Bizimki elimdekilere saldiriyor. Bakiyor@Papatyamaviss linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
Oluyor kuzum beslenmene dikkat etmen lazım. Herkesi farklı şeyler rahatsız da edebiliyor. Benim de yok safra kesem. Bi süre fazla yüklenmedim mideme. Yumurta mesela safra yapar. Safra kesesi olmadığı için de mideye yüklenilir. Vücut anca alışacak.Safra ameliyati olalı 3 Ay geçti hala midemde sorunlar yaşıyorum kızlar ya çevrenizde var mı böyle yaşayan
Yağ a dikkat etmek lazım sanırım. Annem de zor iyilesmisti ama ağrısı vardı, geçmiyordu.. kan pihtisi kalmış o zamanla gitti sanırım iyileşti.. ama hala çok yağlı vb yemiyorSafra ameliyati olalı 3 Ay geçti hala midemde sorunlar yaşıyorum kızlar ya çevrenizde var mı böyle yaşayan
Oyyy minnoşuuum çok sevindim işe yaramasınaBearhug nerelerdesin seni öpeceğim
Dün akşam benim migren sinyalleri vermeye başladı hemen magnezyum içtim. Bu sabah devam ediyordu bir tane daha içtim. Öğlene kadar falan migren için bir yağ var ondan sürdüm. İlk kez pik noktasına ulaşmadan migrenim geçti. Allah senden razı olsun iyi ki önerdin de aldım
Öyle canım zorla da olmuyor sağlıklı ve akranları ile uyumlu olsunlar da önemli değil artıkAmaan yemezlerse yemesinler canları sağolsun
Deniz 200 ml anca içiyor800 ml cik
Bir kaç gündür takip ediyorum bir şeyler içerken çok dikkatli bakıyor bugün de biz yemek yerken heyecanlanmaya başladı kayınvalidem de istiyor musun oğlum diye uzattı elindeki ayakları bir çırpması var komedi@Papatyamaviss linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
Deniz'in kilosu ile Kuzey'in kilosu baya farklı canım bizden az içer. Belki sütün de benden fazladır mama ölçüsü düşüyor.Öyle canım zorla da olmuyor sağlıklı ve akranları ile uyumlu olsunlar da önemli değil artık
Deniz 200 ml anca içiyor
Bir kaç gündür takip ediyorum bir şeyler içerken çok dikkatli bakıyor bugün de biz yemek yerken heyecanlanmaya başladı kayınvalidem de istiyor musun oğlum diye uzattı elindeki ayakları bir çırpması var komedi
Bende mama yemiyorsun ama ek gıdaya çok heyecanlısın oğlum diyorum
Evet ama ayına göre yine az içiyor inşallah sütüm fazladır diye kendimi avutayım bakalım bu ay kaç kg gelecek merak ediyorum evde de tartının pili bitti tartamıyorum daDeniz'in kilosu ile Kuzey'in kilosu baya farklı canım bizden az içer. Belki sütün de benden fazladır mama ölçüsü düşüyor.
Biz pazartesi tartılacağız bakalımEvet ama ayına göre yine az içiyor inşallah sütüm fazladır diye kendimi avutayım bakalım bu ay kaç kg gelecek merak ediyorum evde de tartının pili bitti tartamıyorum da
Aman aman korusunBenimkide tükürüğünü yutamıyor
Uygun yumuşaklıkta verirsen hiç sorun olmuyor canım bebeklerdeki öğürme bölgesi bizdeki gibi boğazda değil daha ön bölümde bu refleks aslında bebeği boğulmaktan koruyor ogure ogure alisiyorlar
Bizim ki yemek yerken kucağımızda masaya alıyoruz masaya dokunmak istiyor@Papatyamaviss linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
Ben zorlanırım zaten kesin en iyisi pütürlü yaKorkmadım hıc ama panık varsa birinde zor diyim
Kontrolünüz ne zaman?Evet ama ayına göre yine az içiyor inşallah sütüm fazladır diye kendimi avutayım bakalım bu ay kaç kg gelecek merak ediyorum evde de tartının pili bitti tartamıyorum da
Kuzeeey seni yerummSeçimlerde bizde köye muhtar olacağızElindeki de tesbih niyetine de pembe olmayaymış , neyse bizimki modern mıhtar
Keşfeder canım tam kullanamadığı için de yara olur tirnaklarindanKızlar size bişey soracağım size oğlum kafasınıı kaşımaya başladı öyle ki kanatmış bir kaç yerden neden olabilir anlyamadım ya üat bölgeyi kaşıyor tepeyi
Ya 2 günde 1 kesiyorum nasıl bu kadar hızlı uzuyor anlmadım ki sürekli ağzında nemlendiği için mi kanatmış içim gitti hemde bir kaç bölgedenKeşfeder canım tam kullanamadığı için de yara olur tirnaklarindan
Tamamen blw bende sevmiyorum dediğin gibi cocuk aç kaliyor gibi geliyor banada.. benim oğlumda biraz mecbur kaldım kaşığı reddetti bende katı gıdaları önüne koydum kendi yedi ama bardakla falan çorba yoğurt verdim yani sonra sonra kaşığa alisti bende kendi yiyebilecegi şeyleri ona bıraktım ama gün içinde bende besledim kizimda da aynısını yaparim tadimları ben yaptırırım ama onada fırsat veririm dokunmasına ağzına götürmesine falan bakalım nasıl olacakBen bu arada blw sevmiyorum kızlar kızımda da blw yapmadım 1 yaş sonrası önüne koydum yedi ama bunun modern sistemin gereksizlere olarak görüyorumsöyle ki sadece bununla başlayıp ille de blw olanlar için. Minnak aylık bebekler doyacağı miktarı filan ayarlayamaz bence
Ne güzel aktiviteKizlar burda anne-bebek yogasi var, bugun ona başladık. Hamile yogasına gidiyordum, bunda da ayni kisi veriyor. Gitmeden çok endiseliydim aslında, orda ağlarsa, yok acıkırsa filan. Ortam zaten rahattı, bizimkine de o kadar degisik geldi ki, sürekli etrafındaki bebekleri inceledi. Sonlara doğru uykusu gelmesine ragmen dayandı, hatta eve geldiginde ilk defa gunduz uykusunda kesintisiz 1.5 saat uyudu, hatta sallamadan ninni söylemeden kendiliğinden. Hatta uyandı, geri yarim saat daha uyudu. Demek ki dedim çok fazla rahat ettirmek de zararlı bu bebeklere, böyle biraz uykusuz kalınca daha iyi uyudu valla.
Evet ya zormuş calpol verip uyuttum bütün gün. Arada biraz keyiflendi sonra yine ağladı falan inşallah yarın daha iyi olur.Hayırlı olsun canım sünnet işi gerçekten zormuş ya ben yapana kadar bu denli olacağını düşünmedim ama gerçekten çok çabuk iyilesiyorlar hayırlı uğurlu olsun insallah
Ya bizimki artık eline ne geçse çekiyor döküm sahanda yumurta yapmıştım durmadı kucağıma aldım baktım tavayı çekiyor eli yanacak. Çay koyduğum tepsiyi çekti geçenBizim ki yemek yerken kucağımızda masaya alıyoruz masaya dokunmak istiyorsayılır mı
Olsun canım ben kızımdan beri ilk yardım sticki alıyorum yaralara sürmek içinYa 2 günde 1 kesiyorum nasıl bu kadar hızlı uzuyor anlmadım ki sürekli ağzında nemlendiği için mi kanatmış içim gitti hemde bir kaç bölgeden
Blw anlamı tamamen bebeğe bırakmak yani bilmiyorum tabi kendileri de ellerine alacak keşfedecek ama gerekli mi bence değilTamamen blw bende sevmiyorum dediğin gibi cocuk aç kaliyor gibi geliyor banada.. benim oğlumda biraz mecbur kaldım kaşığı reddetti bende katı gıdaları önüne koydum kendi yedi ama bardakla falan çorba yoğurt verdim yani sonra sonra kaşığa alisti bende kendi yiyebilecegi şeyleri ona bıraktım ama gün içinde bende besledim kizimda da aynısını yaparim tadimları ben yaptırırım ama onada fırsat veririm dokunmasına ağzına götürmesine falan bakalım nasıl olacak
Her gecen gün daha iyi olacak canım bol bol.havalandirinNe güzel aktivitebenimki uykusuz kalınca deliriyor bambaşka bi çocuk oluyor onun için uyanıklık saatlerine dikkat ediyorum
Evet ya zormuş calpol verip uyuttum bütün gün. Arada biraz keyiflendi sonra yine ağladı falan inşallah yarın daha iyi olur.
Ya bizimki artık eline ne geçse çekiyor döküm sahanda yumurta yapmıştım durmadı kucağıma aldım baktım tavayı çekiyor eli yanacak. Çay koyduğum tepsiyi çekti geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?