Anne sütü alan çocuğa bi sınır konulmuyor alsın ne güzel şifa olsun. Senin kv kp kusur arıyor anca valla bütün grup bileniyoruz kendilerineBirakamazsands dert etme anne sutu aliyor sonucta. Benim kp cocugun kilosuna takmis durumda siskoymus cocuk her kafadan birsey cikiyor dinleme birsey diyen varsada
Atak nasıl gidiyor kuzum? Biz çok krizli değiliz aman maşallahBazen hiç beklediğin gibi olmuyor bak benım annemlere gıttıgımde evde cıt sesıne uyanan cocuk az uyuyan cocuk annemlerde o seste uc saat uyurdu oğlum yanıbende 20 ocaktan sonra bı haftalık gıtmeyı planlıyorum benımkısı 3-4 de falan uyuyordu son bı ıkı haftadır 12-1 arası uyuyor şaşar dıye korkuyorum sonra bosver bosver dusunme bunları dıyorum
Ya esim mamayls buyumus ama gorsen tig gibiAnne sütü alan çocuğa bi sınır konulmuyor alsın ne güzel şifa olsun. Senin kv kp kusur arıyor anca valla bütün grup bileniyoruz kendilerine
Allah sabır versin,biz burdayız arkadaşım gelip dökersin yine içiniYa esim mamayls buyumus ama gorsen tig gibi22 ocak amylt olacak bana gelecek hic icimden gelmiyor nasil gececek gunler ahh ahhh
Canimi sikan amlyt sonrasi iylesip istanbula gidecekmis. Eltim istemiyor ama oglumun evi giderim diyor ne maceralarla donecek bakalimAllah sabır versin,biz burdayız arkadaşım gelip dökersin yine içini
Hiç şaşırmadım oğlumun evi giderim demesineCanimi sikan amlyt sonrasi iylesip istanbula gidecekmis. Eltim istemiyor ama oglumun evi giderim diyor ne maceralarla donecek bakalim
BencedeHiç şaşırmadım oğlumun evi giderim demesineAy evlerden uzak kaynana seninki.
Valla 6.5 oldu heralde diye düşünüyorumŞoktan aldım bende Migros’ta daha ucuzdu 208 tlydı ama getırme ucretı odeyınce zaten aynı oluyordu bı paket aldım sımdılıksenın bebiş kaç kılolarda tahmını
Hadi inşallah bol bol motive edelim birbirimiziBen de yogaya başlıyorumiyi sporlar!
Bizde 1 kalmadı ama 2 beden 70 tane kadar var bitsin koşa koşa 3 beden alıcamBiz de öylehatta yarım paket 1 numara var, hala onu da kullanıyoruz
Aman takma onları ya mama alsa tamam da sadece anne sütü alırken hiç bir şey demiyor doktorlar.Birakamazsands dert etme anne sutu aliyor sonucta. Benim kp cocugun kilosuna takmis durumda siskoymus cocuk her kafadan birsey cikiyor dinleme birsey diyen varsada
Deniztoşumun bir anı bir anını tutmuyor ya bende anlamıyorum atak mı değil miSenin minnoşun napıyor nasıl gidiyor emmesi atak haftasına girdiniz mi
Kuzum bizde yılbaşında annemlere geldik ben dönmedim kaldım ama miniğim beşiğini aradı uyumadı (sepet beşik olduğu için sallayarak uyuyor) arkadaşımdan sallanan beşik gibi bir şey bulduk ondan sonra uyumaya başladı kuzumBizde cuma kv lere gidiyoruz 1 hafta ordayız çocuğun düzeni bozulcak diye stres yapıyorum biraz ayakta sallıyor kv sürekli torunlarını ısrarla benimki gece uykusuna öyle geçmiyor şuan için gece çok geç saatlere bırakmadan yatıyor salonda ayaklarına al salla uyudun mooduma sokmamaya çalışıcam bakalım geldiğimizde düzenimiz alt üst olur diye korkuyorum
A101 onlineda da 228₺ sepete 2 tane atılıyo amaSabah yeşilçayını öğlen kahvesini eksik etmeyen bana şok. Ama uyuyor bebeğim ya djdjd ya da kafein benim bebede ters etki yapıyor
Aa bu da iyiymiş migrosta göremedim şoka bakayım.
Ortaladı bıraz fırtınalı gıbı suan yumuşak belırtılerle gecıyor dıyım maşallahAtak nasıl gidiyor kuzum? Biz çok krizli değiliz aman maşallah
Ya onun tipini heyecanını yerimHep ilgi istiyor dediğim oğlum birden oyun halısı delisi olduOyun halısındaki heyecan fotodaki gibi
Oyy kıyamam kuzumaSelam kızlar. Benim kızım bugün menenjit aşısını oldu. Veremde ateşi çıkmamıştı bunda yaklaşık 12 saat sonra çıktı. Düştü gibi şimdi. Bu gece bana uyku yok gibi
4 zamanı gelmıs demekkı ben üç hala ama az kaldı cok bıtırmeyı beklıyorumValla 6.5 oldu heralde diye düşünüyorum
Bexero agır dıyolar onu mu oldu nimenrix oldu benimki de bişey olmadı şükür bı gece olur bıdaha olmaz balım gecmıs olsunSelam kızlar. Benim kızım bugün menenjit aşısını oldu. Veremde ateşi çıkmamıştı bunda yaklaşık 12 saat sonra çıktı. Düştü gibi şimdi. Bu gece bana uyku yok gibi
Evet pazar günü 3ler bitti direk 4e başladım başka almadan4 zamanı gelmıs demekkı ben üç hala ama az kaldı cok bıtırmeyı beklıyorum
Geçmiş olsun canım. Bexsero mu oldu kuzum? O ağır dedi dr bana.Selam kızlar. Benim kızım bugün menenjit aşısını oldu. Veremde ateşi çıkmamıştı bunda yaklaşık 12 saat sonra çıktı. Düştü gibi şimdi. Bu gece bana uyku yok gibi
Teşekkür ederimmYa onun tipini heyecanını yerim
Bu arada iyi ki doğdunnn
Oy maşallah desin geçsin o da canım. El kadar bebe sisko mu olurmusBirakamazsands dert etme anne sutu aliyor sonucta. Benim kp cocugun kilosuna takmis durumda siskoymus cocuk her kafadan birsey cikiyor dinleme birsey diyen varsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?