Bitki çayları yasak ya bal ı ben yiyorum amaKızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Bikaç gündür faranjitim azdı iyice o kadar öksürüyorum ki bebek etkilecek diye korkuyorum artık. Öksürürken belimin ağrıdığını hissetmeye başladım. Sorum şu bitki çayları ıhlamur vs içilebilir değil mi? Veya bal tüketilebiliyor dimi.
Limonlu ılık su içiyorum ben boğazım yumuşasın diye. Bir de tuzlu su ile ya da sirkeli su ile gargara yapıyorum yatmadan önce. Bitki çaylarından abartmamak kaydıyla içebiliyoruz sanırım ama hepsini değil , ben korkuyorum hiçbirini içmiyorum. Bal da tüketebiliyoruz, sadece şekerin fazlası zarar.Kızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Bikaç gündür faranjitim azdı iyice o kadar öksürüyorum ki bebek etkilecek diye korkuyorum artık. Öksürürken belimin ağrıdığını hissetmeye başladım. Sorum şu bitki çayları ıhlamur vs içilebilir değil mi? Veya bal tüketilebiliyor dimi.
Ihlamurda mıBitki çayları yasak ya bal ı ben yiyorum ama
Limonlu suyu denedim ama fayda etmiyo ıhlamurda etmez biliyorum ama evde baskılar var iç iç diye bi fikir aliyim dedim sağol canımLimonlu ılık su içiyorum ben boğazım yumuşasın diye. Bir de tuzlu su ile ya da sirkeli su ile gargara yapıyorum yatmadan önce. Bitki çaylarından abartmamak kaydıyla içebiliyoruz sanırım ama hepsini değil , ben korkuyorum hiçbirini içmiyorum. Bal da tüketebiliyoruz, sadece şekerin fazlası zarar.
Ne kadar guzel bir mucize bu ...Rabbimin hediyeleri yuz bin maşallah barekallah...insanlar cok acimasiz kendilerinin hicbirseyine laf ettirmezler tutar ne gerek vardi derler...derler de derler...duyma guzel arkadaşım...kulagini gonlunu tika negatif goren,bakan ,soyleyen kim varsa....Hak sahibi Allah...servet dökülüyor da vermeyecekse kimse alamiyor...hayirli,bereketli olsunlar...tum yavrular gibi goz aydinligi,omur sevinci olsunlar...ailecek cok yaşasınlarMerhaba beni de aranıza alır mısınız?Çok duygusalim 2 kızım var ucuzlere hamile oldugumu ogrendim ne hissedecegimi bilmiyorum doğum Ekim gozukuyor ama erken alıyorlarmış ama bu gruba geleyim dedim.Kizlar öğretmenim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım mucizelere kiyacak misin dedi doktorum.Iki kese var birinde iki bebek diğeri tek..Kimseye söyleyemedik çok utanıyorum çok korkuyorum ne yapacagim bilmiyorum ailemde ikiz var ama ucuz yok sizler nasilsiniz
Benim doktorum sadece ıhlamura izin vermişti canım başka bitki çayı içme demiştiKızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Bitki çaylarının çoğu yasak ama ıhlamur dahil bir kaçı içilebiliyor diye biliyorum abartmamak kaydıyla içilebilir.ben hastayken ballı süt içmiştim mesela bal bebeğe uzun bir süre verilmiyor diye biliyorum ama hamilelikte duymadım öyle birşeyLimonlu suyu denedim ama fayda etmiyo ıhlamurda etmez biliyorum ama evde baskılar var iç iç diye bi fikir aliyim dedim sağol canım
Benim doktorum sadece ıhlamura izin vermişti canım başka bitki çayı içme demişti
Doğrudur canım bal konusu yanlış bir bilgi olarak kalmış olabilir aklımda. SağolBitki çaylarının çoğu yasak ama ıhlamur dahil bir kaçı içilebiliyor diye biliyorum abartmamak kaydıyla içilebilir.ben hastayken ballı süt içmiştim mesela bal bebeğe uzun bir süre verilmiyor diye biliyorum ama hamilelikte duymadım öyle birşey
Ihlamur zararli deil ilk gebeligimde iciyordm cnku ilk aylarda ve son aylarda hastalanmistm iciyordmKızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Allah im bu insanlar delirmiş olmalı o nasıl söz o nasıl vicdan bence de söylemeyin bir süre çünkü bu şartlar sizi üzer ama biz buradayız bizimle.paylasinBilmiyorum kimseye söyleyemedim söylemeye çalıştığım kişiler de sert tepki verdi ölür fln diye sustum ben de..Aldırmayı düşündüm bende ama biri sana olur derse uzuluyormussun ya da çılgın gibi hormon patlaması yaşıyorum.Iki kızım için de vicdan azabı tabi..8 hastalığım sizler kac haftaliksiniz nasılsınız
Ihlamur ve nane limon çok olmamak kaydıyla iç dedi banaBitki çayları yasak ya bal ı ben yiyorum ama
Ben özele gitmiyorum canım burada şehir hastanesine gidiyorum kan testi her yerde aynı zaten usg de kendi doktorun bakıyor özele devam edeceksen yine bakar diğer haftalarda .Devlette yaptırayım diyorum ama bilemedim sen ne düşünüyorsun canım
Evet bunlar 1 2 kupa içiliyorIhlamur ve nane limon çok olmamak kaydıyla iç dedi bana
Bal.sut ıhlamur içiliyor canım.1 2 kupayı gecmezsen sorun yok. Ada çayı kekik içme sadeceKızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Geçmiş olsun canım bu arada kozalak şurubu da arastirabilirsinKızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Sağol canım. Kozalak macunu gibi bişey var elimde. Bu illete çok sık düştüğüm için iyi gelir demişlerdi ama onu yemek riskli olabilir diye hiç elim gitmediGeçmiş olsun canım bu arada kozalak şurubu da arastirabilirsin
Tamam canım çok sağol dayanamıyorum içicem birazdan yapıpBal.sut ıhlamur içiliyor canım.1 2 kupayı gecmezsen sorun yok. Ada çayı kekik içme sadece
Bana da yorum yapar mısınızBu sekılde
Üzülme canım yapacak bişey yokBenim şişliğim çok var kotlarım olmuyor
Canim ben kiz olarak gordumBana da yorum yapar mısınız8+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?