2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay ne güzel öyle isterdim ki böyle yapabilmeyi
Bunlardan sadece oyuncak kismini yapiyorum onuda kaynatmiyorum siliyorum sadece. Biraz relaxa bagla artik
Yaa valla çok istiyorum , buraya müjdelerim ben normale döndüm diye inşallah

Yok canım başlamadım henüz. Randevum vardı Kuzey hastayken o gün dr yok ertelemeyelim diye aradılar iptal edin dedim kapadım öyle kaldı. Haklısın tanışması lazım artık mikroplarla ya

Neredeyse hepsini bende yapıyorum. Hatta ben herşeyi nötr bebek deterjanı ile yıkayıp günde 1 kez bide dezenfekteye atıyorum Dışarıdan gelince telefon silmek aklıma gelmemişti yapmıyorum ama yapmak lazım ve açık AVM lere gidiyorum kapalı mekanlara gitmiyorum evi sürekli havalandırıyorum önlük ve kıyafetler sık sık değişip yıkanıp ütülenmeye devam yemek pişerken mutfağa ütü yapılırken ütü olan odaya sokmamaya çalışıyorum ama işte nekadar şeye dikkat edersek edelim benim eşimin yeğenleri mikrop üretim tesisi gibiler rsv onlardan geçti sorunsuz atlattık şimdi eşim bugün covıd pozitif ve onlara söyledik onlar gizliyormuş hastalanmış falan yani biraz eşlerde dikkat etmeli ben ve oğluş negatif şimdilik

Ben matında tutuyorum oyuncakları falan matı siliyorum, oyuncakları da aklıma geldikçe biberon temizleyiciyle yıkıyorum ama mata düştüyse veriyorum Ben de dışarıdan gelince hep değişirim üstümü ama o hep öyleydi, eşim biraz senin gibi az önce çocuğa dokunuyorsun boynuna ağzı değiyor diye boynuma ellerime kolonya döküp gitti, telefonumu alıp dezenfekte ediyor falan. Emzik kullanmıyoruz ama onu da alıp verirken tedirgin olurdum ben de. Benim de ellerim yıkamaktan mahvoldu. Bearhugın söylediği resterilden aldım küçük şişelere koyucam dışarıda bizimle yemeye başladığında falan kullanılır bence.
Sadece oturduğunda olsa ben de öyle düşüneceğim de gün boyu kusuyor anlamadım. Bu kadar kusan bir bebek değildi garipsedim
Benimki de aşırı kusuyor ama ben hala dik oturtmuyorum da kendini sıkıyor kalkmak için ondan mı oluyor anlamadım, doktor da kilo alımında sorun olmadığı için müdahale etmiyoruz dedi, reflü 1 yaşına kadar sürebilir dedi.
Ya ben mutfakta çocukla yapıyorum yemekleri, neden sokmuyorsun?

Bu arada bugün dışarıdaydık çok huzursuzlandı yarımşar saat arabasında uyudu, sonra beşte bi uyudu hala uyuyor, direkt gece uykusuna geçti galiba ya da yansın geceler bilemedim ne olacak

Yemek yerken sofra hazırlarken izliyor yanımda ama yaparken yağ kokusu soğan kokusu kızartma dumanı gibi keskin kokular şuan rahatsız edebilir diye düşünüyorum

Ay yemek ütü hiç aklıma gelmedi benim Kıyafetleri ütülemeyi de bıraktım 40 derecede yıkıyorum. Birtek ağız mendillerini yıkıyorum.
Şaka gibi geçmiş olsun ya böyle birşey saklanır mı İnşallah eşin de size bulaştırmadan çabucak atlatır.
Oyuncakları bende genelde oyuncak kutusunda tutup oynayacağını çıkarıyorum arada atıyor işte elinden oraya buraya. O resterilden bende aldım ☺ Daha başlamadım kullanmaya. 2 gün önce Kuzey de gün boyu uyumadı sonra erken geçti gece uykusuna ama tabi 5'te de değildi biraz erken olmuş

Yemek yerken sofra hazırlarken izliyor yanımda ama yaparken yağ kokusu soğan kokusu kızartma dumanı gibi keskin kokular şuan rahatsız edebilir diye düşünüyorum
Ya ben de yemek kokularına alışsın, koku duyusu gelişsin falan diye düşünüyorum djdjdj ama kızartma yaparken ben de sokmuyorum ya
Mochinin diş kaşıyıcısından aldım ve sevdik. Ergonomik önerebilirim arayışta olanlar varsa
Eve beş tane farklı diş kaşıyıcı yerine onu alsam olcakmış dndn geçen bakıyordum ama çok yüksek geldi fiyatı çünkü zaten diş kaşıyıcı dolu ev

Uyandık oyun oynuyoruz zaten

Istahi daha iyi ishal gecti. Sukur iyiyiz. Yarin kontrolumuz var. Bakalim doktorumuz ne diyecek

Bizimkide su sira fazla kusuyor. Hc kusmamiz yoktu. Ama oturtmadan solayi bence benimkide
Çok sevindim inşAllah daha iyi olur canım seninkidr hafif balgam varsa hastalıktan oda kusturabilir Aslan bir ara o yüzden çok kusuyordu ama dediğin gibi oturmak tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…