- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Durmaz kuzum durmaz saga sola dönecek kalkmaya çalışacak bana da annem hamak tıpi otomatık sallananlar var onlardan al dedı sallanıyor hep kademelıHmm 15 kg yazmışlar ama hareketlenince zor dimi durmaz.
Ek gidaya bende 5. Ayda baslamayo dusunjyorum. Ucu ucuna doyuyor cocuk. Mama yiyecegne yemek yesinValla ben hiç öyle beslemedimyaza ek gıda ıyıce alışırlarsa falan olur ama olanı var ben de no
Son kez soothieyle şansımı denicemBosver zorlama bende kızımda denedim hoc almadi alan da hepsini alıyor bibs almadiysa umudum kalmadı
Bende bagininki var en düşük seviyesi bile bana çok geliyor beş seviyesi var. Benimki de bazen duruyor bazen durmuyor, o anki ruh haline bağlıKızlar böyle sallanmalı ana kucağı kullanan var mı? Sallanma hızını merak ediyorum. Kayınvalidemi dün görüntülü aradım halime acıdıDurduruyorum ağlıyor diye göstermiştim kızım böyle olmaz sana yazık dedi Otomatik sallanan alalım dedi, Yok sağol anne dedim ama bugün de internetten araştırmaya başlamış. Bari bende bakıyım bi yandan aklına koyduysa alır çünkü
Ben 5 ayı bır gun gecsın start verıcemEk gidaya bende 5. Ayda baslamayo dusunjyorum. Ucu ucuna doyuyor cocuk. Mama yiyecegne yemek yesin
Ah ben de öyle yapıyorum. Emzik alıyor kolayca, şansıma. Göğsümde emzikle uyuttum artık. Benim esas korkum sütüm mememi unutur mu diye oldu. Sütüm zaten az olduğu için en başından beri bu korkum var.Çok geçmiş olsun canım. Neyseki bakmışsın içeriğine bakmayıp emzirsen sonra görsen daha çok üzülürdün için içini yerdi. Mama desteği vardı zaten senin bugün de öyle geçiversin. Sen yine sağarsın. Kendi cildine sür banyo suyuna kat dökünBari böyle faydalan. Ben sağıp verirken kardeşim biberon dibi sıyırıyordu cildine sürüyordu ☺ Meme isterken verememek de zor. Ben bazen emziğe de alışsın diye emziği ağzına veriyorum kendime dönük memede gibi yatırıyorum emziği de atmasın diye sıkıştırıyorum göğsüme öyle kucağımda sallıyorum sakinliyor. Öyle dene belki kokunu da alınca rahatlar.
Merhaba hangi modeli
Ulaştım canım en az 24 saat sütümü sağıp atacağım. Sonra sağdıktan sonra boş meme verebilirmişim kandırmak için. Yarından itibaren de normal emebilir artık dedi. Vücuttan 24 saatte atılıyormuş. Sağ olsun valla ilgilendi baya. Pera kuzum da nerdeyse hiç uyumadı bugün. Bana bakıp bakıp ağzını açıyorSon durumunuz ne kuzum çocuk doktoruna ulaşabildin mi kıyamam Pera kuşa
Kuzey durur bence sallanma delisi
Yaaa çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah. Üzme kendini bir an önce toparlanacak aslanımız sen merak etme annesi. Diyete de devam et napcan. Ben etiketledim seni fırsat bulunca bakarsın. Bizimde mukus devam ediyordu 22 gün diyete rağmen. Yumurtayı da ekledik şimdi hem süt hem yumurta yemiyorum. İyice zorlaştı işimKızlar biz zatürre şüphesiyle hastanede yatıyoruz alıntılara bakamadım çok nasıl oldu bilmşyoeum kan değerleri falan normal akciğer filminde raslantısal öğrendik 2 gün ağlamaktan kendimi yedim bitirdim kendimi suçladım dün uyku hali ve emmeme yüzünden yatış yapıldı antibiyotik alıyor uyku hali daha iyi ama hiç emmiyor kızlar beslenmeyi reddediyor sıvıyla besleniyor ömrümden ömür gitti 2 gündür akciğerdeki o tutulum gerilemeye başladı.
1HANIM bu arada diyet için aklıma geldim bizim mukusumuz çok arttı kaka tamamen mukustu ama kan yoktu dün ben tekrar diyete döndüm
Ay o halleri çok tatlı oluyor hafif açlık anında sakince dillerini çıkarıp bakıyorlar ya yiicem hepsiniiiiUlaştım canım en az 24 saat sütümü sağıp atacağım. Sonra sağdıktan sonra boş meme verebilirmişim kandırmak için. Yarından itibaren de normal emebilir artık dedi. Vücuttan 24 saatte atılıyormuş. Sağ olsun valla ilgilendi baya. Pera kuzum da nerdeyse hiç uyumadı bugün. Bana bakıp bakıp ağzını açıyor
Keşke benim de sadece ilk 30 sn olsaBenım yara yok olmadı hıc ama lına vok cekıstırmelı emdıgınden son dakikaları oynuyor yanı resmen o mahfedıyor ve pembeleşiyor baya ve acıyor ılk 30 sanıye kremlık de bişey yok
Ağrı yanlarda olduğunda gene bir nebze çekiliyor kuzum benim en çok yara sağda oluyor ve sağ mememin kahverengi kısmı ağrıyor. Bir de dudaklarını sıka sıka emiyor İdil mahvoluyorumO agri olayindan bende cekiyorum. Emiyor hadi diyorum tam bosaltamadi herslde sagiyorum ama sizim sizim sizliyor. Sali gunu randevu aldim doktors gidicem
Kuzum bende joie sansa ev tipi otomatik sallanmalı ana kucağı var. İş arkadaşım çocuğuna almış 9 ay kullanmış artık içinde durmuyomuş diye bana sattı 1000 liraya.Kızlar böyle sallanmalı ana kucağı kullanan var mı? Sallanma hızını merak ediyorum. Kayınvalidemi dün görüntülü aradım halime acıdıDurduruyorum ağlıyor diye göstermiştim kızım böyle olmaz sana yazık dedi Otomatik sallanan alalım dedi, Yok sağol anne dedim ama bugün de internetten araştırmaya başlamış. Bari bende bakıyım bi yandan aklına koyduysa alır çünkü
O kadar emiyor ama bizimki tembel cogu vaktini uyuyarak geciriyor memedeKeşke benim de sadece ilk 30 sn olsaacısız emzirmek nedir bilmiyorum neredeyse..
Ağrı yanlarda olduğunda gene bir nebze çekiliyor kuzum benim en çok yara sağda oluyor ve sağ mememin kahverengi kısmı ağrıyor. Bir de dudaklarını sıka sıka emiyor İdil mahvoluyorum
Git bakalım ne diyecek doktor. Şimdilik emzirme öncesi sıcak kompres sonrası soğuk kompres yapmaya başladım. Umarım faydası olur yoksa ben de gideceğim
Kuzum bende joie sansa ev tipi otomatik sallanmalı ana kucağı var. İş arkadaşım çocuğuna almış 9 ay kullanmış artık içinde durmuyomuş diye bana sattı 1000 liraya.
Öne arkaya ve sağa sola şeklinde sallanabilyor hatta ikisini aynı anda da açabiliyosun. Müzik falan açabiliyosun bayağı hoş bir şey. Alırsan sonradan satabilirsin de. İdili sakinleştiriyor biz severek kullanıyoruz
Bende cok denedim sesten uyanmasin diye ama kalkti neyse salonda yatsin dedim orda cumbuste uyumustuMisafir geliyor evladımı uyutuyorum. Uykusu bölünmesin diyerek odasına ahşap besigine götürmeyi düşünüyorum (normalde sepet beşikte salonda bizimle) bakalım beni yalancı çıkarıp onlar gidene kadar bakacak mıgenelde bunu yapar.
Çocuğunu kaçıran anneleri hep eleştirmişimdir. Bravo ben bravoo
Evladım elden ele geziyor şuan çıldırıyorum bdbdnddudhshBende cok denedim sesten uyanmasin diye ama kalkti neyse salonda yatsin dedim orda cumbuste uyumustu
Cocugun mikrobada ihtiyaci varEvladım elden ele geziyor şuan çıldırıyorum bdbdnddudhsh
Aman aman tövbe deCocugun mikrobada ihtiyaci var
Minnosum yaaa.Aman aman tövbe deelden ele gezdi gezdi sonra ağladı da bana gelip uyudu ahhhh kizimmm !!!!!
Bizimde kanda perşembe 9 çıktı cuma 3.8 çıktı enfeksiyon ama çocukta iştahında azalma var. Ne meme ne mama çok yemek istemiyor.Amin canım inşAllah
Kanında yok şaşırı sadece ciğerlerinde var drlarda şaşırdı antibiyotiğe yakıt verince anladılar. Bizimkide anemik aynısını dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?