2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay mochiye pahalı dediğim için utandım snsnsj alıştırma bardağı çok güzel ya bunun
Eşim önümüzdeki hafta Fransaya gidecek. Bu ürün fransa menşeli. Bir umut ucuzdur diye düşünüyorum, alıştırma bardağına da bakalım
Yoksa zaten kullansın elini veya pırasa yaprağı veririz

Eşim önümüzdeki hafta Fransaya gidecek. Bu ürün fransa menşeli. Bir umut ucuzdur diye düşünüyorum, alıştırma bardağına da bakalım
Yoksa zaten kullansın elini veya pırasa yaprağı veririz
Amazon.fr da yarı fiyat gibi fena değil. Bizim akrabalar var ama ancak yaza gelirler annem de dedi pırasayı ya veriliyor mu öyle verelim biz de dkskd

-Yere düşen oyuncağı tekrar vermiyorum ağzına aldığı için kaynar su döküp veriyoru
- Ucu elime,koltuğa falan değen emziği tekrar vermiyorum.
-Dışarda bi yerde yiyip içerken Kuzey'i kucağıma alacak olursam ya da emziğini verecek falan olursam elime dezenfektan ya da kolonya sıkıyorum öyle müdahale ediyorum.
-Dışardan gelince telefonumu dezenfektan mendil ile siliyorum.
-Dışardan geldiğim kıyafetlerle koltuklara oturmuyorum. Ev henüz misafire açılmadığı için kimse oturmuyor yani.
-Hala avm gitmedik götürmüyorum. Kapalı alan mekana bile gitmedik.
- Her mama hazırlama öncesi elimi yıkıyorum. ( Bu en normali galiba )
Ben çok katı değilim bu konuda.Biliyorsun köpeğimiz var her gün yürüyüşe çıkıyoruz ve Lucky yerde yuvarlanıyor toprak kazıyor vs. Her ne kadar onu temizlesek de her gün yıkamak deri ve tüy sağlığı için zararlı olduğu için patilerini yıkayıp vücudunu mendille siliyoruz ama yıkamak kadar temiz oluyor mu elbette hayır Geçen gün Deniz Luckye dokundu tüylerini tuttu sonra o elini ağzına götürdü ben ne yıkadım ne sildim emeklemeye başlayınca kim bilir kaç kat şeyler gidecek ağzına İlk zamanlar tüyden korumaya çalışıyordum şimdi Luckynin göbeğine yatıyorumSanırım biraz da olsa rahat olman lazım onun iyiliği için
Bir yerde okumuştum büyütene kadar her şeyini temizleyip dezenfekte ettiğim çocuğumun ilk kez parka gittiğinde kaydırağı yaladığını gördüğüm zaman ona ne kadar kötülük yaptığımı anladım diyordu

Kızlar bugün 4. Ay kontrolümüz vardı 6700 kg olmuş minnoşum ama atopik ciltli kabarmaları için de egzama dedi en önemlisi de vajinal yapışıklığı var doktor eliyle biraz açtı kızım çok ağladı tabi bende çok kötü oldum krem verdi elimle yavaş yavaş açmamı istedi
Anne sütü almadığımız için yavaş yavaş havuç patates kabak ve balkabağını haşlayıp ezip 3 gün kuralıyla ver dedi meyve olarak ta armut elma ve muz ver dedi bu ay da böyle geçsin artık 5. Ay bitiminde çorbalara başlarız dedi bizde durumlar böyle aranızda varmı kızında böyle vajinal hapışıklkk olan çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun canım ilk kez duyuyorum doktorun söylediklerini uygula bakalım telaş etme kendine

Kuzum cok cok basıt bısey bu durum senınin hiç dikkatını cekmısmıydı peki , doktorun dedıgı gibi yap hallolur inşallah üzülme Bizim doktor baktı bunun için sanırım baktı bırıncı ay kontrolünde

Valla çok istiyorum gevşemeyi ya ama sanki öyle yaparsam hasta olacakmış gibi hissediyorum. Ne güzel yapıyorsun sen,ben de kendimden hiç böyle birşey beklemiyordum normal hayatımda titiz biri değildim. Bağışıklık sistemi senin yaptığın gibi güçlenecek asıl Bu gidişimde doktoru ile konuşacağım belki o söylerse biraz beynim kabul eder

Yaniiiii haklısın bizim ilk tek ve son diş kaşıyıcımız bu

Ben Eylül grubunda bi anne yazmış ordan görmüştüm kontrol ettim ama anlayamamışım yok sanıyordum genelde 3 4 ay arasında çıkıyor dedi inşallah krem işe yarar ne diyim tadımlara da başlayacağım bu hafta anne sütü almıyor sadece mama besin alerjisinden de şüpheleniyoruz bakalım ek gıdada bu ne gibi sorunlara yol açıcak

Nasıl anlaşılıyor pekı kuzum
Tadımlara başlamanda sıkıntı yok bence zaten hemen hapur hupur yemıyor cocuklar tadacak gurmelık yapacak annesı öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…