Sanmıyorum kuzum stresten belki anlık azalmıştır.Benimde getirdiler makine mi ama göğüslerim boşaldı gibi
Sağol kuzum inşAllah
Emme sonrası ise ilave +30 cc sadece mama öğünü ise 60 cc deneyebilirsin. Sadece mama öğününde 90 cc yi geçirme muhtemelen fazlasını içemez kusar zaten beybi yine de gelişim sürecini doktorunuz biliyor bir beslenme önerisi iste ben benimkini düşünerek yanıt verdimKızlar bebeğim 50 günlük bebeğe kaç cc mama verilir
Sessız sakın ortama alıştıysa farklı gelmıs olabılır kuzum , pişik nasıl cokmu hametan varsa kullan daha ıyı gelırBugün kuzenimin evde nişanı vardı. Annemlerde oldu kalabalık diye oğluşu yanlarına çıkarmadım bile. Ama ona rağmen bütün akşam ağladı Kuzey Ata hiiiç durmadı. Zamansız acıktı bütün gün hareketli geçince doğru düzgün su içemedim sütüm de azdı memeye geldi sinirlendi. Pişik olmuş bi de üstüne onun sıkıntısı oldu. Altını açınca sakinledi sadece. Millet gittikten sonra kovaya ılık su koyup belden aşağısını soktuk bu sefer ondan çıkardık diye yine ağladı. 12 gibi pili bitti uyudu artık ama bende bittim. Hala tilki uykusunda arada bi ağlama moduna giriyor uyumaya devam ediyor.
Hametan kendi evimde vardı annemlerde yok. Çok aşırı değil ama bacak aralarında var bez geldikçe o acıtıyor muhtemelen. Yarın alırım olmadı hametan. Yani biz hep sakin ortamda olduk doğdu doğalı. Aslında o başka odada yine az kişiyleydi ama evdeki değişikliği hissediyorlar demek kiSessız sakın ortama alıştıysa farklı gelmıs olabılır kuzum , pişik nasıl cokmu hametan varsa kullan daha ıyı gelır
Sayfa takip etmiyordum ama nefis yemeklerden sütsüz yumurtasız kek gibi tatlılara bakıyordum.helva kavuruyordum. Salata veya kızartma yiyordum.bıktırıcı bir süreç ama geçer inşallah.Allah kolaylık versinAy kızlar canım sıkkın ya diyete son derece dikkat etmeme rağmen kakası hala mukusluydu. Bugün bir parça kan da gördüm kakada. Hemen dr yazdım. Yumurtayı da kes dedi. Artık süt +yumurta diyetindeyim. @dra21DusunceBulutu
Papatyamaviss var mı şöyle bi alerji diyetine uygun tarif veren sayfalar falan önereceğin ? ne yiycem ay ben
Ah ya çok geçmiş olsun. Kusma problemi bizde de var ama neden bilmiyorum her besleme sonrası 1 veya 2 kez kusuyor günde bazen 8-9 kez kusuyordurBizim hiç belirtimiz yoktu ama dün uyku hali başladı sıfır tepki aklım çıkıyordu sadece soluk alıp verdiğini duyuyordum. Şimdide emmiyor ne yapacagım bu işi bilmiyorum göğüslerimde küsmeye başladı
İçtiği sütü aspire ettiğini düşünüyorlar yani ciğerlerine kaçırdığını son günlerde sütüm hiperlaktsdyon gibiydi onu söyledikten sonra olabilir dediler birde acayip kusuyordu günde 4-5 kez fıskırır tarzdaydı bilmiyorum ondan mı? Biz devlete kalça ultrasonu için gittik orda hırıltılı solunum duyuyoruk arada dedikten sonra akciğer filmi çekildi öyle raslantısal bulundu
Burun temizleme yapınca bizdede öyleydi deneme amaçlı bıraktık azaldı. Birisi süt sıkın demişti onu denedik daha iyi su an sanlı kaçAh ya çok geçmiş olsun. Kusma problemi bizde de var ama neden bilmiyorum her besleme sonrası 1 veya 2 kez kusuyor günde bazen 8-9 kez kusuyordur
Fışkırır tarzda değilse öyle ağzından akarak biraz geliyorsa fazla yemektendir. Beslenme sonrası gazı çok olup kendini sıkarsa da kusuyor bazen KuzeyAh ya çok geçmiş olsun. Kusma problemi bizde de var ama neden bilmiyorum her besleme sonrası 1 veya 2 kez kusuyor günde bazen 8-9 kez kusuyordur
İnş canım sen de canını sıkma ben çocuğu sokuşturup duruyorum sanki memeyi reddecek gibi canı sağ olsun da sağar sağar veririm. Sen de canını sıkma inş evladın iyi olur canım. Allah hepimizin evltlarını korusunAman iyi olsunlar da şu an sadece onun için dua ediyorum gerekirse hiçbir şeyde yemem yani biz de metabolik hastalıklardan araştırılıyor biraz o yüzden canım sıkkın hepinizden dualarınızı bekliyorum inşAllah testlerimizin sonucu temiz çıkar
enfeksiyon kaynaklı olabiliyor o yüzden canını sıkma düzelince kendi emmek ister
O aşılar benim kızımı mahvetti 4 gün geçti yavrum onlar yüzünden belkide iştahsız oldu. Her çocuk kaldıramıyor benceGeçmiş olsun miniğe. Doktor ne diyor bu konu hakkında? Biz şükür daha iyiyiz. Dün ikinci ay aşılarını oldu
Evet maalesef bu doğru. Ama önümüzde de o kadar çok aşı var ki ... Asmdekiler, özeller ... İnşallah daha kolay olur onlar ve bizim için. Kızımın da biraz ateşi yükselir gibi olduO aşılar benim kızımı mahvetti 4 gün geçti yavrum onlar yüzünden belkide iştahsız oldu. Her çocuk kaldıramıyor bence
dualarım sizinle canım. Rabbim bir kolaylık verecektirAman iyi olsunlar da şu an sadece onun için dua ediyorum gerekirse hiçbir şeyde yemem yani biz de metabolik hastalıklardan araştırılıyor biraz o yüzden canım sıkkın hepinizden dualarınızı bekliyorum inşAllah testlerimizin sonucu temiz çıkar
Uyyyy çok sıkıcıSayfa takip etmiyordum ama nefis yemeklerden sütsüz yumurtasız kek gibi tatlılara bakıyordum.helva kavuruyordum. Salata veya kızartma yiyordum.bıktırıcı bir süreç ama geçer inşallah.Allah kolaylık versin
Valla sıkıcı ama hepsi geçer inşallah diyeti ne zaman açacaksın?dualarım sizinle canım. Rabbim bir kolaylık verecektir
Uyyyy çok sıkıcıartık idare edeceğiz. Sizin nasıl gidiyor bebiş nasıl. Bu arada kahverengi akıntı bence muayeneden sonra olmuş ya muayene kaynaklıdır. Ya da benim hala ara ara oluyor akıntım onu da normal sayıyorum sorun olsa dr görürdü boşuna stres yapma
Bizimde salı günü ateşimiz yükseldi 38 oldu ama calpıl vermedim. Fakat çocuk salıdan beri aşırı iştahsız memeyi emmiyor mama vermiyordum mama da veriyorum 2 gündür onu da zor emiyor. Yavruma aşılar mı dokundu bilmiyorum. Kandaki crp nasıl 9 dan bir günde 3.8 e düştü bilmiyorum. Ama kan alma olayı iğrenç ötesi. Allah evladı hastanede kalanlara falan dayanma gücü versin.Evet maalesef bu doğru. Ama önümüzde de o kadar çok aşı var ki ... Asmdekiler, özeller ... İnşallah daha kolay olur onlar ve bizim için. Kızımın da biraz ateşi yükselir gibi oldu
Canım bilmiyorum ki süreç nasıl ilerleyecek. Önce bi bebişi rahatlatalım bakalım. Süt yumurta yemeyince düzelecek mi bilmiyorum ki. Dr da bi tarih vermedi diyet açmak için. Canım benim bazen hiç akıntım yok günlerce. Sonra bi bakıyorum gelmiş.Valla sıkıcı ama hepsi geçer inşallah diyeti ne zaman açacaksın?
Bebiş iyi çok şükür sadece peynir ve yoğurt yemiyorum yersem bir çatal ya da bir kaşık alıp bırakıyorum.
Alttan muayene yapmadı ama haklısın galiba sorun olsa söylerdi.ilk çocukta oluyormuydu hatırlamıyorum sende de varsa normaldir sanırım
Amin canım. Crp kandaki enfeksiyon değeri değil mi? Ben de anlamadım iyi mi kötü mü.Bizimde salı günü ateşimiz yükseldi 38 oldu ama calpıl vermedim. Fakat çocuk salıdan beri aşırı iştahsız memeyi emmiyor mama vermiyordum mama da veriyorum 2 gündür onu da zor emiyor. Yavruma aşılar mı dokundu bilmiyorum. Kandaki crp nasıl 9 dan bir günde 3.8 e düştü bilmiyorum. Ama kan alma olayı iğrenç ötesi. Allah evladı hastanede kalanlara falan dayanma gücü versin.
Bizde burun temizleme yapıyorduk bırakalım ozamanBurun temizleme yapınca bizdede öyleydi deneme amaçlı bıraktık azaldı. Birisi süt sıkın demişti onu denedik daha iyi su an sanlı kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?