- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Kuzu doktoru kontrol etmiyor mu her seferinde? Anlaşılması zor değil de anneler olarak biz anlayamayabiliriz tabi.Nasıl anlaşılıyor pekı kuzum
Tadımlara başlamanda sıkıntı yok bence zaten hemen hapur hupur yemıyor cocuklar tadacak gurmelık yapacak annesı öyle düşün
Biz de aynıyız canım tummy time etkinliği genelde babasının göbeğinde yapılıyor. Orda başını kaldırıp yüzüne bakıyor al sana tummy timeŞunda 2-3dk ya geçemedik. Ya bu Timmy time işinde benim kadar başarısız kaç kişi var acaba yüz üstü durmaya bir bebek bukadar gıcık olamaz yasırt üstü 45dk takılır yarı oturur şekiller ona da varız kucakta gezmek oh süper ama yüz üstü mü? Aslaaaa
Eki Görüntüle 3383013
Benımkı bunu ısırarak patlatır bak netŞunda 2-3dk ya geçemedik. Ya bu Timmy time işinde benim kadar başarısız kaç kişi var acaba yüz üstü durmaya bir bebek bukadar gıcık olamaz yasırt üstü 45dk takılır yarı oturur şekiller ona da varız kucakta gezmek oh süper ama yüz üstü mü? Aslaaaa
Eki Görüntüle 3383013
Kuzum devlette hıc bakılmadı devlettekı yoğun bakım doktoruna gıdıyorum kontrollere cunkuKuzu doktoru kontrol etmiyor mu her seferinde? Anlaşılması zor değil de anneler olarak biz anlayamayabiliriz tabi.
Genelde ilk üç ayda belli olurmuş. Bence yoktur zatenKuzum devlette hıc bakılmadı devlettekı yoğun bakım doktoruna gıdıyorum kontrollere cunku
Oğlanın sigortası var onun doktoruna götürdüm bir aylıkken acıp baktı ıkı parmağıyla kontrol ettı
Bende altını açınca baktım da acık
Benımkı bunu ısırarak patlatır bak net
bende son çare para boşa gitmesin kendim oturucam içine en sonBiz de aynıyız canım tummy time etkinliği genelde babasının göbeğinde yapılıyor. Orda başını kaldırıp yüzüne bakıyor al sana tummy time
Şöyle arasını açıp baktı alt kısmı yapışıktı 2 eliyle ayırdı orası açıldı kapalı kalırsa sık idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor dedi esteiol diye bi krem verdi ben 1 hafta sürüp açmaya çalışacağım açılmazsa 1 hafta ara verip tekrar deneyeceğiz bu sabah baktım az kanamış orasıNasıl anlaşılıyor pekı kuzum
Tadımlara başlamanda sıkıntı yok bence zaten hemen hapur hupur yemıyor cocuklar tadacak gurmelık yapacak annesı öyle düşün
Canım arkadaşımda benzer bir problem var 3 aylık erkek bebişkosu ve doktoru sünnet önermiş eğer sünnet istemiyorsa kantoron veya Hindistan cevizi yağı( bu organik olanlardan alıp) sürekli masaj yaparak deriyi esnetip açmasını istemiş belki kızlar içinde yağ ile masaj işe yarayabilir söyliyim dedim. Ben sürekli tüm vücuda yenilebilir Hindistan cevizi yağı sürüyorum hiç kızarıklık pişik kuruluk yaşamıyoruz zararını görmedim açıkçası aklında olsunŞöyle arasını açıp baktı alt kısmı yapışıktı 2 eliyle ayırdı orası açıldı kapalı kalırsa sık idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor dedi esteiol diye bi krem verdi ben 1 hafta sürüp açmaya çalışacağım açılmazsa 1 hafta ara verip tekrar deneyeceğiz bu sabah baktım az kanamış orasıgördükçe içim açıyor ben dayanamam nasıl kremle ayırıcam hiç bilmiyorum
Bende aldım canım binbir hevesle tummy time yapicaz diye ama üzerine koyunca hemen ağlıyor.. biz gün içinde 10 dk bile yapamıyoruzŞunda 2-3dk ya geçemedik. Ya bu Timmy time işinde benim kadar başarısız kaç kişi var acaba yüz üstü durmaya bir bebek bukadar gıcık olamaz yasırt üstü 45dk takılır yarı oturur şekiller ona da varız kucakta gezmek oh süper ama yüz üstü mü? Aslaaaa
Eki Görüntüle 3383013
Çok teşekkür ederim bunu da bi deneyeyim zaten genel olarak yüzü ve bacakları da aşırı kuru egzama var dedi ama ileri boyutta değil atopik ciltli sürekli nemlendirmek gerekiyorCanım arkadaşımda benzer bir problem var 3 aylık erkek bebişkosu ve doktoru sünnet önermiş eğer sünnet istemiyorsa kantoron veya Hindistan cevizi yağı( bu organik olanlardan alıp) sürekli masaj yaparak deriyi esnetip açmasını istemiş belki kızlar içinde yağ ile masaj işe yarayabilir söyliyim dedim. Ben sürekli tüm vücuda yenilebilir Hindistan cevizi yağı sürüyorum hiç kızarıklık pişik kuruluk yaşamıyoruz zararını görmedim açıkçası aklında olsun
Evet doktordan çok memnumun cok guzel bakıyor ılgılenıyor ama vakitleri kısıtlı gerçekten hasta cok , ben ek odada linoşu soyarken hazırlanana kadar başka hasta alıyor bakıyor mesela bız gıyınırken de hop dıgerı gelıyor karışıyor böyle soracağımı unutuyorum falan , en son aşılardan konuşurken sagolsun tek tek baktı yazdı kımseyı almadı işte idare ediyoruz 790 tl olmuş muayeneGenelde ilk üç ayda belli olurmuş. Bence yoktur zaten
Devlette çok iyi doktorlarımız var ama vakitleri yok işte. Aslında bakılsa çok iyi olur da. Neyse linoş büyüdü yoktur onda
Kuzum bende oğlumda yapısıklık yaşadım ıkıncı kez sünnet oldu tekrarı olmasın dıye hep ugrastım bacaklarımın arasında zorla tutup ayırırdım bazen kanardı kururdu çok iyi anlıyorum seni ama ağlaya ağlaya da olsa yapŞöyle arasını açıp baktı alt kısmı yapışıktı 2 eliyle ayırdı orası açıldı kapalı kalırsa sık idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor dedi esteiol diye bi krem verdi ben 1 hafta sürüp açmaya çalışacağım açılmazsa 1 hafta ara verip tekrar deneyeceğiz bu sabah baktım az kanamış orasıgördükçe içim açıyor ben dayanamam nasıl kremle ayırıcam hiç bilmiyorum
Ben mesela almadım neden alayım boşyere para vereyimBende aldım canım binbir hevesle tummy time yapicaz diye ama üzerine koyunca hemen ağlıyor.. biz gün içinde 10 dk bile yapamıyoruz
Kızarıklık benımde cok oluyo nokta nokta baya kızamıktı benım ay gıbı durun yanlara doğru da komple acık bıde dugum dugum oldu saçları 6-7 tane bayağı kestım onları üstüne bıde makas ızı eklendı tam bır komedıBizim kızın kafası böyle oldu ya.. sizinde böyle mi? Kafa da saç kalmadı.. arkadan Apo önden Alev diye dalga geçiyorum ama, artık kızarmaya da başladı..
Milletin bebeler hop hop oynuyor saatlerce belki bizim serseri de sever diye aldım ama yine çöpe giden paraBen mesela almadım neden alayım boşyere para vereyimGerginbiri35 kitap aldım gecen son sayfasında ayna var bide gettim ingiliççe aldım manyak bu kadın der gibi suratıma bakıyor
Kızarıklık benımde cok oluyo nokta nokta baya kızamıktı benım ay gıbı durun yanlara doğru da komple acık bıde dugum dugum oldu saçları 6-7 tane bayağı kestım onları üstüne bıde makas ızı eklendı tam bır komedı
Bende de ütü sadece 40 ı çıkana kadar vardı, şimdi vakit bulup ütülemem imkansız. Yardımsız büyüten anneler nasıl ütü yapıyor valla tebrik etmek lazımBende cok mu pisim diyorum sen boyle yazinca
Tummy time yapamayanlar kulübüBende aldım canım binbir hevesle tummy time yapicaz diye ama üzerine koyunca hemen ağlıyor.. biz gün içinde 10 dk bile yapamıyoruz
yenidoğan saçları döküldü yenileri çıkacak canım, bizim de böyleydi çıkıyor yavaş yavaş. Ben de kızılcık şerbo apo ya benzettim hepBizim kızın kafası böyle oldu ya.. sizinde böyle mi? Kafa da saç kalmadı.. arkadan Apo önden Alev diye dalga geçiyorum ama, artık kızarmaya da başladı..
Hahahhahaha Im tigerBen mesela almadım neden alayım boşyere para vereyimGerginbiri35 kitap aldım gecen son sayfasında ayna var bide gettim ingiliççe aldım manyak bu kadın der gibi suratıma bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?