Merhaba hosbulduk birkaç kişiye söylemeyi denedim arkadaş olarak çok sert tepkiler aldim.Ikj kızım var 8 ve 4 yasinda canım.Ne yapacağım nasıl bakacağım bilmiyorum ücretsiz izin alırım ama nereye kadar.Evimiz yok kızlarım çok üzülür mü acaba kafamda bisuru soru çok farklı hissediyorum günaha da girmekten korkuyorum. 8 hastalığım canim
Bilmiyorum kimseye söyleyemedim söylemeye çalıştığım kişiler de sert tepki verdi ölür fln diye sustum ben de..Aldırmayı düşündüm bende ama biri sana olur derse uzuluyormussun ya da çılgın gibi hormon patlaması yaşıyorum.Iki kızım için de vicdan azabı tabi..8 hastalığım sizler kac haftaliksiniz nasılsınız
Kendi çekirdek aileniz dışında kimseyi ilgilendiren bir durum değil bu. Kardeşleri olacağı için de çok şanslı diğer iki evladın. Güzel taraflarını düşün lütfen. Hayırla ve sağlıkla devamını dilerimMerhaba beni de aranıza alır mısınız?Çok duygusalim 2 kızım var ucuzlere hamile oldugumu ogrendim ne hissedecegimi bilmiyorum doğum Ekim gozukuyor ama erken alıyorlarmış ama bu gruba geleyim dedim.Kizlar öğretmenim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım mucizelere kiyacak misin dedi doktorum.Iki kese var birinde iki bebek diğeri tek..Kimseye söyleyemedik çok utanıyorum çok korkuyorum ne yapacagim bilmiyorum ailemde ikiz var ama ucuz yok sizler nasilsiniz
Merhaba benim ilk hamileliğim hiç belirtim yok kasıklarım arada ağırlık gibi oluyor okadar. O yüzden belirti olmasada korkmayın ben içim içimi yedim geçen haftalarda dr. Çok kızdı yapma böyle diye. Çok şükür büyümüştü ve 3 gün önden gidiyor. 9+2 olduk bugün akıntım var benimde çok şükürBen de şu an ağrı acı yok tek belirtimi de 8+3 gibi yok
Çarşamba inş o atan kalbi gene görebilirim. İnş büyümüştür. Ama hiç belirti yaşamamak da normal mi ? Sadece bazen çok ayakta dolanınca hafif ağrı yapıyor bir de akıntı bak akıntı var hatta böyle yumurtlama zamanı gibi toplu olabiliyor bu normal mi ? Hani çok özür dileyerek yazıyorum ama sümüğümsü bir şey bu normal mi ?
Hadi bakalım canım inşallah hayırlısı ile 11. Haftaya geldiğinde demek istediğimi anlayacaksınDediğim gibi canım göbekten çıkmayacak kasıktan büyüyecek. 11. Haftayı bilemem ama benim bence göbeğim var fakat bunun bebekle alakası olduğunu düşünmüyorum.
Benim geçen hafta kasığım çok ağrıdı ama bu hafta ağrı galan yok. Ağrıya eşlik eden bir leke va de olmadı çarşamba öğreneceğiz
Devlette yaptırayım diyorum ama bilemedim sen ne düşünüyorsun canımHem usg hem de kan kuzum
Endişeni anlayabiliyorum. Bu bi şans canım. Rabbim taşıyamacağın yükü vermez. Ben de öğretmenim büyük ihtimalle ücretsiz izni falan da düşünüyorsun nasıl yetişeceğiz diyorsun. Yasal haklarını sonuna kadar kullanırsın. Hem de rızkıyla gelir derler ya bi yol bulunur bunları düşünüp stres yapma. Rabbim sana sağlık güç kuvvet versin inşallah sağlıcakla kucağına al. Gör bak ne kadar güzel olacak her şey.Merhaba beni de aranıza alır mısınız?Çok duygusalim 2 kızım var ucuzlere hamile oldugumu ogrendim ne hissedecegimi bilmiyorum doğum Ekim gozukuyor ama erken alıyorlarmış ama bu gruba geleyim dedim.Kizlar öğretmenim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım mucizelere kiyacak misin dedi doktorum.Iki kese var birinde iki bebek diğeri tek..Kimseye söyleyemedik çok utanıyorum çok korkuyorum ne yapacagim bilmiyorum ailemde ikiz var ama ucuz yok sizler nasilsiniz
Ben de iyi hissetmiyorum herhalde kuzum inşallah sağlıklı doğar bakabilirim kızlarım da haksızlık etmemSize tepki verenler çok ayıp etmişler, önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz
Ani karar alma canım vaktin var bu fikre alışmak için bir şans ver kendine eşinle konuş bol bol desteği ondan iste etrafındaki çarşaf ağızlıların da ağzını yırt gitsin sert tepki vermek de neymiş ya sinir oldum sanki irademizde olan bişey tekil çoğul gebelikBen de iyi hissetmiyorum herhalde kuzum inşallah sağlıklı doğar bakabilirim kızlarım da haksızlık etmem
Ah canım benim çok üzüldüm iki kese mi vardı tek kese mi?İnşallah gönlünce sağlıcakla kucağına alırsın.cok çok sagol❤Canim bende diger haftaya kadr ikiz gebeydim ama bu gecen carsamba teke dustu biri kayboldu oncesinde birinin kalbi guzel atiyorken digeri cok zayifti kalbi ve gecen hafta teke dustu digeri gelismemisti ve minicik kalmisti herseyin hayirlisi tabi inan istiyordm ikiz olmasini benimde bir kizim var 3 yasinda ama nedense ikizide istedm kardeslerimde ikiz neyse iste takdiri ilahi suan tek gebwlik devam ediyor 9 haftaligm zamanin gecmesini ve kucagima almayi dort gozle bekliyorm sende moralini duzel hersey allahtan vardir bundada bir hikmetinsallah hersey gonlnce olur
İnşallah canim sen kaç haftaliksin başka çocuğun var mi?Çok çok teşekkür ederimEndişeni anlayabiliyorum. Bu bi şans canım. Rabbim taşıyamacağın yükü vermez. Ben de öğretmenim büyük ihtimalle ücretsiz izni falan da düşünüyorsun nasıl yetişeceğiz diyorsun. Yasal haklarını sonuna kadar kullanırsın. Hem de rızkıyla gelir derler ya bi yol bulunur bunları düşünüp stres yapma. Rabbim sana sağlık güç kuvvet versin inşallah sağlıcakla kucağına al. Gör bak ne kadar güzel olacak her şey.
Evet hic sorma sanki bilerek yapmışım.Biri de 5 kızın olur dedi ben şok ben ne dert o ne dert bende belli degil yq gider fln deidm kapadım konuyu kimseye soyleyemedimAni karar alma canım vaktin var bu fikre alışmak için bir şans ver kendine eşinle konuş bol bol desteği ondan iste etrafındaki çarşaf ağızlıların da ağzını yırt gitsin sert tepki vermek de neymiş ya sinir oldum sanki irademizde olan bişey tekil çoğul gebelik
Canım esim çok karşı günah diyor istedik Bi kere diyor Rabbım 3 verdi diye vaz mi gectik diyeceğiz diyorAldırıp aldırmama konusunda kimseye fikir sormanı önermem. Tamamen eşinle konuş, düşün, tart. Eşinle birlikte karar ver.
Çünkü herkes dışarıdan bir göz ile kolayca yorum yapar.
Gebeliğe devam konusunda yorum yapmak gerekirse, riskler herkeste var. Bir tane olsa yaşamayabilir, üç tane olsa sağlıklı doğabilir. Takdir-i ilahi.
Tabi ki çoğul gebelikler daha fazla risk taşıyor bu bir gerçek ama her zaman olumsuz sonuçlanacak diye bir şey yok.
Çok çok teşekkür ederim canim❤Kendi çekirdek aileniz dışında kimseyi ilgilendiren bir durum değil bu. Kardeşleri olacağı için de çok şanslı diğer iki evladın. Güzel taraflarını düşün lütfen. Hayırla ve sağlıkla devamını dilerim
Benimde ağrıyor yavaş yürüyorum aksiyorum sanki bazen tuhaf
Sağ benimde
Merhaba hayırlı olsun öncelikle eşinden yana şanslısın vicdanlı inançlı bende onun gibi düşünüyorum bu konuda tabi sadece fikir ama onca bebek isteyen var rabbim kaçıncıyı nasip etmiş bırak büyüsünler sağlıkla yaşasınlar dilerimÇok çok teşekkür ederim canim❤
Magnezyum iyi gelir bende önceden arada kullanıyordum. Simdi kullanmak aklıma gelmedi. Dayanılmaz olmadığı için şimdilik idare ediyorum. Sevindim senin adına iyi ol hep. Kaç haftalık oldun kalp atışını duydunmu?Sağ kalça kemiğimin ağrıdığını söylemiştim ya, doktora sordum. Olabileceğini söyledi.
Magnezyum ve D vitamini verdi.
Folik asit kullanıyorum hala, 20 gün falan var bitmesine. Yanına bir de magnezyumu kullanmaya başladım.
Folik asit bittikten sonra magnezyum + D vitamini devam edeceğim.
Zaten ilk 3 aylık dönem bittikten sonra herkese başlanıyor herhalde
Haber vereceğimi söylemiştim ya. Yazayım dedim. Faydası oldu sanki
Benim epey ilerledi.Magnezyum iyi gelir bende önceden arada kullanıyordum. Simdi kullanmak aklıma gelmedi. Dayanılmaz olmadığı için şimdilik idare ediyorum. Sevindim senin adına iyi ol hep. Kaç haftalık oldun kalp atışını duydunmu?
11. Haftadayım canım. Başka çocuğum yok 4 yıl süren uğraşlar sonucunda ilk gebeliğimİnşallah canim sen kaç haftaliksin başka çocuğun var mi?Çok çok teşekkür ederim
Evet ilerdesymissin canım o zaman tabi farklı olur senin. Benim 7 haftalikti 6 haftalık çıktı karından baktı oluşum başlamış dedi vajinal bakilsa belki duyulur dedi ama gerek yok dedi 10 gün sonra gel dedi. Bu kez bebisimide görüp kalp atisinida duyarım, inşallah. Senin 7+3de karındanmi duydun kalp atisiniBenim epey ilerledi.
10+5Dayanılmaz değildi benimde ama özellikle yatarken ağrıyordu nedense, geceleri rahatsız ediyordu. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın ? Senin daha küçük olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?