2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Birakamazsands dert etme anne sutu aliyor sonucta. Benim kp cocugun kilosuna takmis durumda siskoymus cocuk her kafadan birsey cikiyor dinleme birsey diyen varsada
Şişko muymuş gayet boyuda yerinde ne güzel beslenmiş işte Allah Allah

Ben goona geçince dünya varmış dedim o bir büyük boy aslında. Farketmesem de küçük gelmiş artık molfixler, ama iyi kar etmiştir eşin
Teşekkürlerr
Ben bayadır 4 no kullanıyorum sızma yapmadı hiç. Ama sık da değişiyorum

Teşekkür ederimm canım
Ben üç no almıştım o küçük geldi galiba bitiricem diye epey uğraştım
Ay geçen biz de yol boyu mecbur emzirerek gittik bir yere öyle Her gün huyları değişiyor.

Bizde cuma kv lere gidiyoruz 1 hafta ordayız çocuğun düzeni bozulcak diye stres yapıyorum biraz ayakta sallıyor kv sürekli torunlarını ısrarla benimki gece uykusuna öyle geçmiyor şuan için gece çok geç saatlere bırakmadan yatıyor salonda ayaklarına al salla uyudun mooduma sokmamaya çalışıcam bakalım geldiğimizde düzenimiz alt üst olur diye korkuyorum

Bızım cıkıyor beller hep kakalı hele rota oldu dıyemı bılmem bugun 5 kez kaka yaptı

Cok kasma evıne donunce eskı duzenıne donersın yanı saatlerine dıkkat et ama uyuma seklı oldugu kadar

İyi kâra geçtik ama sleepy den o kadar sıkıldım ki bitsin istiyorum artık. Her yerden bez çıkıyor artık ve hepsi 3 numara. Kullanmiyim demekte olmuyor boşuna masraf

Benım aldıklarım bıttı annem almıs uc no son bı paket kaldı küçüklerden topladımı paşam kilo işini
Evet topladı ama yine başladı kusmamız ve hırıltımız benim oğlan dalgalı deniz gibi günü günüe tutmuyor 2 gündür yine memede geçen süre azaldı aman sağlıklı olsunda hastalanacak diye ödüm kopuyor
Cok kasma evıne donunce eskı duzenıne donersın yanı saatlerine dıkkat et ama uyuma seklı oldugu kadar
Kasmamak istiyorum dediğin gibi sadece o düzene geri dönememekten korkuyorum bizim sıpada erken yatıyor sabahın köründe kalkıyoruz onu 9a çekemedim bir türlü uyumayınca acayip huysuz oluyor bakalım orda ne yapacak

Bazen hiç beklediğin gibi olmuyor bak benım annemlere gıttıgımde evde cıt sesıne uyanan cocuk az uyuyan cocuk annemlerde o seste uc saat uyurdu oğlum yanı bende 20 ocaktan sonra bı haftalık gıtmeyı planlıyorum benımkısı 3-4 de falan uyuyordu son bı ıkı haftadır 12-1 arası uyuyor şaşar dıye korkuyorum sonra bosver bosver dusunme bunları dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…