2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Artık memeyi reddediyor çok üzülüyorum en çoköşstediğim şeydi emzirmek eds sistem deniycem onuda deneyeyim domatesli şehriye çorbası yaparız sıkça ama
Flowervillage Kızlar annem bana tavuklu un çorbası yada tavuk suyuna un çorbası yap süt arttırır dedi tarifinde basit unu kavurarak yapıyorsunuz okadar isterseniz deneyin gaz yapma riski de hiç yok

Kizlar 29 aralik sunnet oluyoruz
Yerim onu ben hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle atlatsın inşallah kuzucuk. Büyüdü bunlar büyüdüüüü nerde bizi karnımızın içinde tekmeleyen bebişler hahaha ya cidden erkek anaları beni anlar ne tekmeler yedik bu minnaklardan şimdide dışarda yerlere göklere işiyor eşşekler

Evet ya mahfolmustum bende hakkaten insallah cabucak iylesir bu dertten de kurtuluruz

Artık memeyi reddediyor çok üzülüyorum en çoköşstediğim şeydi emzirmek eds sistem deniycem onuda deneyeyim domatesli şehriye çorbası yaparız sıkça ama
Bana her öğün iç dedi açıktiğında
Flowervillage Kızlar annem bana tavuklu un çorbası yada tavuk suyuna un çorbası yap süt arttırır dedi tarifinde basit unu kavurarak yapıyorsunuz okadar isterseniz deneyin gaz yapma riski de hiç yok
Annem de bana un corbasi yap diyor ama yapacak enerjiyi bulamıyorum eşim yapıyor genelde yemekleri. Deneyeyim bakalım senin dediğini de ☺

Canım ben bahsetmiştim. Evet buydu ben hala çok memnunum. Bebeğimin emmesi güçlendi bunun sayesinde. Mememde vakit geçirdikçe de azalan sütüm az da olsa arttı.
Bende seninle konuştuktan hemen sonra almıştım dediğin gibi emmesi güçlendi memeyi de daha güçlü emiyor
Biz iki gün eşimle dışarı çıktık Deniz'i anneme bıraktık uyanırsa mama verir diye.Uyandığında mama yapmışlar 100 ml içmiş doymamış bi 30 ml daha içmiş onda da doymamış sonra biz eve geçtik emzirdim anca doydu.Ben emzirdikten sonra 60 ml ile doyuyor çok nadir 90 ml içiyor demek ki benim sütüm de artmış diye düşünüyorum

Hemen alayım e bebekte var sanırım keşke artsa
Aşağıdaki tablodan bahsediyorum
Ayy çok çok sevindim yaşasın çoğalan sütler yaşasın büyüyen bebişler öperim sarper deniz kuzusunu

Eklentiler

• d00485d2-cf25-435a-b73c-6490f4e9e175.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 43
Ayına göre karar ver ama başlığına canım. 1-2 yazan yenidoğan. 3 yazan bir aylık. E bebekte bir tabloda gösteriyordu. Biberonun numaralarını
Merhaba canım.
Bende yenidoğan Avent kullanıyordum. Şimdi değiştireceğim, yeni biberon alacağım. Bebeğim 2 ayı geçti.
Orta akış denen 4 numarada 3m+ yazıyor. Acaba üç aylık olunca onu mu alsam yoksa 3 numara yazan 1+ mı alsam ?
3 numara yazan 1+ alırsam 4 aylıkken falan zor mu olur acaba ?
Yenilenmiş bu biberon uçları.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-27-12-41-03-82_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    15 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar 29 aralik sunnet oluyoruz
Hayırlısı ile olsun bitsin inşallah

Avent ultra soft mükkoo
O hangisiydi ya ben bir tek bunu aldım onu da tuttu

Seni çok iyi anlıyorum bebeği minik doğan anneler bizi anlar Bizim de öyle yenidoğanları kaldırdım 0-3 ay olanlardan kimisi oluyor kimisi olmuyor bazı 3 ayları giydirmeye başladım insan büyüdükçe öyle mutlu oluyor ki

Eklentiler

• Screenshot_20231127_124842_Hepsiburada.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 43
Bence artık 3 aylık olanı 4 numarayı alabilirsin. Bunlar bebek çekmeden gelmeyen başlıklar olduğu için akışı zaten diğerlerine göre çok yavaş. Eğer bebek zaten diğer biberona alıştıysa bunla birazcık zorlanır çünkü ben denedim cidden hem az geliyor hem iyice vakumlamak gerekiyor.
Eğer emin olamıyorsan tek biberon 2 farklı başlık alabilirsin . Biberon başlığı da ayrıca satılıyordu çünkü. Ben bir biberon aldım ve yedek başlık aldım.

Öyle gerçekten Bu sıralar yeni yeni anne karnında olmadığının farkına varıyor ışıklar sesler onu daha çok rahatsız ediyor uykus süresi kısalıyor gelişimlerini değişimlerini gözlemlemek çok güzel. Bazen gaz sancılarından beslenme krizlerinden insan fırsat bulamayıp bir şok anı kaçırsa da genel olarak zaman hızlı akıyor ne zaman hamile kaldım ne zaman doğum oldu o dönemin içindeyken zaman bitmiyor geçmiyor ama sonrasında sanki çok hızlı akmış gibi gerçekten değişik hislermiş bunlar. Biz şimdi atak dönemlerine giriyoruz yavaştan dün gaz ve kusma kriziyle epey yordu bizi bu gece biraz sakin ama gündüzleri artık çok daha az uyuyor. Kısa kısa uyuyor

Bende solgarin su vitaminini deneyecegim. Arttirdigi yonunde cok fazla yorum var
Vitamin hakikaten arttırıyor bencede kullanmak lazım. Şu vitamini kullanıyorum şuan emziren anneler için hem enerjimi toplamama yardım ediyor hemde süt yapıyor gibi geldi bana hamileliktede solgar b12 kullanmıştım çok memnun kalmıştım.

Eklentiler

• IMG_0572.webp
    20 KB · Görüntüleme: 42
Kilo yaptigi soylenmis ama. Istah actigi icin mi yoksa ilacin kendisi mi acaba

Kilo yaptigi soylenmis ama. Istah actigi icin mi yoksa ilacin kendisi mi acaba
Canım hiç bir vitamin kilo yapmaz aslında Çünkü kilo yapması için ciddi bir kalori içermesi gerekir.
Bazı vitaminler iştah açar ama çoğu da psikolojiktir.
Yani ihtiyacınız varsa gönül rahatlığıyla vitamin kullanabilirsiniz

Kuzey'in farkındalığı artmaya başlamıştır. Açlık huzursuzluğuna artık daha şiddetli tepki veriyor. Mesela Ericson'a göre de sevgi ve güven bağı 0-2 yaşta kurulduğu için bu açlık, kirli bez, gaz, uyku gibi bebeğin sorunları anne tarafından şefkatle ve bir an önce giderilmeli yoksa güven bağı kurmaz ve yetişkinlikte de güven problemi olan kişiler olabilirler ahh kuramlar ... Tabii bu 2 dk mama hazırlamaya gittim çocuğum bana güvenmedi değil. O bizim de problemimiz anne sütü ve mama karıştırılmadığı için süt ısıtıp veriyorum doymazsa ek mama ilavemiz var o aralıkta sanki günlerdir aç gibi yırtınıyor
Bu avent natural response en son çıkan model değil mi? Bende avent natural var inanılmaz memnunum. Lansinohta süt sağınca bazen ucunu takıp içireyim hemen diyorum onu sevmiyor (anne memesi de sevmediğinden ) ama bu seri aşkı resmen
Canım avent air soft kullanıyorum ben dudağına çok güzel oturuyor yan taraflarını karşılaştır anlarsın ama seninki bunu tuttuysa sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…