2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok şükür kuzum yola devam

Aslında rüya öğününü çocuğu uyandırmadan yapıyoruz. Kucağıma alınca açıyor ağzını ama benim doktorum da gerek yok acıkırsa uyanır zaten dedi. Ben idilden çok daha geç uyuyorum o yüzden biraz da kendi konforum için yatmadan rüya öğünü yaptırmaya devam edebilirim bakalım. O günkü duruma göre
Bütün vitaminler de aynısı yazar tabıkıde takılma
O zaman tamam

İdil de dönmüyor henüz. Kendini sola iyice döndürüyor ama o kadar bir şeyi tutarken de parmak uçlarıyla tutuyor Kibar Feyzo
Her çocuğun gelişim süreci farklıdır, ittirmeyiniz diye bir söz okumuştum çok da şeyetmiyorum o yüzden
He bir de dilini çiğnemeyi öğrendi ses çıkarırken çiğniyor çok şapşal sesler çıkarıyor. Bir bakıyoruz sakız çiğniyor sanki

Son düzenleme:
Kızlar ek gıda alışverişi için neler alalım yaaa? Çok doldurmak istemiyorum en elzem şeyler
Ben önlük kaşık bir tane tabak meyve süzgeci cam rende philips suluk kaldım diğerleride oioi ama tanağı almasada olurmuş gibi sonradan diğerleri bence lazım ama mama sandalyesi hala alamadım çok kararsızım bu ayın 15. İndede onu alıcam
İsteği varsa destekle kuzum az az sık sık tabiki Linoş daha guzel oturuyor suan öyle başladık bizde
Bende öyle yapıyorum canım ama sürekli istiyor ya ayaklarına dokunmak istiyor devriliyor

Bu çiğneme işi bizdede var çok komik oluyor bide her yerimiz tükürük oldu bu aralar önlük yetişmiyor

Bende rüya öğününü yapıyorum gece yatmadan önünü tutuyor gibi geliyor ona devam ederim galiba sonrası ne zaman kalkarsa

Ben gece 2 kere ruya öğünü yapıyorum canım, doktor 5 saatten fazla aç kalmasın dedi o yüzden illa ki kaldiriyorum

Ben de çok ince pamuklu bir battaniyeyi katlayıp başının altına koyuyorum. Yiyip yattığı için kusar diye yükseltiyorum azıcık. Çok az yükselttiğimiz için bence birşey olmaz.
20 lik dişim çekildi 5 dikişli zor oldu bıraz kuzum
Ayyy çok geçmiş olsun hadi. Çok dikiş atılmış ya..
Kızlar bir şey soracağım sizin bebişler dönebiliyor mu benim oğlumda tık yok da
Bizimki bu ara çok dönüyor. Sırtüstü yatmayı hiç sevmiyor. Sırtüstü koyuyorum, anında yüzüstüne geçiyor.
Ben burda sordum. Sadece prematüre bebeklere demir takviyesi veriyoruz dediler. Ama ben kendim demir takviyesi kullanıyorum. Gebelikte de kullanmıştım, devam et dediler burda bana.

Biz bugün annemlerden evimize döndük ve bütün uyku düzenimiz şaştı. Uyumadı bi hep az az uyudu uyanıyor keyifsiz de değil oynaşıyor değişik geldi galiba hoşuna mı gitti bilmem ama en sonu pili bitti ağlaya ağlaya uyudu. Bakalım ne yapacak gece uykusuna geçtiğini sanmıyorum, hayırlısı bekleyip göreceğim

Bu çiğneme işi bizdede var çok komik oluyor bide her yerimiz tükürük oldu bu aralar önlük yetişmiyor
Ya çok şapşallar gerçekten
Bende rüya öğününü yapıyorum gece yatmadan önünü tutuyor gibi geliyor ona devam ederim galiba sonrası ne zaman kalkarsa
Bana da öyle geliyor valla. Aynı şekilde yapıyorum ben de. Böylece benim uykum da uzuyor.
Bir dönem sosyal medya doktorlarından o kadar çok rüya öğününü duydum ki olmazsa bebem gelişmeyecek gibi geldi Ama en azından şart değilmiş onu biliyorum şimdi
Ben gece 2 kere ruya öğünü yapıyorum canım, doktor 5 saatten fazla aç kalmasın dedi o yüzden illa ki kaldiriyorum
Bu konuda doktorlar ikiye ayrılmış cidden hangisi doğru bilmiyorum. Bizim doktorumuz patron bebek diyor. Acıkırsa uyanır emzirirsin. Emerek uyumak istiyorsa öyle uyusun bu bir problem değil gibi söylemleri var hep. Kendisine güvenmeyi tercih ediyorum doğrusu çünkü biraz geleneksel düşünürsek hepimiz böyle büyüdük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…