Kendini suçlama kuzum olabilecek şeyler çok şükür fark edilmişKızlar çok teşekkür ederim inşAllah hemen iyileşir her gün kan alıyorlar içim gidiyor Allah bütün çocukları korusun
Beslenme reddi yaşıyoruz ya çok zor bişey baş edemiyoruz bununla
Bilmiyoruz ki aspire şüphesi denildi çok suçladım o yüzden kendimiamin inşAllah
Sağlıklı olsun da inşallah az kaldıİşin kötüsü emzirebilirsin problem olmaz dedi doktor. İnan anlamak çok zor. Ben nasıl riske atıp emzireyim bebeğimi. Prospektüsünde bile 48 saat emzirmeyin yazarken.
Gece uykusuna çok zor daldı. Emzik verdim artık. İçli içli ağladı bebeğim. Gece yine rahat uyudu ama sabahtan beri ağlıyor yine meme diye. Karnı tok aslında ama işte. Meme istiyor yavrum.Öyle zor ki. Neyse her zaman derim yeter ki sağlıklı olsun, olsunlar
Aynen bende ne alırsa vericem mama yerine ek gıda alsın kuzum benimBen 5 ayı bır gun gecsın start verıcemkaşık maması alıcam hevesım var oğlumda hıc yedıremedım alerjıden
Bayılıyolar memede uyumaya zatenO kadar emiyor ama bizimki tembel cogu vaktini uyuyarak geciriyor memede
Buyuyuncr umarim hemen doyar memeden giderBayılıyolar memede uyumaya zaten
Büyüyünce memede daha çok vakit geçiriyorlarmış. Mesela dönebildiği zamanlarda bir memeyi emip sonra bırakıp sağa sola bakıp tekrar memeye gelmek gibi bir de diş çıkarırken memeye düşkünlük oluyormuş galiba emmek ve dişlemek içinBuyuyuncr umarim hemen doyar memeden gider
Geçmiş olsun miniğe. Doktor ne diyor bu konu hakkında? Biz şükür daha iyiyiz. Dün ikinci ay aşılarını olduMerhabalar,. Herkes iyi mi?
Pek giremiyorum sayfaya, minik kızım hiç uyumuyor gibi bişey. Emerken uyuyor beşiği bırakınca 5 dk sonra uyanıyor. Gece gündüz böyle.
Birde tüm vücudu alerji gibi oldu, kızarıklık, döküntü, sivilce gibi.
Benimde getirdiler makine mi ama göğüslerim boşaldı gibiNeyseki bakılmış canım en azından çözümüne bakılıyor ilerlese daha uzun tedavi gerekirdi. İnşallah kısa zamanda çıkarsınız. Sağma şansın varsa sağmaya çalış hastanede de oluyor sağma makineleri bi sor.
Sağol kuzum inşAllah
İnşAllah canımKendini suçlama kuzum olabilecek şeyler çok şükür fark edilmişBir an evvel toparlayacak inşallah
Sağlıklı olsun da inşallah az kaldı
Aynen bende ne alırsa vericem mama yerine ek gıda alsın kuzum benim
Aman iyi olsunlar da şu an sadece onun için dua ediyorum gerekirse hiçbir şeyde yemem yani biz de metabolik hastalıklardan araştırılıyor biraz o yüzden canım sıkkın hepinizden dualarınızı bekliyorum inşAllah testlerimizin sonucu temiz çıkarYaaa çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah. Üzme kendini bir an önce toparlanacak aslanımız sen merak etme annesi. Diyete de devam et napcan. Ben etiketledim seni fırsat bulunca bakarsın. Bizimde mukus devam ediyordu 22 gün diyete rağmen. Yumurtayı da ekledik şimdi hem süt hem yumurta yemiyorum. İyice zorlaştı işimama onlar iyi olsunlar da mecbur idare edeceğiz canım
enfeksiyon kaynaklı olabiliyor o yüzden canını sıkma düzelince kendi emmek isterBizimde kanda perşembe 9 çıktı cuma 3.8 çıktı enfeksiyon ama çocukta iştahında azalma var. Ne meme ne mama çok yemek istemiyor.
Canım göğüslerim boşaldı gibi derken ne demek istiyorsun azaldı mı kesildi gibi mi makinenle sık sağım deneİnşAllah canım
Insallah tez zamanda cikarsiniz. Bol bol kucagina alAman iyi olsunlar da şu an sadece onun için dua ediyorum gerekirse hiçbir şeyde yemem yani biz de metabolik hastalıklardan araştırılıyor biraz o yüzden canım sıkkın hepinizden dualarınızı bekliyorum inşAllah testlerimizin sonucu temiz çıkar
enfeksiyon kaynaklı olabiliyor o yüzden canını sıkma düzelince kendi emmek ister
Dış etken kaynaklı dedi, deterjan, şampuan, sıcaklık vs. Net bişey söylemedi. Banyosunu sadece su ile yaptır, hergün nemlendirici losyon sür dedi. Antibiyotik verdi.kullanmak içime sinmedi, başka bi Dr görüşü ile krem aldım kulanıyorum, sönmeye başladı kızarıklıklar.Geçmiş olsun miniğe. Doktor ne diyor bu konu hakkında? Biz şükür daha iyiyiz. Dün ikinci ay aşılarını oldu
Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.Kızlar biz zatürre şüphesiyle hastanede yatıyoruz alıntılara bakamadım çok nasıl oldu bilmşyoeum kan değerleri falan normal akciğer filminde raslantısal öğrendik 2 gün ağlamaktan kendimi yedim bitirdim kendimi suçladım dün uyku hali ve emmeme yüzünden yatış yapıldı antibiyotik alıyor uyku hali daha iyi ama hiç emmiyor kızlar beslenmeyi reddediyor sıvıyla besleniyor ömrümden ömür gitti 2 gündür akciğerdeki o tutulum gerilemeye başladı.
@1HANIM bu arada diyet için aklıma geldim bizim mukusumuz çok arttı kaka tamamen mukustu ama kan yoktu dün ben tekrar diyete döndüm
Biz kırk uçurmaya annemlere geldik kuaförüm doluymuş kuaför yalan olduBugun buralar cok sessiz herkes nerde yaa. Bu arada esim bugun yok Arasi tek basima yikayacagim umarim becerebilirim
Becerdin mi diye yazayım biz doğum günündeydik şimdi geldimBugun buralar cok sessiz herkes nerde yaa. Bu arada esim bugun yok Arasi tek basima yikayacagim umarim becerebilirim
Valla yaptim ter doktum baya bi amaBecerdin mi diye yazayım biz doğum günündeydik şimdi geldim
E orası oyle oluyor yıkarken savaş cıkıyor sankı evde bı andaValla yaptim ter doktum baya bi ama
Evet oyle oldu hakkatenE orası oyle oluyor yıkarken savaş cıkıyor sankı evde bı anda
Ben hiç yıkama setinde tek yıkamadım öyle mi oluyor gerçektenValla yaptim ter doktum baya bi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?