2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Balım bende aynı dedıgın gibi gelsın tatlılar waffler fastfoodlar efsaneee idi doğum kıloma gelıp üstüne kılo almaya basladım ve dur dedım kendıme 74.6 ile başladığım bu serüven de 68 civarı ile devam edıyorum

Papatyamaviss kuzum baktım da senin uygulamaya göre biz hala ataktayız ona göre 19.haftanın ortasında bitiyor atak Deniz dün 16 haftalık oldu atağa erken girse daha yine 1 haftamız var gibiNeyse bakalım zaten atak mı değil mi anlamıyoruz mızır mızır ilgi manyağı çocuğum

Ay onu bende bilmiyorum ama Deniz tam 3 ay 20 günlük ben 3.5 aylık diyorum Ayın 14ünde 4.ay olacak diyorum Yani sayınca Kasım 14 1.ay Aralık 14 2.ay Ocak 14 3.aya girdi sonuçta

Zaten ben mızır mızırlık ona hıc bakmıyorum beceri olarak bakıyorum sadece ve o tutuyor bence çünkü zaten hep mızır mızır

Ay onu bende bilmiyorum ama Deniz tam 3 ay 20 günlük ben 3.5 aylık diyorum Ayın 14ünde 4.ay olacak diyorum Yani sayınca Kasım 14 1.ay Aralık 14 2.ay Ocak 14 3.aya girdi sonuçta
Benim olmayan sayısal zekam şuan bu ortamı terk etti teşekkürler Ayrıca bu uygulama kesinlikle yanlış çünkü bizimki full atakta şuan mesela sürekli ağlayarak uyanma ve bebek arabasında ağlayarak pusette bağırarak hayatı zindan etme atağı mevcut

Eklentiler

• IMG_3235.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47
Valla normalde aynen bu şekilde altıdan sonra uyutmayarak gayet güzel sekize doğru uyuyordu pıt diye. Şimdi onlara kadar oturuyo hanfendi gül anlamadım

Valla her fırsatta mata atıp döndürüyorun çocuğu bıkmış da olabilir Belki zaten dönüyorum sanıyordur sjsjdj biz daha o uzun atağa yeni giriyoruz galiba, beklenen doğum tarihinr göre ama bitince nolcak bakalım

Biz de sünnet olcaz ya daha dönmesin diyorum
Bizim aramızda tam bir ay var o zaman, 36+6 doğduk 30 Eylülde. Ben de 4 ay diyorum

Ben ataklara beceri olarak bakıyorum sadece bide beslenme açığı oluşturmak ıcın sık beslenme ıstıyolar harıcınde mızmızlan uyku falan bakmıyorum hangı uygulama

Kızlar bir şey soracağım sizin bebişler dönebiliyor mu benim oğlumda tık yok da
Dönme çabaları yeni başladı üç beş kez döndü şahit oldum ama zorlanıyor şuan öyle sık yaptığı bişey değil ama gayet normal dönmemesi 6 buçuk aylık dönen bi oğlum var biliyorsunuz hiçbişeyden geri kalmıyorlar merak etme

Benimki de dönmek için yelteniyor ama sonra bırakıyor yani zorlanınca bırakıyor direk özellikle uykusunda yapmaya çalışıyor bir de gün içerisinde o kadar hareket ediyoruz beyefendi uykusunda dönmeye çalışıyor

Bir de asla sırtüstü uzanmak istemiyor bu oğlan sürekli yarı oturur pozisyonda durmak istiyor ayına göre küçük diye ben de çok bırakmak istemiyorum gün içerisinde ağlama krizlerine giriyoruz bu yüzden

İsteği varsa destekle kuzum az az sık sık tabiki Linoş daha guzel oturuyor suan öyle başladık bizde

Kızlar biz demir damlası kullanmaya başladık bugün itibarıyla. Bestiron verdi doktor kullandıktan sonra prospektüsüne baktım ki 4-10 yaş arası uygundur yazıyor kullanılamasa doktor vermezdi diye düşünüyorum

Reflu yatagi kullanan var mı hala?
Bennn küçük geliyor kayıyor ama yine de kullanıyorum çünkü kusuyor
Canım benim kızım bu ay az kilo aldı. Ben de dra sordum gece arada kaldırıp emzirsem mi diye. Hayır dedi asıl büyüme hormonu gece salgılanır uykusunu bölme sütten daha faydalı uyuması dedi.
Sana helal olsun maşallah iyi vermişsin

Bütün vitaminler de aynısı yazar tabıkıde takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…