2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyy kıyamam kuzumaDoktorumuz menenjit aşıları ateş yapar demişti beklenen bir şey canım
Hangisini oldunuz peki?

Bexero agır dıyolar onu mu oldu nimenrix oldu benimki de bişey olmadı şükür bı gece olur bıdaha olmaz balım gecmıs olsun

Geçmiş olsun canım. Bexsero mu oldu kuzum? O ağır dedi dr bana.

Teşekkür ederimm
Teşekkürler kızlar

Bexsero ve nimenrix aynı zamanda oldu. Neden ikisi birlikte yapıldı orayı kaçırdım doğrusu.
Gece 2 gibi tekrar calpol verdim üstünü de zıbınla bıraktım düştü şükür

Ya kızlar bezden konuşulmuş da bir şey soracağım molfix kullananlara. İdil ilk doğduğunda aldığımız molfixlerde ıslaklık göstergesi vardı. Sonra hep fırsat paketi bilmem ne ambalajları çıktı sadece ve ıslaklık göstergesi yok. Her yerde bunlardan var sanki normaline hiç denk gelmedim. Sizin de dikkatinizi çekti mi hiç
Bu arada idil 6 kilo oldu 3 numara tam oturuyor şimdi. 108li paket aldık dün bi bitsin bakalım 4 zamanı geliyor mu

Evet canım yenilendikten sonra göstergesiz olmuş. Başta bende acaba göstergesiz eski model mi demiştim tam tersiymiş
Bu arada ikisi bi arada da yapılıyor galiba ama bizim dr ağır gelir diye 1 hafta arayla yaptırtacak 5.ayda.
3.ayda sadece nimenrix yaptırdı

Canım bizim doktor da 3. ve 5. ayda ikisi beraber yapılacak dedi kalan 3 doz farklı aylarda yapılacak.

Çok bile almışsın balım ama kullanırsın yıne bıtene baska alma yok dogru yenı olanlar onlar 3 ten sonra o sekılde Lina 7 kusur çıktı en son 3 sıkıyor ama son 30 bez falan kaldı gece 4 no takıyorum küçük gelıncede sık degısıyorum oyle oyle bıtırcem inşallah

Iste bisey biliyormus gibi konusuyorlar
Boş yapıyorlar

Atak haftasıns göre iyi bence maşAllah linoşa
Bizde odasında beşiğinde yatırıyoruz xiaomi kamera aldık onunla izliyoruz seste ve ışıkta yatmıyor şimdi ona alışsın istemiyorum
Bendede babyvac var dediğin gibi geceleri sorun oluyor ama bazen zor durumda açtığımda oldu
Aslan 6 buçuk falan tam net bilmiyorımevde 100 tane 3 vardır galiba

Kullanırsın baska alma 6300 du 3 aylıkken Lina , 108 tane vardı annemde küçük ıkı paket almıştı 30lu bır paket kaldı ıste kullanıyorum hala
Maşallah demesem nolurmus acaba gece uyandı huysuzu hep 8 buçukta sabah kalktı hala uyumadı

Benimkinin rutini o 8 de yanıma aldım oyun istiyorfı uyumadı

Kızlar kanguru neko switch alacağım sanırım. Deneyimleyen oldu mu acaba?
Kanguru olayını ben çok araştırdım eşimle dağ bayır gezen insanlarız biz en güzeli ergobaby omni 360. Biraz pahalı ama ikinci el alinabilir. Bebek içinde taşıyan içinde en sağlıklısı o. Ve her yöne takılabiliyor. Bende neko düşünüyordum ama galiba ergo alacağım

Ben de çok hevesliydim kanguru işine chicco boppy aldım biraz sling gibi ama benimki durmuyor içinde on dk maksimum mızırdanmadan durduğu. Benim de gözüm ergobabylerde ama para dökmeden önce denemem lazım bir yerde

Kızlar benim kız 12 gündür kaka yapmadı...normal olduğunu biliyorum ama artık gazı dayanılacak gibi değil hem sürekli gazı var hemde kokudan yanına yaklaşılmiyorgrupta bi fitil konuşulmustu neydi o ve ne kadar kullanılıyordu oğlumda kullanmıştım ama hatırlayamadım

Gliserin kanzuk Allah yardımcın olsun, nasıl bekledin o kadar Ben zeytinyağı içiriyorum ertesi gün çıkıyor şimdilik bi ara ishal ettim çocuğu her gün zeytinyağı verip şimdi rahatsız olunca veriyorum

Ya benim oğlumda 15 günde bir yapıyordu ve ne tesadüf ikisi de ikinci aydan sonra böyle oldular 2 aya kadar normaldi en fazla 3-4 gün oluyordu..oğlumu goturmedigim doktor kalmamıştı lavmanlar fitiller...Bi keresinde lavman ve fitile rağmen yapmayınca bi doktora götürdüm bana kızdı anne sütü alıyorsa kabız değildir asla müdahale etme isterse 1 aya yapsın ek gıda alınca düzelir dedi..o yüzden bekledim şimdi tamam normal ama gazı öldürüyor bizi uyuyamiyor bile daha bekleyemem

Hadi ya kullanırım ama bence de
Sen gün içinde 1 kere çiş yapsa bile değiştir günde 10 bez değiştirsen böyle 3 güne iş tamam

Yeni bezlerde ıslaklık göstergelerini kaldırmaları kadar saçma bir şey olabilir mi yalnız

Evet gerçekten ağır geliyomuş. Yavrumun ateşi düşmüştü ama tekrar yükseliyor calpol verdim gene. Çok şükür huysuzluğu çok ağlaması yok ama inleyip duruyor içim gidiyor vallahi
Ben veremi ateşsiz atlatınca bu da öyle olur sanmıştım

Bu arada dün 3. ay kontrolündeydik kızım 1 ayda 5 cm uzamış 62 cm olmuş. 830 gr almış 6 kilo olmuş. Baş çevresi 40tı 40,5 olmuş. Azıcık koca kafalı sanki
Kilo alımı normal aslında ama bana nedense daha fazla alabilirmiş sütüm mü yetmedi hissiyatı geldi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…