2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah inşallah kuzum
Ben bir de panik atak hastasıyım. Tedavimi oldum zamanında ilaçları falan bıraktım şimdi gebelik durumu bu her şeyi kafaya takma hali yeniden tetikleyecek diye de çekiniyorum şu bulantı olmasa hamile olduğumu biraz unutsam kafamı başka şeylere vereceğim de işte
Bulantı bilekliği ben de aldım daha gelmedi bakalım işe yarayacak mı bende

Drammine ağır bi ilaç diye biliyorum.Kullandım daha önce pat diye kesmişti bulantıyı ama hamilelik için bilemedim.
Hamilelere bunu yazıyoruz dedi ve direk onu verdi anlamadım ben de içmedim hiç zaten kadın doğum doktoru da onaylamadan ilaç kullanmayı düşünmüyorum.

Benim idrara sıkışınca o şekilde tek taraflı batma oluyor canım ama dediğin gibi genel bir alt karın ağırdı da oluyor sürekli değil ama ara ara vuruyor gibi böyle ben de soracağım çarşamba günü doktora normaldir inşallah

Evet canım.
İlk önce 6+3 gittiğimde sadece kese vardı. Bebek ve kalp atışı görülmedi, aslında bir şey var gibi ama tam belli değil dedi doktorum. Emin olamadı, vajinal ultrason ile bakarsak görebiliriz belki dedi ama ben istemedim Tereddüt ettiğimi de görünce radyoloji uzmanına gönderdi. Aynı gün radyoloji uzmanı baktı, görüntü aynıydı. Radyoloji uzmanı "çok minik var bir yerde, ben görüyorum, tecrübeme göre bebek bu "dedi. Doktorum bir hafta sonra çağırdı. 7+3 gittiğimde direkt kendim gördüm zaten. Minicik bir şeydi. Kalp atışını da duyduk. Sonra 10.hafta gel dedi, gittim geçenlerde. Büyümüş. 12.haftayı bekliyorum bakalım

Evet bal ve pekmez yaşını geçene kadar verilmiyor Allah korusun ölümle sonuçlanan vakalar bile varmış..

Sağol canım. Kozalak macunu gibi bişey var elimde. Bu illete çok sık düştüğüm için iyi gelir demişlerdi ama onu yemek riskli olabilir diye hiç elim gitmedi
Doktoruna danış canım ben doktor tavsiyesiyle herhangi bir yeşillik türünü marul hariç tüketmemeye çalışıyorum. Neyin yarayıp neyin yaramayacağını öğrenmek sormak en iyisi

Gün boyu yoktu çay için masaya oturdum yine aynı sıkışıklık baskı ve acı oldu. Yengeme sordum diyor o hareket ediyordur içerde oralarına denk geliyosa sıkışıp acı yapıyo olabilir dedi. Bilemedim Soralım bakalım

Kuzum bende 6-7 ay once tedavımı tamamladım birsenelik gebelik düşündüğüm için de devam etmedım ofke benımde , ara ara bende de oluyor k gel gıtler ama yapcak bısey yok :) kafaya takmadan olacak bısey degıl zaten bu annelık dozunda olsun dozunda tutabılelım en guzelı

Doktoruna danış canım ben doktor tavsiyesiyle herhangi bir yeşillik türünü marul hariç tüketmemeye çalışıyorum. Neyin yarayıp neyin yaramayacağını öğrenmek sormak en iyisi
Haklısın canım. Mesela ben senelerdir ağzıma tere sürmezsen gittim tere aldım sabahta öyle bi yiyorum ki sonra öğrendim ki hamilelikte yemek iyi değilmiş

Aşkım öyle ama yani o hep benden bekler biliyorum zorlandığı an sen yap diyecek

Bitki çayı ve cigkofte yasak canim ama bal içebilirsiniz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…