2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Uyanırsa karanlıkta tekrar uykuya geçirmeye çalış canım belki gece uykusu olarak devam eder bizimki de bugün erken uyudu kaç kere uyanacak kim bilir. Başında nöbetteyim şimdi anında müdahale için

Çok şükür kuzum yola devam
Aynen bebişim yola devam
Rüya öğünü yok bizde hemen uyanıyor benim sıpam emdikten sonra gaz çıkarması şart ve biraz kusması alerjik bebek sorunu o kusma olmadan olmuyo sanki illa kusacak
Süzgeç kaşık rende suluk sandalye var bi önlük alayım tabak almayacağım Tupperlardan kullanacağım

Burada 4. ay itibarıyla tüm bebeklere başlıyolar canım

Aman kuzum hiç bulaşma o zaman ne zaman uyanır ister o zaman emzirirsin. Ne kadar çok zaman dedim ya ahahahha

Uyanırsa karanlıkta tekrar uykuya geçirmeye çalış canım belki gece uykusu olarak devam eder bizimki de bugün erken uyudu kaç kere uyanacak kim bilir. Başında nöbetteyim şimdi anında müdahale için
Öyle planlarım var bakalım hayırlısı Birazdan acıkır gibi geliyor kımıldanınca uyanmadan hemen mamayı yapıcam içiricem. Çok heyecanlıyım

Ay ne güzel benimki ya bende ya annemde uyuyor
Yerim İdilciğimi ya keyfine bak Sevmiş oturmayı o da Bende gelince mama sandalyesini denedim sevdi,
İdil kucakta falan uyumayı sevmiyor. Kucağa alındıysa emecek yoksa kaldırın beni kafasında hep youtube da 1 saatlik pış pış var onu açıp emzik verip yatağını hafif sallayarak uyutuyoruz geceleri. Bazen çook uzun sürüyor ama sabredersek uyuyor bu aralar gündüz çok kısa uykular yapıyor bütün gün tekrar uykuya geçmeye çalışmakla geçiyor ama ı ıh. Yoruldum bugün azıcık da eşim yorulsun

Sevdi sevdi. onun bu hallerini görmek çok hoşuma gidiyor
Kuzey de sever tabi yaa yeni şeyler denemek hoşuna gidiyor kuzuların

Sandalye ne var sende

Kızlar ek gıda alışverişi için neler alalım yaaa? Çok doldurmak istemiyorum en elzem şeyler
Bende şuan bu cevapları takipteyim fırsat buldukça 60cc-100cc-45cc buzluğa sütte atıyorum denedim bir iki kez çözdürdü verdi annem şimdilik içiyor gibi çok olmasa da arada işe yarar dedim mamanın devamını da aldım püre kaşığı gibi tüplü kaşıklardan da aldım bakalım o dönem neler yaşanacak nasıl geçecek

Kızlar kızımda az pişik vardı yengem kantaron yağı vermişti onu kullan dedi hep mahvoldu kıpkırmızı ve sivilce gibi kabarmış. Nasıl geçirebilirim ne kullanayım çok kötü oldu
Bende hamazinc kullanıyorum pişik olunca doktor pişik çok beyaz olursa mantar gibi travazol kullan demişti ince tabaka halinde ama kullanmadım hamazinc geçirdi birde poposunu sık sık beyaz sabunla yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…