2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya kızlar, emme sonrası kusma çok arttı bizde. Bugün iki kere çok fazla derece de kustu peynir gibi... emzirme sonrasi dik tutuyorum gaz da cikariyoruz ama iki gündür arttı bu kusmaları.. burunda tıkalı.. ayrıca uykuya düştü çocuk.. emiyor emiyor ama kusuyor yeterli besin alıyor mu emin de olamıyorum.. babamiz yok şehir dışında salı gelecek şimdi görürsem mi doktora..

Bence götür canım tıkanıklık ve uykuya düşme de eşlik ettiği için. Ne kadar ve ne sıklıkla emiyor?

Bizde uykuya düşkünlük yok ama kusması çok. Emdikten sonra , yatarken, kucaktayken, bazen az, bazen apız dokusu, bazen peynir kıvamı, bazen fışkırtarak kusuyor. Doktor ve sağlık ocağı fazlasını kusuyordur dediler.

Annem de fazlasını kusuyor dedi, ama bu kadar artinca endişe ettim canım.. az az emzireyim dedim o zmn da elini emiyor doymuyor

Ben hiç yıkama setinde tek yıkamadım öyle mi oluyor gerçekten onunla birlikte kucağında girseydin, geçen gün ben öyle yaptım Ama banyodan sonra kv aldı oğlanı o kuruladı giydirdi
Bende ten tene temas icin istedim aslinda ama evde kimse olmayinca cesaret edemedim o olayi ya daha iyi olurrdu tabi

Kuzum ya ben bunları yeni okudum çok çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi ne durumdasınız?

Her miziklandiginds veriyorum..2 saat bazen 1 saat araliklarla iki meme 30 dk emiyor bazen de 10 dk keyfine gore
Elini emmeye başlıyor hemen aman doymadı bu çocuk mama var diyorlar..neden mis peki?
Canım emme aralığı iyi bence ama çok çekiyorsa fazla gelmiş olabilir.
0-1 yaş aralığında haz bölgesi ağız olduğu için elini ağzına götürüyor ya da meme,emzik emiyor zamanla ayağını falan emebilir dişlik, oyuncaklar, çevredeki nesneler ... 1 yaşına kadar dünyayı bu şekilde algılamaya ve rahatlamaya çalışacak

Emzik hiç sevmedi canım tutmuyor bile, onun emzigi benim meme inşallah doyuyordur.. bugün sağım yaptım 40 cc bile çıkmadı

Emzik hiç sevmedi canım tutmuyor bile, onun emzigi benim meme inşallah doyuyordur.. bugün sağım yaptım 40 cc bile çıkmadı
Emzirdiğin içindir kuzum. Ben hep sağım yaparak veriyorum emmedigi için yeni sağım yapsam bile 2 saat sonra rahatsız etmeye başlıyor. Makineler boşaltamıyor gerçekten

Emzirdiğin içindir kuzum. Ben hep sağım yaparak veriyorum emmedigi için yeni sağım yapsam bile 2 saat sonra rahatsız etmeye başlıyor. Makineler boşaltamıyor gerçekten
Hastane tipi kiralasan canım onlar daha ii bosaltiyormus..biberonla mi veriyorsun?

Saglık ocağındaki doktor ve hemşire emziği tavsiye etmedi. Gittiğimizde kızımın ağzında emzik vardı, Uyardılar, Damak yapısını bozuyor, ilerde orta kulak iltihabına sebeb oluyor, büyüdüğünde de ağız hareketinden dolayı bağımlılık olduğundan sigaraya yatkın oluna bildiğini söyledi.

Dün biz de spaya gittik karnı toktu ve yolda uyuyakalmıştı uyandırınca suya girince bi korktu ağladı sonra da sevdi süre bitinxe çıkartınca ağladı bu sefer de tam terazi burcu bi kızım var
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda şifa versin çok şükür bak fark etmişsiniz tedaviye başlanmış kendini suçlama hiç

Dün biz de spaya gittik karnı toktu ve yolda uyuyakalmıştı uyandırınca suya girince bi korktu ağladı sonra da sevdi süre bitinxe çıkartınca ağladı bu sefer de tam terazi burcu bi kızım var
Yaa bende istiyorum suyu çok seviyor. Dün pişiği var diye kovaya su koyup belden aşağı soktuk. Bi keyiflendi çıkarınca ağladı bi kere daha soktuk

Yaa araştırmaya bak ya sigara ile bağlantısı ne kadar değişik.. aman kızım iyi ki tutmuyorsun o zaman annecim

Bana da doktor tavsiye etti prematüre olduğu için çeneyi güçlendiriyormuş. Emzik konusunda herkes farklı görüşte aslında. Sigaraya yatkınlığı etkileyeceğini sanmıyorum ya. Yani emzik bağımlısı ise de kişilikten demek ki bağımlılık eğilimi vardır öyle olabilir. Kuzey mesela keyfi alıyor bağımlısı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…