Çok şükür kuzum yola devamBennnküçük geliyor kayıyor ama yine de kullanıyorum çünkü kusuyor
Canım benim kızım bu ay az kilo aldı. Ben de dra sordum gece arada kaldırıp emzirsem mi diye. Hayır dedi asıl büyüme hormonu gece salgılanır uykusunu bölme sütten daha faydalı uyuması dedi.
Sana helal olsun maşallah iyi vermişsin
Kaşık önlük meyve süzgeci ilk etapta yeterlı su için biberon 6 aydan sonra suluk bakacazzzKızlar ek gıda alışverişi için neler alalım yaaa? Çok doldurmak istemiyorum en elzem şeyler
Aslında rüya öğününü çocuğu uyandırmadan yapıyoruz. Kucağıma alınca açıyor ağzınıBennnküçük geliyor kayıyor ama yine de kullanıyorum çünkü kusuyor
Canım benim kızım bu ay az kilo aldı. Ben de dra sordum gece arada kaldırıp emzirsem mi diye. Hayır dedi asıl büyüme hormonu gece salgılanır uykusunu bölme sütten daha faydalı uyuması dedi.
Sana helal olsun maşallah iyi vermişsin
O zaman tamamBütün vitaminler de aynısı yazar tabıkıde takılma
Benimki de hep ayakta dikilmek istiyor çok iyi basıyor ama ben yeni yeni az oturtuyorumBenimki oturmaya başladı ya şimdi o kesmiyor ayağa kalkmaya çalışıyorKucağıma oturtuyorum karnıma bastırıp ayağa dikiliyor.
Kuzum 1 yemek kaşığı ile başla çeyrek çay bardağı yarım çay bardağı yeter simdilik
Anam deme kız tamamdırKuzum 1 yemek kaşığı ile başla çeyrek çay bardağı yarım çay bardağı yeter simdilik
Ben önlük kaşık bir tane tabak meyve süzgeci cam rende philips suluk kaldım diğerleride oioi ama tanağı almasada olurmuş gibi sonradan diğerleri bence lazım ama mama sandalyesi hala alamadım çok kararsızım bu ayın 15. İndede onu alıcamKızlar ek gıda alışverişi için neler alalım yaaa? Çok doldurmak istemiyorum en elzem şeyler
Bende öyle yapıyorum canım ama sürekli istiyor yaİsteği varsa destekle kuzum az az sık sık tabikiLinoş daha guzel oturuyor suan öyle başladık bizde
Çok heyecanlandım yedi mi bariAnam deme kız tamamdır
Bu çiğneme işi bizdede var çok komik oluyor bide her yerimiz tükürük oldu bu aralarİdil de dönmüyor henüz. Kendini sola iyice döndürüyor ama o kadarbir şeyi tutarken de parmak uçlarıyla tutuyor Kibar Feyzo
Her çocuğun gelişim süreci farklıdır, ittirmeyiniz diye bir söz okumuştumçok da şeyetmiyorum o yüzden
He bir de dilini çiğnemeyi öğrendi ses çıkarırken çiğniyor çok şapşal sesler çıkarıyor. Bir bakıyoruz sakız çiğniyor sanki
Bende rüya öğününü yapıyorum gece yatmadan önünü tutuyor gibi geliyor ona devam ederim galibaAslında rüya öğününü çocuğu uyandırmadan yapıyoruz. Kucağıma alınca açıyor ağzınıama benim doktorum da gerek yok acıkırsa uyanır zaten dedi. Ben idilden çok daha geç uyuyorum o yüzden biraz da kendi konforum için yatmadan rüya öğünü yaptırmaya devam edebilirim bakalım. O günkü duruma göre
O zaman tamam
Hatta ilk bir iki çok kıvamlı olmasın karnı ağrımaz ilk hafta gündüz dene sonra gece kuzum sonra mide kapasitesini belli eder o o kadar yaparsınAnam deme kız tamamdır
Ben gece 2 kere ruya öğünü yapıyorum canım, doktor 5 saatten fazla aç kalmasın dedi o yüzden illa ki kaldiriyorumKızlar bu arada ne dicem
Bugün 4. ay kontrolünde doktorumuza rüya öğününün gerekliliğini sordum. Bebek acıktığında zaten kendisi uyanır, uykusunda rahatsız etmenize hiç gerek yok dedi. Sizin doktorlar ne düşünüyor bu konuda?
İdil bazen çok uzun gece uykuları yapıyor. 7-8 saat uyanmadığı zamanlar oluyor. Hiç beslenmemesi normal mi bilemedim. Kilo alımı normal, son 1-2 haftadır rüya öğünü yapıyor sadece. Geçen aydan bu aya 760 gr aldı.
Kafam karıştı eskiden rüya öğünü mü varmış diyorum bazen
Ben de çok ince pamuklu bir battaniyeyi katlayıp başının altına koyuyorum. Yiyip yattığı için kusar diye yükseltiyorum azıcık. Çok az yükselttiğimiz için bence birşey olmaz.Ya bende reflüsü var diye ince sünger yastıkta yatırıyorum. Bi arkadaşım vermişti delikli sünger yüksekliği de max 2 cmdir zaten sünger yatınca iniyor inşallah yanlış yapmıyorumdur. Düz yatırınca rahat değil gibi geliyor. Bi de düzken daha çok kusuyor böyle yatağında pek kustuğunu görmedim.
Ayyy çok geçmiş olsun hadi. Çok dikiş atılmış ya..20 lik dişim çekildi 5 dikişli zor oldu bıraz kuzum
Bizimki bu ara çok dönüyor. Sırtüstü yatmayı hiç sevmiyor. Sırtüstü koyuyorum, anında yüzüstüne geçiyor.Kızlar bir şey soracağım sizin bebişler dönebiliyor mu benim oğlumda tık yok da
Ben burda sordum. Sadece prematüre bebeklere demir takviyesi veriyoruz dediler. Ama ben kendim demir takviyesi kullanıyorum. Gebelikte de kullanmıştım, devam et dediler burda bana.Kızlar biz demir damlası kullanmaya başladık bugün itibarıyla. Bestiron verdi doktor kullandıktan sonra prospektüsüne baktım ki 4-10 yaş arası uygundur yazıyorkullanılamasa doktor vermezdi diye düşünüyorum
Yedi biraz biraz cok komıktıÇok heyecanlandım yedi mi bari
Tamam balım bugun gündüz verdim işte dediğin gibi cok katı degıldi yaptığım denerim az azHatta ilk bir iki çok kıvamlı olmasın karnı ağrımaz ilk hafta gündüz dene sonra gece kuzum sonra mide kapasitesini belli eder o o kadar yaparsın
Merhaba nasılsın sırf uygulama senin için girdim merak ettim bebişin nasıl gerçi şimdi kocaman olmuşturTamam balım bugun gündüz verdim işte dediğin gibi cok katı degıldi yaptığım denerim az az
Ya çok şapşallar gerçektenBu çiğneme işi bizdede var çok komik oluyor bide her yerimiz tükürük oldu bu aralarönlük yetişmiyor
Bana da öyle geliyor valla. Aynı şekilde yapıyorum ben de. Böylece benim uykum da uzuyor.Bende rüya öğününü yapıyorum gece yatmadan önünü tutuyor gibi geliyor ona devam ederim galibasonrası ne zaman kalkarsa
Bu konuda doktorlar ikiye ayrılmış cidden hangisi doğru bilmiyorum. Bizim doktorumuz patron bebek diyor. Acıkırsa uyanır emzirirsin. Emerek uyumak istiyorsa öyle uyusun bu bir problem değil gibi söylemleri var hep. Kendisine güvenmeyi tercih ediyorum doğrusu çünkü biraz geleneksel düşünürsek hepimiz böyle büyüdük.Ben gece 2 kere ruya öğünü yapıyorum canım, doktor 5 saatten fazla aç kalmasın dedi o yüzden illa ki kaldiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?