2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kendini suçlama kuzum olabilecek şeyler çok şükür fark edilmişBir an evvel toparlayacak inşallah

Sağlıklı olsun da inşallah az kaldı

Ben 5 ayı bır gun gecsın start verıcem kaşık maması alıcam hevesım var oğlumda hıc yedıremedım alerjıden
Aynen bende ne alırsa vericem mama yerine ek gıda alsın kuzum benim

Buyuyuncr umarim hemen doyar memeden gider
Büyüyünce memede daha çok vakit geçiriyorlarmış. Mesela dönebildiği zamanlarda bir memeyi emip sonra bırakıp sağa sola bakıp tekrar memeye gelmek gibi bir de diş çıkarırken memeye düşkünlük oluyormuş galiba emmek ve dişlemek için memede uyumaya kurban durumlar bunlar diyenlerin yalancısıyım

Merhabalar,. Herkes iyi mi?
Pek giremiyorum sayfaya, minik kızım hiç uyumuyor gibi bişey. Emerken uyuyor beşiği bırakınca 5 dk sonra uyanıyor. Gece gündüz böyle.
Birde tüm vücudu alerji gibi oldu, kızarıklık, döküntü, sivilce gibi.

Geçmiş olsun miniğe. Doktor ne diyor bu konu hakkında? Biz şükür daha iyiyiz. Dün ikinci ay aşılarını oldu

Benimde getirdiler makine mi ama göğüslerim boşaldı gibi
Sağol kuzum inşAllah

Aman iyi olsunlar da şu an sadece onun için dua ediyorum gerekirse hiçbir şeyde yemem yani biz de metabolik hastalıklardan araştırılıyor biraz o yüzden canım sıkkın hepinizden dualarınızı bekliyorum inşAllah testlerimizin sonucu temiz çıkar
Bizimde kanda perşembe 9 çıktı cuma 3.8 çıktı enfeksiyon ama çocukta iştahında azalma var. Ne meme ne mama çok yemek istemiyor.
enfeksiyon kaynaklı olabiliyor o yüzden canını sıkma düzelince kendi emmek ister

Insallah tez zamanda cikarsiniz. Bol bol kucagina al

Geçmiş olsun miniğe. Doktor ne diyor bu konu hakkında? Biz şükür daha iyiyiz. Dün ikinci ay aşılarını oldu
Dış etken kaynaklı dedi, deterjan, şampuan, sıcaklık vs. Net bişey söylemedi. Banyosunu sadece su ile yaptır, hergün nemlendirici losyon sür dedi. Antibiyotik verdi.kullanmak içime sinmedi, başka bi Dr görüşü ile krem aldım kulanıyorum, sönmeye başladı kızarıklıklar.

Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.

Bugun buralar cok sessiz herkes nerde yaa. Bu arada esim bugun yok Arasi tek basima yikayacagim umarim becerebilirim
Biz kırk uçurmaya annemlere geldik kuaförüm doluymuş kuaför yalan oldu
Oğlanı anneme bırakıp eşimle tiyatroya gittik ilk defa onsuz bırakıp çıktık çok değişik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…