- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Ne önlük dayanıyor ne üst çabuk alışsa bari mideleriKuzum bizimde kusma yenı başladı oturmaktan kaynaklı bence
Bir de öyle deneyeyim kuşum sağolAynen canimbencede. Emdirdikten 45 dk sonra oturt birde oyle dene
Ay hadi geçmiş olsun ya kış bebeği çok zormuş bitmedi şu hastalıklar virüslerOksuruk burun akintisi ishall. Kaninda enfeksiyon cikti. Doktor ilk rotavirusten suphelendi allahtan degilmis sukur atlattik
Ay ne güzel öyle isterdim ki böyle yapabilmeyiHiçbirini yapmıyorum üstüne üstlük ellerimin yıkanmamış sekılde olarak sana göre pıs diyim normal ev ıcınde parmaklarımı ısırırak dişlerini kaşıyor yalıyor
Çok üzüldüm bunu aşmanın tek yolu bunu yapmamak
Yaa valla çok istiyorum , buraya müjdelerim ben normale döndüm diye inşallahBunlardan sadece oyuncak kismini yapiyorum onuda kaynatmiyorum siliyorum sadece. Biraz relaxa bagla artik
Yok canım başlamadım henüz. Randevum vardı Kuzey hastayken o gün dr yok ertelemeyelim diye aradılar iptal edin dedim kapadım öyle kaldı. Haklısın tanışması lazım artık mikroplarla yaTerapiye baslamismiydin öyle bisey hatırlıyorum o da sana iyi geleck
Kendine hatirlat sürekli her an mikropların icindeyiz tamamen steril bi hayat mümkün değil ki sağlıklı da değil baigiskligimiz mikroplara tanısa tanısa gelişiyor unutma kuzeyin covidi içinde hiç uzulme geldi geçti erkenden bağışıklık kazandı kuzum.. ne kadar dikkatli olursak olalım kreş donemi ve ilkokulun ilk yillari 4-5 yıl kadar inanılmaz hastalıklı geçiyor bağışıklık borcu diyor buna doktorlar yani o viruslerle illaki tanisilacak... erken tanışan bebeklerin kreş donemi daha rahat geçiyormuş bunu bize alerji doktorumuz söylemişti
Neredeyse hepsini bende yapıyorum. Hatta ben herşeyi nötr bebek deterjanı ile yıkayıp günde 1 kez bide dezenfekteye atıyorumCanım kızlar şimdi ben mi çok abartıyorum. Bunları siz de yapıyor musunuz?
-Yere düşen oyuncağı tekrar vermiyorum ağzına aldığı için kaynar su döküp veriyorum.
- Ucu elime,koltuğa falan değen emziği tekrar vermiyorum.
-Dışarda bi yerde yiyip içerken Kuzey'i kucağıma alacak olursam ya da emziğini verecek falan olursam elime dezenfektan ya da kolonya sıkıyorum öyle müdahale ediyorum.
-Dışardan gelince telefonumu dezenfektan mendil ile siliyorum.
-Dışardan geldiğim kıyafetlerle koltuklara oturmuyorum. Ev henüz misafire açılmadığı için kimse oturmuyor yani.
-Hala avm gitmedik götürmüyorum. Kapalı alan mekana bile gitmedik.
- Her mama hazırlama öncesi elimi yıkıyorum. ( Bu en normali galiba)
Siz ne yapıyorsunuz bunun kaçta kaçısınız, ben çok yoruldum bu halimden. İki gün sonra emekleyecek bu çocuk zaten hep yerde olacak hiçbirini kontrol edemeyeceğim biliyorum. Bi gevşeyemedim.
Ben matında tutuyorum oyuncakları falan matı siliyorum, oyuncakları da aklıma geldikçe biberon temizleyiciyle yıkıyorum ama mata düştüyse veriyorumCanım kızlar şimdi ben mi çok abartıyorum. Bunları siz de yapıyor musunuz?
-Yere düşen oyuncağı tekrar vermiyorum ağzına aldığı için kaynar su döküp veriyorum.
- Ucu elime,koltuğa falan değen emziği tekrar vermiyorum.
-Dışarda bi yerde yiyip içerken Kuzey'i kucağıma alacak olursam ya da emziğini verecek falan olursam elime dezenfektan ya da kolonya sıkıyorum öyle müdahale ediyorum.
-Dışardan gelince telefonumu dezenfektan mendil ile siliyorum.
-Dışardan geldiğim kıyafetlerle koltuklara oturmuyorum. Ev henüz misafire açılmadığı için kimse oturmuyor yani.
-Hala avm gitmedik götürmüyorum. Kapalı alan mekana bile gitmedik.
- Her mama hazırlama öncesi elimi yıkıyorum. ( Bu en normali galiba)
Siz ne yapıyorsunuz bunun kaçta kaçısınız, ben çok yoruldum bu halimden. İki gün sonra emekleyecek bu çocuk zaten hep yerde olacak hiçbirini kontrol edemeyeceğim biliyorum. Bi gevşeyemedim.
Benimki de aşırı kusuyor ama ben hala dik oturtmuyorum da kendini sıkıyor kalkmak için ondan mı oluyor anlamadım, doktor da kilo alımında sorun olmadığı için müdahale etmiyoruz dedi, reflü 1 yaşına kadar sürebilir dedi.Sadece oturduğunda olsa ben de öyle düşüneceğim de gün boyu kusuyor anlamadım. Bu kadar kusan bir bebek değildi garipsedim
Ya ben mutfakta çocukla yapıyorum yemekleri, neden sokmuyorsun?Neredeyse hepsini bende yapıyorum. Hatta ben herşeyi nötr bebek deterjanı ile yıkayıp günde 1 kez bide dezenfekteye atıyorumDışarıdan gelince telefon silmek aklıma gelmemişti yapmıyorum ama yapmak lazım ve açık AVM lere gidiyorum kapalı mekanlara gitmiyorum evi sürekli havalandırıyorum önlük ve kıyafetler sık sık değişip yıkanıp ütülenmeye devam yemek pişerken mutfağa ütü yapılırken ütü olan odaya sokmamaya çalışıyorum ama işte nekadar şeye dikkat edersek edelim benim eşimin yeğenleri mikrop üretim tesisi gibiler rsv onlardan geçti sorunsuz atlattık şimdi eşim bugün covıd pozitif ve onlara söyledik onlar gizliyormuş hastalanmış falan yani biraz eşlerde dikkat etmeli ben ve oğluş negatif şimdilik
Emzirdikten 45 dk sonra yatirin diyorlar ya. Ondan dedim bakalimNe önlük dayanıyor ne üst çabuk alışsa bari mideleri
Bir de öyle deneyeyim kuşum sağol
Bende cok mu pisim diyorum sen boyle yazincaAy ne güzel öyle isterdim ki böyle yapabilmeyi
Yaa valla çok istiyorum , buraya müjdelerim ben normale döndüm diye inşallah
Yemek yerken sofra hazırlarken izliyor yanımda ama yaparken yağ kokusu soğan kokusu kızartma dumanı gibi keskin kokular şuan rahatsız edebilir diye düşünüyorumBen matında tutuyorum oyuncakları falan matı siliyorum, oyuncakları da aklıma geldikçe biberon temizleyiciyle yıkıyorum ama mata düştüyse veriyorumBen de dışarıdan gelince hep değişirim üstümü ama o hep öyleydi, eşim biraz senin gibi az önce çocuğa dokunuyorsun boynuna ağzı değiyor diye boynuma ellerime kolonya döküp gitti , telefonumu alıp dezenfekte ediyor falan. Emzik kullanmıyoruz ama onu da alıp verirken tedirgin olurdum ben de. Benim de ellerim yıkamaktan mahvoldu. Bearhugın söylediği resterilden aldım küçük şişelere koyucam dışarıda bizimle yemeye başladığında falan kullanılır bence.
Benimki de aşırı kusuyor ama ben hala dik oturtmuyorum da kendini sıkıyor kalkmak için ondan mı oluyor anlamadım, doktor da kilo alımında sorun olmadığı için müdahale etmiyoruz dedi, reflü 1 yaşına kadar sürebilir dedi.
Ya ben mutfakta çocukla yapıyorum yemekleri, neden sokmuyorsun?
Bu arada bugün dışarıdaydık çok huzursuzlandı yarımşar saat arabasında uyudu, sonra beşte bi uyudu hala uyuyor, direkt gece uykusuna geçti galiba ya da yansın gecelerbilemedim ne olacak
Herşeye dikkat etsek bile 4-5 ay sonra yerlerde sürüneceklerBende cok mu pisim diyorum sen boyle yazinca
Evet. Zaten en pisler hasta olmuyor biz dikkat ettikcd oluyorHerşeye dikkat etsek bile 4-5 ay sonra yerlerde sürünecekler
Kaydırakları yalarken , yerdeki çöpleri ağzına sokarken gorucem ben siziHerşeye dikkat etsek bile 4-5 ay sonra yerlerde sürünecekler
Oğlum covid zamani marketteki ürün bandını yalamistiKaydırakları yalarken , yerdeki çöpleri ağzına sokarken gorucem ben sizi
Ay yemek ütü hiç aklıma gelmedi benimNeredeyse hepsini bende yapıyorum. Hatta ben herşeyi nötr bebek deterjanı ile yıkayıp günde 1 kez bide dezenfekteye atıyorumDışarıdan gelince telefon silmek aklıma gelmemişti yapmıyorum ama yapmak lazım ve açık AVM lere gidiyorum kapalı mekanlara gitmiyorum evi sürekli havalandırıyorum önlük ve kıyafetler sık sık değişip yıkanıp ütülenmeye devam yemek pişerken mutfağa ütü yapılırken ütü olan odaya sokmamaya çalışıyorum ama işte nekadar şeye dikkat edersek edelim benim eşimin yeğenleri mikrop üretim tesisi gibiler rsv onlardan geçti sorunsuz atlattık şimdi eşim bugün covıd pozitif ve onlara söyledik onlar gizliyormuş hastalanmış falan yani biraz eşlerde dikkat etmeli ben ve oğluş negatif şimdilik
Oyuncakları bende genelde oyuncak kutusunda tutup oynayacağını çıkarıyorum arada atıyor işte elinden oraya buraya. O resterilden bende aldım ☺ Daha başlamadım kullanmaya. 2 gün önce Kuzey de gün boyu uyumadı sonra erken geçti gece uykusuna ama tabi 5'te de değildi biraz erken olmuşBen matında tutuyorum oyuncakları falan matı siliyorum, oyuncakları da aklıma geldikçe biberon temizleyiciyle yıkıyorum ama mata düştüyse veriyorumBen de dışarıdan gelince hep değişirim üstümü ama o hep öyleydi, eşim biraz senin gibi az önce çocuğa dokunuyorsun boynuna ağzı değiyor diye boynuma ellerime kolonya döküp gitti , telefonumu alıp dezenfekte ediyor falan. Emzik kullanmıyoruz ama onu da alıp verirken tedirgin olurdum ben de. Benim de ellerim yıkamaktan mahvoldu. Bearhugın söylediği resterilden aldım küçük şişelere koyucam dışarıda bizimle yemeye başladığında falan kullanılır bence.
Benimki de aşırı kusuyor ama ben hala dik oturtmuyorum da kendini sıkıyor kalkmak için ondan mı oluyor anlamadım, doktor da kilo alımında sorun olmadığı için müdahale etmiyoruz dedi, reflü 1 yaşına kadar sürebilir dedi.
Ya ben mutfakta çocukla yapıyorum yemekleri, neden sokmuyorsun?
Bu arada bugün dışarıdaydık çok huzursuzlandı yarımşar saat arabasında uyudu, sonra beşte bi uyudu hala uyuyor, direkt gece uykusuna geçti galiba ya da yansın gecelerbilemedim ne olacak
Ya ben de yemek kokularına alışsın, koku duyusu gelişsin falan diye düşünüyorum djdjdj ama kızartma yaparken ben de sokmuyorum yaYemek yerken sofra hazırlarken izliyor yanımda ama yaparken yağ kokusu soğan kokusu kızartma dumanı gibi keskin kokular şuan rahatsız edebilir diye düşünüyorum
Eve beş tane farklı diş kaşıyıcı yerine onu alsam olcakmış dndn geçen bakıyordum ama çok yüksek geldi fiyatı çünkü zaten diş kaşıyıcı dolu evMochinin diş kaşıyıcısından aldım ve sevdik. Ergonomikönerebilirim arayışta olanlar varsa
Uyandık oyun oynuyoruz zatenAy yemek ütü hiç aklıma gelmedi benimKıyafetleri ütülemeyi de bıraktım 40 derecede yıkıyorum. Birtek ağız mendillerini yıkıyorum.
Şaka gibi geçmiş olsun ya böyle birşey saklanır mıİnşallah eşin de size bulaştırmadan çabucak atlatır.
Oyuncakları bende genelde oyuncak kutusunda tutup oynayacağını çıkarıyorum arada atıyor işte elinden oraya buraya. O resterilden bende aldım ☺ Daha başlamadım kullanmaya. 2 gün önce Kuzey de gün boyu uyumadı sonra erken geçti gece uykusuna ama tabi 5'te de değildi biraz erken olmuş
Istahi daha iyi ishal gecti. Sukur iyiyiz. Yarin kontrolumuz var. Bakalim doktorumuz ne diyecek
Çok sevindim inşAllah daha iyi olurBizimkide su sira fazla kusuyor. Hc kusmamiz yoktu. Ama oturtmadan solayi bence benimkide
Ay bosver elleri ne gune duruyorSophie La Girafe Zürafa Diş Kaşıyıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sophie La Girafe Zürafa Diş Kaşıyıcı / yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Diş kaşıyıcı olarak bunu çok istiyorum ama mübarek çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?