Amin ne güzellik dualar Allah senden razı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canim benimNe kadar guzel bir mucize bu ...Rabbimin hediyeleri yuz bin maşallah barekallah...insanlar cok acimasiz kendilerinin hicbirseyine laf ettirmezler tutar ne gerek vardi derler...derler de derler...duyma guzel arkadaşım...kulagini gonlunu tika negatif goren,bakan ,soyleyen kim varsa....Hak sahibi Allah...servet dökülüyor da vermeyecekse kimse alamiyor...hayirli,bereketli olsunlar...tum yavrular gibi goz aydinligi,omur sevinci olsunlar...ailecek cok yaşasınlar
Çok teşekkür ederim canlarım cok sagolun rahatladım vallaAllah im bu insanlar delirmiş olmalı o nasıl söz o nasıl vicdan bence de söylemeyin bir süre çünkü bu şartlar sizi üzer ama biz buradayız bizimle.paylasin
Bana da yorum yapar mısınız❤Yaaa eglencesıne takılıyoruz ıste ama tutacakmı cok merak edıyorum orası ayrı
Tek olan erkek dığerlerı kız dıyorum ve hayırlı olsun sağlıkla gelsınler inşallah diye de ekliyorumBana da yorum yapar mısınız❤
Roka tere maydanoz kuş otu bulumbuşşuk vs ilk hamileliğimde de yasaktı şimdi de yasakHaklısın canım. Mesela ben senelerdir ağzıma tere sürmezsen gittim tere aldım sabahta öyle bi yiyorum ki sonra öğrendim ki hamilelikte yemek iyi değilmiş
Yorumlarini yazsaydik keşke çok merak ediyorum bakalım çıkacak mı hepsiTek olan erkek dığerlerı kız dıyorum ve hayırlı olsun sağlıkla gelsınler inşallah diye de ekliyorumHikayenı sımdı okudum dogal yolla bu sekılde bır gebelık gercekten cok az rastlanan bırsey bi mucize bencede etrafınızdakı ınsanlar ne derse desınler onlara mı kalmıs daha önceden anne oldugun ıcın bılıyorsun ve buyuzden endişelisin anlıyorum , Rabbim sana size bunu nasip etmıs sabrınıda verır rızkınıda inşallah kızlarında cok kucuk degıllermiş tabıkı eve Yeni bıreylerın gelmesı herkesın dengesını degıstırır , ama herkes degısen dengede de yerını bulur ve alısır zamanla elbet bence kızlarında cok mutlu olur bu surecte bızımle olacagın ıcın heyecanlandım acıkcası Rabbım her bırıne saglık versın canım benım
Hiç bilmiyordum ki ben aklıma gelip nete bakmasam yine götürüyodum büyük iştahlaRoka tere maydanoz kuş otu bulumbuşşuk vs ilk hamileliğimde de yasaktı şimdi de yasakamaaan varsın 7 8 ay yemeyi verelim herşey minik tırtıllar için
Kişiler direk bilir ben bı baktıgımı bıdaha hatırlamıyorum amaYorumlarini yazsaydik keşke çok merak ediyorum bakalım çıkacak mı hepsi
Kiz birinden biri tutarYaaa eglencesıne takılıyoruz ıste ama tutacakmı cok merak edıyorum orası ayrı
Demi yaKişiler direk bilir ben bı baktıgımı bıdaha hatırlamıyorum amaöğrenince dıyın hepınız
Bende tek olan keseyi oglan digerini kiz olarak gordumBana da yorum yapar mısınız❤
Amin inşallah canim benim inşallah herkes sağlıcakla doğurur inşallah ❤Tek olan erkek dığerlerı kız dıyorum ve hayırlı olsun sağlıkla gelsınler inşallah diye de ekliyorumHikayenı sımdı okudum dogal yolla bu sekılde bır gebelık gercekten cok az rastlanan bırsey bi mucize bencede etrafınızdakı ınsanlar ne derse desınler onlara mı kalmıs daha önceden anne oldugun ıcın bılıyorsun ve buyuzden endişelisin anlıyorum , Rabbim sana size bunu nasip etmıs sabrınıda verır rızkınıda inşallah kızlarında cok kucuk degıllermiş tabıkı eve Yeni bıreylerın gelmesı herkesın dengesını degıstırır , ama herkes degısen dengede de yerını bulur ve alısır zamanla elbet bence kızlarında cok mutlu olur bu surecte bızımle olacagın ıcın heyecanlandım acıkcası Rabbım her bırıne saglık versın canım benım
Öğrenince yazarım kizlar
Öyle canım iyisini bulmak lazım miniklerimiz sağlıkla büyüsünlerde bizde elimizden ne geliyorsa onu yapacağız tabiBende senin deneyimine benzer birşey yaşadım malesef gebe kalmadan bir ay önce dış gebelik olduğumu düşündüler kist görüp hemen özele gittim dktor alakası yok dedi çektiğim acıyı ve üzüntüyü hatırlıyorum rn son devlette gittim bebek için kalp atışı için zayıf dedi doktor özeldeki doktoruma gittim 124 ölçtü şuan normal dedi tabiki iyiside var ama işte o ilgili doktoru bulmak lazım
Beli lastikli herşey şimdiden benim de aşklarımbakalım ilerleyen süreçler bize neler gösterecek sağlıkla gelsin geçsin günler
Kızlar beta arttırmak için ay çekirdeği ceviz avakado dere otu falan yazıyor internette denediniz mi dünden beri yiyorum kusacam artık faydası olur inşallah
Merhaba beni de aranıza alır mısınız?Çok duygusalim 2 kızım var ucuzlere hamile oldugumu ogrendim ne hissedecegimi bilmiyorum doğum Ekim gozukuyor ama erken alıyorlarmış ama bu gruba geleyim dedim.Kizlar öğretmenim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım mucizelere kiyacak misin dedi doktorum.Iki kese var birinde iki bebek diğeri tek..Kimseye söyleyemedik çok utanıyorum çok korkuyorum ne yapacagim bilmiyorum ailemde ikiz var ama ucuz yok sizler nasilsiniz
Bir postun altına toplayalım bir araKişiler direk bilir ben bı baktıgımı bıdaha hatırlamıyorum amaöğrenince dıyın hepınız
Hiç bilmiyordum ki ben aklıma gelip nete bakmasam yine götürüyodum büyük iştahlaRoka tere maydanoz kuş otu bulumbuşşuk vs ilk hamileliğimde de yasaktı şimdi de yasakamaaan varsın 7 8 ay yemeyi verelim herşey minik tırtıllar için
Ahhh ahh benimdeBenim de kotlarım sıkıyor ama tartıda 0.5 kg almışım bende bol lastikli şeyler bakıyorum artık diğer türlü rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?