2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin ne güzellik dualar Allah senden razı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canim benim

Bana da yorum yapar mısınız❤
Tek olan erkek dığerlerı kız dıyorum ve hayırlı olsun sağlıkla gelsınler inşallah diye de ekliyorum Hikayenı sımdı okudum dogal yolla bu sekılde bır gebelık gercekten cok az rastlanan bırsey bi mucize bencede etrafınızdakı ınsanlar ne derse desınler onlara mı kalmıs daha önceden anne oldugun ıcın bılıyorsun ve buyuzden endişelisin anlıyorum , Rabbim sana size bunu nasip etmıs sabrınıda verır rızkınıda inşallah kızlarında cok kucuk degıllermiş tabıkı eve Yeni bıreylerın gelmesı herkesın dengesını degıstırır , ama herkes degısen dengede de yerını bulur ve alısır zamanla elbet bence kızlarında cok mutlu olur bu surecte bızımle olacagın ıcın heyecanlandım acıkcası Rabbım her bırıne saglık versın canım benım

Haklısın canım. Mesela ben senelerdir ağzıma tere sürmezsen gittim tere aldım sabahta öyle bi yiyorum ki sonra öğrendim ki hamilelikte yemek iyi değilmiş
Roka tere maydanoz kuş otu bulumbuşşuk vs ilk hamileliğimde de yasaktı şimdi de yasakamaaan varsın 7 8 ay yemeyi verelim herşey minik tırtıllar için

Yorumlarini yazsaydik keşke çok merak ediyorum bakalım çıkacak mı hepsi

Yaaa eglencesıne takılıyoruz ıste ama tutacakmı cok merak edıyorum orası ayrı
Kiz birinden biri tutar
Ben ilk hamileligimde bi komsumuz vardi bana bigun sey dedi "ben biliyorum cinsiyetini hissettim " diyo bende yaaa ne olacak ne olacak diyorum
Ya kizzz ya oglaaann ay dedim insallah ortasi dogmaz

Amin inşallah canim benim inşallah herkes sağlıcakla doğurur inşallah ❤

Öyle canım iyisini bulmak lazım miniklerimiz sağlıkla büyüsünlerde bizde elimizden ne geliyorsa onu yapacağız tabi

Beli lastikli herşey şimdiden benim de aşklarım bakalım ilerleyen süreçler bize neler gösterecek sağlıkla gelsin geçsin günler

Benim de kotlarım sıkıyor ama tartıda 0.5 kg almışım bende bol lastikli şeyler bakıyorum artık diğer türlü rahat edemiyorum

Kızlar beta arttırmak için ay çekirdeği ceviz avakado dere otu falan yazıyor internette denediniz mi dünden beri yiyorum kusacam artık faydası olur inşallah

Beta artırmak için değil de avokadonun bebeğin rahmet yerleşmesinde etkisi oluyor diye duymuştum ama herkes avokado yiyip gebe kalmıyor sonuçta bu kadar kafana takma sağlıklı beslenme için başlayıp yiyebilirsin ama

Merhaba öncelikle tebrik ederim gerçekten bir mucize gibi bu.
Sizin Çekirdek ailenizde ne düşündüğünüz önemli insanlara hiç Kulak asmayın bence ve utanmayın da rabbimden 3.bebeğinizi istemişsiniz o size 5.yi de nasip etmiş o yüzden çevreye Kulak asmayın derim.
Bakım konusuna gelecek olursak herkesin bir çekincesi var bu konuda sizin de olması çok doğal çoğul gebelik olduğu için ama veren rabbim doğurup büyütmenin de kolaylığını verir inşallah
Sizin için en hayırlısı olsun dilerim

Roka tere maydanoz kuş otu bulumbuşşuk vs ilk hamileliğimde de yasaktı şimdi de yasakamaaan varsın 7 8 ay yemeyi verelim herşey minik tırtıllar için
Hiç bilmiyordum ki ben aklıma gelip nete bakmasam yine götürüyodum büyük iştahla
Öyle tabi canım analık loading
Benim de kotlarım sıkıyor ama tartıda 0.5 kg almışım bende bol lastikli şeyler bakıyorum artık diğer türlü rahat edemiyorum
Ahhh ahh benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…