2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bitki çayları yasak ya bal ı ben yiyorum ama

Limonlu ılık su içiyorum ben boğazım yumuşasın diye. Bir de tuzlu su ile ya da sirkeli su ile gargara yapıyorum yatmadan önce. Bitki çaylarından abartmamak kaydıyla içebiliyoruz sanırım ama hepsini değil , ben korkuyorum hiçbirini içmiyorum. Bal da tüketebiliyoruz, sadece şekerin fazlası zarar.

Limonlu suyu denedim ama fayda etmiyo ıhlamurda etmez biliyorum ama evde baskılar var iç iç diye bi fikir aliyim dedim sağol canım

Ne kadar guzel bir mucize bu ...Rabbimin hediyeleri yuz bin maşallah barekallah...insanlar cok acimasiz kendilerinin hicbirseyine laf ettirmezler tutar ne gerek vardi derler...derler de derler...duyma guzel arkadaşım...kulagini gonlunu tika negatif goren,bakan ,soyleyen kim varsa....Hak sahibi Allah...servet dökülüyor da vermeyecekse kimse alamiyor...hayirli,bereketli olsunlar...tum yavrular gibi goz aydinligi,omur sevinci olsunlar...ailecek cok yaşasınlar

Benim doktorum sadece ıhlamura izin vermişti canım başka bitki çayı içme demişti

Limonlu suyu denedim ama fayda etmiyo ıhlamurda etmez biliyorum ama evde baskılar var iç iç diye bi fikir aliyim dedim sağol canım
Bitki çaylarının çoğu yasak ama ıhlamur dahil bir kaçı içilebiliyor diye biliyorum abartmamak kaydıyla içilebilir.ben hastayken ballı süt içmiştim mesela bal bebeğe uzun bir süre verilmiyor diye biliyorum ama hamilelikte duymadım öyle birşey

Teşekkür ederim canım bi ufak deniyim madem
Benim doktorum sadece ıhlamura izin vermişti canım başka bitki çayı içme demişti

Doğrudur canım bal konusu yanlış bir bilgi olarak kalmış olabilir aklımda. Sağol

Ihlamur zararli deil ilk gebeligimde iciyordm cnku ilk aylarda ve son aylarda hastalanmistm iciyordm

Allah im bu insanlar delirmiş olmalı o nasıl söz o nasıl vicdan bence de söylemeyin bir süre çünkü bu şartlar sizi üzer ama biz buradayız bizimle.paylasin

Bal.sut ıhlamur içiliyor canım.1 2 kupayı gecmezsen sorun yok. Ada çayı kekik içme sadece

Geçmiş olsun canım bu arada kozalak şurubu da arastirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…