2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa galiba öyle olcak gibi ama değişedebilir tabi kuzeyin maviş gözleri daha belirgin
Ben de söyleyeyim melodisini sever çocuklar

Bu sünnet fotosu haliiiss miii

Benimki oturmaya başladı ya şimdi o kesmiyor ayağa kalkmaya çalışıyor Kucağıma oturtuyorum karnıma bastırıp ayağa dikiliyor.
Bak sen Kuzey’e
Ya büyüdü valla teyzesi
Çok güzel bir düzen oturtmuşsun canım inşallah bozulmaz hiç

Oy yerim onu benn maşallah mutlu bebek pozu
Dönmeye başladımı
Lina dizlerini tutuyor bu sekılde ayaklara erısemıyor bazı tontiş problemler yüzünden ama dönmeye başladı çok sık olmasada zorlana zorlana yapıyor arada

Bizimde ne zaman cikacak o saclar diyoruz
Biz de aynı şeyi merak ediyoruz valla
İyiyiz kuzum gece devamlı ateşini kontrol ettim sabah 5e doğru kafası falan daha sıcak geldi ölçtüm 37,2 idi. Hemen calpol verdim. 1 saate düştü henüz tekrar ateşlenmedi, keyfi yerinde. Takibe devam

Oy onun ayaklarını tutuşunu yerim

Bende uyuduğunda kapatıyorum puset örtüsü ile diğer türlü çığlık atıyor
Çok güzel maşallah saçlar bizimkiler ancak yaşını geçince öyle olur
Evet ya bizimde oyle. Cikmadida bir turlu bana da instada surekli paylasiyorum diye nazar degdi hasta oldu diyorlarr
Valla ben paylaşmıyorum ona rağmen nazar değer diyorlar

Benimkinin pek bir dönme hevesi yok, Lina en azından zorlana zorlana yapıyormuş yana dönüyor, bazen yandaysa yüzüstü dönüyor. Yüzüstü durunca bozuluyor elleri yana açıp kalıyor biz de önce dizleri tuttuk baya

Sunanı ıkı haftadır 4-5 kez yapmıstır max bıde yer secıyor koltuk harıcı yapmıyor yatak yumuşak gelıyor sanırım yeterlı ıvmeyı alamıyor zorlanıyor oyun halısında oyuncaklara bakmaktan donmek aklına gelmıyor yarımdan dönüyordu benımkıde bı suredır bu süpriz oldu boynunu boyle gerıye doğru atıyor baya o sekıldeyken popodan ayakları donduruyor en son kafa vucut zorlanıyor ama kuzum 5 ayına kadar kavrar belkı iyice kilolarımız aynı hemen hemen zaten bıraz zorlanırlar normal gayet

20 lik dişim çekildi 5 dikişli zor oldu bıraz kuzum
Ayyy geçmiş olsun canım
Bu sünnet fotosu haliiiss miii
Hahahalis teyzesi
Bak sen Kuzey’e

Ya büyüdü valla teyzesi

Çok güzel bir düzen oturtmuşsun canım inşallah bozulmaz hiç
inşallah canım ya benim şuan derdim doğum sonrası kilolarını tekrar almaya başlamış olmam karnım belli belirsiz var ama kilo sadece 4-5kg eksiğim gerisi tamamen duruyor bide bebişkomun göz rengine herkes renkli diyor dışarda ama eve gelince bakıyorum kahve rengi aşırı merak ediyorum ne renk olucak acep diye bunlar dışında da ilk defa geçen 3 saat dışardaydım annem bebeğe sağdığım süt ile baktı ben dişçiye gittim. Bi garip hissettim
ay hadi atlatsın kuzucuk. Bizde ilk aşılar bir etki yapmadı rota biraz kusma ve huzursuzluk yaptı. İkincilerde görücez bakalım menenjiti erteleyelim istiyorum zaten en sonuna kadar
AdChoices
ADVERTISING​

Al bizdendir kadar bacaklar öyle güçlü ki resmen ayağa kakmaya çalışıyor ama dönmeye geldi mi o koca göbek kıpırdamıyor kilo boy iyi gayet ama biz biraz küçüğüz 97 günlük olduk daha bide 36 haftalık doğduk ya etkisi vardır mutlaka azcık geriden takibe devam sizi

Buarada aşırı hızlı büyüyorlar dimi??? İnanamıyorum doğum iznim bitmek üzere ücretsiz alıcam biraz 4.aya girdik 5.850kg/62,5cm olduk. Aguluyor, gülüyoruz ay düşündükçe hoşuma gidiyor yaaa ve özlüyorum geçen her günü 2.810 doğdu minicikti ve sürekli yiyip uyuyordu şuan elleri kolları bilinçli hareketleri

Ooyy maşallah paşaya Deniz de bacağını felan tutuyor da ayak tutmaya geçemedi daha onu da öğrenir yakında bacağını dik bir şekilde kaldırıp pat diye vuruyor sonra gülüyor çok hoşuna gidiyor sıpanın, bir de dönmeye çalışıyor izin vermiyoruz sünnet oldu baskı olmasın diye bakalım birden fazla güncelleme aynı anda gelecek gibi

Doğum sonrası kiloları vermek için biraz dikkat şart kuzum. Ben doğum öncesi kiloma indim ama her istediğimi yemeden bir yandan da emzirdiğimiz için daha hızlı gidiyor inan.
Gerçi bebek emeklemeye başlayınca peşinde koşmaktan gene kilo verirsin diyolar bilemiyorum
Bize de ilk ateşi menenjit yapmıştı kuzum. Er ya da geç yaptıracaksın çok ertelemeye gerek var mı bilemedim sen daha iyi bilirsin

Bak bunların hepsı o uzun atak bıtınce oldu bızde oturma güzelleşti konuşmalar arttı dönme çabaları dönme oldu

Ya beni şu tatlı merakım yaktı hep çok zayıftım ve hep tatlı yedim bir zararını görmedim kiloda aldırmadı verdirmedi de şuan da da gelsin lokumlar hoşaflar gitsin berlinerler waffle lar modumu kapatamadım bak yılda 4-5 kere aşure yapıp yiyen bir insanım bi durdursam boğazımı gerisi olcak bencede kesinlikle emzirmek tam büyük fırsat
Bak bunların hepsı o uzun atak bıtınce oldu bızde oturma güzelleşti konuşmalar arttı dönme çabaları dönme oldu
uzun atak kaç gün sürdü ya bu ataklı giderli yeni nesil bebeler le başımız dertte

Ahh tatlıyı ben de o kadar çok seviyorum ki tatlıyı haftada 1-2 ye düşürüp kalan öğünlere biraz dikkat edersen rahat verirsin kuzum. Emzirme trenini kaçırmamak lazım ek gıdaya geçince daha az emecekler

Valla biliyorsun atak haftası diye takip etmiyorum ama eğer bitimine denk geldiyse olabilir Biz de kucağımızda dik otururuyoruz oturuyor valla ama koltuğa 4.aya girsin öyle oturturum

Valla biliyorsun atak haftası diye takip etmiyorum ama eğer bitimine denk geldiyse olabilir Biz de kucağımızda dik otururuyoruz oturuyor valla ama koltuğa 4.aya girsin öyle oturturum
Doğumdan bu güne 113 gün gözüküyor 4. Ay olmuş olmuyor mu? Ben şu erken doğum +doğum sonrası günler hesabını bir çözemedim gitti ya 30ekim doğumlu bizimki ben 4 aylık diyorum yanlış mı? hamileyken de şu hesabı bi beceremiyordum zaten(36+4doğduk)
Haha şuan bak beni gaza getirdin bugün son bir hoşaf içip bırakıyorum tatlıyı

35 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…