Bende öyle doğumdan önceki halime dönmek istiyorum pazartesi günü de pilatese başlıyorum bakalım devam ederim insanAy detoks çok güzel olur valla hepimiz için. Bende başlayacağım diyete. Yaza fit bir anne olmak istiyorum
Büyüdükçe oyuncaklar ilgilerini daha çok çekiyorHep ilgi istiyor dediğim oğlum birden oyun halısı delisi olduOyun halısındaki heyecan fotodaki gibi
Nice mutlu senelere!Aynen canım. Bugün doğum günüm çocuklu arkadaşlardan arayanlar hep çocuk hasta diyor. Geçen hasta annem kardeşim hastaydı. Ortalık kırılıyor kimseye gidip gelmiyorum.
Ben de yogaya başlıyorumBende öyle doğumdan önceki halime dönmek istiyorum pazartesi günü de pilatese başlıyorum bakalım devam ederim insan
Biz de öyleKızlar biz hala 2 beden molfix kullanıyoruz minik totolu oğlum ya
TeşekkürlerrNice mutlu senelere!
Oh süper vallahi bende tamamen bırakırım umarım..Tamamen biraktik ona ragmen gece zirt pirt uyanmiyor
Birakamazsands dert etme anne sutu aliyor sonucta. Benim kp cocugun kilosuna takmis durumda siskoymus cocuk her kafadan birsey cikiyor dinleme birsey diyen varsadaOh süper vallahi bende tamamen bırakırım umarım..
Senin minnoşun napıyor nasıl gidiyor emmesi atak haftasına girdiniz miKızlar biz hala 2 beden molfix kullanıyoruz minik totolu oğlum ya
Şişko muymuşBirakamazsands dert etme anne sutu aliyor sonucta. Benim kp cocugun kilosuna takmis durumda siskoymus cocuk her kafadan birsey cikiyor dinleme birsey diyen varsada
Ben goona geçince dünya varmış dedim o bir büyük boy aslında. Farketmesem de küçük gelmiş artık molfixler, ama iyi kar etmiştir eşinEşim daha bebek doğmadan sleepy almış bir sürü. 3 numara var elimizde bir kaç paket. Hafif sıkmaya basliyor bence çünkü lastik izi çıkıyor. Molfiks 4 numara aldım sleepyden sonra molfikse gecicem. Gece yatarken molfiks takiyorim şimdi gündüz sleepy inşallah biter artık kurtulurum
Ben üç no almıştım o küçük geldi galiba bitiricem diye epey uğraştımTeşekkürlerr
Ben bayadır 4 no kullanıyorum sızma yapmadı hiç. Ama sık da değişiyorum
Teşekkür ederimm canım
Ay geçen biz de yol boyu mecbur emzirerek gittik bir yere öyleBu arada tek gitsem bende mecbur yakın bakardım biz annemle gidiyoruz hep. Ben arabayı kullanıyorum. Gerçi bi süredir Kuzey arabada kırmızı ışıkta ağlama krizine giriyor ondan beri hiç ben araba kullanmadım hep emzirdim öyle olunca. Haftaya kontrol var bakalım nasıl gidicez
Benım aldıklarım bıttı annem almıs uc no son bı paket kaldı küçüklerdenKızlar ben 3 numara o kadar çok almışım ki bitmiyor
Bızım cıkıyor beller hep kakalı hele rota oldu dıyemı bılmem bugun 5 kez kaka yaptıEvet lastik yok bunlarda. Ama bizim kaka sırttan çıkmadı hiç. Genelde 3-4 günde yapıyor onu da ya emerken ya mama yerken yapıyor farkedince bezi açıyorum alt değiştirme örtüsüne yatırıyorum orda devam ediyor.
Cok kasma evıne donunce eskı duzenıne donersın yanı saatlerine dıkkat et ama uyuma seklı oldugu kadarBizde cuma kv lere gidiyoruz 1 hafta ordayız çocuğun düzeni bozulcak diye stres yapıyorum biraz ayakta sallıyor kv sürekli torunlarını ısrarla benimki gece uykusuna öyle geçmiyor şuan için gece çok geç saatlere bırakmadan yatıyor salonda ayaklarına al salla uyudun mooduma sokmamaya çalışıcam bakalım geldiğimizde düzenimiz alt üst olur diye korkuyorum
İyi kâra geçtik ama sleepy den o kadar sıkıldım ki bitsin istiyorum artık. Her yerden bez çıkıyor artık ve hepsi 3 numara. Kullanmiyim demekte olmuyor boşuna masrafBen goona geçince dünya varmış dedim o bir büyük boy aslında. Farketmesem de küçük gelmiş artık molfixler, ama iyi kar etmiştir eşin
Ben üç no almıştım o küçük geldi galiba bitiricem diye epey uğraştım
Ay geçen biz de yol boyu mecbur emzirerek gittik bir yere öyleHer gün huyları değişiyor.
Evet topladı ama yine başladı kusmamız ve hırıltımız benim oğlan dalgalı deniz gibi günü günüe tutmuyor 2 gündür yine memede geçen süre azaldı aman sağlıklı olsunda hastalanacak diye ödüm kopuyorBenım aldıklarım bıttı annem almıs uc no son bı paket kaldı küçüklerdentopladımı paşam kilo işini
Kasmamak istiyorum dediğin gibi sadece o düzene geri dönememekten korkuyorum bizim sıpada erken yatıyor sabahın köründe kalkıyoruz onu 9a çekemedim bir türlü uyumayınca acayip huysuz oluyor bakalım orda ne yapacakCok kasma evıne donunce eskı duzenıne donersın yanı saatlerine dıkkat et ama uyuma seklı oldugu kadar
Iste bisey biliyormus gibi konusuyorlarŞişko muymuşgayet boyuda yerinde ne güzel beslenmiş işte Allah Allah
Bazen hiç beklediğin gibi olmuyor bak benım annemlere gıttıgımde evde cıt sesıne uyanan cocuk az uyuyan cocuk annemlerde o seste uc saat uyurdu oğlum yanıEvet topladı ama yine başladı kusmamız ve hırıltımız benim oğlan dalgalı deniz gibi günü günüe tutmuyor 2 gündür yine memede geçen süre azaldı aman sağlıklı olsunda hastalanacak diye ödüm kopuyor
Kasmamak istiyorum dediğin gibi sadece o düzene geri dönememekten korkuyorum bizim sıpada erken yatıyor sabahın köründe kalkıyoruz onu 9a çekemedim bir türlü uyumayınca acayip huysuz oluyor bakalım orda ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?