2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Aldırıp aldırmama konusunda kimseye fikir sormanı önermem. Tamamen eşinle konuş, düşün, tart. Eşinle birlikte karar ver.
Çünkü herkes dışarıdan bir göz ile kolayca yorum yapar.

Gebeliğe devam konusunda yorum yapmak gerekirse, riskler herkeste var. Bir tane olsa yaşamayabilir, üç tane olsa sağlıklı doğabilir. Takdir-i ilahi.
Tabi ki çoğul gebelikler daha fazla risk taşıyor bu bir gerçek ama her zaman olumsuz sonuçlanacak diye bir şey yok.

Kendi çekirdek aileniz dışında kimseyi ilgilendiren bir durum değil bu. Kardeşleri olacağı için de çok şanslı diğer iki evladın. Güzel taraflarını düşün lütfen. Hayırla ve sağlıkla devamını dilerim

Merhaba benim ilk hamileliğim hiç belirtim yok kasıklarım arada ağırlık gibi oluyor okadar. O yüzden belirti olmasada korkmayın ben içim içimi yedim geçen haftalarda dr. Çok kızdı yapma böyle diye. Çok şükür büyümüştü ve 3 gün önden gidiyor. 9+2 olduk bugün akıntım var benimde çok şükür

Hadi bakalım canım inşallah hayırlısı ile 11. Haftaya geldiğinde demek istediğimi anlayacaksın o minicik çıkıntının bebiş olduğunu göreceksin inşallah
Bazı gebeler çok belirti göstermez senin de öyledir bence. Benim o haftalarda bulantım vardı onun dışında belirtim yoktu her şey yolundadır merak etme

Endişeni anlayabiliyorum. Bu bi şans canım. Rabbim taşıyamacağın yükü vermez. Ben de öğretmenim büyük ihtimalle ücretsiz izni falan da düşünüyorsun nasıl yetişeceğiz diyorsun. Yasal haklarını sonuna kadar kullanırsın. Hem de rızkıyla gelir derler ya bi yol bulunur bunları düşünüp stres yapma. Rabbim sana sağlık güç kuvvet versin inşallah sağlıcakla kucağına al. Gör bak ne kadar güzel olacak her şey.

Ben de iyi hissetmiyorum herhalde kuzum inşallah sağlıklı doğar bakabilirim kızlarım da haksızlık etmem
Ani karar alma canım vaktin var bu fikre alışmak için bir şans ver kendine eşinle konuş bol bol desteği ondan iste etrafındaki çarşaf ağızlıların da ağzını yırt gitsin sert tepki vermek de neymiş ya sinir oldum sanki irademizde olan bişey tekil çoğul gebelik

Ah canım benim çok üzüldüm iki kese mi vardı tek kese mi?İnşallah gönlünce sağlıcakla kucağına alırsın.cok çok sagol❤

İnşallah canim sen kaç haftaliksin başka çocuğun var mi?Çok çok teşekkür ederim

Evet hic sorma sanki bilerek yapmışım.Biri de 5 kızın olur dedi ben şok ben ne dert o ne dert bende belli degil yq gider fln deidm kapadım konuyu kimseye soyleyemedim

Canım esim çok karşı günah diyor istedik Bi kere diyor Rabbım 3 verdi diye vaz mi gectik diyeceğiz diyor

Benimde ağrıyor yavaş yürüyorum aksiyorum sanki bazen tuhaf

Sağ kalça kemiğimin ağrıdığını söylemiştim ya, doktora sordum. Olabileceğini söyledi.

Magnezyum ve D vitamini verdi.

Folik asit kullanıyorum hala, 20 gün falan var bitmesine. Yanına bir de magnezyumu kullanmaya başladım.
Folik asit bittikten sonra magnezyum + D vitamini devam edeceğim.
Zaten ilk 3 aylık dönem bittikten sonra herkese başlanıyor herhalde

Haber vereceğimi söylemiştim ya. Yazayım dedim. Faydası oldu sanki

Magnezyum iyi gelir bende önceden arada kullanıyordum. Simdi kullanmak aklıma gelmedi. Dayanılmaz olmadığı için şimdilik idare ediyorum. Sevindim senin adına iyi ol hep. Kaç haftalık oldun kalp atışını duydunmu?

Benim epey ilerledi.
10+5 Dayanılmaz değildi benimde ama özellikle yatarken ağrıyordu nedense, geceleri rahatsız ediyordu. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın ? Senin daha küçük olmalı

Benim epey ilerledi.
10+5 Dayanılmaz değildi benimde ama özellikle yatarken ağrıyordu nedense, geceleri rahatsız ediyordu. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın ? Senin daha küçük olmalı
Evet ilerdesymissin canım o zaman tabi farklı olur senin. Benim 7 haftalikti 6 haftalık çıktı karından baktı oluşum başlamış dedi vajinal bakilsa belki duyulur dedi ama gerek yok dedi 10 gün sonra gel dedi. Bu kez bebisimide görüp kalp atisinida duyarım, inşallah. Senin 7+3de karındanmi duydun kalp atisini

Kızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Bikaç gündür faranjitim azdı iyice o kadar öksürüyorum ki bebek etkilecek diye korkuyorum artık. Öksürürken belimin ağrıdığını hissetmeye başladım. Sorum şu bitki çayları ıhlamur vs içilebilir değil mi? Veya bal tüketilebiliyor dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…