- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Balım bende aynı dedıgın gibi gelsın tatlılar waffler fastfoodlar efsaneee idi doğum kıloma gelıp üstüne kılo almaya basladım ve dur dedım kendımeDoğumdan bu güne 113 gün gözüküyor 4. Ay olmuş olmuyor mu? Ben şu erken doğum +doğum sonrası günler hesabını bir çözemedim gitti ya 30ekim doğumlu bizimki ben 4 aylık diyorum yanlış mı? hamileyken de şu hesabı bi beceremiyordum zaten(36+4doğduk)
Haha şuan bak beni gaza getirdin bugün son bir hoşaf içip bırakıyorum tatlıyı
Çılgın bir atak olmuş. Bize bir abla başlıycaktı işe başlamadan alışsın kız diye düşünüyorum atağa denk gelirse atar gider bence bizi35 gün
Ay onu bende bilmiyorum ama Deniz tam 3 ay 20 günlük ben 3.5 aylık diyorumDoğumdan bu güne 113 gün gözüküyor 4. Ay olmuş olmuyor mu? Ben şu erken doğum +doğum sonrası günler hesabını bir çözemedim gitti ya 30ekim doğumlu bizimki ben 4 aylık diyorum yanlış mı? hamileyken de şu hesabı bi beceremiyordum zaten(36+4doğduk)
Zaten ben mızır mızırlık ona hıc bakmıyorum beceri olarak bakıyorum sadece ve o tutuyor bencePapatyamaviss kuzum baktım da senin uygulamaya göre biz hala ataktayız ona göre 19.haftanın ortasında bitiyor atak Deniz dün 16 haftalık oldu atağa erken girse daha yine 1 haftamız var gibi Neyse bakalım zaten atak mı değil mi anlamıyoruz mızır mızır ilgi manyağı çocuğum
Benim olmayan sayısal zekam şuan bu ortamı terk etti teşekkürler Ayrıca bu uygulama kesinlikle yanlış çünkü bizimki full ataktaAy onu bende bilmiyorum ama Deniz tam 3 ay 20 günlük ben 3.5 aylık diyorumAyın 14ünde 4.ay olacak diyorum Yani sayınca Kasım 14 1.ay Aralık 14 2.ay Ocak 14 3.aya girdi sonuçta
Valla normalde aynen bu şekilde altıdan sonra uyutmayarak gayet güzel sekize doğru uyuyordu pıt diye. Şimdi onlara kadar oturuyo hanfendi gül anlamadımAy çok zor bak istersen şunu dene akşam 7 sonrası hiç uyutma öncesinde gündüz uyutabildiğin kadar uyut kısıtlama ama 6,5-7 sonrası oyun- dans- masaj - sohbet - duş- emzirme falan geçir 8:30 da uyutmaya başla ısrarcı ol uyuyacağı odada kal sarıl sakin kal 9 da uyuyor bu şekilde bizimki
Ya valla bizde de bu ay kafayı dik tutma ve ayaklarla ellerle birşeyler dokunma isteği zirvede çok tatlılar herkesin bebişler kocaman olmuş mayışsın maşallahbende hemen pp günceliyim
Valla her fırsatta mata atıp döndürüyorun çocuğu bıkmış da olabilirSunanı ıkı haftadır 4-5 kez yapmıstır max bıde yer secıyor koltuk harıcı yapmıyor yatak yumuşak gelıyor sanırım yeterlı ıvmeyı alamıyor zorlanıyor oyun halısında oyuncaklara bakmaktan donmek aklına gelmıyoryarımdan dönüyordu benımkıde bı suredır bu süpriz oldu boynunu boyle gerıye doğru atıyor baya o sekıldeyken popodan ayakları donduruyor en son kafa vucut zorlanıyor ama kuzum 5 ayına kadar kavrar belkı iyice kilolarımız aynı hemen hemen zaten bıraz zorlanırlar normal gayet
Biz de sünnet olcaz ya daha dönmesin diyorumOoyy maşallah paşayaDeniz de bacağını felan tutuyor da ayak tutmaya geçemedi daha onu da öğrenir yakında bacağını dik bir şekilde kaldırıp pat diye vuruyor sonra gülüyor çok hoşuna gidiyor sıpanın, bir de dönmeye çalışıyor izin vermiyoruz sünnet oldu baskı olmasın diye bakalım birden fazla güncelleme aynı anda gelecek gibi
Bizim aramızda tam bir ay var o zaman, 36+6 doğduk 30 Eylülde. Ben de 4 ay diyorumDoğumdan bu güne 113 gün gözüküyor 4. Ay olmuş olmuyor mu? Ben şu erken doğum +doğum sonrası günler hesabını bir çözemedim gitti ya 30ekim doğumlu bizimki ben 4 aylık diyorum yanlış mı? hamileyken de şu hesabı bi beceremiyordum zaten(36+4doğduk)
Ben ataklara beceri olarak bakıyorum sadece bide beslenme açığı oluşturmak ıcın sık beslenme ıstıyolar harıcınde mızmızlan uyku falan bakmıyorumBenim olmayan sayısal zekam şuan bu ortamı terk etti teşekkürler Ayrıca bu uygulama kesinlikle yanlış çünkü bizimki full ataktaşuan mesela sürekli ağlayarak uyanma ve bebek arabasında ağlayarak pusette bağırarak hayatı zindan etme atağı mevcut
Dönme çabaları yeni başladı üç beş kez döndü şahit oldum ama zorlanıyorKızlar bir şey soracağım sizin bebişler dönebiliyor mu benim oğlumda tık yok da
Benimki de dönmek için yelteniyor ama sonra bırakıyor yani zorlanınca bırakıyor direk özellikle uykusunda yapmaya çalışıyor bir de gün içerisinde o kadar hareket ediyoruz beyefendi uykusunda dönmeye çalışıyorDönme çabaları yeni başladı üç beş kez döndü şahit oldum ama zorlanıyorşuan öyle sık yaptığı bişey değil ama gayet normal dönmemesi 6 buçuk aylık dönen bi oğlum var biliyorsunuz hiçbişeyden geri kalmıyorlar merak etme
İsteği varsa destekle kuzum az az sık sık tabikiBir de asla sırtüstü uzanmak istemiyor bu oğlan sürekli yarı oturur pozisyonda durmak istiyor ayına göre küçük diye ben de çok bırakmak istemiyorum gün içerisinde ağlama krizlerine giriyoruz bu yüzden
Tam dönmeKızlar dönme derken tam turdan mı bahsediyoruz?mesela sırt üstünden yana dönüş kabul mü
BennnReflu yatagi kullanan var mı hala?
Canım benim kızım bu ay az kilo aldı. Ben de dra sordum gece arada kaldırıp emzirsem mi diye. Hayır dedi asıl büyüme hormonu gece salgılanır uykusunu bölme sütten daha faydalı uyuması dedi.Kızlar bu arada ne dicem
Bugün 4. ay kontrolünde doktorumuza rüya öğününün gerekliliğini sordum. Bebek acıktığında zaten kendisi uyanır, uykusunda rahatsız etmenize hiç gerek yok dedi. Sizin doktorlar ne düşünüyor bu konuda?
İdil bazen çok uzun gece uykuları yapıyor. 7-8 saat uyanmadığı zamanlar oluyor. Hiç beslenmemesi normal mi bilemedim. Kilo alımı normal, son 1-2 haftadır rüya öğünü yapıyor sadece. Geçen aydan bu aya 760 gr aldı.
Kafam karıştı eskiden rüya öğünü mü varmış diyorum bazen
Sana helal olsun maşallah iyi vermişsinBalım bende aynı dedıgın gibi gelsın tatlılar waffler fastfoodlar efsaneee idi doğum kıloma gelıp üstüne kılo almaya basladım ve dur dedım kendıme74.6 ile başladığım bu serüven de 68 civarı ile devam edıyorum
Bütün vitaminler de aynısı yazar tabıkıde takılmaKızlar biz demir damlası kullanmaya başladık bugün itibarıyla. Bestiron verdi doktor kullandıktan sonra prospektüsüne baktım ki 4-10 yaş arası uygundur yazıyorkullanılamasa doktor vermezdi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?