrum.Öyle zor ki. Neyse her zaman derim yeter ki sağlıklı olsun, olsunlar

Kuzum yenıdoğan donemınde kesınlıkle gozetım altında bakılması takıp edılmesı gereken bırsey ıyıkı hastanedesınız oğlum 3.5 aylıktı olmustu o zaman bıle yatırmayı teklıf ettıler merak etme hemen ıyılesecek bebeklerde cok sık ve hemen oluyor bronsıolıt oksuruk varmıydı o bıraz daha ılerısı gercı basında görülmüş en azından geçmiş olsun çok

Benimki su sira cok huysuz herseye miymiylaniyod. Cok yoruldum. Esim desen evde yok. Dun aksam artik ona biraktim biraz ama gece tabi beni mahfetti uyumadi simdi kalktik tabi ben kalktik minik sipa uyuyor
Kuzum sen kac saatte bir emziriyosun ortalama artik

Çok geçmiş olsun canım ya. Aspire şüphesi derken aspire edilmediği için mi ciğere inmiş anlamadım. Onların aldığı antibiyotikler bizimki gibi değil çabuk iyileşir. Kuzey 15 gün aldı antibiyotik doğar doğmaz bi de. Neden film çektirmiştiniz siz?

Çok geçmiş olsun canım. Neyseki bakmışsın içeriğine bakmayıp emzirsen sonra görsen daha çok üzülürdün için içini yerdi. Mama desteği vardı zaten senin bugün de öyle geçiversin. Sen yine sağarsın. Kendi cildine sür banyo suyuna kat dökün Bari böyle faydalan. Ben sağıp verirken kardeşim biberon dibi sıyırıyordu cildine sürüyordu ☺ Meme isterken verememek de zor. Ben bazen emziğe de alışsın diye emziği ağzına veriyorum kendime dönük memede gibi yatırıyorum emziği de atmasın diye sıkıştırıyorum göğsüme öyle kucağımda sallıyorum sakinliyor. Öyle dene belki kokunu da alınca rahatlar.

Son durumunuz ne kuzum çocuk doktoruna ulaşabildin mi kıyamam Pera kuşa
Bir sorayım canım ayrı olursa daha rahat olabilir bakalım.
Kimliğe bakma sen

İnşallah kolay geçer ikiniz için de kuşum

Şimdi nasılsınız var mı yaramazlık? Geçmişler olsun kuzum
Ateşimiz 37.5 37.6 falan oldu Calpol verdik düştü canım şimdi 37.1 37.0 şeklinde
Gecmis olsun. Biz de 1. Ay aşısını olduk bugün. Hafif grip gibi ama Dr aşı olabilir dedi. Sıkıntı çıkmaz inşallah.
İnşallah kuzum biraz sarsmıstir belki
Ah ah sorma kuzum hamilelik iyiymiş ya senle uyuyor senle uyanıyor koku hassasiyeti ile çok uğraştım hamilelik boyunca neredeyse ... Ama dışarıda pek daha bir zor. Keşke arada çıkarıp sevip geri yerine koysak tövbe ya

Çok geçmiş olsun kuzum ağlama üzülme çok küçük ve savunmasızlar bağışıklık konusunda. En yakın zamanda sağlığınıza kavuşun inşallah

Bizim hiç belirtimiz yoktu ama dün uyku hali başladı sıfır tepki aklım çıkıyordu sadece soluk alıp verdiğini duyuyordum. Şimdide emmiyor ne yapacagım bu işi bilmiyorum göğüslerimde küsmeye başladı
İçtiği sütü aspire ettiğini düşünüyorlar yani ciğerlerine kaçırdığını son günlerde sütüm hiperlaktsdyon gibiydi onu söyledikten sonra olabilir dediler birde acayip kusuyordu günde 4-5 kez fıskırır tarzdaydı bilmiyorum ondan mı? Biz devlete kalça ultrasonu için gittik orda hırıltılı solunum duyuyoruk arada dedikten sonra akciğer filmi çekildi öyle raslantısal bulundu

Canım çok geçmiş olsun kanında enfeksiyon falan mı çıktı ?
Bizimkininde enfeksiyon çıktı kan değerleri düşük çıktı ama bebeklerde fizyolojik anemi olurmuş. Bizimkide emmeyi şu an hiç istemiyor aşılardan sonra oldu

Çok geçmiş olsun kuzum ağlama üzülme çok küçük ve savunmasızlar bağışıklık konusunda. En yakın zamanda sağlığınıza kavuşun inşallah
Amin canım inşAllah
Kanında yok şaşırı sadece ciğerlerinde var drlarda şaşırdı antibiyotiğe yakıt verince anladılar. Bizimkide anemik aynısını dediler

Neyseki bakılmış canım en azından çözümüne bakılıyor ilerlese daha uzun tedavi gerekirdi. İnşallah kısa zamanda çıkarsınız. Sağma şansın varsa sağmaya çalış hastanede de oluyor sağma makineleri bi sor.

Kızlar böyle sallanmalı ana kucağı kullanan var mı? Sallanma hızını merak ediyorum. Kayınvalidemi dün görüntülü aradım halime acıdı Durduruyorum ağlıyor diye göstermiştim kızım böyle olmaz sana yazık dedi Otomatik sallanan alalım dedi, Yok sağol anne dedim ama bugün de internetten araştırmaya başlamış. Bari bende bakıyım bi yandan aklına koyduysa alır çünkü

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-25-15-28-25-478_trendyol.com.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 36
Bunları
cok uzun kullanamzsınkı max 9 ay ki olmayadabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…