- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Tutup çekme huyları yüzünden boyunları tahriş olabilir yoksa bebekler için satılanlar çok uzun olmuyor ya sanırım boğulma durumu olmaz ama bileklik de mantıklı ben de çok arada kaldımAnnem almış bize, kullanıcam ama korkuyorum ya boynunu çok sıkar diye.. döner felan Allah korusun onu taktım kafama o yüzden kullanmadım.. bilekliği de var onu mu alsak acaba?
Düşünmüyorum aksesuar sadeceKızlar kehribar kolyenin diş çıkarmada rahatlatıcı etkisi olduğunu düşünüyor musunuz? Kullanacak mısınız?
Bilemedim ama o kadar düşünmüşlerdir herhaldeatatalya Kuzey ya yerim nasıl mutlu bu arada mama sandalyemiz aynıymış terletir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum..
Bugün koyduk ilk defa iyi gibi bi çok yeri ayarlanabilir onu beğeniyorum.
Maşallah kuzeyyyy ya çok tatlısınız iyi yapmışsın canim
Bende var ama şu an boynuna takmam ya bende korkuyorum ,bileklik de koparsa tehlikeli. Belki kolyeyi 2-3 tur ayak bileğine takmayı deneyebilirimAnnem almış bize, kullanıcam ama korkuyorum ya boynunu çok sıkar diye.. döner felan Allah korusun onu taktım kafama o yüzden kullanmadım.. bilekliği de var onu mu alsak acaba?
Ben de düşünmüyordum ta ki kullanıp ay çok iyi nazara da iyi geliyor gibi şeyler duyana dekDüşünmüyorum aksesuar sadeceoğlanınkını bulsaydım takardım kaybettım
Ben pek inanmıyorum bu olaya ya. Çevremde de kullanan duymadım hiç. Almayacağım o yüzdenKızlar kehribar kolyenin diş çıkarmada rahatlatıcı etkisi olduğunu düşünüyor musunuz? Kullanacak mısınız?
Dün dikten bir önceki yatay pozisyonda oturtmuştum bugün dik oturttum biraz. Yatırdım bi ara çok uykusu vardı belki uyur diye ama o yukarıda ne varsa incelemeyi tercih etti tabiTeşekkür ederiz teyzoşlarr
Bilemedim ama o kadar düşünmüşlerdir herhaldeOlmadı birşey sereriz içine. Ayarlanabilir olması hoşuma gitti tam oturur yapmayınca İdil de durur bence
Dediğim gibi aksesuar olarak guzel duruyor okadar 600-1000 arası gerceklerı kararını verBen de düşünmüyordum ta ki kullanıp ay çok iyi nazara da iyi geliyor gibi şeyler duyana dekhani insan yok ya dese bile kendisi için söz konusu bebeği olunca her şeyi alıp yapmak istiyor ya aynen o
Annem aldı sandalyemizi ebebekin sandalyelerinden biri canım. Hala getirmedi eve o yüzden tam modelini bilmiyorumSandalye ne var sende
Ben süt atmıyorum ya sağmıyorum artık bıraktım o işleriBende şuan bu cevapları takipteyim fırsat buldukça 60cc-100cc-45cc buzluğa sütte atıyorum denedim bir iki kez çözdürdü verdi annem şimdilik içiyor gibi çok olmasa da arada işe yarar dedim mamanın devamını da aldım püre kaşığı gibi tüplü kaşıklardan da aldım bakalım o dönem neler yaşanacak nasıl geçecek
Sağol canımAh ya çok geçmiş olsun canım
Bizde olmuyorduk gece bez almayi birakinca pembelesiyordu. Bende o kantaron yagindan surunce felaket oldu resmen. Sudocrem ve bepanthol surdum ama fayda etmedi.Biz hiç pişik olmadık hafif pembeliklerle atlattık. Sık bez değişimi, pembelik çoksa sudocrem hafifse Bepanthol baby kullandım. Biraz da bezini aldıktan sonra bezini atmaya gitmek, elimi yıkayıp geri gelmek gibi zamanlarda bazen poposunu açık bırakıyorum havalanmış oluyor sık sık. Geçmiş olsun
Yarın onu deneyeyim hemen çok üzücü nasıl dayanıyor acıya anlamıyorum.Troysd hametan karışımı
Yok bende 8:30 gibi alt değiştirip emzirip yatırıyorum. 11.15-11:30 gibi uykusunda emziriyorum sonra 3:30-3:45 gibi tekrar uyanıyor emip uyuyor ama o çok kısa bir emme oluyor muhtemelen kessek kesilir pış pışla dalar ama insan kıyamıyor ya3 kere mi yapıyorsun ben bir kez yapıyorum 11:30 gibi emziririm bir aksilik olmazsa
ben istiyorum bir türlü güvenilir yer bulup alamadımKızlar kehribar kolyenin diş çıkarmada rahatlatıcı etkisi olduğunu düşünüyor musunuz? Kullanacak mısınız?
inşallah severler bende doğru düzgün 1 aydır sağıyorum zaten ya bakalım gittiği yere kadar biriktireyim diyorum görücez ne kadar çıkarsa bahtımıza geçen AVM de bir kadın 2,5 yaşına kadar emzirdim dedi. Benim hedef 12. Ayında doğum günü sonrası vedalaşmak anne sütüyle tamamenAnnem aldı sandalyemizi ebebekin sandalyelerinden biri canım. Hala getirmedi eve o yüzden tam modelini bilmiyorum
Ben süt atmıyorum ya sağmıyorum artık bıraktım o işleridevam edene başarılar diliyorum o meyve süzgeçleri baya kullanılıyor sanırım oioi marka aldım bakalım inşallah severler
Bende öyle derdim ama vedalasamadım bır yaş büyük gıbı dursada o kadar bebek oluyolar kiiYok bende 8:30 gibi alt değiştirip emzirip yatırıyorum. 11.15-11:30 gibi uykusunda emziriyorum sonra 3:30-3:45 gibi tekrar uyanıyor emip uyuyor ama o çok kısa bir emme oluyor muhtemelen kessek kesilir pış pışla dalar ama insan kıyamıyor ya
ben istiyorum bir türlü güvenilir yer bulup alamadım
inşallah severler bende doğru düzgün 1 aydır sağıyorum zaten ya bakalım gittiği yere kadar biriktireyim diyorum görücez ne kadar çıkarsa bahtımıza geçen AVM de bir kadın 2,5 yaşına kadar emzirdim dedi. Benim hedef 12. Ayında doğum günü sonrası vedalaşmak anne sütüyle tamamen
Ya çok güzel tabi ki ama giyinmek zor oluyor. Dışarıda vakit geçirmek zor oluyor uykular yarım oluyor diye şuan ki durumda biraz tırsıyorum okadar sabredemem gibi yaBende öyle derdim ama vedalasamadım bır yaş büyük gıbı dursada o kadar bebek oluyolar kiioğlan 20 aylıktı duruma gore o civarlarda bıraktırırım ben yaza girmeden güzel olur mesela
Hindistan cevizi yağı çok iyi geliyor.Kızlar kızımda az pişik vardı yengem kantaron yağı vermişti onu kullan dedi hep mahvoldu kıpkırmızı ve sivilce gibi kabarmış. Nasıl geçirebilirim ne kullanayım çok kötü oldu
Göremediiim
Kendi kendine uyuması da çok güzel ama ya. Valla kollarım kas yapmıştır artık bi de yukarı kaldırıp yüzüme doğru yaklaştırıp uzaklaştırmak hoşuna gidiyor bildiğin spor yapıyorum kaldır indirİdil kucakta falan uyumayı sevmiyor. Kucağa alındıysa emecek yoksa kaldırın beni kafasında hepyoutube da 1 saatlik pış pış var onu açıp emzik verip yatağını hafif sallayarak uyutuyoruz geceleri. Bazen çook uzun sürüyor ama sabredersek uyuyor bu aralar gündüz çok kısa uykular yapıyor bütün gün tekrar uykuya geçmeye çalışmakla geçiyor ama ı ıh. Yoruldum bugün azıcık da eşim yorulsun
Sevdi sevdi.onun bu hallerini görmek çok hoşuma gidiyor
Kuzey de sever tabi yaa yeni şeyler denemek hoşuna gidiyor kuzuların
Ben de kaldırıp yüzüme yaklaştırıyorum, kafamı göbeğine gömüyorum. Bir kahkaha atıyor, en sevdiği hareketKendi kendine uyuması da çok güzel ama ya. Valla kollarım kas yapmıştır artık bi de yukarı kaldırıp yüzüme doğru yaklaştırıp uzaklaştırmak hoşuna gidiyor bildiğin spor yapıyorum kaldır indirYoutube pışpışlar kurtarıcı zaten bende öyle yapıyorum hem salla hem pış pış olursa nefesim kesiliyor
Bu arada Kuzey baya gece uykusuna geçmiş o dediğim mamayı yedi uyanmadan. Üstüne 1 de yine acıktı az bi uyandı ama tekrar uyuttuk. Az önce de emdi uyandı yüzüme gülüyorduAma tabi tekrar uyuttum koydum. Baya yorgun düşmüş gündüz uyumayınca. Aslında gündüz 3 saattense akşam 8de gece uykusuna geçmesi daha doğru keşke böyle değiştirse düzenini.
Ayak bileği de olabilir aynen güzel fikir.. önce 1 gece toprağa gömün demiş satıcı..Teşekkür ederiz teyzoşlarr
Bilemedim ama o kadar düşünmüşlerdir herhaldeOlmadı birşey sereriz içine. Ayarlanabilir olması hoşuma gitti tam oturur yapmayınca İdil de durur bence
Bugün koyduk ilk defa iyi gibi bi çok yeri ayarlanabilir onu beğeniyorum.
Bende var ama şu an boynuna takmam ya bende korkuyorum ,bileklik de koparsa tehlikeli. Belki kolyeyi 2-3 tur ayak bileğine takmayı deneyebilirim
Benim bir tanıdığım 3 aylıktan 5 yaşına kadar taktirdi kolyeyi hiç birsey de ollmasi çok şükür ben çekiniyorum dediğimde saçmalama o kadar sıkan birsey değil demişti ama bilemedim yinedeTutup çekme huyları yüzünden boyunları tahriş olabilir yoksa bebekler için satılanlar çok uzun olmuyor ya sanırım boğulma durumu olmaz ama bileklik de mantıklı ben de çok arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?