- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Artık memeyi reddediyor çok üzülüyorum en çoköşstediğim şeydi emzirmek eds sistem deniycem onuda deneyeyim domatesli şehriye çorbası yaparız sıkça ama
Hemen alayım e bebekte var sanırım keşke artsaCanım ben bahsetmiştim. Evet buydu ben hala çok memnunum. Bebeğimin emmesi güçlendi bunun sayesinde. Mememde vakit geçirdikçe de azalan sütüm az da olsa arttı.
Yerim onu ben hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle atlatsın inşallah kuzucuk.Kizlar 29 aralik sunnet oluyoruz
Tabiki denerim bir nevi arabası çorbası demekki severimde sağol canımFlowervillage Kızlar annem bana tavuklu un çorbası yada tavuk suyuna un çorbası yap süt arttırır dedi tarifinde basit unu kavurarak yapıyorsunuz okadar isterseniz deneyin gaz yapma riski de hiç yok
Evet ya mahfolmustum bende hakkatenYerim onu ben hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle atlatsın inşallah kuzucuk.Büyüdü bunlar büyüdüüüü nerde bizi karnımızın içinde tekmeleyen bebişler hahaha ya cidden erkek anaları beni anlar ne tekmeler yedik bu minnaklardan şimdide dışarda yerlere göklere işiyor eşşekler
Bana her öğün iç dedi açıktiğındaArtık memeyi reddediyor çok üzülüyorum en çoköşstediğim şeydi emzirmek eds sistem deniycem onuda deneyeyim domatesli şehriye çorbası yaparız sıkça ama
Annem de bana un corbasi yap diyor ama yapacak enerjiyi bulamıyorum eşim yapıyor genelde yemekleri. Deneyeyim bakalım senin dediğini de ☺Flowervillage Kızlar annem bana tavuklu un çorbası yada tavuk suyuna un çorbası yap süt arttırır dedi tarifinde basit unu kavurarak yapıyorsunuz okadar isterseniz deneyin gaz yapma riski de hiç yok
Ayına göre karar ver ama başlığına canım. 1-2 yazan yenidoğan. 3 yazan bir aylık. E bebekte bir tabloda gösteriyordu. Biberonun numaralarınıHemen alayım e bebekte var sanırım keşke artsa
Bende seninle konuştuktan hemen sonra almıştım dediğin gibi emmesi güçlendi memeyi de daha güçlü emiyorCanım ben bahsetmiştim. Evet buydu ben hala çok memnunum. Bebeğimin emmesi güçlendi bunun sayesinde. Mememde vakit geçirdikçe de azalan sütüm az da olsa arttı.
Aşağıdaki tablodan bahsediyorumHemen alayım e bebekte var sanırım keşke artsa
Ayy çok çok sevindimBende seninle konuştuktan hemen sonra almıştım dediğin gibi emmesi güçlendi memeyi de daha güçlü emiyor
Biz iki gün eşimle dışarı çıktık Deniz'i anneme bıraktık uyanırsa mama verir diye.Uyandığında mama yapmışlar 100 ml içmiş doymamış bi 30 ml daha içmiş onda da doymamış sonra biz eve geçtik emzirdim anca doydu.Ben emzirdikten sonra 60 ml ile doyuyor çok nadir 90 ml içiyor demek ki benim sütüm de artmış diye düşünüyorum
Merhaba canım.Ayına göre karar ver ama başlığına canım. 1-2 yazan yenidoğan. 3 yazan bir aylık. E bebekte bir tabloda gösteriyordu. Biberonun numaralarını
Hayırlısı ile olsun bitsin inşallahKizlar 29 aralik sunnet oluyoruz
O hangisiydi ya ben bir tek bunu aldım onu da tuttuAvent ultra soft mükkoo
Seni çok iyi anlıyorum bebeği minik doğan anneler bizi anlarKızlar şikayet etmeyin biz 20gün yeni doğan ve 0-1 ay giydik. Şimdi 0-3 ay/1-3ay kıyafetlere yeni geçiyoruz. Kıyafetler küçük geldikçe seviniyorum. Evde kendi imkanlarımızla tarttık 3.400ü geçmiş bebişko sevindikinşallah doğru düzgün tartmak boyunu ölçmek nasip olur bir an önce bizr büyüdü gibi geliyor ama bilemiyorum
Bence artık 3 aylık olanı 4 numarayı alabilirsin. Bunlar bebek çekmeden gelmeyen başlıklar olduğu için akışı zaten diğerlerine göre çok yavaş. Eğer bebek zaten diğer biberona alıştıysa bunla birazcık zorlanır çünkü ben denedim cidden hem az geliyor hem iyice vakumlamak gerekiyor.Merhaba canım.
Bende yenidoğan Avent kullanıyordum. Şimdi değiştireceğim, yeni biberon alacağım. Bebeğim 2 ayı geçti.
Orta akış denen 4 numarada 3m+ yazıyor. Acaba üç aylık olunca onu mu alsam yoksa 3 numara yazan 1+ mı alsam ?
3 numara yazan 1+ alırsam 4 aylıkken falan zor mu olur acaba ?
Yenilenmiş bu biberon uçları.
Öyle gerçektenHayırlısı ile olsun bitsin inşallah
O hangisiydi ya ben bir tek bunu aldım onu da tuttu
Seni çok iyi anlıyorum bebeği minik doğan anneler bizi anlarBizim de öyle yenidoğanları kaldırdım 0-3 ay olanlardan kimisi oluyor kimisi olmuyor bazı 3 ayları giydirmeye başladım insan büyüdükçe öyle mutlu oluyor ki
Bende solgarin su vitaminini deneyecegim. Arttirdigi yonunde cok fazla yorum varŞehriye çorbası
Vitamin hakikaten arttırıyor bencede kullanmak lazım. Şu vitamini kullanıyorum şuan emziren anneler için hem enerjimi toplamama yardım ediyor hemde süt yapıyor gibi geldi bana hamileliktede solgar b12 kullanmıştım çok memnun kalmıştım.Bende solgarin su vitaminini deneyecegim. Arttirdigi yonunde cok fazla yorum var
Kilo yaptigi soylenmis ama. Istah actigi icin mi yoksa ilacin kendisi mi acabaVitamin hakikaten arttırıyor bencede kullanmak lazım. Şu vitamini kullanıyorum şuan emziren anneler için hem enerjimi toplamama yardım ediyor hemde süt yapıyor gibi geldi bana hamileliktede solgar b12 kullanmıştım çok memnun kalmıştım.
Onu da araştırayım benimki biraz stres kaynaklı ya. Evde çok bunaldim ondan. Dışarı çıkıp gezince sütümde azalma olmuyorBende solgarin su vitaminini deneyecegim. Arttirdigi yonunde cok fazla yorum var
Canım hiç bir vitamin kilo yapmaz aslında Çünkü kilo yapması için ciddi bir kalori içermesi gerekir.Kilo yaptigi soylenmis ama. Istah actigi icin mi yoksa ilacin kendisi mi acaba
O zaman kendine engel olOnu da araştırayım benimki biraz stres kaynaklı ya. Evde çok bunaldim ondan. Dışarı çıkıp gezince sütümde azalma olmuyor
Kuzey'in farkındalığı artmaya başlamıştır. Açlık huzursuzluğuna artık daha şiddetli tepki veriyor. Mesela Ericson'a göre de sevgi ve güven bağı 0-2 yaşta kurulduğu için bu açlık, kirli bez, gaz, uyku gibi bebeğin sorunları anne tarafından şefkatle ve bir an önce giderilmeli yoksa güven bağı kurmaz ve yetişkinlikte de güven problemi olan kişiler olabilirlerBende öyle düşünmüştüm emziğe özel bi durum değil. Acıkınca tepinerek ağlayan bebek nasıl olurmuş sonraAy 2 gündür yeni başladı eskiden ağlıyordu da,normal ağlıyordu. 2 gündür kıpkırmızı oluyor dün akşam rengi mamanın yarısında anca açıldı öyle kızardı ki dalga dalga kayboldu uğunuyor ayaklarını vuruyor. Mama işi en çok bu durumda zorluyor meme olsa ver geç o mama olana kadar tükeniyoruz
Bu avent natural response en son çıkan model değil mi? Bende avent natural var inanılmaz memnunum. Lansinohta süt sağınca bazen ucunu takıp içireyim hemen diyorum onu sevmiyor (anne memesi de sevmediğindenCanımmkızlar bebeğim artık emmiyor çünkü sütüm nerdeyse hiç kalmadı bana bir arkadaş bir biberon dan bahsetmişti son çare onu birde kabloyla mama versem sistem var onu deniycem biberon resimdeki miydi bilen yada söyleyen arkadaş görür belki
Canım avent air soft kullanıyorum ben dudağına çok güzel oturuyorHayırlısı ile olsun bitsin inşallah
O hangisiydi ya ben bir tek bunu aldım onu da tuttu
Seni çok iyi anlıyorum bebeği minik doğan anneler bizi anlarBizim de öyle yenidoğanları kaldırdım 0-3 ay olanlardan kimisi oluyor kimisi olmuyor bazı 3 ayları giydirmeye başladım insan büyüdükçe öyle mutlu oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?