2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok çok az belki gazda olabilir şişkinlikte
Ben kendimde kilo alımı hiisetmiyorum o yüzden sordum
Benim bi belirginleşme var. Pantolonlarımın düğmeler kapanmıyor. kilo aldım mı bilmiyorum
Ben de belirginleşme çok yok tartılamadım da ama kilo alımı hissetmiyorum bakalım hafta içi tartılacağım
Yahu kocaman sanki. Bakıyorum yarım kilo kadar almışım evet ama göğüsler şiş karın şiş yarık kilo almışsam yine iyi dedim. Yani göbek mi şişlik mi bebek mi ben anlamadım
Yaaşişkinlik oluyor zaten ama kilo alımıfa olmuş olabilir benim dün midem çok ağrıdı bulantım var ama yemek yemeye zorluyorum kendimi kilo alımı yok galiba

Sanırım bu endişe annelik
Korkarım da hiç bitmeyecek

Hayır bide eskiden içime çekebilirdim karnımı şimdi asla girmiyo
Herşey sağlıklı ilerler inşallah ama kız bebekten sonra tek temennim çok kilo çatlak sahibi olmadan süreci bitirmek
Aynen ben de çekemiyoruz içime
henüz hiç yağlanmadım ama bir iki hafta içinde yağlanmaya başlarım diyorum.

13. Haftada çıkar tabiki ama şu an direkt karından şişmiyor aşağıdan büyüneye başlıyor. Yani kasıktan onun içinde şu an erken 8 haftada çıkmaz

Ben zaten biraz balık etliyim evlendikten sonra epey kilo aldım. İnşallah daha fazla almam
Amaaaaan bebişler biz sağlıklı olalım da veririz kiloyu beee
Nasılsınız kızlar tan okuyorum yazacağım bir şey çıkıyor
Benim karnim belirginlesti hafif dün akşam yazmıştım.
Bulantım yok ama kaşık agrisi yoruyor beni biraz
Haftaya kontrolüm bakalım
Yaaa 11. Haftaya giriş yapanlar da şişlik var demek ki 2li teste mi canım ?

Canım ben 11. Haftadayım ve belli yani o şişlik armut gibi normal göbek değil. Çıkıntı belli
Dediğim gibi canım göbekten çıkmayacak kasıktan büyüyecek. 11. Haftayı bilemem ama benim bence göbeğim var fakat bunun bebekle alakası olduğunu düşünmüyorum.
Benim geçen hafta kasığım çok ağrıdı ama bu hafta ağrı galan yok. Ağrıya eşlik eden bir leke va de olmadı çarşamba öğreneceğiz

Kızlar şu İkili test dedikleri kandan mı bakılıyormuş bana doktorum bizde bakabiliriz devlette de yaptırabilirsin dedi. Ben sanıyorum usg ile falan bakılıyor. Bilenler aydıntabilir mi

Merhaba beni de aranıza alır mısınız?Çok duygusalim 2 kızım var ucuzlere hamile oldugumu ogrendim ne hissedecegimi bilmiyorum doğum Ekim gozukuyor ama erken alıyorlarmış ama bu gruba geleyim dedim.Kizlar öğretmenim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım mucizelere kiyacak misin dedi doktorum.Iki kese var birinde iki bebek diğeri tek..Kimseye söyleyemedik çok utanıyorum çok korkuyorum ne yapacagim bilmiyorum ailemde ikiz var ama ucuz yok sizler nasilsiniz

Merhaba, hoş geldin
Neden utanıyorsun ?
Son adet tarihine göre kaç haftalıksın şuan ?

Ay maşallah hoş geldiniz sefalar getirdiniz hiç utanılacak bir şey yok rabbimin mucizesi hepsi nasıl iyi yaptınız yazdınız kaç haftaliksiniz

Merhaba, hoş geldin
Neden utanıyorsun ?
Son adet tarihine göre kaç haftalıksın şuan ?
Merhaba hosbulduk birkaç kişiye söylemeyi denedim arkadaş olarak çok sert tepkiler aldim.Ikj kızım var 8 ve 4 yasinda canım.Ne yapacağım nasıl bakacağım bilmiyorum ücretsiz izin alırım ama nereye kadar.Evimiz yok kızlarım çok üzülür mü acaba kafamda bisuru soru çok farklı hissediyorum günaha da girmekten korkuyorum. 8 hastalığım canim

Ay maşallah hoş geldiniz sefalar getirdiniz hiç utanılacak bir şey yok rabbimin mucizesi hepsi nasıl iyi yaptınız yazdınız kaç haftaliksiniz
Bilmiyorum kimseye söyleyemedim söylemeye çalıştığım kişiler de sert tepki verdi ölür fln diye sustum ben de..Aldırmayı düşündüm bende ama biri sana olur derse uzuluyormussun ya da çılgın gibi hormon patlaması yaşıyorum.Iki kızım için de vicdan azabı tabi..8 hastalığım sizler kac haftaliksiniz nasılsınız

Size tepki verenler çok ayıp etmişler, önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz

Canim bende diger haftaya kadr ikiz gebeydim ama bu gecen carsamba teke dustu biri kayboldu oncesinde birinin kalbi guzel atiyorken digeri cok zayifti kalbi ve gecen hafta teke dustu digeri gelismemisti ve minicik kalmisti herseyin hayirlisi tabi inan istiyordm ikiz olmasini benimde bir kizim var 3 yasinda ama nedense ikizide istedm kardeslerimde ikiz neyse iste takdiri ilahi suan tek gebwlik devam ediyor 9 haftaligm zamanin gecmesini ve kucagima almayi dort gozle bekliyorm sende moralini duzel hersey allahtan vardir bundada bir hikmet insallah hersey gonlnce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…