Yaa galiba öyle olcak gibi ama değişedebilir tabisoyasosu gözler yeşil mi çok güzeller Ay hepsi çok tatlı bebişlerimizin ya Allah nazarlardan korusun Oğluma bu şarkıyı söylüyorum ben arada o da gülüyor
Çok tatlısın, çok
Seni veren Allah'a şükürler olsun
Çok güzelsin, çok
Ben güzelden anlarım
Göze geleceksin vallahi
Kırk bir kere maşallah
Nazar değmez inşallah
20 lik dişim çekildi 5 dikişli zor oldu bıraz kuzum@papatyamaviss Çok geçmiş olsun. Neyin vardı? Ben kaçırmışım başını.
Bu sünnet fotosu haliiiss miiiAh canımsın ya teşekkür ederim. Bence en güzelini yapıyorsun valla şu 3,5 ayda herkes inanılmaz yol katetti annelikten beklediğinin üzerinde performans sergiledi okuduğum kadarıyla herkesi tebrik ederim. Adaptasyon sürecini ve lohusalığı atlatmış gibi hissediyorum artık
Bak sen Kuzey’eBenimki oturmaya başladı ya şimdi o kesmiyor ayağa kalkmaya çalışıyorKucağıma oturtuyorum karnıma bastırıp ayağa dikiliyor.
Ya büyüdü valla teyzesiAyy o şaşkın bakış nedir İdil kuşum yaSen büyüdün de koltukta mı oturur oldun
Asdafaghq öyle çok komik oluyor yaDeniz'in ilk iki ay tepesi birden dökülünce az dalga geçmedik oğlumla şimdi yeni yeni çıkmaya başladı Ama şimdi de arka kısımlar hafiften dökülüyor Oğlum saçlar da çıksa karizmana karizma katılacak maşallah diyorum
Oooyyy o saçlar o gözler gerçekten tam bir perisan Pera
Çok teşekkür ederiz canımPeki bu gülüş ne o el ne o elma yanaklar Allahım bizim grubun bebeleri ne tatlı ne güzel ya
Teşekkür ederiz teyzesiYalnız Kuzey'cim de saçlar şekilde karizmasına karizma katıyor
Amin rabbim nazardan korusunBiz sünnet sonrası annemde Eskişehir'de kaldık ve dün Deniz ile ilk kez toplu taşıma kullandık oğlum tramvay'a bindi.Çarşıda avmde her gören baktı sevdi maşallah dedi.En son dönerken yaşlı bir teyze kızdı ne diye yüzünü örtmüyorsun bu sabinin maşallah pek güzel nazar değer kızım Allah kem gözden korusun, benim de çocuklarım bunun gibi güzeldi hep nazar değerdi al şu peçeteyi de yüzüne ört dedi Sonra utandım dedim teyze haklı yüzünü örtüp dua okuya okuya gittim eve
Çok güzel bir düzen oturtmuşsun canım inşallah bozulmaz hiçAy çok zor bak istersen şunu dene akşam 7 sonrası hiç uyutma öncesinde gündüz uyutabildiğin kadar uyut kısıtlama ama 6,5-7 sonrası oyun- dans- masaj - sohbet - duş- emzirme falan geçir 8:30 da uyutmaya başla ısrarcı ol uyuyacağı odada kal sarıl sakin kal 9 da uyuyor bu şekilde bizimki
9-9:30 bizimle ilk derin uyku başlangıcı 11,30-12uyanmadan rüya öğünü veriyorum. 3-30 kendi uyanıyor az emip yatıyor 5-5,30 kalkıyor gece boyunca uykusu bölünmesin diye alt değiştirmediğimiz için alt değiştiriyoruz biraz ayaklara karna masaj ve emiyoruz yatıyoruz sonra uyku kısalıyor gündüz uykusuna dönüyor
Ya valla bizde de bu ay kafayı dik tutma ve ayaklarla ellerle birşeyler dokunma isteği zirvede çok tatlılar herkesin bebişler kocaman olmuş mayışsın maşallahbende hemen pp günceliyim
Oy yerim onu benn maşallah mutlu bebek pozuHerkesin bebişleri kaçırmışım ya eminim çok tatlılardır maşallah hepsineBiz de ayağı tutmayı öğrendik ya her fırsatta tutuyor, henüz ikisini birden yakalayamadı
Ya maşallahArtık hepsinin tipleri oturuyor ne tatlı oldular
Nasıl oldunuz? Bizim iki gün falan sürmüştü, çok uyudu bi de.
Aa bu EASY rutinini anlatan bi kitap var bende Tracy Hogg'un, sonuncusu kendine vakit ayırdı (your time)Okudum aslında ama kendine vakit ayır dışındakileri yapmaya çalışıyorum ya ev işi oluyor ya bebek kucağımda uyumuş oluyor bi türlü your time yapamıyorum Çok güzel olur aklına geldikçe bir şeyler paylaşabilirsen
Biz de aynı şeyi merak ediyoruz vallaBizimde ne zaman cikacak o saclar diyoruz
İyiyiz kuzumHerkesin bebişleri kaçırmışım ya eminim çok tatlılardır maşallah hepsineBiz de ayağı tutmayı öğrendik ya her fırsatta tutuyor, henüz ikisini birden yakalayamadı
Aa bu EASY rutinini anlatan bi kitap var bende Tracy Hogg'un, sonuncusu kendine vakit ayırdı (your time)Okudum aslında ama kendine vakit ayır dışındakileri yapmaya çalışıyorum ya ev işi oluyor ya bebek kucağımda uyumuş oluyor bi türlü your time yapamıyorum Çok güzel olur aklına geldikçe bir şeyler paylaşabilirsen
Bende uyuduğunda kapatıyorum puset örtüsü ile diğer türlü çığlık atıyorAy dışarda bazen bende korkuyorum ama yüzünü kapattırmaz ki kıyamet koparır sıpamNazar boncuğu taktım arabasına Çeksin kem gözleri Denizciğim bi de çok güzel bakıyor
Kuzey'in üstler iyi altlar dökülüyor bizimki de apaçi gibi olacakBanyodan sonra nasıl tarayıp bırakırsam öyle kalıyor arada şekilli yapıyorum
Valla ben paylaşmıyorum ona rağmen nazar değer diyorlarEvet ya bizimde oyle. Cikmadida bir turlubana da instada surekli paylasiyorum diye nazar degdi hasta oldu diyorlarr
Benimkinin pek bir dönme hevesi yok, Lina en azından zorlana zorlana yapıyormuşOy yerim onu benn maşallah mutlu bebek pozu
Dönmeye başladımı
Lina dizlerini tutuyor bu sekılde ayaklara erısemıyor bazı tontiş problemler yüzünden ama dönmeye başladı çok sık olmasada zorlana zorlana yapıyor arada
Sunanı ıkı haftadır 4-5 kez yapmıstır max bıde yer secıyor koltuk harıcı yapmıyor yatak yumuşak gelıyor sanırım yeterlı ıvmeyı alamıyor zorlanıyor oyun halısında oyuncaklara bakmaktan donmek aklına gelmıyorBenimkinin pek bir dönme hevesi yok, Lina en azından zorlana zorlana yapıyormuşyana dönüyor, bazen yandaysa yüzüstü dönüyor. Yüzüstü durunca bozuluyor elleri yana açıp kalıyor biz de önce dizleri tuttuk baya
Ayyy geçmiş olsun canım20 lik dişim çekildi 5 dikişli zor oldu bıraz kuzum
HahaBu sünnet fotosu haliiiss miii
inşallah canım ya benim şuan derdim doğum sonrası kilolarını tekrar almaya başlamış olmam karnım belli belirsiz var ama kilo sadece 4-5kg eksiğim gerisi tamamen duruyorBak sen Kuzey’e
Ya büyüdü valla teyzesi
Çok güzel bir düzen oturtmuşsun canım inşallah bozulmaz hiç
ay hadi atlatsın kuzucuk. Bizde ilk aşılar bir etki yapmadı rota biraz kusma ve huzursuzluk yaptı. İkincilerde görücez bakalım menenjiti erteleyelim istiyorum zaten en sonuna kadarBiz de aynı şeyi merak ediyoruz valla
İyiyiz kuzumgece devamlı ateşini kontrol ettim sabah 5e doğru kafası falan daha sıcak geldi ölçtüm 37,2 idi. Hemen calpol verdim. 1 saate düştü henüz tekrar ateşlenmedi, keyfi yerinde. Takibe devam
Oy onun ayaklarını tutuşunu yerim
Al bizdendir kadar bacaklar öyle güçlü ki resmen ayağa kakmaya çalışıyor ama dönmeye geldi mi o koca göbek kıpırdamıyor kilo boy iyi gayet ama biz biraz küçüğüz 97 günlük olduk daha bide 36 haftalık doğduk ya etkisi vardır mutlaka azcık geriden takibe devam siziBenimkinin pek bir dönme hevesi yok, Lina en azından zorlana zorlana yapıyormuşyana dönüyor, bazen yandaysa yüzüstü dönüyor. Yüzüstü durunca bozuluyor elleri yana açıp kalıyor biz de önce dizleri tuttuk baya
Ooyy maşallah paşayaHerkesin bebişleri kaçırmışım ya eminim çok tatlılardır maşallah hepsineBiz de ayağı tutmayı öğrendik ya her fırsatta tutuyor, henüz ikisini birden yakalayamadı
Doğum sonrası kiloları vermek için biraz dikkat şart kuzum. Ben doğum öncesi kiloma indim ama her istediğimi yemedenAyyy geçmiş olsun canım
Hahahalis teyzesi
inşallah canım ya benim şuan derdim doğum sonrası kilolarını tekrar almaya başlamış olmam karnım belli belirsiz var ama kilo sadece 4-5kg eksiğim gerisi tamamen duruyorbide bebişkomun göz rengine herkes renkli diyor dışarda ama eve gelince bakıyorum kahve rengi aşırı merak ediyorum ne renk olucak acep diye bunlar dışında da ilk defa geçen 3 saat dışardaydım annem bebeğe sağdığım süt ile baktı ben dişçiye gittim. Bi garip hissettim
ay hadi atlatsın kuzucuk. Bizde ilk aşılar bir etki yapmadı rota biraz kusma ve huzursuzluk yaptı. İkincilerde görücez bakalım menenjiti erteleyelim istiyorum zaten en sonuna kadar
AdChoices
ADVERTISING
Bak bunların hepsı o uzun atak bıtınce oldu bızde oturma güzelleşti konuşmalar arttı dönme çabaları dönme olduOoyy maşallah paşayaDeniz de bacağını felan tutuyor da ayak tutmaya geçemedi daha onu da öğrenir yakında bacağını dik bir şekilde kaldırıp pat diye vuruyor sonra gülüyor çok hoşuna gidiyor sıpanın, bir de dönmeye çalışıyor izin vermiyoruz sünnet oldu baskı olmasın diye bakalım birden fazla güncelleme aynı anda gelecek gibi
Ya beni şu tatlı merakım yaktı hep çok zayıftım ve hep tatlı yedim bir zararını görmedim kiloda aldırmadı verdirmedi de şuan da da gelsin lokumlar hoşaflar gitsin berlinerler waffle lar modumu kapatamadım bak yılda 4-5 kere aşure yapıp yiyen bir insanımDoğum sonrası kiloları vermek için biraz dikkat şart kuzum. Ben doğum öncesi kiloma indim ama her istediğimi yemedenbir yandan da emzirdiğimiz için daha hızlı gidiyor inan.
Gerçi bebek emeklemeye başlayınca peşinde koşmaktan gene kilo verirsin diyolar bilemiyorum
Bize de ilk ateşi menenjit yapmıştı kuzum. Er ya da geç yaptıracaksın çok ertelemeye gerek var mı bilemedim sen daha iyi bilirsin
uzun atak kaç gün sürdü ya bu ataklı giderli yeni nesil bebeler le başımız dertteBak bunların hepsı o uzun atak bıtınce oldu bızde oturma güzelleşti konuşmalar arttı dönme çabaları dönme oldu
Ahh tatlıyı ben de o kadar çok seviyorum kiYa beni şu tatlı merakım yaktı hep çok zayıftım ve hep tatlı yedim bir zararını görmedim kiloda aldırmadı verdirmedi de şuan da da gelsin lokumlar hoşaflar gitsin berlinerler waffle lar modumu kapatamadım bak yılda 4-5 kere aşure yapıp yiyen bir insanımbi durdursam boğazımı gerisi olcak bencede kesinlikle emzirmek tam büyük fırsat
uzun atak kaç gün sürdü ya bu ataklı giderli yeni nesil bebeler le başımız dertte
Valla biliyorsun atak haftası diye takip etmiyorum ama eğer bitimine denk geldiyse olabilirBak bunların hepsı o uzun atak bıtınce oldu bızde oturma güzelleşti konuşmalar arttı dönme çabaları dönme oldu
Doğumdan bu güne 113 gün gözüküyor 4. Ay olmuş olmuyor mu? Ben şu erken doğum +doğum sonrası günler hesabını bir çözemedim gitti ya 30ekim doğumlu bizimki ben 4 aylık diyorum yanlış mı? hamileyken de şu hesabı bi beceremiyordum zatenValla biliyorsun atak haftası diye takip etmiyorum ama eğer bitimine denk geldiyse olabilirBiz de kucağımızda dik otururuyoruz oturuyor valla ama koltuğa 4.aya girsin öyle oturturum
Haha şuan bak beni gaza getirdin bugün son bir hoşaf içip bırakıyorum tatlıyıAhh tatlıyı ben de o kadar çok seviyorum kitatlıyı haftada 1-2 ye düşürüp kalan öğünlere biraz dikkat edersen rahat verirsin kuzum. Emzirme trenini kaçırmamak lazım ek gıdaya geçince daha az emecekler
35 günYa beni şu tatlı merakım yaktı hep çok zayıftım ve hep tatlı yedim bir zararını görmedim kiloda aldırmadı verdirmedi de şuan da da gelsin lokumlar hoşaflar gitsin berlinerler waffle lar modumu kapatamadım bak yılda 4-5 kere aşure yapıp yiyen bir insanımbi durdursam boğazımı gerisi olcak bencede kesinlikle emzirmek tam büyük fırsat
uzun atak kaç gün sürdü ya bu ataklı giderli yeni nesil bebeler le başımız dertte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?