- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Oyy kıyamam kuzumaDoktorumuz menenjit aşıları ateş yapar demişti beklenen bir şey canım
Hangisini oldunuz peki?
Bexero agır dıyolar onu mu oldu nimenrix oldu benimki de bişey olmadı şükür bı gece olur bıdaha olmaz balım gecmıs olsun
Teşekkürler kızlarGeçmiş olsun canım. Bexsero mu oldu kuzum? O ağır dedi dr bana.
Teşekkür ederimm
Evet canım yenilendikten sonra göstergesiz olmuş. Başta bende acaba göstergesiz eski model mi demiştim tam tersiymişYa kızlar bezden konuşulmuş da bir şey soracağım molfix kullananlara. İdil ilk doğduğunda aldığımız molfixlerde ıslaklık göstergesi vardı. Sonra hep fırsat paketi bilmem ne ambalajları çıktı sadece ve ıslaklık göstergesi yok. Her yerde bunlardan var sanki normaline hiç denk gelmedim. Sizin de dikkatinizi çekti mi hiç
Bu arada idil 6 kilo oldu 3 numara tam oturuyor şimdi. 108li paket aldık dün bi bitsin bakalım 4 zamanı geliyor mu
Canım bizim doktor da 3. ve 5. ayda ikisi beraber yapılacak dedi kalan 3 doz farklı aylarda yapılacak.Teşekkürler kızlar
Bexsero ve nimenrix aynı zamanda oldu. Neden ikisi birlikte yapıldı orayı kaçırdım doğrusu.
Gece 2 gibi tekrar calpol verdim üstünü de zıbınla bıraktım düştü şükür
Çok bile almışsın balım ama kullanırsın yıne bıtene baska almaYa kızlar bezden konuşulmuş da bir şey soracağım molfix kullananlara. İdil ilk doğduğunda aldığımız molfixlerde ıslaklık göstergesi vardı. Sonra hep fırsat paketi bilmem ne ambalajları çıktı sadece ve ıslaklık göstergesi yok. Her yerde bunlardan var sanki normaline hiç denk gelmedim. Sizin de dikkatinizi çekti mi hiç
Bu arada idil 6 kilo oldu 3 numara tam oturuyor şimdi. 108li paket aldık dün bi bitsin bakalım 4 zamanı geliyor mu
Boş yapıyorlarIste bisey biliyormus gibi konusuyorlar
Atak haftasıns göre iyi bence maşAllah linoşaBazen hiç beklediğin gibi olmuyor bak benım annemlere gıttıgımde evde cıt sesıne uyanan cocuk az uyuyan cocuk annemlerde o seste uc saat uyurdu oğlum yanıbende 20 ocaktan sonra bı haftalık gıtmeyı planlıyorum benımkısı 3-4 de falan uyuyordu son bı ıkı haftadır 12-1 arası uyuyor şaşar dıye korkuyorum sonra bosver bosver dusunme bunları dıyorum
Bizde odasında beşiğinde yatırıyoruz xiaomi kamera aldık onunla izliyoruz seste ve ışıkta yatmıyor şimdi ona alışsın istemiyorumHadi inşallah bol bol motive edelim birbirimizi
Bizde 1 kalmadı ama 2 beden 70 tane kadar var bitsin koşa koşa 3 beden alıcam
Aman takma onları ya mama alsa tamam da sadece anne sütü alırken hiç bir şey demiyor doktorlar.
Torunları mis gibi anne sütüyle ne güzel büyüyor sevinecekleri yere böyle konuşuyorlar
Deniztoşumun bir anı bir anını tutmuyor ya bende anlamıyorum atak mı değil miDün @Devakus dedikten sonra memeden çekmeden güzel güzel emdik bugün mama alması da azaldı baya zaten
Kuzum bizde yılbaşında annemlere geldik ben dönmedim kaldım ama miniğim beşiğini aradı uyumadı (sepet beşik olduğu için sallayarak uyuyor) arkadaşımdan sallanan beşik gibi bir şey bulduk ondan sonra uyumaya başladı kuzum
Düzen bir şekilde bozuluyor ama inşallah evde var olmayan düzene devam ederiz
Bendede babyvac var dediğin gibi geceleri sorun oluyor ama bazen zor durumda açtığımda olduKızlar burun yıkamada her yöntemi ve neredeyse bilindik tüm markaları(bruno, otribebe,weebaby,biofiz bebe) denemiş biri olarak geçen hafta elektrik süpürgesine takılan baby vac aldım evet pahalı (490₺) ama güzel temizliyor. tek dezavantajı gece burun istesen o saatte süpürge açmak sorun olur. Ben de yılbaşı gelmeden bruno baby tek kullanımlık serum, aspiratör, ve yedek uç stokladım. Bir de eczanede büyük serum fizyolojikle 10ml şırınga aldım. Gün aşırı şırıngayla lavaboda temizliyorum sonra odada çok az bruno damlatıp manuel olan aspiratörle çekiyorum en rahatı bu oldu gibi şuanlıkbu hafta babası hasta diye temizlemeye ekstra dikkat ettim bu gece saat başı uyandı burnu tıkalı diye uyuyamadı en son dayanamadım 4.30da şırıngayla banyoda yıkadım sonra aspiratörle çektim anca öyle uyudu. Baby vacı da ilerleyen yaşlarda daha rahat kullanırım alınmış alınmıştır
Bir de biofizin ucu tam oturmadı, weebaby hemen koptu, otribebe biraz sert geldi en yumuşak ve tam olan bruno bence
Aslan 6 buçuk falan tam net bilmiyorımevde 100 tane 3 vardır galibaÇok bile almışsın balım ama kullanırsın yıne bıtene baska almayok dogru yenı olanlar onlar 3 ten sonra o sekılde Lina 7 kusur çıktı en son 3 sıkıyor ama son 30 bez falan kaldı gece 4 no takıyorum küçük gelıncede sık degısıyorum oyle oyle bıtırcem inşallah
Kullanırsın baska almaBoş yapıyorlar
Atak haftasıns göre iyi bence maşAllah linoşa
Bizde odasında beşiğinde yatırıyoruz xiaomi kamera aldık onunla izliyoruz seste ve ışıkta yatmıyor şimdi ona alışsın istemiyorum
Bendede babyvac var dediğin gibi geceleri sorun oluyor ama bazen zor durumda açtığımda oldu
Aslan 6 buçuk falan tam net bilmiyorımevde 100 tane 3 vardır galiba
Ergonomik gayet guzel bı model Buda bende ergo360 var oğlandan kalmaKızlar kanguru neko switch alacağım sanırım. Deneyimleyen oldu mu acaba?
Benimkinin rutini o 8 de yanıma aldım oyun istiyorfı uyumadıKullanırsın baska alma6300 du 3 aylıkken Lina , 108 tane vardı annemde küçük ıkı paket almıştı 30lu bır paket kaldı ıste kullanıyorum hala
Maşallah demesem nolurmus acaba gece uyandı huysuzu hep 8 buçukta sabah kalktı hala uyumadı
AklımdaaErgonomik gayet guzel bı model Buda bende ergo360 var oğlandan kalma
Ve detoks tarıfı
Kanguru olayını ben çok araştırdım eşimle dağ bayır gezen insanlarız biz en güzeli ergobaby omni 360. Biraz pahalı ama ikinci el alinabilir. Bebek içinde taşıyan içinde en sağlıklısı o. Ve her yöne takılabiliyor. Bende neko düşünüyordum ama galiba ergo alacağımKızlar kanguru neko switch alacağım sanırım. Deneyimleyen oldu mu acaba?
Ben de çok hevesliydim kanguru işine chicco boppy aldım biraz sling gibi ama benimki durmuyor içindeKanguru olayını ben çok araştırdım eşimle dağ bayır gezen insanlarız biz en güzeli ergobaby omni 360. Biraz pahalı ama ikinci el alinabilir. Bebek içinde taşıyan içinde en sağlıklısı o. Ve her yöne takılabiliyor. Bende neko düşünüyordum ama galiba ergo alacağım
Gliserin kanzukKızlar benim kız 12 gündür kaka yapmadı...normal olduğunu biliyorum ama artık gazı dayanılacak gibi değil hem sürekli gazı var hemde kokudan yanına yaklaşılmiyorgrupta bi fitil konuşulmustu neydi o ve ne kadar kullanılıyordu oğlumda kullanmıştım ama hatırlayamadım
Ya benim oğlumda 15 günde bir yapıyorduGliserin kanzukAllah yardımcın olsun, nasıl bekledin o kadar Ben zeytinyağı içiriyorum ertesi gün çıkıyor şimdilik bi ara ishal ettim çocuğu her gün zeytinyağı verip şimdi rahatsız olunca veriyorum
Kızlar kanguru neko switch alacağım sanırım. Deneyimleyen oldu mu acaba?
Hadi yaÇok bile almışsın balım ama kullanırsın yıne bıtene baska almayok dogru yenı olanlar onlar 3 ten sonra o sekılde Lina 7 kusur çıktı en son 3 sıkıyor ama son 30 bez falan kaldı gece 4 no takıyorum küçük gelıncede sık degısıyorum oyle oyle bıtırcem inşallah
Evet gerçekten ağır geliyomuş. Yavrumun ateşi düşmüştü ama tekrar yükseliyor calpol verdim gene. Çok şükür huysuzluğu çok ağlaması yok ama inleyip duruyor içim gidiyor vallahiEvet canım yenilendikten sonra göstergesiz olmuş. Başta bende acaba göstergesiz eski model mi demiştim tam tersiymiş
Bu arada ikisi bi arada da yapılıyor galiba ama bizim dr ağır gelir diye 1 hafta arayla yaptırtacak 5.ayda.
3.ayda sadece nimenrix yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?