2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bosver zorlama bende kızımda denedim hoc almadi alan da hepsini alıyor bibs almadiysa umudum kalmadı
Son kez soothieyle şansımı denicem
Bende bagininki var en düşük seviyesi bile bana çok geliyor beş seviyesi var. Benimki de bazen duruyor bazen durmuyor, o anki ruh haline bağlı

D dra21 Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.

Ah ben de öyle yapıyorum. Emzik alıyor kolayca, şansıma. Göğsümde emzikle uyuttum artık. Benim esas korkum sütüm mememi unutur mu diye oldu. Sütüm zaten az olduğu için en başından beri bu korkum var.
Kimseye güvenmeyip mutlaka kontrol etmek gerekiyor aslında her zaman. Hep öyle yapardım artık hep de öyle yaparım yani.
teşekkür ederim

D dra21 canım bebek arabası konuşmuştuk seninle özelde yazamadım Aldın mı maxi cosi nasıl güzel mi ?Ben de şimdi bakıyorum alacağım da lara2 ve leona2 modeli arasında kaldım
Merhaba hangi modeli
Aldınız acaba araba araştırırken gördüm de fikir almak istedim bende ikisi arasında kaldım da?
Lara arkası yatarken ip gibi bi sistem var kademeli yanlardan inmiyor sanırım leona da öyle mi bilemedim ama bi kararsızım. Siz n’aptınız ?

Son durumunuz ne kuzum çocuk doktoruna ulaşabildin mi kıyamam Pera kuşa
Ulaştım canım en az 24 saat sütümü sağıp atacağım. Sonra sağdıktan sonra boş meme verebilirmişim kandırmak için. Yarından itibaren de normal emebilir artık dedi. Vücuttan 24 saatte atılıyormuş. Sağ olsun valla ilgilendi baya. Pera kuzum da nerdeyse hiç uyumadı bugün. Bana bakıp bakıp ağzını açıyor

Kuzey durur bence sallanma delisi Bakalım bi modellere durmayabilir Papatyamaviss dediğin hamak nasıl birşey onda dururlar mı ki

Yaaa çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah. Üzme kendini bir an önce toparlanacak aslanımız sen merak etme annesi. Diyete de devam et napcan. Ben etiketledim seni fırsat bulunca bakarsın. Bizimde mukus devam ediyordu 22 gün diyete rağmen. Yumurtayı da ekledik şimdi hem süt hem yumurta yemiyorum. İyice zorlaştı işim ama onlar iyi olsunlar da mecbur idare edeceğiz canım

Ay o halleri çok tatlı oluyor hafif açlık anında sakince dillerini çıkarıp bakıyorlar ya yiicem hepsiniiii

Misafir geliyor evladımı uyutuyorum. Uykusu bölünmesin diyerek odasına ahşap besigine götürmeyi düşünüyorum (normalde sepet beşikte salonda bizimle) bakalım beni yalancı çıkarıp onlar gidene kadar bakacak mı genelde bunu yapar.
Çocuğunu kaçıran anneleri hep eleştirmişimdir. Bravo ben bravoo

Ya ayıptır sorması eğer galeri de varsa mukuslu kaka fotosu atar mısınız? Ben şüphe ile doktora gösterdim çok önemli değil demişti

Benım yara yok olmadı hıc ama lına vok cekıstırmelı emdıgınden son dakikaları oynuyor yanı resmen o mahfedıyor ve pembeleşiyor baya ve acıyor ılk 30 sanıye kremlık de bişey yok
Keşke benim de sadece ilk 30 sn olsa acısız emzirmek nedir bilmiyorum neredeyse..
O agri olayindan bende cekiyorum. Emiyor hadi diyorum tam bosaltamadi herslde sagiyorum ama sizim sizim sizliyor. Sali gunu randevu aldim doktors gidicem
Ağrı yanlarda olduğunda gene bir nebze çekiliyor kuzum benim en çok yara sağda oluyor ve sağ mememin kahverengi kısmı ağrıyor. Bir de dudaklarını sıka sıka emiyor İdil mahvoluyorum
Git bakalım ne diyecek doktor. Şimdilik emzirme öncesi sıcak kompres sonrası soğuk kompres yapmaya başladım. Umarım faydası olur yoksa ben de gideceğim
Kuzum bende joie sansa ev tipi otomatik sallanmalı ana kucağı var. İş arkadaşım çocuğuna almış 9 ay kullanmış artık içinde durmuyomuş diye bana sattı 1000 liraya.
Öne arkaya ve sağa sola şeklinde sallanabilyor hatta ikisini aynı anda da açabiliyosun. Müzik falan açabiliyosun bayağı hoş bir şey. Alırsan sonradan satabilirsin de. İdili sakinleştiriyor biz severek kullanıyoruz

O kadar emiyor ama bizimki tembel cogu vaktini uyuyarak geciriyor memede

Bende cok denedim sesten uyanmasin diye ama kalkti neyse salonda yatsin dedim orda cumbuste uyumustu

Amin canım inşAllah

Kanında yok şaşırı sadece ciğerlerinde var drlarda şaşırdı antibiyotiğe yakıt verince anladılar. Bizimkide anemik aynısını dediler
Bizimde kanda perşembe 9 çıktı cuma 3.8 çıktı enfeksiyon ama çocukta iştahında azalma var. Ne meme ne mama çok yemek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…