2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Babasında falan egzama var ondan geçmiş olabilir mi acaba deneyeyim bakalım inşallah geçer

Oyyy hepsı ayrı minnoş bebiş valla bal gibiler bal

2 gündür aklımdasın biliyor musun ne zamandır yazmıyor dedim bi seslenicektim ☺ Geçmiş olsun rsv zorlu bir hastalık aslında çok şükür iyi atlatmışsınız galiba. Biz erken doğumdan dolayı ayrı aşı vuruluyoruz onun için 4 aydır bu ay sonuncusu vurulacak.
Ben uyku konusunda hiç zorlama yapmıyorum ama uyuduğu zaman dediğin gibi yatağına bırakmaktan yanayım. Bazen ayağımda oluyor onda da uyanacak gibi olmadığı sürece sallamıyorum uyurken bir şeye bağımlı olmasın, uyuturken zaten destekle oluyor. Gece zaten hep yatağında onda ayağa hiç almıyorum.

Son düzenleme:
Canım kızlar ben uzun süre sonra bugün arkadaşlarla ocakbaşına gittim. Nasıl iyi geldi nasıl iyi geldi anlatamam. Tabi aklım oğluştaydı kardeşimden sürekli bilgi aldım bi sal bizi artık dedi Oğluşum da genel olarak uyumuş biraz mızırdamış biraz oynamış zorlamamış pek. Bebeğinizi bırakacak kimseniz varsa bi de süt sağıp bırakabiliyorsanız kesinlikle yapın. Biz de zaten mama olduğu için beslenme kısmı çok zorlamıyor. Şu an kendimi resetlemiş gibiyim

Bugün doktora sordum ben. Bebek kendini kaldırıyorsa destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi. Ama kaldırmıyosa zorla oturtmaya çalışmayın hazır değildir dedi. Bizimkiler hazır artık bence
Benimki oturmaya başladı ya şimdi o kesmiyor ayağa kalkmaya çalışıyor Kucağıma oturtuyorum karnıma bastırıp ayağa dikiliyor.

soyasosu gözler yeşil mi çok güzeller Ay hepsi çok tatlı bebişlerimizin ya Allah nazarlardan korusun Oğluma bu şarkıyı söylüyorum ben arada o da gülüyor
Çok tatlısın, çok
Seni veren Allah'a şükürler olsun
Çok güzelsin, çok
Ben güzelden anlarım
Göze geleceksin vallahi
Kırk bir kere maşallah
Nazar değmez inşallah

Ay ben de ben de
Bugün ilk kez İdil’i koltuğa oturttuk. Eşimle birbirimize bakıp nasıl bu kadar çabuk büyüdü dedik. Duygular şelale
Ay hatta profile ekleyeyim şu şapşallığa bakın
Ayy o şaşkın bakış nedir İdil kuşum yaSen büyüdün de koltukta mı oturur oldun

Yaa nasilds minnos. Bizimkinin saclari kizilcik serbetindeki apo gibi oldu resmen. Ustler dokuldu altlar duruyor
Asdafaghq öyle çok komik oluyor ya Deniz'in ilk iki ay tepesi birden dökülünce az dalga geçmedik oğlumla şimdi yeni yeni çıkmaya başladı Ama şimdi de arka kısımlar hafiften dökülüyor Oğlum saçlar da çıksa karizmana karizma katılacak maşallah diyorum
Amanııın yicem
Ben de koyuyorum teyzeleri
Oooyyy o saçlar o gözler gerçekten tam bir perisan Pera
Ayyy maşallah pek tatlı olmuş, çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederiz canımPeki bu gülüş ne o el ne o elma yanaklar Allahım bizim grubun bebeleri ne tatlı ne güzel ya
Ay ama çok güzel ya Maşallah Denizime
Teşekkür ederiz teyzesiYalnız Kuzey'cim de saçlar şekilde karizmasına karizma katıyor
Amin rabbim nazardan korusunBiz sünnet sonrası annemde Eskişehir'de kaldık ve dün Deniz ile ilk kez toplu taşıma kullandık oğlum tramvay'a bindi.Çarşıda avmde her gören baktı sevdi maşallah dedi.En son dönerken yaşlı bir teyze kızdı ne diye yüzünü örtmüyorsun bu sabinin maşallah pek güzel nazar değer kızım Allah kem gözden korusun, benim de çocuklarım bunun gibi güzeldi hep nazar değerdi al şu peçeteyi de yüzüne ört dediSonra utandım dedim teyze haklı yüzünü örtüp dua okuya okuya gittim eve

Ah canımsın ya teşekkür ederim. Bence en güzelini yapıyorsun valla şu 3,5 ayda herkes inanılmaz yol katetti annelikten beklediğinin üzerinde performans sergiledi okuduğum kadarıyla herkesi tebrik ederim. Adaptasyon sürecini ve lohusalığı atlatmış gibi hissediyorum artık

Ay çok zor bak istersen şunu dene akşam 7 sonrası hiç uyutma öncesinde gündüz uyutabildiğin kadar uyut kısıtlama ama 6,5-7 sonrası oyun- dans- masaj - sohbet - duş- emzirme falan geçir 8:30 da uyutmaya başla ısrarcı ol uyuyacağı odada kal sarıl sakin kal 9 da uyuyor bu şekilde bizimki
9-9:30 bizimle ilk derin uyku başlangıcı 11,30-12uyanmadan rüya öğünü veriyorum. 3-30 kendi uyanıyor az emip yatıyor 5-5,30 kalkıyor gece boyunca uykusu bölünmesin diye alt değiştirmediğimiz için alt değiştiriyoruz biraz ayaklara karna masaj ve emiyoruz yatıyoruz sonra uyku kısalıyor gündüz uykusuna dönüyor
Ya valla bizde de bu ay kafayı dik tutma ve ayaklarla ellerle birşeyler dokunma isteği zirvede çok tatlılar herkesin bebişler kocaman olmuş mayışsın maşallahbende hemen pp günceliyim

Reflu yatagi kullanan var mı hala?
Bizim işimiz 10 gün önce bitti sığmıyoruz ve içinde hareket ediyoruz korkmaya başladım
Yaaa çok tatlı bizimde şuan tepe döküldü emekli müdür gibi geziyor

Ay dışarda bazen bende korkuyorum ama yüzünü kapattırmaz ki kıyamet koparır sıpam Nazar boncuğu taktım arabasına Çeksin kem gözleri Denizciğim bi de çok güzel bakıyor
Kuzey'in üstler iyi altlar dökülüyor bizimki de apaçi gibi olacak Banyodan sonra nasıl tarayıp bırakırsam öyle kalıyor arada şekilli yapıyorum

Bencede gayet iyiyiz
Sizin sünnet fotosu da çok güzel kendi tarzı var oğluşun

Evet aşağı doğru kayıyor yukarı kaldırıyorum bende.. peki yatagi yükselttin mi canım? Reflu yatafi gibi olsun diye bas kısmına bisiyler koymaka uygun olur mu?
Ya bende reflüsü var diye ince sünger yastıkta yatırıyorum. Bi arkadaşım vermişti delikli sünger yüksekliği de max 2 cmdir zaten sünger yatınca iniyor inşallah yanlış yapmıyorumdur. Düz yatırınca rahat değil gibi geliyor. Bi de düzken daha çok kusuyor böyle yatağında pek kustuğunu görmedim.

Bizimde ne zaman cikacak o saclar diyoruz

Evet ya bizimde oyle. Cikmadida bir turlu bana da instada surekli paylasiyorum diye nazar degdi hasta oldu diyorlarr

Herkesin bebişleri kaçırmışım ya eminim çok tatlılardır maşallah hepsine Biz de ayağı tutmayı öğrendik ya her fırsatta tutuyor, henüz ikisini birden yakalayamadı

Kızlar bende yeni pp bırakıyorum
Ya maşallah Artık hepsinin tipleri oturuyor ne tatlı oldular
Kızlar biz bugün 4. ay aşılanı yaptırdık İdil’in hafif huzursuzluk dışında hiçbir şey yok şimdilik inşallah ilerleyen saatlerde de ateş vs olmaz
Nasıl oldunuz? Bizim iki gün falan sürmüştü, çok uyudu bi de.
Aa bu EASY rutinini anlatan bi kitap var bende Tracy Hogg'un, sonuncusu kendine vakit ayırdı (your time) Okudum aslında ama kendine vakit ayır dışındakileri yapmaya çalışıyorum ya ev işi oluyor ya bebek kucağımda uyumuş oluyor bi türlü your time yapamıyorum Çok güzel olur aklına geldikçe bir şeyler paylaşabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…