2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Duru Gazını kolay çıkartabiliyor. Baklagillerİ ben tüketiyorum. Haftada bir baklagil yiyorum onun gazını da tolere ediyoruz. Maş fasulyesi de gaz yapar. 5. Ay bitiminde tadımlara başlayacağız. Çok az kaldı sabrediyorum. Şu diyet bitsin pirinç patates ve kabak sanırım bi süre yemeyeceğim

Canım ben bakliyatları hep bol kimyon ile yiyorum. Bi zararı yoksa bi de öyle dene istersen

Aynı şekilde cidden artık görmek istemiyorum kabağı patatesi
Alerjiden çeken bebek annesi çok var etrafımızda da herkes geçiyor hatırlamıyorsun bile diyor
Bana hamilelikten beri herkes bu cümleyi kuruyor ya Rabbi inanılmaz
Canım ben bakliyatları hep bol kimyon ile yiyorum. Bi zararı yoksa bi de öyle dene istersen
Denemedim onu kuzum hiç önden ıslatıyorum haşlayıp suyunu döküyorum ama fayda etmedi kimyonu da deneyeyim aşağı yukarı ne kadar kimyon ekliyorsun bir tencere yemeğe?

Dogumda o
Kimyonu yemeğin üzerine bile döküp yiyorum ben canım tavsiye ederim

Canım bu kremin bir de intense olanı varmış sizin kullandığınız hangisi 1HANIM

Of bende arayım bakayım neler olcak yaptırmasak nolur kı ya

Dogumda o

Kimyonu yemeğin üzerine bile döküp yiyorum ben canım tavsiye ederim
Sağ ol kuzum bende yapayım kimyon işini fayda eder inşallah çeşit olur bize de proteinsiz yaşıyoruz resmen çünkü

Hamilelik lohusalık yenidoğan geçti bu da geçer tabi de ömür de geçiyor be gülüm

Kimyonu ben de kullanıyorum neredeyse her yemeğe katar oldum. Göz kararı ekliyorum ben ezogelin yaptım bugün yarım çay kaşıgı ekledim. Tadına alışık ve seviyorsan bol bol koy derim.
Canım bu kremin bir de intense olanı varmış sizin kullandığınız hangisi 1HANIM

Eki Görüntüle 3384570

Eki Görüntüle 3384571
Üstteki pompalı şişe canım.

Kuzum 14 gün ile 21 günde anca temizleniyor vücüt , ben nokta kadar kaşar peynırı yemıstım çok canım cektı dıye ve kan ile karşılaşmıştım malesef cok zor bi durum ama gececek kuzum kendını de suçlama yapcak bişey yok yedın geçti gitti

Umarım tekrarlamaz canım
Egzama için ne dedi doktor?
Huzursuz hissediyodur kuzum benim ya ondan ağlıyodur. İkiniz de toparlayacaksınız canım biraz daha sabır. Diyeti bozduğun için kendini suçlama lütfen bilsen asla yemezdin.

Kızlar bugün idil sadece memede uyudu. Delirezeğim uyku için emzik verirdim alırdı uyuturdum bugün assla almadı. İşin kötü yanı emerek uyuyor ağzından çektiğim an uyanıyor sanki ağzı boş olunca uyuyamazmış gibi. Sabahtan beri 2 saat anca uyumuştur. Şimdi gene memede uyuyor
Her gün huy değişir mi yaa her günn

Ay kızlar evim o kadar pislenmiş ki. Sabah mutfağa bir giriştim bitmek bilmedi perde falan kaldı bir tek ama pestilim çıktı.

Ay kızlar evim o kadar pislenmiş ki. Sabah mutfağa bir giriştim bitmek bilmedi perde falan kaldı bir tek ama pestilim çıktı.
Ayy bizde pazartesi girişcez temizliğe 1 kere dip bucak doğumdan 1 ay sonra yapmıştık şimdi yine

Ben direkt tabağıma ekiyorum yarım çay kaşığı kadar atıyorum. Fazla kaçırınca için yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…