Duru Gazını kolay çıkartabiliyor. Baklagillerİ ben tüketiyorum. Haftada bir baklagil yiyorum onun gazını da tolere ediyoruz. Maş fasulyesi de gaz yapar. 5. Ay bitiminde tadımlara başlayacağız. Çok az kaldı sabrediyorum. Şu diyet bitsin pirinç patates ve kabak sanırım bi süre yemeyeceğimGaz yapmıyor değil mi?
Ben protein alayım diye barbunya nohut mercimek denedim de aman Allahım gazman oldu çocuk
Önden ıslattım karbonatla falan ama olmadı
Baklagil de gaz yapar diye yiyemiyorum sebzelerin belirli kısmı da o yüzden yok
Sürekli kabak patates patlıcan ıspanak Kinoa karabuğday bezelye pirinç ekseninde dönüyoruz
Kemiklerim ağrımaya başlayınca doktor kalsiyum yazmak zorunda kaldı artık
İnşallah bulaşmazsınız mamaya berbat gerçektenDuru daha erken doğdu az kaldı sizin ek gıdaya inşallah az daha sabır bitecek öyle şartlıyorum kendimi
Öperim tabiii teyzesi
Canım ben bakliyatları hep bol kimyon ile yiyorum. Bi zararı yoksa bi de öyle dene istersenGaz yapmıyor değil mi?
Ben protein alayım diye barbunya nohut mercimek denedim de aman Allahım gazman oldu çocuk
Önden ıslattım karbonatla falan ama olmadı
Baklagil de gaz yapar diye yiyemiyorum sebzelerin belirli kısmı da o yüzden yok
Sürekli kabak patates patlıcan ıspanak Kinoa karabuğday bezelye pirinç ekseninde dönüyoruz
Kemiklerim ağrımaya başlayınca doktor kalsiyum yazmak zorunda kaldı artık
İnşallah bulaşmazsınız mamaya berbat gerçektenDuru daha erken doğdu az kaldı sizin ek gıdaya inşallah az daha sabır bitecek öyle şartlıyorum kendimi
Öperim tabiii teyzesi
Aynı şekilde cidden artık görmek istemiyorum kabağı patatesiDuru Gazını kolay çıkartabiliyor. Baklagillerİ ben tüketiyorum. Haftada bir baklagil yiyorum onun gazını da tolere ediyoruz. Maş fasulyesi de gaz yapar. 5. Ay bitiminde tadımlara başlayacağız. Çok az kaldı sabrediyorum. Şu diyet bitsin pirinç patates ve kabak sanırım bi süre yemeyeceğim
Denemedim onu kuzum hiç önden ıslatıyorum haşlayıp suyunu döküyorum ama fayda etmedi kimyonu da deneyeyim aşağı yukarı ne kadar kimyon ekliyorsun bir tencere yemeğe?Canım ben bakliyatları hep bol kimyon ile yiyorum. Bi zararı yoksa bi de öyle dene istersen
Kimyonu yemeğin üzerine bile döküp yiyorum ben canım tavsiye ederimAynı şekilde cidden artık görmek istemiyorum kabağı patatesi
Alerjiden çeken bebek annesi çok var etrafımızda da herkes geçiyor hatırlamıyorsun bile diyor
Bana hamilelikten beri herkes bu cümleyi kuruyor ya Rabbi inanılmaz
Denemedim onu kuzum hiç önden ıslatıyorum haşlayıp suyunu döküyorum ama fayda etmedi kimyonu da deneyeyim aşağı yukarı ne kadar kimyon ekliyorsun bir tencere yemeğe?
Of bende arayım bakayım neler olcak yaptırmasak nolur kı yaGittik de eziyet çekip yapılmadan geldikDüzeltilmişe göre 6 aymış. Özellikle bana söylersen işitme normal 6 ay göz düzeltilmiş 6 ay dediler. Boşu boşuna hastaneye gittiğimize sinirleneyim, orda bi saat park yeri aradığımıza mı, yağmurda sokağa çıktığımıza mı, orda uykusuzluktan Kuzey'in ağlayıp mızırdamasına mı Sabah sabah sinir oldum döndük. Bi de üstüne normalde randevu almak gerekiyormuş ben KBB arayıp sordum işitme testi için randevu lazım mı diye gerek yok dedi odyoloji kbb için gerek yok bize var onlar bilmez diyor o da ayrı bi mevzu.
Sağ ol kuzum bende yapayım kimyon işini fayda eder inşallah çeşit olur bize deDogumda o
Kimyonu yemeğin üzerine bile döküp yiyorum ben canım tavsiye ederim
Benimki bu ve çok memnunumCanım bu kremin bir de intense olanı varmış sizin kullandığınız hangisi1HANIM
Eki Görüntüle 3384570
Eki Görüntüle 3384571
Hamilelik lohusalık yenidoğan geçti bu da geçer tabi de ömür de geçiyor be gülümAynı şekilde cidden artık görmek istemiyorum kabağı patatesi
Alerjiden çeken bebek annesi çok var etrafımızda da herkes geçiyor hatırlamıyorsun bile diyor
Denemedim onu kuzum hiç önden ıslatıyorum haşlayıp suyunu döküyorum ama fayda etmedi kimyonu da deneyeyim aşağı yukarı ne kadar kimyon ekliyorsun bir tencere yemeğe?
Üstteki pompalı şişe canım.Canım bu kremin bir de intense olanı varmış sizin kullandığınız hangisi1HANIM
Eki Görüntüle 3384570
Eki Görüntüle 3384571
Kuzum 14 gün ile 21 günde anca temizleniyor vücüt , ben nokta kadar kaşar peynırı yemıstım çok canım cektı dıye ve kan ile karşılaşmıştım malesef cok zor bi durum ama gececek kuzum kendını de suçlama yapcak bişey yok yedın geçti gittiKuruyemiş ve yumurta ben yiyorum onları yasaklamadı doktor acaba döküntüler ondan mı oluyor diyorum şimdi
Ama asıl büyük alerjisi süt ve süt ürünleri kesim emin oldum o ekmeği yedikten sonra içinde hem süt hem tereyağı varmış ekmeğin miktarı da fazlaydı sanırım mahvetti çocuğu da bizi de on gündür toparlamaya çalışıyoruz
Bir de kakao onu doktor yasaklamamıştı ben deneyerek buldum yine de süt ürünü kadar aşırı tepki vermiyor ona asıl derdi süt ürünleriyle
Valla Allah yardımcımız olsun yiyecek bir şey de kalmıyor geriye sürekli aynı şeyleri yemekten proteinsizlikten ayakta zor duruyorum bu halde emzirmeye çalışıyorum bir de sütüm azaldı çocuk çoğu zaman reddediyor mamayı da içmiyor alerji maması berbat bir şey zaten Allah yardım etsin bize ya inşallah ek gıdaya başladıklarında kurtuluruz bu dertten Allahım ne olur
Oy yerim Duru kuzumu ya maşallahÖp yerime annesiii
Sağ ol balım bakayım bu kreme ben evde var mustelanın bir şeyleri hastane vermişti belki içinde vardır setin
Umarım tekrarlamaz canımSağ ol kuzum
Ultrason çektiler bugün memeyi incelemek adına
Kistik bir memem varmış sebep o olabilir dedi doktor
Uykuda bile sütyen tak sütyen takmayanlarda daha sık oluyor bu meret dedi
Emzirme dönemi başladığından beri takmıyordum açmak falan zor oluyor çocuk ağlıyor o sırada diye takacağım şimdi mecbur bir daha tekrarlamaz umarım
Ay bilmiyorum uyku gerilemesi olmayabilir de ben diyeti yanlışlıkla bozduktan sonra alerji atağı çok şiddetli geri döndü derisinde tepki olmazdı kolunda alnında minik minik egzama tarzı şeyler çıkmış şimdi de
Ağlıyor sürekli ama sürekli yenidoğan hallerine döndü iyice ne yapacağımı şaşırdım Allah gerçekten yardımcımız olsun geçer gider umarım
Umarım canım hele bu zamanlar hem bağışıklık hemde direnç lazım.. sen baya kilo da verdin o zmn?Sağ ol kuzum bende yapayım kimyon işini fayda eder inşallah çeşit olur bize deproteinsiz yaşıyoruz resmen çünkü
Doğumda hastanede isitme testi yapıldı.. yine mi yapılıyor?Of bende arayım bakayım neler olcak yaptırmasak nolur kı ya
Kuvezde bes gunden fazla kalan bebekler için geçerli bişeyDoğumda hastanede isitme testi yapıldı.. yine mi yapılıyor?
Ayy bizde pazartesi girişcez temizliğe 1 kere dip bucak doğumdan 1 ay sonra yapmıştık şimdi yineAy kızlar evim o kadar pislenmiş ki. Sabah mutfağa bir giriştim bitmek bilmedi perde falan kaldı bir tek ama pestilim çıktı.
Vallahi bitmedi çok kötü olmuş belliydi ama buzdolabı hele oh bakıp bakıp mutlu oluyorumAyy bizde pazartesi girişcez temizliğe 1 kere dip bucak doğumdan 1 ay sonra yapmıştık şimdi yine
Temizliğin mutlulukla bir ilgisi kesinlikle varVallahi bitmedi çok kötü olmuş belliydi ama buzdolabı hele oh bakıp bakıp mutlu oluyorum
Ben direkt tabağıma ekiyorum yarım çay kaşığı kadar atıyorum. Fazla kaçırınca için yanıyorAynı şekilde cidden artık görmek istemiyorum kabağı patatesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?