2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de 4numara sarı molfix aldım şokta 86lısı 227ydi ne 3 paket aldım bakalım
Şoktan aldım bende Migros’ta daha ucuzdu 208 tlydı ama getırme ucretı odeyınce zaten aynı oluyordu bı paket aldım sımdılık senın bebiş kaç kılolarda tahmını

soyasosu hayatım ben dıyete basladım kendı çapımda sana bır ıkı sorum olacak
Süte etkisi olmayan detoks olarak yapabılceğim bi kaç öneride bulunurmusun
Birde yesıl çay falan içebilir miyim

Kuzum beni yarın tekrar bi etiketlese. Yarın bilgisayarı açıp bir kaç detoks yazayım.
Yeşil çay içebilirsin ancak kafein olduğu için kahve içtiğin günlerde çok içmemeye çalış. Gerçi kafeinin anne sütünden bebeği etkilediği pek kanıtlanmış sayılmaz. Ben yine de söylemek istedim

Sabah yeşilçayını öğlen kahvesini eksik etmeyen bana şok. Ama uyuyor bebeğim ya djdjd ya da kafein benim bebede ters etki yapıyor
Ben de 4numara sarı molfix aldım şokta 86lısı 227ydi ne 3 paket aldım bakalım
Aa bu da iyiymiş migrosta göremedim şoka bakayım.

Goonlar da 101 liraydı 3 numara 2.55e geliyor tanesi, molfix sarı paket 3ten geçtim. Güzel bence yumuşak, ince daha hiç sızdırmadı sabaha kadar bile durdu.
Eşim daha bebek doğmadan sleepy almış bir sürü. 3 numara var elimizde bir kaç paket. Hafif sıkmaya basliyor bence çünkü lastik izi çıkıyor. Molfiks 4 numara aldım sleepyden sonra molfikse gecicem. Gece yatarken molfiks takiyorim şimdi gündüz sleepy inşallah biter artık kurtulurum

Sabah yeşilçayını öğlen kahvesini eksik etmeyen bana şok. Ama uyuyor bebeğim ya djdjd ya da kafein benim bebede ters etki yapıyor

Aa bu da iyiymiş migrosta göremedim şoka bakayım.
Zaten dediğim gibi tam olarak kanıtlanmamış ben de içiyorum valla hamileyken dikkat ettim ama şimdi uykumu anca günde üç fincan kahve açabiliyo

Teşekkürlerr
Ben bayadır 4 no kullanıyorum sızma yapmadı hiç. Ama sık da değişiyorum
Dogum gunun kutlu olsun canim benim
Teşekkür ederimm canım

Benimde saatlerce duruyordu biliyo musun simdi simdi azaldi en son 70 gunlukken gittigimizde 6100 gr 62 cm di simdi ayin 25 inde gidicez tekrar bakalim ne diyecek doktor. Yarinda kafasi icin klinge gidicez ins moralimizi bozmazlar
Oyy maşallah paşaya uzun olacak inşallah
Önemli bir şey olmayacak içini ferah tut canım.
Bizimde sağ tarafa yatmaktan orası yamuldu bende doktora soracağım kontrolde.

Ayy iyi demişsin valla Her şeye de karışıyorlar annesi biz değiliz sanki çok biliyorlar

Kızlar biz hala 2 beden molfix kullanıyoruz minik totolu oğlum ya

Kuzum bende yeni yılda sağlıklı beslenmeya başladım yazdığın tarifleri burdan yazar mısın?

Bu arada tek gitsem bende mecbur yakın bakardım biz annemle gidiyoruz hep. Ben arabayı kullanıyorum. Gerçi bi süredir Kuzey arabada kırmızı ışıkta ağlama krizine giriyor ondan beri hiç ben araba kullanmadım hep emzirdim öyle olunca. Haftaya kontrol var bakalım nasıl gidicez

Ya onuda sırf belınde lastık var dıye aldım cunku efsane sırttan kaka cıkma durumu yaşadık lastık yok mavıde ıkı no da var mesela her bedenı değişik o yuzden sarı aldım şimdilik 4 noyu
Evet lastik yok bunlarda. Ama bizim kaka sırttan çıkmadı hiç. Genelde 3-4 günde yapıyor onu da ya emerken ya mama yerken yapıyor farkedince bezi açıyorum alt değiştirme örtüsüne yatırıyorum orda devam ediyor.

Ay detoks çok güzel olur valla hepimiz için. Bende başlayacağım diyete. Yaza fit bir anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…