Ah inşallah kuzumO korkular endıseler olmazsa olmaz hepsı bende de var tecrubelı bı anne olsam bıle bı sekılde bastırmaya calısıyorum işte içimde kuzumsağlıkla büyürler doğarlar yaşarlar mınık kuzular inşallah
Hamilelere bunu yazıyoruz dedi ve direk onu verdi anlamadım ben de içmedim hiç zaten kadın doğum doktoru da onaylamadan ilaç kullanmayı düşünmüyorum.Drammine ağır bi ilaç diye biliyorum.Kullandım daha önce pat diye kesmişti bulantıyı ama hamilelik için bilemedim.
Benim idrara sıkışınca o şekilde tek taraflı batma oluyor canım ama dediğin gibi genel bir alt karın ağırdı da oluyor sürekli değil ama ara ara vuruyor gibi böyle ben de soracağım çarşamba günü doktora normaldir inşallahBenim komple alt karın canım sağ veya sol değil. Altta yaygın yani. Şimdi şuan bile kahvaltı masasındayız ve öne doğru eğilemiyorum tuvalete gideyim bi dedim azıcık yaptım cok etkili olmadı baya Baya acıyo valla. Bunu muhakkak sorucam doktora inşallah normaldir
Evet canım.Evet ilerdesymissin canım o zaman tabi farklı olur senin. Benim 7 haftalikti 6 haftalık çıktı karından baktı oluşum başlamış dedi vajinal bakilsa belki duyulur dedi ama gerek yok dedi 10 gün sonra gel dedi. Bu kez bebisimide görüp kalp atisinida duyarım, inşallah. Senin 7+3de karındanmi duydun kalp atisini
O arkadaş denk geldi, ondan ona sordumCanim ben kiz olarak gordum
Bana sormamisin ama tesaduf denk geldi
Grubun hem yoneticisi hemde cinsiyet tahmincisiO arkadaş denk geldi, ondan ona sordumyorumladığın için teşekkürler
Iyi denk getirmişimGrubun hem yoneticisi hemde cinsiyet tahmincisiPapatyamaviss :)))
Evet bal ve pekmez yaşını geçene kadar verilmiyor Allah korusun ölümle sonuçlanan vakalar bile varmış..Bitki çaylarının çoğu yasak ama ıhlamur dahil bir kaçı içilebiliyor diye biliyorum abartmamak kaydıyla içilebilir.ben hastayken ballı süt içmiştim mesela bal bebeğe uzun bir süre verilmiyor diye biliyorum ama hamilelikte duymadım öyle birşey
Doktoruna danış canım ben doktor tavsiyesiyle herhangi bir yeşillik türünü marul hariç tüketmemeye çalışıyorum. Neyin yarayıp neyin yaramayacağını öğrenmek sormak en iyisiSağol canım. Kozalak macunu gibi bişey var elimde. Bu illete çok sık düştüğüm için iyi gelir demişlerdi ama onu yemek riskli olabilir diye hiç elim gitmedi
Erkek dıyorumBana da yorum yapar mısınız8+2
Gün boyu yoktu çay için masaya oturdum yine aynı sıkışıklık baskı ve acı oldu. Yengeme sordum diyor o hareket ediyordur içerde oralarına denk geliyosa sıkışıp acı yapıyo olabilir dedi. BilemedimBenim idrara sıkışınca o şekilde tek taraflı batma oluyor canım ama dediğin gibi genel bir alt karın ağırdı da oluyor sürekli değil ama ara ara vuruyor gibi böyle ben de soracağım çarşamba günü doktora normaldir inşallah
Kuzum bende 6-7 ay once tedavımı tamamladım birsenelik gebelik düşündüğüm için de devam etmedım ofke benımde , ara ara bende de oluyor k gel gıtler ama yapcak bısey yok :) kafaya takmadan olacak bısey degıl zaten bu annelık dozunda olsun dozunda tutabılelım en guzelıAh inşallah kuzum
Ben bir de panik atak hastasıyım. Tedavimi oldum zamanında ilaçları falan bıraktım şimdi gebelik durumu bu her şeyi kafaya takma hali yeniden tetikleyecek diye de çekiniyorum şu bulantı olmasa hamile olduğumu biraz unutsam kafamı başka şeylere vereceğim de işte
Bulantı bilekliği ben de aldım daha gelmedi bakalım işe yarayacak mı bende
Yaaa eglencesıne takılıyoruz ıste ama tutacakmı cok merak edıyorum orası ayrıGrubun hem yoneticisi hemde cinsiyet tahmincisiPapatyamaviss :)))
Haklısın canım. Mesela ben senelerdir ağzıma tere sürmezsen gittim tere aldım sabahta öyle bi yiyorum ki sonra öğrendim ki hamilelikte yemek iyi değilmişDoktoruna danış canım ben doktor tavsiyesiyle herhangi bir yeşillik türünü marul hariç tüketmemeye çalışıyorum. Neyin yarayıp neyin yaramayacağını öğrenmek sormak en iyisi
Aşkım öyle ama yani o hep benden bekler biliyorum zorlandığı an sen yap diyecekMerhaba hayırlı olsun öncelikle eşinden yana şanslısın vicdanlı inançlı bende onun gibi düşünüyorum bu konuda tabi sadece fikir ama onca bebek isteyen var rabbim kaçıncıyı nasip etmiş bırak büyüsünler sağlıkla yaşasınlar dilerim
Ay kıyamam sağlıcakla kucağına al insallah11. Haftadayım canım. Başka çocuğum yok 4 yıl süren uğraşlar sonucunda ilk gebeliğim
Bitki çayı ve cigkofte yasak canim ama bal içebilirsiniz ❤Kızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Bikaç gündür faranjitim azdı iyice o kadar öksürüyorum ki bebek etkilecek diye korkuyorum artık. Öksürürken belimin ağrıdığını hissetmeye başladım. Sorum şu bitki çayları ıhlamur vs içilebilir değil mi? Veya bal tüketilebiliyor dimi.
Aaa cinsiyet mi bakıyorsun benimkilere de bakar mısın kac haftada bakiyorsunYaaa eglencesıne takılıyoruz ıste ama tutacakmı cok merak edıyorum orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?