2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Birakamazsands dert etme anne sutu aliyor sonucta. Benim kp cocugun kilosuna takmis durumda siskoymus cocuk her kafadan birsey cikiyor dinleme birsey diyen varsada
Anne sütü alan çocuğa bi sınır konulmuyor alsın ne güzel şifa olsun. Senin kv kp kusur arıyor anca valla bütün grup bileniyoruz kendilerine

Atak nasıl gidiyor kuzum? Biz çok krizli değiliz aman maşallah

Anne sütü alan çocuğa bi sınır konulmuyor alsın ne güzel şifa olsun. Senin kv kp kusur arıyor anca valla bütün grup bileniyoruz kendilerine
Ya esim mamayls buyumus ama gorsen tig gibi 22 ocak amylt olacak bana gelecek hic icimden gelmiyor nasil gececek gunler ahh ahhh

Ben de yogaya başlıyorum iyi sporlar!
Hadi inşallah bol bol motive edelim birbirimizi

Biz de öyle hatta yarım paket 1 numara var, hala onu da kullanıyoruz
Bizde 1 kalmadı ama 2 beden 70 tane kadar var bitsin koşa koşa 3 beden alıcam

Birakamazsands dert etme anne sutu aliyor sonucta. Benim kp cocugun kilosuna takmis durumda siskoymus cocuk her kafadan birsey cikiyor dinleme birsey diyen varsada
Aman takma onları ya mama alsa tamam da sadece anne sütü alırken hiç bir şey demiyor doktorlar.
Torunları mis gibi anne sütüyle ne güzel büyüyor sevinecekleri yere böyle konuşuyorlar

Senin minnoşun napıyor nasıl gidiyor emmesi atak haftasına girdiniz mi
Deniztoşumun bir anı bir anını tutmuyor ya bende anlamıyorum atak mı değil mi Dün Devakus dedikten sonra memeden çekmeden güzel güzel emdik bugün mama alması da azaldı baya zaten

Kuzum bizde yılbaşında annemlere geldik ben dönmedim kaldım ama miniğim beşiğini aradı uyumadı (sepet beşik olduğu için sallayarak uyuyor) arkadaşımdan sallanan beşik gibi bir şey bulduk ondan sonra uyumaya başladı kuzum
Düzen bir şekilde bozuluyor ama inşallah evde var olmayan düzene devam ederiz

Selam kızlar. Benim kızım bugün menenjit aşısını oldu. Veremde ateşi çıkmamıştı bunda yaklaşık 12 saat sonra çıktı. Düştü gibi şimdi. Bu gece bana uyku yok gibi
Oyy kıyamam kuzumaDoktorumuz menenjit aşıları ateş yapar demişti beklenen bir şey canım
Hangisini oldunuz peki?

Son düzenleme:
Selam kızlar. Benim kızım bugün menenjit aşısını oldu. Veremde ateşi çıkmamıştı bunda yaklaşık 12 saat sonra çıktı. Düştü gibi şimdi. Bu gece bana uyku yok gibi
Bexero agır dıyolar onu mu oldu nimenrix oldu benimki de bişey olmadı şükür bı gece olur bıdaha olmaz balım gecmıs olsun

Kızlar burun yıkamada her yöntemi ve neredeyse bilindik tüm markaları(bruno, otribebe,weebaby,biofiz bebe) denemiş biri olarak geçen hafta elektrik süpürgesine takılan baby vac aldım evet pahalı (490₺) ama güzel temizliyor. tek dezavantajı gece burun istesen o saatte süpürge açmak sorun olur. Ben de yılbaşı gelmeden bruno baby tek kullanımlık serum, aspiratör, ve yedek uç stokladım. Bir de eczanede büyük serum fizyolojikle 10ml şırınga aldım. Gün aşırı şırıngayla lavaboda temizliyorum sonra odada çok az bruno damlatıp manuel olan aspiratörle çekiyorum en rahatı bu oldu gibi şuanlık bu hafta babası hasta diye temizlemeye ekstra dikkat ettim bu gece saat başı uyandı burnu tıkalı diye uyuyamadı en son dayanamadım 4.30da şırıngayla banyoda yıkadım sonra aspiratörle çektim anca öyle uyudu. Baby vacı da ilerleyen yaşlarda daha rahat kullanırım alınmış alınmıştır

Bir de biofizin ucu tam oturmadı, weebaby hemen koptu, otribebe biraz sert geldi en yumuşak ve tam olan bruno bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…