2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah kuzeyyyy ya çok tatlısınız iyi yapmışsın canim

Rüya öğünü değil de gece memeye yapışık yaşıyo kızım ya bi de şu baby jem mama oturakları 250₺ye düşmüş alınır mı alsam mı? Büyük mama sandalyesi ikea düşünüyorum ama eşim o ne öyle lokanta usulü dedi icabında banyoya sokar ciflerim diye onu düşünüyodum öyle çok büyük hantal bişe istemiyorum gerek var mı sizce?

Canım geçmiş olsun havalandırma kuru tut hametan al bir de

Bende hamazinc kullanıyorum pişik olunca doktor pişik çok beyaz olursa mantar gibi travazol kullan demişti ince tabaka halinde ama kullanmadım hamazinc geçirdi birde poposunu sık sık beyaz sabunla yıkadım
Travazol sürdüm bende mecburen. Açık bırakıyorum ama çok kötü oldu ne sürsem geçirmiyor yarın doktora götüreceğim

Gerek yok canım en cok tepsısı kırlenıp hasar görüyor zaten basıc mis

Piyasada şu an 300den aşağı yok sanırım. Bi ara carrefourda 160 liraya geliyodu şimdi baktım 305 lira yazıyor. Bir bak istersen belki bölgeden bölgeye değişiyodur

Kızlar kızımda az pişik vardı yengem kantaron yağı vermişti onu kullan dedi hep mahvoldu kıpkırmızı ve sivilce gibi kabarmış. Nasıl geçirebilirim ne kullanayım çok kötü oldu
Biz hiç pişik olmadık hafif pembeliklerle atlattık. Sık bez değişimi, pembelik çoksa sudocrem hafifse Bepanthol baby kullandım. Biraz da bezini aldıktan sonra bezini atmaya gitmek, elimi yıkayıp geri gelmek gibi zamanlarda bazen poposunu açık bırakıyorum havalanmış oluyor sık sık. Geçmiş olsun

Bende joıe mımzy sanırım ondan var 3 aydan berı kullanıyorum eltım verdı her ıhtımale karşı abısının ıkea sandalyesıde duruyor
İşte bana onlar çok hantal duruyo bilemiyorum ya ek gıdaya dair tek eksiğim mama sandalyesi ve o bıttırı bızzık bebek makarnası yok efendim karışımı çorbası onlar

İşte bana onlar çok hantal duruyo bilemiyorum ya ek gıdaya dair tek eksiğim mama sandalyesi ve o bıttırı bızzık bebek makarnası yok efendim karışımı çorbası onlar
Ay o bızık şeylere var daha benım hepsı sepetımde beklıyor o ayrı
Valla nasıl dıyım ben Eltim vermese almazdım biyerden sonra cok gozume batarsa veririm geri diye bile dusunuyorum

Kızlar kehribar kolyenin diş çıkarmada rahatlatıcı etkisi olduğunu düşünüyor musunuz? Kullanacak mısınız?
Annem almış bize, kullanıcam ama korkuyorum ya boynunu çok sıkar diye.. döner felan Allah korusun onu taktım kafama o yüzden kullanmadım.. bilekliği de var onu mu alsak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…