2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Safra ameliyati olalı 3 Ay geçti hala midemde sorunlar yaşıyorum kızlar ya çevrenizde var mı böyle yaşayan
Oluyor kuzum beslenmene dikkat etmen lazım. Herkesi farklı şeyler rahatsız da edebiliyor. Benim de yok safra kesem. Bi süre fazla yüklenmedim mideme. Yumurta mesela safra yapar. Safra kesesi olmadığı için de mideye yüklenilir. Vücut anca alışacak.

Safra ameliyati olalı 3 Ay geçti hala midemde sorunlar yaşıyorum kızlar ya çevrenizde var mı böyle yaşayan
Yağ a dikkat etmek lazım sanırım. Annem de zor iyilesmisti ama ağrısı vardı, geçmiyordu.. kan pihtisi kalmış o zamanla gitti sanırım iyileşti.. ama hala çok yağlı vb yemiyor

Oyyy minnoşuuum çok sevindim işe yaramasına iyi ki var cidden doktoruma dua edip duruyorum ben de ağrı kesici batağından kurtuldum sayesinde ki benim migrenimi ağrı kesici bile geçirmezdi arveles falan hikayeydi yani
Buralardayım kuzum ama takip edemiyorum çok sıkı yine çünkü mastit atağı geçirdim tekrardan iğne oluyorum sabah akşam hastaneye giderken de kayıp düştüm bir de bileğimin lifleri ezildi bu ayakla bir yandan bebek bir yandan hastaneye iğne olmaya gidip gelmek bir yandan Barbaros’un artık gece hiç uyumaması derken iyice feleğim şaştı
Sürekli sağa sola çarpıp duruyorum
Daha dört aylık olmadan yandım anam diyorum evde dört ay atağında napcaz bilmem düdük ne emiyor ne uyuyor varsa yoksa elini boğazına kadar soksun şapırt şupurt

Amaan yemezlerse yemesinler canları sağolsun
Öyle canım zorla da olmuyor sağlıklı ve akranları ile uyumlu olsunlar da önemli değil artık
Deniz 200 ml anca içiyor
@Papatyamaviss linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
Bir kaç gündür takip ediyorum bir şeyler içerken çok dikkatli bakıyor bugün de biz yemek yerken heyecanlanmaya başladı kayınvalidem de istiyor musun oğlum diye uzattı elindeki ayakları bir çırpması var komedi
Bende mama yemiyorsun ama ek gıdaya çok heyecanlısın oğlum diyorum

Deniz'in kilosu ile Kuzey'in kilosu baya farklı canım bizden az içer. Belki sütün de benden fazladır mama ölçüsü düşüyor.

Deniz'in kilosu ile Kuzey'in kilosu baya farklı canım bizden az içer. Belki sütün de benden fazladır mama ölçüsü düşüyor.
Evet ama ayına göre yine az içiyor inşallah sütüm fazladır diye kendimi avutayım bakalım bu ay kaç kg gelecek merak ediyorum evde de tartının pili bitti tartamıyorum da

Evet ama ayına göre yine az içiyor inşallah sütüm fazladır diye kendimi avutayım bakalım bu ay kaç kg gelecek merak ediyorum evde de tartının pili bitti tartamıyorum da
Biz pazartesi tartılacağız bakalım Yarın da işitme testi var inşallah durur paşam.

Aman aman korusun
@Papatyamaviss linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
Bizim ki yemek yerken kucağımızda masaya alıyoruz masaya dokunmak istiyor sayılır mı
Korkmadım hıc ama panık varsa birinde zor diyim
Ben zorlanırım zaten kesin en iyisi pütürlü ya

Seçimlerde bizde köye muhtar olacağız Elindeki de tesbih niyetine de pembe olmayaymış , neyse bizimki modern mıhtar
Kuzeeey seni yerumm saclari ne güzel uzun maşallah anasından almış genleri bende kızım saçlı olsun istedim ama çok döküldü babası da hepten kesti kel kaldı kızım ne zamana uzar bu saclar

Kızlar size bişey soracağım size oğlum kafasınıı kaşımaya başladı öyle ki kanatmış bir kaç yerden neden olabilir anlyamadım ya üat bölgeyi kaşıyor tepeyi

Tamamen blw bende sevmiyorum dediğin gibi cocuk aç kaliyor gibi geliyor banada.. benim oğlumda biraz mecbur kaldım kaşığı reddetti bende katı gıdaları önüne koydum kendi yedi ama bardakla falan çorba yoğurt verdim yani sonra sonra kaşığa alisti bende kendi yiyebilecegi şeyleri ona bıraktım ama gün içinde bende besledim kizimda da aynısını yaparim tadimları ben yaptırırım ama onada fırsat veririm dokunmasına ağzına götürmesine falan bakalım nasıl olacak

Ne güzel aktivite benimki uykusuz kalınca deliriyor bambaşka bi çocuk oluyor onun için uyanıklık saatlerine dikkat ediyorum
Hayırlı olsun canım sünnet işi gerçekten zormuş ya ben yapana kadar bu denli olacağını düşünmedim ama gerçekten çok çabuk iyilesiyorlar hayırlı uğurlu olsun insallah
Evet ya zormuş calpol verip uyuttum bütün gün. Arada biraz keyiflendi sonra yine ağladı falan inşallah yarın daha iyi olur.
Bizim ki yemek yerken kucağımızda masaya alıyoruz masaya dokunmak istiyor sayılır mı
Ya bizimki artık eline ne geçse çekiyor döküm sahanda yumurta yapmıştım durmadı kucağıma aldım baktım tavayı çekiyor eli yanacak. Çay koyduğum tepsiyi çekti geçen

Ya 2 günde 1 kesiyorum nasıl bu kadar hızlı uzuyor anlmadım ki sürekli ağzında nemlendiği için mi kanatmış içim gitti hemde bir kaç bölgeden
Olsun canım ben kızımdan beri ilk yardım sticki alıyorum yaralara sürmek için
Blw anlamı tamamen bebeğe bırakmak yani bilmiyorum tabi kendileri de ellerine alacak keşfedecek ama gerekli mi bence değil
Her gecen gün daha iyi olacak canım bol bol.havalandirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…