2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen kimine yarayan kimene yaramıyor hippte biz mama bitince hemen bi geğiriyor kakayı da günde 1 kez yapıyor. Ama smayı çoğu kişiden duydum küçük kutu alıp denemek istiyorum açıkçası

Biz cow & gate, aptamil, hipp hepsini denedik. En son sma'da karar kıldık, en iyi o geldi bize.
Sanırım bende sma optiproyu deneyeceğimÇoğu kişi kullanıyor burda
Bizimki cokta emmiyor nasil kilo aliyor anlamadim. Sanirim daha cok cekip hemen doyuyor
Kuzum az emse bile kuvvetli çektiği içim memeyi rahat boşaltıyor demek kiMaşallah senin sütün iyi arttı kaç gün gece sağım yaptıktan sonra sütün arttı hala sağıyor musun? Bir de emzirdikten sonra ne kadar süre geçtikten sonra sağdın

Kuzum cok yapmadim ya 1 hafta anca.ama mesela doner yiyorum diyelim soganli yiyorum dereotu tuketmeye calisiyorum. Helva falan kahvaltida hergun yiyorum.bunlardw etki etmis olabilir. Emzirdikten 15-20 dk icinde en gec sagmak gerekmis

Kuzum cok yapmadim ya 1 hafta anca.ama mesela doner yiyorum diyelim soganli yiyorum dereotu tuketmeye calisiyorum. Helva falan kahvaltida hergun yiyorum.bunlardw etki etmis olabilir. Emzirdikten 15-20 dk icinde en gec sagmak gerekmis
Anladım canım bir de öyle deneyeyim bende biraz
Beslenme de etkili diyorsun yaniben düzenli yemiyorum ya ama Deniz de memeyi tam boşaltamıuor bence

Ay kızlar çığlık ata ata ağlaması başladı bu 12.hafta atağından sonra sinir ediyp beni ya bi ağlıyo gören duyan bişe yapıyoruz da ona ağlıyo zanneder

Kızlar valla delircem artık. İlk uykum harika üç dört saat kesintisiz uyuyorum ama sonra bebeği emzirip tekrar uykuya geçmiyorum bütün uykum dağılıyor. Bebek mis gibi uyuyor sıkıntı yok ama ben dön dön dön sabahı ediyorum sonra başlıyor günlük rutin gün içinde sersem gibi oluyorum. Uyumak için her şeyi deniyorum olmuyor şimdi yine sabah olacak ben dönüp duruyorum yatakta çok yoruldum artık

Bizde de aynı şeyler var, ağzının suyu baya akıyo, dilini evire çevire çiğniyo, yumrukları sürekli ağzında, doktor diş çıkarma bi süreç ve başlamış dedi. Erken mi diş çıkarıcak acaba demiştim ama Aynı şeyleri yaşayan arkadaşım 4. Ayda başladı bu şikayetler ama 11. Ayda diş çıkardık dedi

Ben törpüyle yapamadım uyanıkken de asla tutturmuyo bile elini çekip duruyo uyurken tırnak mamasıyla kesiyorum

Ben emzirme danismanina basvurmasam mamayi birakamazdik galiba. Ama dedigin gibi kolaya cabuk alisiyorlar. Biberon olarak hep kasik biberon kullandik biz sanirim o yuzden memeyi reddetmedi hic
Bende hep kasık biberon verdim canım.. ama artık sadece gece uykusu omcesi normal biberon a geçtim.. alışır diye korkuyorum açıkçası.. sen mamayi tamamen bıraktın mi

Bende hep kasık biberon verdim canım.. ama artık sadece gece uykusu omcesi normal biberon a geçtim.. alışır diye korkuyorum açıkçası.. sen mamayi tamamen bıraktın mi
Tamamen biraktik ona ragmen gece zirt pirt uyanmiyor

Ay kızlar çığlık ata ata ağlaması başladı bu 12.hafta atağından sonra sinir ediyp beni ya bi ağlıyo gören duyan bişe yapıyoruz da ona ağlıyo zanneder
Benimkidegeçen emzirdim uyuttum banyoya girdim 20 dakika sonra çıktığımda yirtinircasina ağlıyordu eşim susturamamis niye çünkü emecek ama aç değil inadından yarım saat kendini sıka sıka ağladı

Gözyaşıyla ağlıyo öyle içli içli ağlıyo ki yanında yabancı biri olsa bişe yaptı derim yani bi anda bi başlıyor ağlamaya şok ediyo

Ahahqhw bende kafasında çekiştirmedim canım elimde çekiştirip açtım
Ama biz Eskişehir-Kütahya ayazında 1.5-2 saat yürüyüş yapıyoruz mecbur o şapka takılıyor
Ahaha ay iyi bari ya ben de her gün yürüyüş yapmak zorunda kalıyorum başka türlü sakinleştirip uyutamıyorum evde, boş boş sokakları geziyorum yaşlılarla muhabbet ediyorum geçen beşinci kattan bi nene bağırıyor bebek mi var orda diye Yaşlılar çok meraklı oluyormuş bebeklere
Hay Allah ya bebeğin uyuyup senin uyuyamaman da kötü ya o çünkü full enerji uyanır şimdi önceden uyku problemin oluyor muydu

Memeden cekme uzunca dursunn
Tamam kuzum öyle de saatlerce durur benimki emdiği zaman seviyor sinirlenirse emmiyor o ayrı
Bu arada Aras'ın boyu kilosu nasıl olmuş tam bir bebek adam maşallah

Ay sorma bizde her gün çıkıyoruz ya bu bebek minicik, aman ne kadarlık soğukta hasta etmeyin, köpekle birlikte mi yaşıyorsunuz ayy tüyü kılı kaçmasın zararı olmasın
Her gün olan diyaloglar

Ara ara olduğu olurdu ama genel olarak olmazdı. Uykum kaçınca geri uyumak çok zorluyor. Birde çok saçma gelecek ama gel aklıma bebeğimin düştüğü bir anda kaza geçirdiği boğulduğu falan böyle saçma şeyler geliyor bütün uykum kaçıyor. Bir anda eşim onu kucağına almış düşürüyor görüyorum ya da koltuktan anlık yere düştüğünü görüyorum kafama takılıyor. Salon yatak odası mutfak yerler fayans ve en büyük korkum oldu

Tamam kuzum öyle de saatlerce durur benimki emdiği zaman seviyor sinirlenirse emmiyor o ayrı
Bu arada Aras'ın boyu kilosu nasıl olmuş tam bir bebek adam maşallah
Benimde saatlerce duruyordu biliyo musun simdi simdi azaldi en son 70 gunlukken gittigimizde 6100 gr 62 cm di simdi ayin 25 inde gidicez tekrar bakalim ne diyecek doktor. Yarinda kafasi icin klinge gidicez ins moralimizi bozmazlar

Ay sorma bizde her gün çıkıyoruz ya bu bebek minicik, aman ne kadarlık soğukta hasta etmeyin, köpekle birlikte mi yaşıyorsunuz ayy tüyü kılı kaçmasın zararı olmasın
Her gün olan diyaloglar
Aman klasik laflar işte, insanın da sinirini bozuyor bazen
Ya herkesin aklına geliyordur aslında kafana takma da diyemeyeceğim ama demek ki seni çok etkilemiş. Çok saçma bir şey anlatıcam geçen film izlemiştim koca yük gemisi filmde sahile kadar geliyor karaya oturuyor, rüyamda ben de o sahilde çocuk emziriyorum üzerimize gemi geliyor, saçma sapan Bir de hareketlendiklerinde falan mecbur düşecek bir yerlere vuracak bu bebeler napıcaz bilmiyorum
Benimde saatlerce duruyordu biliyo musun simdi simdi azaldi en son 70 gunlukken gittigimizde 6100 gr 62 cm di simdi ayin 25 inde gidicez tekrar bakalim ne diyecek doktor. Yarinda kafasi icin klinge gidicez ins moralimizi bozmazlar
Böyle saatlerce emerek süt üretimini arttırıyorlar bence, çok sorguladım ilk zamanlar bu normal mi diye Bir de uyuyor sözde ağzı yarım açık emiyo boş boş memeyi çekmeye çalışınca dudakları büzüp bırakmıyor
İnşallah bir sorun çıkmaz kafasıyla ilgili ya biz de yarın kontrole gidicez

Benimki agzinda mem uyuyor cekmiyorum bende. Dedigin gibi belki o sebeple artiyor sut uretimi.Kafasindaki yamukluk gecer mi bilmiyorum ki onden bakinca falan oyle durmuyor aynadan bakinca gozukuyor. Kask takilacak kadar bir yamukluk yoktur diye dusunuyorum ama gerekirse kask taksin duzelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…