Neden bırakıyorsun canımBizde burun temizleme yapıyorduk bırakalım ozaman
Bence götür canım tıkanıklık ve uykuya düşme de eşlik ettiği için. Ne kadar ve ne sıklıkla emiyor?Ya kızlar, emme sonrası kusma çok arttı bizde. Bugün iki kere çok fazla derece de kustu peynir gibi... emzirme sonrasi dik tutuyorum gaz da cikariyoruz ama iki gündür arttı bu kusmaları.. burunda tıkalı.. ayrıca uykuya düştü çocuk.. emiyor emiyor ama kusuyor yeterli besin alıyor mu emin de olamıyorum.. babamiz yok şehir dışında salı gelecek şimdi görürsem mi doktora..
Her miziklandiginds veriyorum..2 saat bazen 1 saat araliklarla iki meme 30 dk emiyor bazen de 10 dk keyfine goreBence götür canım tıkanıklık ve uykuya düşme de eşlik ettiği için. Ne kadar ve ne sıklıkla emiyor?
Bizde uykuya düşkünlük yok ama kusması çok. Emdikten sonra , yatarken, kucaktayken, bazen az, bazen apız dokusu, bazen peynir kıvamı, bazen fışkırtarak kusuyor. Doktor ve sağlık ocağı fazlasını kusuyordur dediler.Ya kızlar, emme sonrası kusma çok arttı bizde. Bugün iki kere çok fazla derece de kustu peynir gibi... emzirme sonrasi dik tutuyorum gaz da cikariyoruz ama iki gündür arttı bu kusmaları.. burunda tıkalı.. ayrıca uykuya düştü çocuk.. emiyor emiyor ama kusuyor yeterli besin alıyor mu emin de olamıyorum.. babamiz yok şehir dışında salı gelecek şimdi görürsem mi doktora..
Annem de fazlasını kusuyor dedi, ama bu kadar artinca endişe ettim canım.. az az emzireyim dedim o zmn da elini emiyor doymuyorBizde uykuya düşkünlük yok ama kusması çok. Emdikten sonra , yatarken, kucaktayken, bazen az, bazen apız dokusu, bazen peynir kıvamı, bazen fışkırtarak kusuyor. Doktor ve sağlık ocağı fazlasını kusuyordur dediler.
Elini emdigi her zaman doymadigi anlamina gelmezmis ama canimAnnem de fazlasını kusuyor dedi, ama bu kadar artinca endişe ettim canım.. az az emzireyim dedim o zmn da elini emiyor doymuyor
Bende ten tene temas icin istedim aslinda ama evde kimse olmayinca cesaret edemedim o olayi ya daha iyi olurrdu tabiBen hiç yıkama setinde tek yıkamadım öyle mi oluyor gerçektenonunla birlikte kucağında girseydin, geçen gün ben öyle yaptım Ama banyodan sonra kv aldı oğlanı o kuruladı giydirdi
Kuzum ya ben bunları yeni okudumBizim hiç belirtimiz yoktu ama dün uyku hali başladı sıfır tepki aklım çıkıyordu sadece soluk alıp verdiğini duyuyordum. Şimdide emmiyor ne yapacagım bu işi bilmiyorum göğüslerimde küsmeye başladı
İçtiği sütü aspire ettiğini düşünüyorlar yani ciğerlerine kaçırdığını son günlerde sütüm hiperlaktsdyon gibiydi onu söyledikten sonra olabilir dediler birde acayip kusuyordu günde 4-5 kez fıskırır tarzdaydı bilmiyorum ondan mı? Biz devlete kalça ultrasonu için gittik orda hırıltılı solunum duyuyoruk arada dedikten sonra akciğer filmi çekildi öyle raslantısal bulundu
Elini emmeye başlıyor hemen aman doymadı bu çocuk mama var diyorlar..neden mis peki?Elini emdigi her zaman doymadigi anlamina gelmezmis ama canim
Her miziklandiginds veriyorum..2 saat bazen 1 saat araliklarla iki meme 30 dk emiyor bazen de 10 dk keyfine gore
Canım emme aralığı iyi bence ama çok çekiyorsa fazla gelmiş olabilir.Elini emmeye başlıyor hemen aman doymadı bu çocuk mama var diyorlar..neden mis peki?
Emzik hiç sevmedi canım tutmuyor bile, onun emzigi benim memeCanım emme aralığı iyi bence ama çok çekiyorsa fazla gelmiş olabilir.
0-1 yaş aralığında haz bölgesi ağız olduğu için elini ağzına götürüyor ya da meme,emzik emiyor zamanla ayağını falan emebilir dişlik, oyuncaklar, çevredeki nesneler ... 1 yaşına kadar dünyayı bu şekilde algılamaya ve rahatlamaya çalışacak
Emzirdiğin içindir kuzum. Ben hep sağım yaparak veriyorum emmedigi için yeni sağım yapsam bile 2 saat sonra rahatsız etmeye başlıyor. Makineler boşaltamıyor gerçektenEmzik hiç sevmedi canım tutmuyor bile, onun emzigi benim memeinşallah doyuyordur.. bugün sağım yaptım 40 cc bile çıkmadı
Hastane tipi kiralasan canım onlar daha ii bosaltiyormus..biberonla mi veriyorsun?Emzirdiğin içindir kuzum. Ben hep sağım yaparak veriyorum emmedigi için yeni sağım yapsam bile 2 saat sonra rahatsız etmeye başlıyor. Makineler boşaltamıyor gerçekten
Saglık ocağındaki doktor ve hemşire emziği tavsiye etmedi. Gittiğimizde kızımın ağzında emzik vardı, Uyardılar, Damak yapısını bozuyor, ilerde orta kulak iltihabına sebeb oluyor, büyüdüğünde de ağız hareketinden dolayı bağımlılık olduğundan sigaraya yatkın oluna bildiğini söyledi.Emzik hiç sevmedi canım tutmuyor bile, onun emzigi benim memeinşallah doyuyordur.. bugün sağım yaptım 40 cc bile çıkmadı
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda şifa versinBizim hiç belirtimiz yoktu ama dün uyku hali başladı sıfır tepki aklım çıkıyordu sadece soluk alıp verdiğini duyuyordum. Şimdide emmiyor ne yapacagım bu işi bilmiyorum göğüslerimde küsmeye başladı
İçtiği sütü aspire ettiğini düşünüyorlar yani ciğerlerine kaçırdığını son günlerde sütüm hiperlaktsdyon gibiydi onu söyledikten sonra olabilir dediler birde acayip kusuyordu günde 4-5 kez fıskırır tarzdaydı bilmiyorum ondan mı? Biz devlete kalça ultrasonu için gittik orda hırıltılı solunum duyuyoruk arada dedikten sonra akciğer filmi çekildi öyle raslantısal bulundu
Yaa bende istiyorum suyu çok seviyor. Dün pişiği var diye kovaya su koyup belden aşağı soktuk. Bi keyiflendi çıkarınca ağladı bi kere daha soktukDün biz de spaya gittikkarnı toktu ve yolda uyuyakalmıştı uyandırınca suya girince bi korktu ağladı sonra da sevdi süre bitinxe çıkartınca ağladı bu sefer de tam terazi burcu bi kızım var
Yaa araştırmaya bak ya sigara ile bağlantısı ne kadar değişik.. aman kızım iyi ki tutmuyorsun o zaman annecimSaglık ocağındaki doktor ve hemşire emziği tavsiye etmedi. Gittiğimizde kızımın ağzında emzik vardı, Uyardılar, Damak yapısını bozuyor, ilerde orta kulak iltihabına sebeb oluyor, büyüdüğünde de ağız hareketinden dolayı bağımlılık olduğundan sigaraya yatkın oluna bildiğini söyledi.
Bana da doktor tavsiye etti prematüre olduğu için çeneyi güçlendiriyormuş. Emzik konusunda herkes farklı görüşte aslında. Sigaraya yatkınlığı etkileyeceğini sanmıyorum ya. Yani emzik bağımlısı ise de kişilikten demek ki bağımlılık eğilimi vardır öyle olabilir. Kuzey mesela keyfi alıyor bağımlısı değil.Saglık ocağındaki doktor ve hemşire emziği tavsiye etmedi. Gittiğimizde kızımın ağzında emzik vardı, Uyardılar, Damak yapısını bozuyor, ilerde orta kulak iltihabına sebeb oluyor, büyüdüğünde de ağız hareketinden dolayı bağımlılık olduğundan sigaraya yatkın oluna bildiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?