2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya aslında nerede uyumayı seveceği tamamen çocuğun karakteri ile alakalı. İdil çok küçükken yatakta uyutamayıp kucakta uyutmuşluğumuz var 3-5 kere. Ama biraz daha büyüdüğünde kucağı hiç kabul etmedi basıyor yaygarayı. Kuzey de bunu seviyor ama uzun vadede senin için çok zor olur
Bu arada pışpışı ben kendim söylediğimde uykum geliyor jdşdkdşjd youtube candır bu konuda

Oh maşallah Kuzey’e mis gibi uyumuş keşke hep böyle devam etse gündüz uykularında 3 saat uzun bir süre aslında 2 saatten fazla uyumamalı. İdil de bir dönem gündüz 3 saati geçen uykular yapıyodu akşamı çok geç uyuyodu. Ne zaman 2. saatte uyandırmaya başladım gece uykularımız daha erkene çekildi. Hoş şimdi gündüz çok az uyuyor uyku gerilemesinden dolayı olsa gerek. Akşama kadar uykusuzluktan bitap düşmüş oluyor yavrum

Kızlar goon marka bez kullanananız var mı aranızda biz sleepy kullanıyoruz ama bacakları hep kırmızı sıkıyor pişik oluyor onu denemek istiyorum ama mutlu bebek yazan mavi paketi mi sarı paketi mi almam gerekiyor neye göre değişiyor yardımcı olabilir misiniz acaba

Boyu kısalan tutumlara evde çözüm üstüne de çorap çekiyorum belli olmuyor
Çok mantıklı ben de yapıcam galiba Ben patikli özellikle çok almadım ama hediye gelenler de oldu
Ben sarı paket kullandım daha iki paket var çok güzel bez bence ağ kısmı baya geniş taşma falan olmuyor hem yumuşak ama bizim oğlanın testisinde ufacık bi kızarıklık oldu o dönem geçmedi bi türlü uygun bulunca molfix aldım şimdi kızarıklık yok. Gönlüm goondan yana ama hangisini ucuz bulursam molfix ve goon karışık giderim herhalde.

Hangi sitede düşmüş ? Valla ben ikea kullancam mama sandalyesi

Yanıtınız için çok teşekkür ederim peki bedenleri nasıl sleepy de 3 kullanıyoruz goon dadamı 3 numara alsam

Sleepy çok dar kalıp ve çok taşma yapıyor geceleri bence molfix in pure soft olanı çok iyi hem günlük hem gecelik

Genelde 1 Yaşta bırakamıyorlar. Hala çok bebiş oluyorlar bizim alerji devam ederse eğer 9. Ayda bile kesebiliriz dedi dr. Bakalım ne yapacağız
Normal süzgeç he ama masa örtüsü iyi fikirmiş bulursanız linkleyin bizi de

Yanıtınız için çok teşekkür ederim peki bedenleri nasıl sleepy de 3 kullanıyoruz goon dadamı 3 numara alsam
Sleepynin bedeni küçük diye biliyorum, goon da bence büyüktü. Yani goonun üç numarası molfixin üç numarasından büyük geldi bana. Bebiş kaç kilo, üç numara alsanız biraz büyük gelebilir. Bir de yarın ebebekte goon indirimi var galiba

Alerjı ve emzırmeme neden asıl alamadığı tum kalsıyumu anneden alıyor 20 aya kadar emzırdım bırakmak ıcın alerjının açılmasını bekledım hatta

Peki profilinindeki o güzellik o bacakların boğumu

Evet indirim varmış işte o yüzden bakmak istedim bebeğim 7 kilo yani öyle tahmin ediyorum kendi imkanlarımla tarttım evde yarın doktora gideceğiz kontrol için 2 ve 3 alayım o zaman ben bu kilot bez falan değiş dimi normal bantlı goonda

Peki profilinindeki o güzellik o bacakların boğumu
Günlük ısırıyorum teyzesi
Üç olur bence sleepy de küçük geldiği için sıkmış olabilir. Ben üç kullanırken gece 4 de taktım

Canım sanırım benim de sağlığımı düşünerek çok rezalet bi beslenme şeklim var şu an

Ya bunu herkes övüyor alayım bari
Çift yemek koyabılmek yada yanına kase almadan da kullanmak cok guzel
Sen bilirsin balım beslenme seklını az cok bılıyorum zor ne dıyım ben yınede dayandım ağlaya ağlaya vicdanım elvermedı

Satilucky bugün oğlum ilk defa Peranın elini yaladıııı Pera ona elini uzatmıştı kayıtsız kalamadı sanırım
Çok güzel bir duygu değil mi?Daha çok birlikte olup oynadığı günler de gelecek umuyorum bizim çocuklarımız patili abla ve abileri ile çok mutlu bir çocukluk yaşayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…