- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Ya aslında nerede uyumayı seveceği tamamen çocuğun karakteri ile alakalı. İdil çok küçükken yatakta uyutamayıp kucakta uyutmuşluğumuz var 3-5 kere. Ama biraz daha büyüdüğünde kucağı hiç kabul etmedi basıyor yaygarayı. Kuzey de bunu seviyor ama uzun vadede senin için çok zor olurKendi kendine uyuması da çok güzel ama ya. Valla kollarım kas yapmıştır artık bi de yukarı kaldırıp yüzüme doğru yaklaştırıp uzaklaştırmak hoşuna gidiyor bildiğin spor yapıyorum kaldır indirYoutube pışpışlar kurtarıcı zaten bende öyle yapıyorum hem salla hem pış pış olursa nefesim kesiliyor
Bu arada Kuzey baya gece uykusuna geçmiş o dediğim mamayı yedi uyanmadan. Üstüne 1 de yine acıktı az bi uyandı ama tekrar uyuttuk. Az önce de emdi uyandı yüzüme gülüyorduAma tabi tekrar uyuttum koydum. Baya yorgun düşmüş gündüz uyumayınca. Aslında gündüz 3 saattense akşam 8de gece uykusuna geçmesi daha doğru keşke böyle değiştirse düzenini.
Çok mantıklı ben de yapıcam galibaBoyu kısalan tutumlara evde çözümüstüne de çorap çekiyorum belli olmuyor
Ben sarı paket kullandım daha iki paket var çok güzel bez bence ağ kısmı baya geniş taşma falan olmuyor hem yumuşak ama bizim oğlanın testisinde ufacık bi kızarıklık oldu o dönem geçmedi bi türlü uygun bulunca molfix aldım şimdi kızarıklık yok. Gönlüm goondan yana ama hangisini ucuz bulursam molfix ve goon karışık giderim herhalde.Kızlar goon marka bez kullanananız var mı aranızda biz sleepy kullanıyoruz ama bacakları hep kırmızı sıkıyor pişik oluyor onu denemek istiyorum ama mutlu bebek yazan mavi paketi mi sarı paketi mi almam gerekiyor neye göre değişiyor yardımcı olabilir misiniz acaba
Hangi sitede düşmüş ? Valla ben ikea kullancam mama sandalyesiRüya öğünü değil de gece memeye yapışık yaşıyo kızım yabi de şu baby jem mama oturakları 250₺ye düşmüş alınır mı alsam mı? Büyük mama sandalyesi ikea düşünüyorum ama eşim o ne öyle lokanta usulü dedi icabında banyoya sokar ciflerim diye onu düşünüyodum öyle çok büyük hantal bişe istemiyorum gerek var mı sizce?
HepsiburadaHangi sitede düşmüş ? Valla ben ikea kullancam mama sandalyesi
Yanıtınız için çok teşekkür ederimÇok mantıklı ben de yapıcam galibaBen patikli özellikle çok almadım ama hediye gelenler de oldu
Ben sarı paket kullandım daha iki paket var çok güzel bez bence ağ kısmı baya geniş taşma falan olmuyor hem yumuşak ama bizim oğlanın testisinde ufacık bi kızarıklık oldu o dönem geçmedi bi türlü uygun bulunca molfix aldım şimdi kızarıklık yok. Gönlüm goondan yana ama hangisini ucuz bulursam molfix ve goon karışık giderim herhalde.
Sleepy çok dar kalıp ve çok taşma yapıyor geceleri bence molfix in pure soft olanı çok iyi hem günlük hem gecelikKızlar goon marka bez kullanananız var mı aranızda biz sleepy kullanıyoruz ama bacakları hep kırmızı sıkıyor pişik oluyor onu denemek istiyorum ama mutlu bebek yazan mavi paketi mi sarı paketi mi almam gerekiyor neye göre değişiyor yardımcı olabilir misiniz acaba
Genelde 1 Yaşta bırakamıyorlar. Hala çok bebiş oluyorlarYok bende 8:30 gibi alt değiştirip emzirip yatırıyorum. 11.15-11:30 gibi uykusunda emziriyorum sonra 3:30-3:45 gibi tekrar uyanıyor emip uyuyor ama o çok kısa bir emme oluyor muhtemelen kessek kesilir pış pışla dalar ama insan kıyamıyor ya
ben istiyorum bir türlü güvenilir yer bulup alamadım
inşallah severler bende doğru düzgün 1 aydır sağıyorum zaten ya bakalım gittiği yere kadar biriktireyim diyorum görücez ne kadar çıkarsa bahtımıza geçen AVM de bir kadın 2,5 yaşına kadar emzirdim dedi. Benim hedef 12. Ayında doğum günü sonrası vedalaşmak anne sütüyle tamamen
Normal süzgeç heHerkesin ek gıda alış verişi konuşması ve benim meyve süzgecini normal süzgeç sanmam
Ben hiç bir şey almadım teyzem mama sandalyesini verecek ama alıp eve getiremedim bileAnnemde önlük almış bende çok ekstra bir şey almayı düşünmüyorum kaşık tabak ve Suluk yeter bence bir de tek kullanımlık masa örtüsü, tecrübeli anne görüşleri ne bu konuda
Gıda olarak da tadımlar bitip öğün olarak geçtiğimizde alırım diye düşünüyorum onlar da yulaf unu keçiboynuzu unu karadut özü pekmez bebe irmiği bakliyat makarnası vs olur heraldeZaten bol bol ekgıda sayfası takip ediyorum inşallah oğluş iştahlı olur da severek hazırlarım her şeyi
Sleepynin bedeni küçük diye biliyorum, goon da bence büyüktü. Yani goonun üç numarası molfixin üç numarasından büyük geldi bana. Bebiş kaç kilo, üç numara alsanız biraz büyük gelebilir. Bir de yarın ebebekte goon indirimi var galibaYanıtınız için çok teşekkür ederimpeki bedenleri nasıl sleepy de 3 kullanıyoruz goon dadamı 3 numara alsam
Alerjı ve emzırmeme neden asıl alamadığı tum kalsıyumu anneden alıyor 20 aya kadar emzırdım bırakmak ıcın alerjının açılmasını bekledım hattaGenelde 1 Yaşta bırakamıyorlar. Hala çok bebiş oluyorlarbizim alerji devam ederse eğer 9. Ayda bile kesebiliriz dedi dr. Bakalım ne yapacağız
Normal süzgeç heama masa örtüsü iyi fikirmiş bulursanız linkleyin bizi de
Peki profilinindeki o güzellik o bacakların boğumuÇok mantıklı ben de yapıcam galibaBen patikli özellikle çok almadım ama hediye gelenler de oldu
Ben sarı paket kullandım daha iki paket var çok güzel bez bence ağ kısmı baya geniş taşma falan olmuyor hem yumuşak ama bizim oğlanın testisinde ufacık bi kızarıklık oldu o dönem geçmedi bi türlü uygun bulunca molfix aldım şimdi kızarıklık yok. Gönlüm goondan yana ama hangisini ucuz bulursam molfix ve goon karışık giderim herhalde.
Evet indirim varmış işte o yüzden bakmak istedim bebeğim 7 kilo yani öyle tahmin ediyorum kendi imkanlarımla tarttım evde yarın doktora gideceğiz kontrol için 2 ve 3 alayım o zaman ben bu kilot bez falan değiş dimi normal bantlı goondaSleepynin bedeni küçük diye biliyorum, goon da bence büyüktü. Yani goonun üç numarası molfixin üç numarasından büyük geldi bana. Bebiş kaç kilo, üç numara alsanız biraz büyük gelebilir. Bir de yarın ebebekte goon indirimi var galiba
Peki profilinindeki o güzellik o bacakların boğumu
Üç olur bence sleepy de küçük geldiği için sıkmış olabilir. Ben üç kullanırken gece 4 de taktımEvet indirim varmış işte o yüzden bakmak istedim bebeğim 7 kilo yani öyle tahmin ediyorum kendi imkanlarımla tarttım evde yarın doktora gideceğiz kontrol için 2 ve 3 alayım o zaman ben bu kilot bez falan değiş dimi normal bantlı goonda
Canım sanırım benim de sağlığımı düşünerekAlerjı ve emzırmeme neden asıl alamadığı tum kalsıyumu anneden alıyor 20 aya kadar emzırdım bırakmak ıcın alerjının açılmasını bekledım hatta
Ya bunu herkes övüyor alayım bari1HANIM aşkım öneririm
Çift yemek koyabılmek yada yanına kase almadan da kullanmak cok guzelCanım sanırım benim de sağlığımı düşünerekçok rezalet bi beslenme şeklim var şu an
Ya bunu herkes övüyor alayım bari
Çok güzel bir duygu değil mi?Satilucky bugün oğlum ilk defa Peranın elini yaladıııı Pera ona elini uzatmıştı kayıtsız kalamadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?